Valla benim bir kez kanda ciddi oranda çıktı doktor demişti bol su iç atarsın diye bana da tuhaf gelmişti ama soda su içtikçe ağrım geçmişti ama benim ağrım vs de vardıAğrım yok canım. Kanda çıkan enfeksiyonu su içmek önler mi ki?
Anladım canım,sağol..Valla benim bir kez kanda ciddi oranda çıktı doktor demişti bol su iç atarsın diye bana da tuhaf gelmişti ama soda su içtikçe ağrım geçmişti ama benim ağrım vs de vardı
Amin ins cnm sağolSenin bebeğin de hayırlı olsun canım. Kucağınıza almak da nasip olur inşallah
Bana normal dedi canım sadece lh bi tık yüksek o da pko dan dolayı dedi. Klomen hiç kullanmadım. Femara kullandım bu ay ilk kez 5 adet pek bir işe yaramadı öyle olunca fostimon 75lik iğne verdi 7 tane de ondan vurdum büyüdü. Bu iğne aşılamada da kullanılıyormuş sanırım. Fsh hormonu var içinde. Sen de sor istersen doktoruna. Sonrasında da çatlatma iğnesi kullandım bakalım bekliyorum canımMerhaba benim de hormon sonuçlarım sizinkine benziyor. fsh 6,87 lh 12. Doktor iyi dedi ama şimdi bakıyorum da pek de iyi değil sanki. Yumurtalarım da büyümedi zaten klomene tepki vermedi. Siz öğrendiniz mi bu değerler iyi mi kötü mü
Geçmiş olsun canım bu konuyu bilemiyorum hiç ama allahım şifa versin bir an önceSelam kızlar, dün kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlar da kanda enfeksiyon çıkmış.Korktum açıkçası, ister istemez strese girdim.
Amin canım sağol..Geçmiş olsun canım bu konuyu bilemiyorum hiç ama allahım şifa versin bir an önce
Allah korusunAnladım canım,sağol..Dikkat ederim bol su içmeye.Aram iyidir aslında içerim bol bol ama.Bi yerden sonra miğde bulantısı yaptığında içemiyordum.Bebeğe geçmiş midir diye korktum açıkçası yarın Dr.ne dicek bakalım.
İlk sayfada bebeği olacak olan arkadaşlarımızKızlar aranızda kürtaj olduktan sonra hamile kalan var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Geçmiş olsun canım, doktorun ona gore onlem alır, stres yapma sakınSelam kızlar, dün kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlar da kanda enfeksiyon çıkmış.Korktum açıkçası, ister istemez strese girdim.
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun hoş buldum inşaAllah bundan sonra sağlıklı gebeliklerimiz olursa hayırla sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip olurGeçmiş olsun size deeklerim tabi, hoşgeldiniz aramıza
Hoş buldum canımHoşgeldiniz
Sağol canım..Geçmiş olsun canım, doktorun ona gore onlem alır, stres yapma sakın
Sabah hcg yapıcaksın, çift çıkıcak, sonra kan testineYine pozitif çıktıay napıcam ben
Ay inşallah ama çıkmazsa ne yapıcam kalp kriziSabah hcg yapıcaksın, çift çıkıcak, sonra kan testine
Dur içime bişey oldu bi resim at bakimYine pozitif çıktıay napıcam ben
Bence cıkıcak, Wallahı ne derseniz deyın ben cok umutluyum, yoksa lh neden yukselsin bu kadarAy inşallah ama çıkmazsa ne yapıcam kalp krizi
Ahaha atıyorum alttaki bugün üstteki dün ama kuruyunca silikleşmişDur içime bişey oldu bi resim at bakim
Valla sen benden daha umutlusun ama pko yüzünden ben pek inanmadımBence cıkıcak, Wallahı ne derseniz deyın ben cok umutluyum, yoksa lh neden yukselsin bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?