Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahaha atıyorum alttaki bugün üstteki dün ama kuruyunca silikleşmiş

Valla sen benden daha umutlusun ama pko yüzünden ben pek inanmadım
Tamam kuruyunca benim de silikleşir sen bu güne bak t nasıl koyu sen yine de ihmal etme değerlendir madem ama bilmiyorum bir an gaza getirip sonunda üzül istemiyorum ama tam adete yakın bir anda yumurtlama oldu diyelim ağrı akıntı hani nerde bu kadar koyu yumurtlamaya o zaman

Bebiş o bebiş

Bende öyle umut ediyorum bak bugün benim catlatma oldu belli nasıl ağrı akıntı oldu bariz kıvrandım illa belli olurdu bence ama işte insanın bir yanı da korkuyor üzülsün istemiyor ay yakın olsa acile gidip bir kan verecek kafalar pırıl rahat eder bu kadar ciddi şüphe uyandıran bişey olursa ben tövbe duramam

Sohrab Ha-ri çoook tatlısınız fobik oldum artık yoksa ben de heyecanlanmıştım çoktan göğüslerim de patlıcak gibi aslında şüpheleniyorum ama şuan böyle mutluyum psikolojimi bozasım yok

Ben de simdiye kac tane hcg yapmıstım
Benım de sancım barız bellı olur anlarım oyle, ovulasyon testı yapa yapa bu işin de uzmanı olduk

Belki mutlu olacagın günlerden çalıyorsundur neyse sabah yapıcaksın hcg soz verdın

İlle sabah yapmasak keşke şimdi yapabilsem ya sabah zor oluyor sadece işe gittiğim için sevincimi de üzüntümü de yaşayamıyorum
Benim öğrendiğim gün 2 gün kala sabah erken gebelik yaptım çıktı akşam normal test yaptım onda da bariz çıktı o gün kan sonucu 99 du ama işte her zaman belli olmuyor

Kuzum herkeste belirti olmuyor yaa, her gebelikte başka, ben hiç anlamam mesela yaa, zaten o yüzden hep çok geç öğrenirim, kasıklardaki ağrı vs hepsi yok olsu ama hasta olacak gibi de hissetmiyorum böyle dümdüz devam etmekte olmaz tabiii ne diyim hayırlısını bağlayalım tabi öyle istiyoruz canım, Rabbim bunları dua yerine sayıyordur inşallah , senin testi bekliyoruzheyecanla

Benim öğrendiğim gün 2 gün kala sabah erken gebelik yaptım çıktı akşam normal test yaptım onda da bariz çıktı o gün kan sonucu 99 du ama işte her zaman belli olmuyor
Evet evet belli olmaz şimdi sabah yaparım ben haber vericem size

Hayırlısı olsun kuzum doğru diyorsun farklı farklı oluyor herseferinde ay inşallah bebiş vardır bu ay da hep güzel haberler alalım

Selam kızlar, dün kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlar da kanda enfeksiyon çıkmış.Korktum açıkçası, ister istemez strese girdim.
Ah kuzum çok üzüldüm ne dedi doktorumla konuştun mu, basit birşey mi yoksa tedavi gerektiriyor mu, nasıl bir yol izleyeceksin, geçmiş olsun, sen canını sıkmamaya çalış Rabbim onu korur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…