Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoook geçmiş olsun canım yaşarken nasıl sabrediyoruz bilmiyorum inan ki öyle ağır zor geliyor ki insana daha kötüsü olmasın diye dua eder hale geliyoruz.
Tekrar ne zaman gebelik düşünmeye başlayabilirsin? Bunu sor mesela, rahmin durumunu sor? Benim aklıma gelen bunlar canım. Neden düşük oldu acaba onu da sorabilirsin.

Evet kuzu, zaten pazar olmazsam kesin hamileyim gözüyle bakarım Bi terslik yoksa yani. Bu kendi kendine hamilelik testi gibi birşey benimki eskiden çoook düzensizdi şimdi de çok düzenli çok şükür o yüzden varsa belli eder inşallah

Benım de oyleydı taa ki geçen aya kadar çörekotu yağı alt ust ettı benı..
O zaman pazartesiyi beklicez desene

Ah kuzum çok üzüldüm ne dedi doktorumla konuştun mu, basit birşey mi yoksa tedavi gerektiriyor mu, nasıl bir yol izleyeceksin, geçmiş olsun, sen canını sıkmamaya çalış Rabbim onu korur inşallah
Teşekkür ederim canım.Gitmedim daha geç aldığım için sonuçları yarına kaldı artık umarım inş.basit birşeydir,bebekte iyidir.Dün kalp atışını dinledim, maşallah bu hafta itibariyle net olarak hareketlerini de hissediyorum.İçim biraz olsun rahat.

Selam kızlar, dün kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlar da kanda enfeksiyon çıkmış.Korktum açıkçası, ister istemez strese girdim.
Geçmiş olsun canım dikkat et insalah bebise geçmemiştir
Kızlar aranızda kürtaj olduktan sonra hamile kalan var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Canım ben 3 adet gördükten sonra hamile kaldım ama yinede düşük yaptım sen iyice araştır ilaçlarını iç ne olur ne olmaz temelini sağlam tut inşallah hamile kalırsın bebeğine kavusursun
Ay inşallah ama çıkmazsa ne yapıcam kalp krizi
Bende merak içindeyim sabah ilk isim senin mesajına bakmak ilsallah pozitif le dönersin aramıza

Benım de oyleydı taa ki geçen aya kadar çörekotu yağı alt ust ettı benı..
O zaman pazartesiyi beklicez desene
Pazartesi güzel haberlerle inşallah kısmet kuzum, ya işte naparsın, faydalı diye kullandın sonuçta canım benim.

Kızlar Şeyma subaşı da düşük yapmıs, aramıza alsak mı ne dersiniz
Allah iyiliğini versin. Bi mesaj at bakim gelir mi? O tiplerin umrundamıdır ki.Hayatta olan kocaman bi kızı var ama o sevgiliyle poz kesme derdinde.Allah biliyor burada anne olmak isteyen onca arkadaşımız var işte Rabbim hak edene çok hayırlı evlatlar nasip etsin.

Üzüldüm ya ona geçmiş olsun Amann enişte bırakmasın onu gider paraciklar
İlk önce evlenmeden bebek olmaz dedi, 1 hafta sonra düğün iptal, 3 gün sonra hamıleyim, 2 gun sonra bebek düştü dedi.. Bir dümen var ortada, cıkar yakında.. Bence ayrıldılar sevgılsıyle

Aaa haberlerde mi çıkmış o kadar zıplamaya bebe tutunması mucizeydi ki zaten
Evet ya hiç dikkat etmiyordu kendine gezmedik yer bırakmadı ordan oraya tatile yuzmeler günah bebeğe bir ysndan da inanmadım hamile olduğuna da bilemiyorum Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…