Öyle vallahi nedense inanmıyorum hamile olduğuna belkide dediğin gibi ayrıldılar da millet desin stresden uzuntuden bebek dusutu gibi yalanlar da çıkarİlk önce evlenmeden bebek olmaz dedi, 1 hafta sonra düğün iptal, 3 gün sonra hamıleyim, 2 gun sonra bebek düştü dedi.. Bir dümen var ortada, cıkar yakında.. Bence ayrıldılar sevgılsıyle
Kadınlar kübülününe gelip gizli gizli okurmus, acaba neden düştü diye arastırma yaparken bizim testler falan karsısına cıkabilırAllah iyiliğini versin.Bi mesaj at bakim gelir mi? O tiplerin umrundamıdır ki.Hayatta olan kocaman bi kızı var ama o sevgiliyle poz kesme derdinde. Allah biliyor burada anne olmak isteyen onca arkadaşımız var işte Rabbim hak edene çok hayırlı evlatlar nasip etsin.
Valla ben o kadına Hıc ınanmıyprum, bi işler ceviriyordur yine, hamıle deıldır belkı Hıc
Belkide aldırdıEvet ya hiç dikkat etmiyordu kendine gezmedik yer bırakmadı ordan oraya tatile yuzmeler günah bebeğe bir ysndan da inanmadım hamile olduğuna da bilemiyorum Allah bilir
Herşeyi beklerimÖyle vallahi nedense inanmıyorum hamile olduğuna belkide dediğin gibi ayrıldılar da millet desin stresden uzuntuden bebek dusutu gibi yalanlar da çıkar
Kız aldırır mı, yüklü nafaka alırdı ondan daBelkide aldırdıvarsa bile
De mi ya uyanık akıllı para nerede seyma orda .Kız aldırır mı, yüklü nafaka alırdı ondan da
Sence oyle kücük hesaplar yapıyor mudur 750bin TL degerın de yuzuk takıyor kadınDe mi ya uyanık akıllı para nerede seyma orda .
Kizcaklima şimdi geldieğer Şeyma evlenseydi açın villa mi vermiş ne ordan çıkacaktı belkide ev yüzünden ayrılmıştır evi kaybetmemek için
Aslında faydalı olabılırdi, ben fazla içmişim
Doğru söze ne hacet.İlk önce evlenmeden bebek olmaz dedi, 1 hafta sonra düğün iptal, 3 gün sonra hamıleyim, 2 gun sonra bebek düştü dedi.. Bir dümen var ortada, cıkar yakında.. Bence ayrıldılar sevgılsıyle
Arkadaş biraz fazla zıpır olduğu için selfie çekerken buralara bakmaya fırsatı olmayabilir.Kadınlar kübülününe gelip gizli gizli okurmus, acaba neden düştü diye arastırma yaparken bizim testler falan karsısına cıkabilır
Yok yok ıcmem, gecen ay tedavı yok dıye içmiştimBaşka birşey içmez oldun Aman kullanma kuzum ya bu dönemde, senin için risk.
Acun kurtulamadı bundanDe mi ya uyanık akıllı para nerede seyma orda .
Kizcaklima şimdi geldieğer Şeyma evlenseydi Acun villa mi vermiş ne ordan çıkacaktı belkide ev yüzünden ayrılmıştır evi kaybetmemek için
Walla kendı kendıne nazar etti, mılletın gözüne sokmasaydı yüzüğünüDoğru söze ne hacet.
Arkadaş biraz fazla zıpır olduğu için selfie çekerken buralara bakmaya fırsatı olmayabilir.
Bilemiyorum villa sence daha pahalı değil miSence oyle kücük hesaplar yapıyor mudur 750bin TL degerın de yuzuk takıyor kadın
Yani pahalıdır ama, yüzüğün 5 10 katıdır, onlar için basit paralar bunlar canm, kadın kaz gelecek yerden tavuk eairgemıeyecek bir tip.. İtalyan vardı bir ara, o kadar zengin olmayınca işine gelmedi kısa sürdü onunla da, hatta bir ara haber cıktı İtalyan parasını yıyormus bunun dıyeBilemiyorum villa sence daha pahalı değil mi
Haklısın vallahi canım para değiştiriyor kızı yaşındaki kızlarla hayat yaşıyor 30 yaş kadar fark varYaş geçtie bunlar değişik değişik hayatlar yaşamaya başlıyorlar yaa, para bunları bozuyoracun da kaç yaşında kızla çıkıyor baksana, yani o seni seviyor olabilir mi paranı seviyor tabiki, birbirlerini karşılıklı kullanıyorlar Bee başka birşey değil sinirleniyorum bunları gördükçe.
İtalyan da azcdegil ha çok geniş kapasitelidi eski karısının fotograflari hala istagramda dururdu Şeyma ses etmezdi tekne turları yapılırdı Şeyma kafasini yormazdi yeterki para olsun içindeYani pahalıdır ama, yüzüğün 5 10 katıdır, onlar için basit paralar bunlar canm, kadın kaz gelecek yerden tavuk eairgemıeyecek bir tip.. İtalyan vardı bir ara, o kadar zengin olmayınca işine gelmedi kısa sürdü onunla da, hatta bir ara haber cıktı İtalyan parasını yıyormus bunun dıye
Ben o yüzüğü hiç görmedim.Walla kendı kendıne nazar etti, mılletın gözüne sokmasaydı yüzüğünü
+1000 rezil bir hayat cidden..Kaliteli olun azıcık demi..Millette bunlara özeniyor işte, acıyorum akıllarına ne diyim, bana dünya verseler böyle rezil bir hayat istemem, sülaleleri rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?