Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk önce evlenmeden bebek olmaz dedi, 1 hafta sonra düğün iptal, 3 gün sonra hamıleyim, 2 gun sonra bebek düştü dedi.. Bir dümen var ortada, cıkar yakında.. Bence ayrıldılar sevgılsıyle
Öyle vallahi nedense inanmıyorum hamile olduğuna belkide dediğin gibi ayrıldılar da millet desin stresden uzuntuden bebek dusutu gibi yalanlar da çıkar

Kadınlar kübülününe gelip gizli gizli okurmus, acaba neden düştü diye arastırma yaparken bizim testler falan karsısına cıkabilır

Kız aldırır mı, yüklü nafaka alırdı ondan da
De mi ya uyanık akıllı para nerede seyma orda .

Kizcaklima şimdi geldi eğer Şeyma evlenseydi Acun villa mi vermiş ne ordan çıkacaktı belkide ev yüzünden ayrılmıştır evi kaybetmemek için

De mi ya uyanık akıllı para nerede seyma orda .

Kizcaklima şimdi geldi eğer Şeyma evlenseydi açın villa mi vermiş ne ordan çıkacaktı belkide ev yüzünden ayrılmıştır evi kaybetmemek için
Sence oyle kücük hesaplar yapıyor mudur 750bin TL degerın de yuzuk takıyor kadın

İlk önce evlenmeden bebek olmaz dedi, 1 hafta sonra düğün iptal, 3 gün sonra hamıleyim, 2 gun sonra bebek düştü dedi.. Bir dümen var ortada, cıkar yakında.. Bence ayrıldılar sevgılsıyle
Doğru söze ne hacet.
Kadınlar kübülününe gelip gizli gizli okurmus, acaba neden düştü diye arastırma yaparken bizim testler falan karsısına cıkabilır
Arkadaş biraz fazla zıpır olduğu için selfie çekerken buralara bakmaya fırsatı olmayabilir.

Bilemiyorum villa sence daha pahalı değil mi
Yani pahalıdır ama, yüzüğün 5 10 katıdır, onlar için basit paralar bunlar canm, kadın kaz gelecek yerden tavuk eairgemıeyecek bir tip.. İtalyan vardı bir ara, o kadar zengin olmayınca işine gelmedi kısa sürdü onunla da, hatta bir ara haber cıktı İtalyan parasını yıyormus bunun dıye

Yaş geçtie bunlar değişik değişik hayatlar yaşamaya başlıyorlar yaa, para bunları bozuyor acun da kaç yaşında kızla çıkıyor baksana, yani o seni seviyor olabilir mi paranı seviyor tabiki, birbirlerini karşılıklı kullanıyorlar Bee başka birşey değil sinirleniyorum bunları gördükçe.

Haklısın vallahi canım para değiştiriyor kızı yaşındaki kızlarla hayat yaşıyor 30 yaş kadar fark var ahhh bu para neler yapar yaptirit

İtalyan da azcdegil ha çok geniş kapasitelidi eski karısının fotograflari hala istagramda dururdu Şeyma ses etmezdi tekne turları yapılırdı Şeyma kafasini yormazdi yeterki para olsun içinde

Walla kendı kendıne nazar etti, mılletın gözüne sokmasaydı yüzüğünü
Ben o yüzüğü hiç görmedim. Benim gibilerin hiiç dikkatini çekmez sahte hayatlar.. Şu meşhur kitabında bi sözü vardı ya Cüneyt Özdemir okuyordu."Ben pizza değilim herkesi mutlu edemem".diye puhahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…