Cüneyt özdemiri düşünemedim bir an onu yorumlarkenBen o yüzüğü hiç görmedim.Benim gibilerin hiiç dikkatini çekmez sahte hayatlar.. Şu meşhur kitabında bi sözü vardı ya Cüneyt Özdemir okuyordu."Ben pizza değilim herkesi mutlu edemem".diye puhahah
Sağ olsun Sedat Peker de herkesisn foyasini çıkarıyorCüneyt özdemiri düşünemedim bir an onu yorumlarkenson zamanlarda bol bol sedat Peker yorumlarken gordugumden herhal
lh testiyle öğrenen biri daha
Bana genetik test yapılmadı. Doktorum iki kimyasaldan sonra hamile kaldığın an iğneye başlayacağız dedi. Tahmin etti yani pıhtılaşma olduuğunu. Başladık ve bu sefer tuttu.Demek ki onlar da işe yarıyor çok güzel sağlıkla doğsun inşallah kızınSenin hangi genlerde pıhtılaşma çıkmıştı?
İşte beklediğimiz güzel haber geldi. Tablomuz doluyor ne güzel
Ay evet valla senin sayende lh testi yapmaya başladım kuzum çoook sağ ollh testiyle öğrenen biri dahaCanımmm gözün aydın kızların içine doğduğu kadar varmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Ay ne güzel ya doktoruna bayıldım iyi ki başlamışsınBana genetik test yapılmadı. Doktorum iki kimyasaldan sonra hamile kaldığın an iğneye başlayacağız dedi. Tahmin etti yani pıhtılaşma olduuğunu. Başladık ve bu sefer tuttu.
Çok sağ ol balım çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorumİşte beklediğimiz güzel haber geldi. Tablomuz doluyor ne güzel
Dün de yapsan cıkıcak tı biliyordum ben
Ay valla seni dinleseymişim keşkeDün de yapsan cıkıcak tı biliyordum bentebrikler kuzum,kan testi de ver bugun koyu cıktı dıyorsun, ıkız mı acaba
İşe gitmeden versen kız, yarım saat gecıksen ne olur kiAy valla seni dinleseymişim keşkeben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
Servisle gidiyorum da o da sabah 6buçukta geçiyorİşe gitmeden versen kız, yarım saat gecıksen ne olur ki2 yumurta vardı, olur mu olur
Sağlıkla gelsin prenses kuzummm❤Merhaba kızlar nasılsınız, ben de bugün kontrole gittim. 11+6 olmamız gerekirken 12+4 çıktık. Uzun boylu bir bebek olacak gibi dedi doktorum. Cinsiyeti de gördü ama kesin olması için haftaya söyleyecekmiş. Bacak arası boş dedi. Gruba bir kız daha geliyor galiba
Geçmiş olsun kuzum stres yapma. Doktorun yönlendirir güzelceSelam kızlar, dün kan tahlili yaptırmıştım. Sonuçlar da kanda enfeksiyon çıkmış.Korktum açıkçası, ister istemez strese girdim.
Çok sevindim canimmm. Ovulasyon testi yanıltmadı valla. HCG yüksek baya maşallah ikiz de olabilir. Sağlıkla sihhatle ilerlesin kuzummmAy valla seni dinleseymişim keşkeben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
Yaa kıyamam, korkuyor o daServisle gidiyorum da o da sabah 6buçukta geçiyorşüphelensinler istemedim bi kese görünsün kalp atışı duyulsun söylücem hemen bu sefer işlerimi ayarlasınlar habire de izin alıcam eşim sabah delirdi yani o kadar sevindi ki git bugün istifa et diyor yine bir şey olacak diye korktu heralde saçmalama dedim çıktım geldim
Yaaa
Ya sen dün neden bu test var demedin ki zaten bu akşam da belli ederdi bazen yanılttığına bakma bu test eğer varsa ciddi derecede net belli ediyor çoğu kişide onu görüdümAy valla seni dinleseymişim keşkeben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
Yaaa ikidir inşallah canımAy valla seni dinleseymişim keşkeben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
Evet bunu sor bak atlama Paı heterozigot demiştinYaa kıyamam, korkuyor o dasen doktoruna hemen haber ver belkı iğne aspırın falan baslarsınız
Çok şükür kuzumTeşekkür ederim canım.Gitmedim daha geç aldığım için sonuçları yarına kaldı artık umarım inş.basit birşeydir,bebekte iyidir. Dün kalp atışını dinledim, maşallah bu hafta itibariyle net olarak hareketlerini de hissediyorum.İçim biraz olsun rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?