Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o yüzüğü hiç görmedim. Benim gibilerin hiiç dikkatini çekmez sahte hayatlar.. Şu meşhur kitabında bi sözü vardı ya Cüneyt Özdemir okuyordu."Ben pizza değilim herkesi mutlu edemem".diye puhahah
Cüneyt özdemiri düşünemedim bir an onu yorumlarken son zamanlarda bol bol sedat Peker yorumlarken gordugumden herhal

Cüneyt özdemiri düşünemedim bir an onu yorumlarken son zamanlarda bol bol sedat Peker yorumlarken gordugumden herhal
Sağ olsun Sedat Peker de herkesisn foyasini çıkarıyor eşimde YouTube den bakıyor videolarına

Ooo kızlar ne Şeyma dedikodusu dönmüş kaçırmışım
Vee beklenen açıklama pozitif çıktı hcg
İnanamıyorum şu an deliricem o kadar koyu ki nasıl olur diye birdaha birdaha baktım inşallah sağlıklıdır allahım hayırlı olsun sağlıklı olsun amin
Sohrab Ha-ri Mammamia2

lh testiyle öğrenen biri daha Canımmm gözün aydın kızların içine doğduğu kadar varmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin

Demek ki onlar da işe yarıyor çok güzel sağlıkla doğsun inşallah kızın Senin hangi genlerde pıhtılaşma çıkmıştı?
Bana genetik test yapılmadı. Doktorum iki kimyasaldan sonra hamile kaldığın an iğneye başlayacağız dedi. Tahmin etti yani pıhtılaşma olduuğunu. Başladık ve bu sefer tuttu.

İşte beklediğimiz güzel haber geldi. Tablomuz doluyor ne güzel

lh testiyle öğrenen biri daha Canımmm gözün aydın kızların içine doğduğu kadar varmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Ay evet valla senin sayende lh testi yapmaya başladım kuzum çoook sağ ol sohrab sayesinde de bu testi yaptım keşke akşam yapsaymışım kesin çıkardı o kadar koyu ki bütün gece boşuna kalp çarpıntısı yaptı yine
Bana genetik test yapılmadı. Doktorum iki kimyasaldan sonra hamile kaldığın an iğneye başlayacağız dedi. Tahmin etti yani pıhtılaşma olduuğunu. Başladık ve bu sefer tuttu.
Ay ne güzel ya doktoruna bayıldım iyi ki başlamışsın
İşte beklediğimiz güzel haber geldi. Tablomuz doluyor ne güzel
Çok sağ ol balım çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum

Dün de yapsan cıkıcak tı biliyordum ben tebrikler kuzum,kan testi de ver bugun koyu cıktı dıyorsun, ıkız mı acaba

Dün de yapsan cıkıcak tı biliyordum ben tebrikler kuzum,kan testi de ver bugun koyu cıktı dıyorsun, ıkız mı acaba
Ay valla seni dinleseymişim keşke ben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem

Eklentiler

• EA7ACC31-4B3F-4E6E-BEBD-58BE29CCA61D.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 52
Ay valla seni dinleseymişim keşke ben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
İşe gitmeden versen kız, yarım saat gecıksen ne olur ki 2 yumurta vardı, olur mu olur

İşe gitmeden versen kız, yarım saat gecıksen ne olur ki 2 yumurta vardı, olur mu olur
Servisle gidiyorum da o da sabah 6buçukta geçiyor şüphelensinler istemedim bi kese görünsün kalp atışı duyulsun söylücem hemen bu sefer işlerimi ayarlasınlar habire de izin alıcam eşim sabah delirdi yani o kadar sevindi ki git bugün istifa et diyor yine bir şey olacak diye korktu heralde saçmalama dedim çıktım geldim

Sağlıkla gelsin prenses kuzummm❤

Çok sevindim canimmm. Ovulasyon testi yanıltmadı valla. HCG yüksek baya maşallah ikiz de olabilir. Sağlıkla sihhatle ilerlesin kuzummm

Yaa kıyamam, korkuyor o da sen doktoruna hemen haber ver belkı iğne aspırın falan baslarsınız

Yaaa valla bende delir en mutluluktan o kadar çoook sevindim ki kuzum şükürler olsun

Ya sen dün neden bu test var demedin ki zaten bu akşam da belli ederdi bazen yanılttığına bakma bu test eğer varsa ciddi derecede net belli ediyor çoğu kişide onu görüdümİnanırmısın gruba o kadar rahat girdim ki kesin hamile biz biliyoruz da o da inandı mı diyerek

Ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar sevindim ki bak belirti yok vs diyordun, ne ilaçlar değiştirerek yumoşlar büyüdü valla az stres yaşamadın Rabbim şükür verdi Hediyemi bir gün önceden verdiğin için çoooook teşekkür ederim

Yaaa ikidir inşallah canım hadi bugün git güzel haberleri devam ettir, sağlıklı olsun Rabbim sizi korusun

Çok şükür kuzum tevekkül den başka yapacak neyimiz var canım, Rabbim korusun bugün doktordan çıkınca yaz bize merak ederiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…