- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Çoook teşekkür ederim kuzum ay sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun başka bir şey istemiyorum hala inanamıyorum inşallah bir aksilik yokturÇok sevindim canimmm. Ovulasyon testi yanıltmadı valla. HCG yüksek baya maşallah ikiz de olabilir. Sağlıkla sihhatle ilerlesin kuzummm
Evet bugün eşim gidip genetikçiyle konuşucak zaten 2 gün önce genetik sonuçlarımız çıkmış mesaj gelmişti onu da alıcak pıhtılaşmayı da sorucak çünkü benim doktor gerek yok ama genetikçi derse yazarım demiştiYaa kıyamam, korkuyor o dasen doktoruna hemen haber ver belkı iğne aspırın falan baslarsınız
Çoookk sağol kuzuuum hadi sıra sende inşallahh hepimiz bebişlenelimYaaavalla bende delir en mutluluktan o kadar çoook sevindim ki kuzum şükürler olsun
SAĞLIKLIDIR İNŞALLAH CANIM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNÇoook teşekkür ederim kuzum ay sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun başka bir şey istemiyorum hala inanamıyorum inşallah bir aksilik yoktur
Evet bugün eşim gidip genetikçiyle konuşucak zaten 2 gün önce genetik sonuçlarımız çıkmış mesaj gelmişti onu da alıcak pıhtılaşmayı da sorucak çünkü benim doktor gerek yok ama genetikçi derse yazarım demiştiona göre artık başlarım alıştım iğnelere zaten
Çoookk sağol kuzuuum hadi sıra sende inşallahh hepimiz bebişlenelimçoook şükür çok bir de sağlıklı olduğunu öğrensem içim biraz rahatlar
Belirti demeyelim bence artık bak belli olmuyor işteBana da ayrı bir heyecan geldibelirti vs de yok ama
Yaa gerçekten siz benden çok inandınız allah razı olsun balım inşallah ben de hediyelerimi istiyorumYa sen dün neden bu test var demedin ki zaten bu akşam da belli ederdi bazen yanılttığına bakma bu test eğer varsa ciddi derecede net belli ediyor çoğu kişide onu görüdümİnanırmısın gruba o kadar rahat girdim ki kesin hamile biz biliyoruz da o da inandı mı diyerek
Ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar sevindim kibak belirti yok vs diyordun, ne ilaçlar değiştirerek yumoşlar büyüdü valla az stres yaşamadın Rabbim şükür verdi Hediyemi bir gün önceden verdiğin için çoooook teşekkür ederim
Valla sen yine iyi durmuşsun ben sabırsız ay banane ben sıkıştım diye yarım saatte kalkıyorumAy bu aradaSohrab bende ne sorcam aklıma takıldı şimdi ilişki oluyor ya rahat 2 saat yatıyorum kalkmıyorum bunda sıkıntı yok ama illaki 2 saat sonrası sıkışıp lavabo için kalkıyorum artık ama gidecek olan gitmiş olur demi ya sıkıntı olmaz, insanlar anında kalkıyor da oluyor sonuçta
Bu arada şükürler olsun nasıl da yanılmadıkPembeAnkaKusu için
İnşallah inşallah fıstığım şimdi senin için meraklanmaya başladım bileSAĞLIKLIDIR İNŞALLAH CANIM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN
Cidden gider gider bilim olarak insan o kadar bilse de yok şeytan illa dürtüyorYaa gerçekten siz benden çok inandınız allah razı olsun balım inşallah ben de hediyelerimi istiyorumilaçlar iğneler demekki bana bunlar gerekiyormuş doktoruma da dicem iyi ki atar yapmışım ben cycloprognova falan kullanmam diye
Valla sen yine iyi durmuşsun ben sabırsız ay banane ben sıkıştım diye yarım saatte kalkıyorumgiden gidiyordur hiçbir şeycik olmaz
Bende zaten belirti olmaz ama ne diyeceğimi şaşırdım kızBelirti demeyelim bence artık bak belli olmuyor işte
Senin günün kesin yarın değil mi normalde uzamaz şaşmaz hiç eğer öyleyse ben şimdiye duramaz test yapardım ya bende böyleyim çok korksam da negatif mi diye baştan iyi kötü neyse bileyim yaa deyip yapıyorumBende zaten belirti olmaz ama ne diyeceğimi şaşırdım kız
Allah razı olsun kuzum, test bakımından evde hiçbir test yok, yoksa Bi denerdim vallaİnşallah inşallah fıstığım şimdi senin için meraklanmaya başladım bileaynı anda doğururuz kız ne güzel evde ovulasyon testi varsa onu mu yapsan acaba o da çok iyi sonuç veriyormuş cidden
Ay valla ne desen haklısın kusura bakma kuzum benim hisler pek başarılı değil anlaşılan hep ters köşe hep ters köşeCidden gider gider bilim olarak insan o kadar bilse de yok şeytan illa dürtüyor
Yaaa sen hele bu test var desen ben seni durdurmazdım yap yap diye ben sandım normal kaset test yapacaksınaz önce testi gördüm kendi kendime püüü bunu yapacakmış yaaa dedim valla yakınımda olsan sana sarılasım var bir ayda femara, yok başka ilaç yok rahim kalın mı neler yaşadın öncesini saymıyorum bile sonra da huysuz şirin gibi dolandın yok içimdeki his yine olmadı diyor yok tutmadı gibi insan hissediyor artık diye sor bakim içindeki hisse bu nasıl hissetme acaba
Beklemeye devam o zaman gelsin süprizlerAllah razı olsun kuzum, test bakımından evde hiçbir test yok, yoksa Bi denerdim vallahem senin belliydi kuzum LH İn koyu çıkmasından aynı anda doğurma fikri harika inşallah canım
Benim kesin yarın kuzum, en fazla 1 gün sarkar hep böyle oluyor çünküSenin günün kesin yarın değil mi normalde uzamaz şaşmaz hiç eğer öyleyse ben şimdiye duramaz test yapardım ya bende böyleyim çok korksam da negatif mi diye baştan iyi kötü neyse bileyim yaa deyip yapıyorum
Sonuç olarak benim hediyem verildi mi evet ben ona bakarım artıkAy valla ne desen haklısın kusura bakma kuzum benim hisler pek başarılı değil anlaşılan hep ters köşe hep ters köşedün göğüslerim patlamaya çalışınca bi şüphelendim sadece ama adet mi olcam dedim yine huysuz şirinliğe devam Teneffus Zili nin bebişinin cinsiyetini de bilememiştim yok benden olmaz ben de hepinize kocaman sarılmak istiyorummm
Bekle o zaman maşallah sabırlı durabiliyorsun işteBenim kesin yarın kuzum, en fazla 1 gün sarkar hep böyle oluyor çünküya ne bilim olmadan test almak yapmak istemedim ne bilim, çünkü varsa kendini belli edecek
Sarılalım sıkı sıkııııAy valla ne desen haklısın kusura bakma kuzum benim hisler pek başarılı değil anlaşılan hep ters köşe hep ters köşedün göğüslerim patlamaya çalışınca bi şüphelendim sadece ama adet mi olcam dedim yine huysuz şirinliğe devam Teneffus Zili nin bebişinin cinsiyetini de bilememiştim yok benden olmaz ben de hepinize kocaman sarılmak istiyorummm
Kız dur nasıl heyecanlandım şimdi.Ay inanamıyorum çok çok sevindim
İnşallah kuzum, ama burda kim olursa olsun kendim hamile kalmış gibi seviniyorum, bunu kalpten söylüyorum, güzel kadınlarBeklemeye devam o zaman gelsin süprizler
41 kere maşallah kuzumAy valla seni dinleseymişim keşkeben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?