Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim canimmm. Ovulasyon testi yanıltmadı valla. HCG yüksek baya maşallah ikiz de olabilir. Sağlıkla sihhatle ilerlesin kuzummm
Çoook teşekkür ederim kuzum ay sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun başka bir şey istemiyorum hala inanamıyorum inşallah bir aksilik yoktur
Yaa kıyamam, korkuyor o da sen doktoruna hemen haber ver belkı iğne aspırın falan baslarsınız
Evet bugün eşim gidip genetikçiyle konuşucak zaten 2 gün önce genetik sonuçlarımız çıkmış mesaj gelmişti onu da alıcak pıhtılaşmayı da sorucak çünkü benim doktor gerek yok ama genetikçi derse yazarım demişti ona göre artık başlarım alıştım iğnelere zaten
Yaaa valla bende delir en mutluluktan o kadar çoook sevindim ki kuzum şükürler olsun
Çoookk sağol kuzuuum hadi sıra sende inşallahh hepimiz bebişlenelim çoook şükür çok bir de sağlıklı olduğunu öğrensem içim biraz rahatlar

Ay bu arada Sohrab bende ne sorcam aklıma takıldı şimdi ilişki oluyor ya rahat 2 saat yatıyorum kalkmıyorum bunda sıkıntı yok ama illaki 2 saat sonrası sıkışıp lavabo için kalkıyorum artık ama gidecek olan gitmiş olur demi ya sıkıntı olmaz, insanlar anında kalkıyor da oluyor sonuçta

Bu arada şükürler olsun nasıl da yanılmadık PembeAnkaKusu için

SAĞLIKLIDIR İNŞALLAH CANIM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN

Yaa gerçekten siz benden çok inandınız allah razı olsun balım inşallah ben de hediyelerimi istiyorum ilaçlar iğneler demekki bana bunlar gerekiyormuş doktoruma da dicem iyi ki atar yapmışım ben cycloprognova falan kullanmam diye
Valla sen yine iyi durmuşsun ben sabırsız ay banane ben sıkıştım diye yarım saatte kalkıyorum giden gidiyordur hiçbir şeycik olmaz

SAĞLIKLIDIR İNŞALLAH CANIM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN
İnşallah inşallah fıstığım şimdi senin için meraklanmaya başladım bile aynı anda doğururuz kız ne güzel evde ovulasyon testi varsa onu mu yapsan acaba o da çok iyi sonuç veriyormuş cidden

Cidden gider gider bilim olarak insan o kadar bilse de yok şeytan illa dürtüyor

Yaaa sen hele bu test var desen ben seni durdurmazdım yap yap diye ben sandım normal kaset test yapacaksınaz önce testi gördüm kendi kendime püüü bunu yapacakmış yaaa dedim valla yakınımda olsan sana sarılasım var bir ayda femara, yok başka ilaç yok rahim kalın mı neler yaşadın öncesini saymıyorum bile sonra da huysuz şirin gibi dolandın yok içimdeki his yine olmadı diyor yok tutmadı gibi insan hissediyor artık diye sor bakim içindeki hisse bu nasıl hissetme acaba

Bende zaten belirti olmaz ama ne diyeceğimi şaşırdım kız
Senin günün kesin yarın değil mi normalde uzamaz şaşmaz hiç eğer öyleyse ben şimdiye duramaz test yapardım ya bende böyleyim çok korksam da negatif mi diye baştan iyi kötü neyse bileyim yaa deyip yapıyorum

İnşallah inşallah fıstığım şimdi senin için meraklanmaya başladım bile aynı anda doğururuz kız ne güzel evde ovulasyon testi varsa onu mu yapsan acaba o da çok iyi sonuç veriyormuş cidden
Allah razı olsun kuzum, test bakımından evde hiçbir test yok, yoksa Bi denerdim valla hem senin belliydi kuzum LH İn koyu çıkmasından aynı anda doğurma fikri harika inşallah canım

Ay valla ne desen haklısın kusura bakma kuzum benim hisler pek başarılı değil anlaşılan hep ters köşe hep ters köşe dün göğüslerim patlamaya çalışınca bi şüphelendim sadece ama adet mi olcam dedim yine huysuz şirinliğe devam Teneffus Zili nin bebişinin cinsiyetini de bilememiştim yok benden olmaz ben de hepinize kocaman sarılmak istiyorummm

Benim kesin yarın kuzum, en fazla 1 gün sarkar hep böyle oluyor çünkü ya ne bilim olmadan test almak yapmak istemedim ne bilim, çünkü varsa kendini belli edecek

Sonuç olarak benim hediyem verildi mi evet ben ona bakarım artık şükürler olsun

Sarılalım sıkı sıkıııı

Kız dur nasıl heyecanlandım şimdi.Ay inanamıyorum çok çok sevindim,çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…