Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aslında ilk anda giden gidiyormuş oyle demıstı bir doktor, yatmanın bacakları havaya dıkmenın duşun vs hiç önemi yokmus, ama biz işte ordan buradan duyduklarımızla hepsini denedik, yıne de olmadı.. Bak tüp bebek te bile transferden sonra 15 dk uzanıyosun idrara sıkısık oldugun için lavaboya gidiyosun, 5 gunluk embrıyo dusse duser dersin yanı mantıken ama oyle olmuyor rahım cok esnek, hemen sıkıştırıyor onu orda düşmesini engelliyor, tek sey duvara yuva yapmak kalıyor

Ya aslında insan bilgi olarak biliyor ama illa bir şeytan dürtüyor lavaboya gidince bu kez pişmanlık oluyor sonra aman dedim yattım ama bi sorayım dedim yine de

Bu ay bereketli bır ay oldu, senden de güzel haber gelecek inanıyorum ben
Beni tek umutlandıran rahim duvarı düzelmesi birde eşimin iş arkadaşları velinin birinden bulmuş 10 tane küçük su şişesinde nar suyu evde sıkıp dondurmuşlar nasıl sevindim doktor süreci boyu içtim bence cidden faydası oldu dün de ağrı olduğuna göre çatladı iğne vurulmama pişmanlığım da kalktı artık nasip

Ohh mis, aslında hazırlamak lazım nar zamanı her zaman lazım olabılır zaten yumurtaların boyutundan ötürü vermemıstır kuzum 36 saat sonrayı dusununce epey buyumus olacaktı, o da kiste dönüşebilirdi Allah korusun.. 13 gun mu kaldı sımdı

İnşallahh bebegım, yalnız son 3 kişi sıradan bebiş ekledik, insallah böyle devam eder, sırada Mammamia2 var

Şimdi birazı buzlukta olaki tutmazsa devam içmeye diğer denemedevalla kaldı 13 birde 18 mm olan vardı o da günde 1 mm büyüdüyse şuan 20 mm oldu daha o var

Nasıl içten ettin öyle Allah razı olsun

Ya seni yeriiim çok sağ ol balım benim ben de sabahtan beri delirdim ağlıyorum gülüyorum allahtan maske var suratımda bu kıza ne oldu diyecekler

Oyy canım benim sağlıklı olsun şimdi tek derdim
Boncuğum benim olsun bugün serbest kuzum bolca delir. Biliyorum yapıyorsun tabi bolca da hamd ve şükür et Allah'a çünkü güzel haber duyduğumuzda da Rabbim bizden şükür duası etmemizi ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…