Canım aslında ilk anda giden gidiyormuş oyle demıstı bir doktor, yatmanın bacakları havaya dıkmenın duşun vs hiç önemi yokmus, ama biz işte ordan buradan duyduklarımızla hepsini denedik, yıne de olmadı.. Bak tüp bebek te bile transferden sonra 15 dk uzanıyosun idrara sıkısık oldugun için lavaboya gidiyosun, 5 gunluk embrıyo dusse duser dersin yanı mantıken ama oyle olmuyor rahım cok esnek, hemen sıkıştırıyor onu orda düşmesini engelliyor, tek sey duvara yuva yapmak kalıyorAy bu aradaSohrab bende ne sorcam aklıma takıldı şimdi ilişki oluyor ya rahat 2 saat yatıyorum kalkmıyorum bunda sıkıntı yok ama illaki 2 saat sonrası sıkışıp lavabo için kalkıyorum artık ama gidecek olan gitmiş olur demi ya sıkıntı olmaz, insanlar anında kalkıyor da oluyor sonuçta
Bu arada şükürler olsun nasıl da yanılmadıkPembeAnkaKusu için
İkinizin birden olmasın kızlar, olabilir bence ben ve summerwinter aynı günlerde öğrenmiştik.Bende zaten belirti olmaz ama ne diyeceğimi şaşırdım kız
Ya aslında insan bilgi olarak biliyor ama illa bir şeytan dürtüyor lavaboya gidince bu kez pişmanlık oluyor sonra aman dedim yattım ama bi sorayım dedim yine deCanım aslında ilk anda giden gidiyormuş oyle demıstı bir doktor, yatmanın bacakları havaya dıkmenın duşun vs hiç önemi yokmus, ama biz işte ordan buradan duyduklarımızla hepsini denedik, yıne de olmadı.. Bak tüp bebek te bile transferden sonra 15 dk uzanıyosun idrara sıkısık oldugun için lavaboya gidiyosun, 5 gunluk embrıyo dusse duser dersin yanı mantıken ama oyle olmuyor rahım cok esnek, hemen sıkıştırıyor onu orda düşmesini engelliyor, tek sey duvara yuva yapmak kalıyor
Bu ay bereketli bır ay oldu, senden de güzel haber gelecek inanıyorum benYa aslında insan bilgi olarak biliyor ama illa bir şeytan dürtüyor lavaboya gidince bu kez pişmanlık oluyor sonra aman dedim yattım ama bi sorayım dedim yine de
Ben sizi hiç böyle bekletmem galiba 9 temmuz bat ama doktor nedense ilk gün çok yoğun adet olmadı diye sen 10 temmuz olarak düşün dese de ben o tarihler gelmeden başlarım gibiYaa sen de yapsan bugun, ısrar edıcem galıba
Cok erken de başlamaBen sizi hiç böyle bekletmem galiba 9 temmuz bat ama doktor nedense ilk gün çok yoğun adet olmadı diye sen 10 temmuz olarak düşün dese de ben o tarihler gelmeden başlarım gibi
Beni tek umutlandıran rahim duvarı düzelmesiBu ay bereketli bır ay oldu, senden de güzel haber gelecek inanıyorum ben
Ya seni yeriiim çok sağ ol balım benimKız dur nasıl heyecanlandım şimdi.Ay inanamıyorum çok çok sevindim,çok duygulandım.
Oyy canım benim sağlıklı olsun şimdi tek derdim41 kere maşallah kuzum
Ohh mis, aslında hazırlamak lazım nar zamanı her zaman lazım olabılırBeni tek umutlandıran rahim duvarı düzelmesibirde eşimin iş arkadaşları velinin birinden bulmuş 10 tane küçük su şişesinde nar suyu evde sıkıp dondurmuşlar nasıl sevindim doktor süreci boyu içtim bence cidden faydası oldu dün de ağrı olduğuna göre çatladı iğne vurulmama pişmanlığım da kalktı artık nasip
İnşallahh bebegım, yalnız son 3 kişi sıradan bebiş ekledik, insallah böyle devam eder, sırada
Şimdi birazı buzlukta olaki tutmazsa devam içmeye diğer denemedeOhh mis, aslında hazırlamak lazım nar zamanı her zaman lazım olabılırzaten yumurtaların boyutundan ötürü vermemıstır kuzum 36 saat sonrayı dusununce epey buyumus olacaktı, o da kiste dönüşebilirdi Allah korusun.. 13 gun mu kaldı sımdı
Daha akşam eşi ile bakıp bakıp anlamsız sırıtacaklar
Gün aşırı devam, insallah ikisi birden tutarŞimdi birazı buzlukta olaki tutmazsa devam içmeye diğer denemedevalla kaldı 13 birde 18 mm olan vardı o da günde 1 mm büyüdüyse şuan 20 mm oldu daha o var
Boncuğum benim olsun bugün serbest kuzum bolca delir.Ya seni yeriiim çok sağ ol balım benimben de sabahtan beri delirdim ağlıyorum gülüyorum allahtan maske var suratımda bu kıza ne oldu diyecekler
Oyy canım benim sağlıklı olsun şimdi tek derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?