Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boncuğum benim olsun bugün serbest kuzum bolca delir. Biliyorum yapıyorsun tabi bolca da hamd ve şükür et Allah'a çünkü güzel haber duyduğumuzda da Rabbim bizden şükür duası etmemizi ister.
Aynen kuzum eşime de tembihledim çok şükür çok

Geçmiş olsun kuzum stres yapma. Doktorun yönlendirir güzelce
Sağol canım benim.. Eşim aramış az önce konuştum haftaya gelsin,bebeğin organ taramasınıda yaparız demiş. Kızlar ben bi tuhaf oldum enfeksiyon varya şu an beklesem mi? Ayrı bir Dr.a mı gitsem bilemiyorum.

Yaaa sabah sabah çok güzel bir haber bu ❤Rabbim sağlicakla kucagina almayi nasip etsin insallh canim

Ay valla ne yaptım ne ettim hiç bilmiyorum bedenim burda ruhum başka yerlerde

Hahaha kesin öyle olur ben bide çat diye gittim söyledim insanlar süpriz falan yapıyor amaaan dedim kendi kendime yaşayamam bunu
Aman ben de düz bi insanımdırkahvaltı hazırlarken eşim, arkadan gidip gösterdim..Tabi inanamıyorduk bebeğimizi görene kadar..İnş.sağlıkla ilerler kuzum gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını da

Önemsenecek düzeyde deıl mı acaba, o yuzden rahat davranmıstır belkı doktorun? Baska bi doktora yazıp fikir al istersen, İnstgramda bi doktor var muhakkak cevap verıyor, çağrı gülümser adı, ıstersen bi yaz ona, perınatolog zaten kendısı, o ne der acaba?

İçine sinmicek senin bence ama doktorun bi bildiği vardır heralde… Git istersen için rahat etsin kuzum ya

Yaaa sabah sabah çok güzel bir haber bu ❤Rabbim sağlicakla kucagina almayi nasip etsin insallh canim
İnşallah kuzuuum en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz bebişlere kavuşalım
Ay evet aynen ben de çok düzüm inşallah inşallah geçen sefer duyamamıştım bunda duyarım da sağlıkla ilerler inşallah

Enfeksiyona yorum yapmamış mı yani zaten detaylı taramaya çok yaklaşmışsın canım 20. Haftadan sonra diye biliyorum ama onda birşey yoktur normal zamanı yani hemen hemen.

Herşey çok güzel ilerliyor kuzum inşallah sırayla güzel haberler vereceğiz PembeAnkaKusu da vurulmamıştı iğne değil mi? Sen elinden geleni yapıyorsun kuzu

Aaa öyle mi teşekkür ederim kuzum, yazarım cevabı paylaşırım sizinlede. Galiba çok yüksek değil ama insanı korkutuyor enfeksiyon.

Herşey çok güzel ilerliyor kuzum inşallah sırayla güzel haberler vereceğiz PembeAnkaKusu da vurulmamıştı iğne değil mi? Sen elinden geleni yapıyorsun kuzu
Ben vuruldum kuzum ama pko var ya bide benim yumoş 20 mmydi Ha-ri çok güzel büyütmüş 22 mm zaten çatladı çatlayacaktı

Ya seni yeriiim çok sağ ol balım benim ben de sabahtan beri delirdim ağlıyorum gülüyorum allahtan maske var suratımda bu kıza ne oldu diyecekler

Oyy canım benim sağlıklı olsun şimdi tek derdim
Sağlıkla gelsin ins cnm cok sevindim cok Rabbim hepimize sırayla nasip ediyor cok şükür bin şükür

Sağlık ocağındaki doktora mi göstersen cnm sonuçları? Belki antibiyotik verilmesi gerekir yada doktoruna msj atabilirsen sor

PembeAnkaKusu kuzummmm çok ama çok sevindim bir süredir memleketteyim, bakıyor ama yorum yazmıyorsun, her yazan kişiye de dualarımı gönderiyorum, ayy çok şükür çok sevindim ya, sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla gelsin nasıl mutlu oldum anlatamam ya
Kısa sürede Ha-ri Sohrab Mammamia2 Laviniiaaa ve diğer isteyen tüm kızlar ve bana nasip olsun inşallah sağlıklı bir şekilde
Hamişlerimizde sağlıkla kavuşsun lar bebişlerine
Dualarım hep sizle kızlar

Ya biliyordum dedim kk ya gircem ve gorecem bu mesajı inanıyordum pozitif olacağına çok sevindim canım şükür Rabbime Allah bağışlasın canim inşallah sağlıklı birsekilde ilerler gebelik hoşgeldin yeni bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…