- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ay valla ne yaptım ne ettim hiç bilmiyorum bedenim burda ruhum başka yerlerde
Hahaha kesin öyle olur ben bide çat diye gittim söyledim insanlar süpriz falan yapıyor amaaan dedim kendi kendime yaşayamam bunuDaha akşam eşi ile bakıp bakıp anlamsız sırıtacaklar
Aynen kuzum eşime de tembihledim çok şükür çokBoncuğum benim olsun bugün serbest kuzum bolca delir.Biliyorum yapıyorsun tabi bolca da hamd ve şükür et Allah'a çünkü güzel haber duyduğumuzda da Rabbim bizden şükür duası etmemizi ister.
Sağol canım benim..Geçmiş olsun kuzum stres yapma. Doktorun yönlendirir güzelce
Yaaa sabah sabah çok güzel bir haber bu ❤Rabbim sağlicakla kucagina almayi nasip etsin insallh canim
Aman ben de düz bi insanımdırAy valla ne yaptım ne ettim hiç bilmiyorum bedenim burda ruhum başka yerlerde
Hahaha kesin öyle olur ben bide çat diye gittim söyledim insanlar süpriz falan yapıyor amaaan dedim kendi kendime yaşayamam bunu
Önemsenecek düzeyde deıl mı acaba, o yuzden rahat davranmıstır belkı doktorun? Baska bi doktora yazıp fikir al istersen, İnstgramda bi doktor var muhakkak cevap verıyor, çağrı gülümser adı, ıstersen bi yaz ona, perınatolog zaten kendısı, o ne der acaba?Sağol canım benim..Eşim aramış az önce konuştum haftaya gelsin,bebeğin organ taramasınıda yaparız demiş. Kızlar ben bi tuhaf oldum enfeksiyon varya şu an beklesem mi? Ayrı bir Dr.a mı gitsem bilemiyorum.
İçine sinmicek senin bence ama doktorun bi bildiği vardır heralde… Git istersen için rahat etsin kuzum yaSağol canım benim..Eşim aramış az önce konuştum haftaya gelsin,bebeğin organ taramasınıda yaparız demiş. Kızlar ben bi tuhaf oldum enfeksiyon varya şu an beklesem mi? Ayrı bir Dr.a mı gitsem bilemiyorum.
İnşallah kuzuuum en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz bebişlere kavuşalımYaaa sabah sabah çok güzel bir haber bu ❤Rabbim sağlicakla kucagina almayi nasip etsin insallh canim
Ay evet aynen ben de çok düzümAman ben de düz bi insanımdırkahvaltı hazırlarken eşim, arkadan gidip gösterdim..Tabi inanamıyorduk bebeğimizi görene kadar..İnş.sağlıkla ilerler kuzum gümbür gümbür duyarsınız kalp atışını da
Hepimiz güzel haber verip listeyi doldururuz inşallah kuzumİnşallahh bebegım, yalnız son 3 kişi sıradan bebiş ekledik, insallah böyle devam eder, sıradaMammamia2 var
Enfeksiyona yorum yapmamış mı yaniSağol canım benim..Eşim aramış az önce konuştum haftaya gelsin,bebeğin organ taramasınıda yaparız demiş. Kızlar ben bi tuhaf oldum enfeksiyon varya şu an beklesem mi? Ayrı bir Dr.a mı gitsem bilemiyorum.
Amiiin amiiinİnşallah kuzuuum en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz bebişlere kavuşalım
Ay evet aynen ben de çok düzüminşallah inşallah geçen sefer duyamamıştım bunda duyarım da sağlıkla ilerler inşallah
Herşey çok güzel ilerliyor kuzumBeni tek umutlandıran rahim duvarı düzelmesibirde eşimin iş arkadaşları velinin birinden bulmuş 10 tane küçük su şişesinde nar suyu evde sıkıp dondurmuşlar nasıl sevindim doktor süreci boyu içtim bence cidden faydası oldu dün de ağrı olduğuna göre çatladı iğne vurulmama pişmanlığım da kalktı artık nasip
Aaa öyle mi teşekkür ederim kuzum, yazarım cevabı paylaşırım sizinlede.Önemsenecek düzeyde deıl mı acaba, o yuzden rahat davranmıstır belkı doktorun? Baska bi doktora yazıp fikir al istersen, İnstgramda bi doktor var muhakkak cevap verıyor, çağrı gülümser adı, ıstersen bi yaz ona, perınatolog zaten kendısı, o ne der acaba?
Ben vuruldum kuzum ama pko var ya bide benim yumoş 20 mmydiHerşey çok güzel ilerliyor kuzuminşallah sırayla güzel haberler vereceğiz PembeAnkaKusu da vurulmamıştı iğne değil mi? Sen elinden geleni yapıyorsun kuzu
Sağlıkla gelsin ins cnm cok sevindim cok Rabbim hepimize sırayla nasip ediyor cok şükür bin şükürYa seni yeriiim çok sağ ol balım benimben de sabahtan beri delirdim ağlıyorum gülüyorum allahtan maske var suratımda bu kıza ne oldu diyecekler
Oyy canım benim sağlıklı olsun şimdi tek derdim
Sağlık ocağındaki doktora mi göstersen cnm sonuçları? Belki antibiyotik verilmesi gerekir yada doktoruna msj atabilirsen sorSağol canım benim..Eşim aramış az önce konuştum haftaya gelsin,bebeğin organ taramasınıda yaparız demiş. Kızlar ben bi tuhaf oldum enfeksiyon varya şu an beklesem mi? Ayrı bir Dr.a mı gitsem bilemiyorum.
Ay inşallah bu kez doktor ne derse o hiç acaba bugün arka arkaya olsa mı demedim önce yaptım da ne oldu sankiGün aşırı devam, insallah ikisi birden tutar
Ya biliyordum dedim kk ya gircem ve gorecem bu mesajı inanıyordum pozitif olacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?