Yok yok rahatım şuan hiç takmıyorum olan nasipse olacakHerşey çok güzel ilerliyor kuzuminşallah sırayla güzel haberler vereceğiz @PembeAnkaKusu da vurulmamıştı iğne değil mi? Sen elinden geleni yapıyorsun kuzu
Canım gece yapın ki ne olur ne olmaz tuvalete kalkma kalsın içinde bebisler tutunsunAy inşallah bu kez doktor ne derse o hiç acaba bugün arka arkaya olsa mı demedim önce yaptım da ne oldu sanki
Ve dün kıvrandırdı zaten çatladı herhalde utanması yoksa çatlasın 22 olmuş yeterBen vuruldum kuzum ama pko var ya bide benim yumoş 20 mmydiHa-ri çok güzel büyütmüş 22 mm zaten çatladı çatlayacaktı
Gece deniyoruz zaten ama 2 saat anca sabrettim sonra gittim tuvalete sıkışıncaCanım gece yapın ki ne olur ne olmaz tuvalete kalkma kalsın içinde bebisler tutunsun
Ağzından bal damlıyor@PembeAnkaKusu kuzummmm çok ama çok sevindim bir süredir memleketteyim, bakıyor ama yorum yazmıyorsun, her yazan kişiye de dualarımı gönderiyorum, ayy çok şükür çok sevindim ya, sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla gelsin nasıl mutlu oldum anlatamam ya
Kısa süredeHa-ri Sohrab @Mammamia2 @Glchn66 ve diğer isteyen tüm kızlar ve bana nasip olsun inşallah sağlıklı bir şekilde
Hamişlerimizde sağlıkla kavuşsun lar bebişlerine
Dualarım hep sizle kızlar
Zor o zaman işin yapmadan önce tuvalete git işini hallet sonra gönlünce rahat yat .Gece deniyoruz zaten ama 2 saat anca sabrettim sonra gittim tuvalete sıkışınca
Ben hamile kaldığım zaman bu kadar da duramıyordum şimdi yine 2 saat yattım sonra gittim ama jet hızı ile resmen bir kez gidince başka da gitmedimZor o zaman işin yapmadan önce tuvalete git işini hallet sonra gönlünce rahat yat .Kız bilirim ben o halleri ne kadar tuvalete önceden gitsende yine ilişkiden sonra sıkışıyor insan sabredemiyo sabahı gece fazla su içme
Aşk olsun göbeğine kurdele resmi çizip çıkıp ceee diye açmadın mıAy valla ne yaptım ne ettim hiç bilmiyorum bedenim burda ruhum başka yerlerde
Hahaha kesin öyle olur ben bide çat diye gittim söyledim insanlar süpriz falan yapıyor amaaan dedim kendi kendime yaşayamam bunu
Ben de pıhtılasma testınden sonra yazmıstım o doktora, hemen cevap vermıstı saollsun.. Evet yuksek duzeyde olsa hemen cagırırdı senı demek kı ciddi düzeyde deılAaa öyle mi teşekkür ederim kuzum, yazarım cevabı paylaşırım sizinlede.Galiba çok yüksek değil ama insanı korkutuyor enfeksiyon.
Öyle kuzum, zaten sperm oluyor 2 gun ıcerıde, gün aşırı olunca kacrma sansın olmuyorAy inşallah bu kez doktor ne derse o hiç acaba bugün arka arkaya olsa mı demedim önce yaptım da ne oldu sanki
Senin tedaviyi de takip ediyorum, dualarımı ediyorum, inşallah sıra sende öyle hissediyorum sonra da sohrabAğzından bal damlıyorRabbim hayırlı zamanda sağlıklı şekilde versin inşallah
Ya ben de gece 3 kere lavaboya kalktım bugun sadece 1 bardak su ıcmıstım, yanı herzaman 1 bardak içip yatarım, Hıc boyle olmazdım, 2 gundur gece uyandırıyor.. Enfeksıyon falan olsa belırtısı nasıl olur onun?Gece deniyoruz zaten ama 2 saat anca sabrettim sonra gittim tuvalete sıkışınca
Aminn güzel kalpli arkadsım@PembeAnkaKusu kuzummmm çok ama çok sevindim bir süredir memleketteyim, bakıyor ama yorum yazmıyorsun, her yazan kişiye de dualarımı gönderiyorum, ayy çok şükür çok sevindim ya, sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla gelsin nasıl mutlu oldum anlatamam ya
Kısa süredeHa-ri Sohrab @Mammamia2 @Glchn66 ve diğer isteyen tüm kızlar ve bana nasip olsun inşallah sağlıklı bir şekilde
Hamişlerimizde sağlıkla kavuşsun lar bebişlerine
Dualarım hep sizle kızlar
Herşey yolundadır inşallah canımKızlar kanamam oldu acil doktora geldim dua edin
Sakin kalmaya çalıs lütfen, progestan iğne yaparlar insallah sorun yokturKızlar kanamam oldu acil doktora geldim dua edin
Sık tuvalete gitme, bazen hafif bazen şiddetli ağrı, akıntı ve koku bazen de hiç belirti vermez amaYa ben de gece 3 kere lavaboya kalktım bugun sadece 1 bardak su ıcmıstım, yanı herzaman 1 bardak içip yatarım, Hıc boyle olmazdım, 2 gundur gece uyandırıyor.. Enfeksıyon falan olsa belırtısı nasıl olur onun?
Kız zaten bu halimle geceleri 3 yada 4 defa tuvalete gidiyorum idrara her uyandığımda küçük kızım da uyanıyor ağlıyor istemiyor gitmemi illa yanında yatcam yine dün gece aynısı oldu sabah 5 e kadar ağladı yatmadı defalarca uyandı ağladı gece 2 defa gittim tuttum sabaha kadar kendimi sırf uyanmasın die yanımda yatağı birleşik geceleri sağa sola gide gide yanıma geliyit babası susturamadi ben aldım zaten yoruluyorum bugün çok uykusuz kaldım eşim okula kursa geç kaldı oda uykusuz kaldı komsular ağlamasını bile gece duyduBen hamile kaldığım zaman bu kadar da duramıyordum şimdi yine 2 saat yattım sonra gittim ama jet hızı ile resmen bir kez gidince başka da gitmedim
İçini ferah tut bizi de habersiz bırakma inşallah sağlıkla geri dönersinKızlar kanamam oldu acil doktora geldim dua edin
Aslında gün içerisinde gittiklerim dıkkat cekmedı ama, gece uyanndıgım ıcın dıkkatımı cekti, Baska da bi belirti yok.. 2 3 gun daha gozlemleyım bakalımSık tuvalete gitme, bazen hafif bazen şiddetli ağrı, akıntı ve koku bazen de hiç belirti vermez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?