Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım cidden kendilerine has bir büyüme şekilleri var akıl sır ermiyor

Yok yok rahatım şuan hiç takmıyorum olan nasipse olacak

Bende diyorum uzun zamandır yok, Allah kolaylık versin canımgüzel duaların için de teşekkür ederiz, hepimize olsun darısı inşallah

Aslında gün içerisinde gittiklerim dıkkat cekmedı ama, gece uyanndıgım ıcın dıkkatımı cekti, Baska da bi belirti yok.. 2 3 gun daha gozlemleyım bakalım
Normalde işte bu tam bir hamilelik belirtisi olurdu ha ama bazen su içmedim sanıyorsun ama çay, meyve de götürüyor hiç belli olmaz bence normal bişeydir

Kaç yaşında canım ufak kızın, bazen oluyor tutuyor aksilikleri Allah kolaylık versin, benim kızımda çıt dedin mi uyanırdı odasını ayırdık çok rahatladık kendi başına uyuyor bazen uyanıyor ama idare ediyoruz

Ay inşallah sıkıntısız alışırlar birbirlerine
Amin inşallah csnim büyüğünden hsyircgoremedik aradaki yaş farkindan dolayı sanırım bunların sradi küçük die anlaşırlar oynarlar birbiri ile dövüşurler herşey için gürültü kıyamet ž

Canım küçük kızım 1yaş 2,5 aylık bebek de 6 aylık Eylül un son haftası gelecek aralarında 1,5 yas olacsk vallahi yatağını sözde ayırdık bebek gelmeden ama yine de ona sarılacak başını okşacak bir el istiyor o eli görmedi mi hissetmedi mi kıyamet kopuyor

sutlaacc bizi habersiz bırakma canım inşallah herşey yolunda gider sakin ol iğne yaparlar kanamam durur inşallah

Yaa çok normal kuzum çok ufak kııız oda bebiş daha kıyamam, güven oluşmamış, 2 yaşına kadar anne babaya güven sağlarlar canım, sen ona anlat, kardeşin olacak vs diye, sana zor olacak biraz kuzu Allah kolaylık versin aslında oda ayırma zamanı olarak da doğru.

Canım fazla odamız yok inşallah oda olur işte bizimki nazlı hanımefendi ilgi istiyor küçük daha beni çok zor günler bekliyor bebek doğunca tam hareketli olacağı dönemler geliyor yerinde durumacak hepten ailecek bir süre yorgun olacaz

Sağlıkla gelsin ins cnm cok sevindim cok Rabbim hepimize sırayla nasip ediyor cok şükür bin şükür
Evet kuzum çoook teşekkür ederim inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım
Çok sağ ol balım güzel kalpli arkadaşım en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah hepimizin nazlı bebişleri
Aşk olsun göbeğine kurdele resmi çizip çıkıp ceee diye açmadın mı
Hahaha çok ayıp ettim dimi

Ay kuzum evet, İnşallah güzel ve kolay geçer bu süreç sizin için, ama bebekte toparlanın oynar ablasıyla kolaylaşır inşallah inşallah çok odalı bir eviniz olur canım, size lazım

Ay valla seni dinleseymişim keşke ben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
kuzummmm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişini geliyor bir miniş daha

Erkenden idrak edebildi mi bari ilk söyleyince

kuzummmm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin bebişini geliyor bir miniş daha
Eveeeet balım inşallah bakalım akşam kan vericem sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum
Erkenden idrak edebildi mi bari ilk söyleyince
Sabahın köründe yaptığım için yatıyordu gittim yanına bir fırlayışı var çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…