- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Rabbim bebisini dana bagislasin kuzummmKızlar kanamam oldu acil doktora geldim dua edin
Seviyesi düşüktür onemsememistr doktorun kuzum yoksa ihmal edilecek bi durum değil kiSağol canım benim..Eşim aramış az önce konuştum haftaya gelsin,bebeğin organ taramasınıda yaparız demiş. Kızlar ben bi tuhaf oldum enfeksiyon varya şu an beklesem mi? Ayrı bir Dr.a mı gitsem bilemiyorum.
Biz neden böyleyiz ya bende bir beyin durgunluğu ile güneş daha doğmadan yapıp adamın ağzı gerik horladığı an gelip demiştim sakinlikleEveeeet balım inşallah bakalım akşam kan vericem sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum
Sabahın köründe yaptığım için yatıyordu gittim yanına bir fırlayışı var çok komikti
Amin inşallah canım evimizde olur bebeğim de oynar ablası ileAy kuzum evet, İnşallah güzel ve kolay geçer bu süreç sizin için, ama bebekte toparlanın oynar ablasıyla kolaylaşır inşallah inşallah çok odalı bir eviniz olur canım, size lazım
pozitif düşün pozitif olsun sağlıkla gelecek inşallah kuzumm baya yüksek sanki ama değerin çok net çizgiler geçtimi gününEveeeet balım inşallah bakalım akşam kan vericem sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum
Sabahın köründe yaptığım için yatıyordu gittim yanına bir fırlayışı var çok komikti
Böyle daha eğlenceliydi boşverBiz neden böyleyiz ya bende bir beyin durgunluğu ile güneş daha doğmadan yapıp adamın ağzı gerik horladığı an gelip demiştim sakinlikle
Çatlatma iğnesinden sonra 13.gün yani geçmedi de aslında bilemedim kuzum sorun yoktur inşallahpozitif düşün pozitif olsun sağlıkla gelecek inşallah kuzumm baya yüksek sanki ama değerin çok net çizgiler geçtimi günün
Bak evet olabılır ıkı aksamdır karpuz yıyorumNormalde işte bu tam bir hamilelik belirtisi olurdu ha ama bazen su içmedim sanıyorsun ama çay, meyve de götürüyor hiç belli olmaz bence normal bişeydir
Ohooo karpuz yedikten sonra neyi sorguluyorsun o sürekli çıkartır Allah seniBak evet olabılır ıkı aksamdır karpuz yıyorum
Ama uyuyana kadar zaten gıdıyorum etkısı gecmıyor mudurOhooo karpuz yedikten sonra neyi sorguluyorsun o sürekli çıkartır Allah seni
Evet kuzum kuzenime sordum değer sınırın hafif üzerinde dedi.Seviyesi düşüktür onemsememistr doktorun kuzum yoksa ihmal edilecek bi durum değil ki
Olur kuzum koyabılırımSohrab canım ben düşündüm de nazar boncuğu mu koysak hamislere nazara gelmesinler daha tazecikler yeni haberlerini alıyoruz Rabb'im korusun tüm hamisleri
Canım bir akrabamiz var geç en aylarda bağırsaklarda enfeksiyon kapmisti ilaç tedavisi yapamıyordu doktor dedi 28. Haftaya gelince bebeği çıkaralım sezeryen doğum yaptı şükür bebeğe enfeksiyon geçmemiş anne de sanırım kalın bagirsagi hep şu slinacak sen yine kontrollerini ihmal etme sonucta seninki kan birde sen bebeğine kan veriyorsun plasenta senden besleniyot kan akıyor oda bebeğe dikkst et insalalh bebeğine geçmez bol su iç dinlen hijyen olarak da elin kulaginda oldun hep dikkat etEvet kuzum kuzenime sordum değer sınırın hafif üzerinde dedi.Ateş, halsizlik yok şükür Ben Ha-ri nin tavsiye ettiği gibi önlem olarak bol bol su içim.İnş. İlerlemez. Sanırım iğne yaparken kaptım enfeksiyonu o kadar dikkat ederim ellerimi sabunlayıp yıkar kolonya ile silip öyle yapardım olacağı varmış.
Sağol canım inşallahOlur kuzum koyabılırım
Yaa benim de karın ağrım var bağırsaklarım hızlı çalışıyor ama kan hapı kullanırken oluyor bana.İnş. bağırsak enfeksiyonu değildir benim.Hey Allah ımCanım bir skrabamiz var geç aylarda bağırsaklarda enfeksiyon kapmisti ilaç tedavisi yapamıyordu doktor dedi 28. Haftaya gelince bebeği çıkaralım sezeryen doğum yaptı şükür bebeğe enfeksiyon geçmemiş anne de sanırım kalın bagirsagi hep şu slinacak sen yine kontrollerini ihmal etme sonucta seninki kan birde sen bebeğine kan veriyorsun plasenta senden besleniyot kan akıyor oda bebeğe dikkst et insalalh bebeğine geçmez bol su iç dinlen hijyen olarak da elin kulaginda oldun hep dikkat et
Valla ben kavun karpuz sonrası sık giderim, babam da eşim de cevremde gördüğüm o hele akşam yedinse tamamAma uyuyana kadar zaten gıdıyorum etkısı gecmıyor mudur
Allah korusun biz içimizi ferah tutalım sen kan sulandırıcı kullanmıyordun değil miKızlar kan verdim sonuç bekliyorum. Düşük riski olabilir dedi progestana devam
Kuzum yanlış anlamazsan benimkine katma.Olur kuzum koyabılırım
İnşallah csnim öyle bir sıkıntın yoktur . Zaten ilaçlar karın ağrısı yapıyordsa ama o annenin ateşi ciksrdi kusardi .inşallah doktor ilaç verir de iyileştirdi bir an önce zaten bu kandaki enfeksiyon sarilik da yapar eğer sende çok halsizlik karın ağrısı uykugelmedi olursa bu ihtimali de düşün inşallah kötü birşey değildirYaa benim de karın ağrım var bağırsaklarım hızlı çalışıyor ama kan hapı kullanırken oluyor bana.İnş. bağırsak enfeksiyonu değildir benim.Hey Allah ımyaa bi kaç kişiye sordum zaten aile hekimimede tekrardan mesaj attım bakalım o ne dıyecek.Kuzenim Wbc 11,15 arası gebelikte olabilir diyor.Bakteri mi mantar mı Dr.ona göre ilaç verir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?