Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seviyesi düşüktür onemsememistr doktorun kuzum yoksa ihmal edilecek bi durum değil ki

Eveeeet balım inşallah bakalım akşam kan vericem sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum

Sabahın köründe yaptığım için yatıyordu gittim yanına bir fırlayışı var çok komikti
Biz neden böyleyiz ya bende bir beyin durgunluğu ile güneş daha doğmadan yapıp adamın ağzı gerik horladığı an gelip demiştim sakinlikle

Ay kuzum evet, İnşallah güzel ve kolay geçer bu süreç sizin için, ama bebekte toparlanın oynar ablasıyla kolaylaşır inşallah inşallah çok odalı bir eviniz olur canım, size lazım
Amin inşallah canım evimizde olur bebeğim de oynar ablası ile küçük bizim için ev kısmet bakalim

Eveeeet balım inşallah bakalım akşam kan vericem sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum

Sabahın köründe yaptığım için yatıyordu gittim yanına bir fırlayışı var çok komikti
pozitif düşün pozitif olsun sağlıkla gelecek inşallah kuzumm baya yüksek sanki ama değerin çok net çizgiler geçtimi günün

Biz neden böyleyiz ya bende bir beyin durgunluğu ile güneş daha doğmadan yapıp adamın ağzı gerik horladığı an gelip demiştim sakinlikle
Böyle daha eğlenceliydi boşver
pozitif düşün pozitif olsun sağlıkla gelecek inşallah kuzumm baya yüksek sanki ama değerin çok net çizgiler geçtimi günün
Çatlatma iğnesinden sonra 13.gün yani geçmedi de aslında bilemedim kuzum sorun yoktur inşallah

Seviyesi düşüktür onemsememistr doktorun kuzum yoksa ihmal edilecek bi durum değil ki
Evet kuzum kuzenime sordum değer sınırın hafif üzerinde dedi.Ateş, halsizlik yok şükür Ben Ha-ri nin tavsiye ettiği gibi önlem olarak bol bol su içim.İnş. İlerlemez. Sanırım iğne yaparken kaptım enfeksiyonu o kadar dikkat ederim ellerimi sabunlayıp yıkar kolonya ile silip öyle yapardım olacağı varmış.

Canım bir akrabamiz var geç en aylarda bağırsaklarda enfeksiyon kapmisti ilaç tedavisi yapamıyordu doktor dedi 28. Haftaya gelince bebeği çıkaralım sezeryen doğum yaptı şükür bebeğe enfeksiyon geçmemiş anne de sanırım kalın bagirsagi hep şu slinacak sen yine kontrollerini ihmal etme sonucta seninki kan birde sen bebeğine kan veriyorsun plasenta senden besleniyot kan akıyor oda bebeğe dikkst et insalalh bebeğine geçmez bol su iç dinlen hijyen olarak da elin kulaginda oldun hep dikkat et

Yaa benim de karın ağrım var bağırsaklarım hızlı çalışıyor ama kan hapı kullanırken oluyor bana.İnş. bağırsak enfeksiyonu değildir benim.Hey Allah ım yaa bi kaç kişiye sordum zaten aile hekimimede tekrardan mesaj attım bakalım o ne dıyecek.Kuzenim Wbc 11,15 arası gebelikte olabilir diyor.Bakteri mi mantar mı Dr.ona göre ilaç verir dedi.

İnşallah csnim öyle bir sıkıntın yoktur . Zaten ilaçlar karın ağrısı yapıyordsa ama o annenin ateşi ciksrdi kusardi .inşallah doktor ilaç verir de iyileştirdi bir an önce zaten bu kandaki enfeksiyon sarilik da yapar eğer sende çok halsizlik karın ağrısı uykugelmedi olursa bu ihtimali de düşün inşallah kötü birşey değildir nezaman sonuçlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…