Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum. Düşük riski olabilir dedi progestana devam
Geçmiş olsun canım bol istirahat et sen çalışıyor mudun izin sl iş yerinden bol yatak istirahati iyi gelir Allah büyük inşallah tooarlanirsiniz progestan iyidir bende ilk kizimda kullandım 1 ay şükür tutundu şimdi 6 yaşında olacak inşallah sizde iyi olursunuz

Bilgilendirdiğin için sağol canım.Ama bende panik var dur şimdi kafa da kurarım bak

Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum. Düşük riski olabilir dedi progestana devam
Allah korusun canım inşallah korkulacak bir şey yoktur gebelikte kanama çok sık oluyor aslında ama biz tabi kayıp yaşadığımız için ekstra korkuyoruz… inşallah sorun çıkmayacak canım

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim eşim işte diye ona haber vermeden kardeşimle gittim geldim sonuç çıkınca yazarım . Size yazdım hemen desteğinizi hissetmek çok güzel öyle çok değil az geliyor bakalım hcg artışı nasıl olacak Ha-ri kan sulandırıcı kullanmıyorum canım sadece progestan.

Tek böyle minimum olsun seviyesi kuzum. Bol bol iç su.. haftaya doktorun yine baksın kanına. Inş kalmaz haftaya

Hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsın benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı progestan kullana kullana onun şakır şakır kanama vardı hem onu görünce hep diyorum yeterki nasibi olsun bak olunca nasıl yaşıyor sen de içini ferah tut hayırlı sağlıklı bir bebek ise Rabbim kavuşmanı nasip etsin sakın unutma haber vermeyi bize yine

O zaman hıcbırıne katmayalım olur mu Kalbim73 ona katmayınca ayırlımıs gıbı olur
Sen bilirsin canım sıkıntı yok ben sadece bebisler için istedim tabi Allah büyük Rabb'im onları korusun ben inanıyorum nazara Teneffus Zili tabi herkesin inanışı farklı saygılar

Annemde benden önce düşük yapmıştı sana hamileyken 3 ay oldu kanamam yat dinlen dedi umarım öyledir amin canım haber ederim

Canım benim adetim 30-39 arası değişiyor. bana pko var demediler ama klomen denedik bu ay yumurtalar gelişmedi. Yumurta tembelliği var sanırım ikisi aynı şeymiş zaten. Bu ay aşılamaya göndercem dedi bana ama senin dediğin daha mantıklı geldi sonuçta aşılamanın da en önemli yanı bu tarz iğnelerin kullanılması. Dediğin bu iğneyi sgk karşılamıyordur sanırım
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…