Geçmiş olsun canım bol istirahat et sen çalışıyor mudun izin sl iş yerinden bol yatak istirahati iyi gelir Allah büyük inşallah tooarlanirsiniz progestan iyidir bende ilk kizimda kullandım 1 ay şükür tutundu şimdi 6 yaşında olacak inşallah sizde iyi olursunuzKızlar kan verdim sonuç bekliyorum. Düşük riski olabilir dedi progestana devam
Bilgilendirdiğin için sağol canım.İnşallah csnim öyle bir sıkıntın yoktur . Zaten ilaçlar karın ağrısı yapıyordsa ama o annenin ateşi ciksrdi kusardi .inşallah doktor ilaç verir de iyileştirdi bir an önce zaten bu kandaki enfeksiyon sarilik da yapar eğer sende çok halsizlik karın ağrısı uykugelmedi olursa bu ihtimali de düşün inşallah kötü birşey değildirnezaman sonuçlar çıkar
Ay kız çok panik etmeBilgilendirdiğin için sağol canım.Ama bende panik var dur şimdi kafa da kurarım bak
Allah korusun canım inşallah korkulacak bir şey yokturKızlar kan verdim sonuç bekliyorum. Düşük riski olabilir dedi progestana devam
O zaman hıcbırıne katmayalım olur muKuzum yanlış anlamazsan benimkine katma.Nazar boncuğuna inanmam.Ben gruba ayetel kürsi okuyup üflerim
Tek böyle minimum olsun seviyesi kuzum. Bol bol iç su.. haftaya doktorun yine baksın kanına. Inş kalmaz haftayaEvet kuzum kuzenime sordum değer sınırın hafif üzerinde dedi.Ateş, halsizlik yok şükür Ben Ha-ri nin tavsiye ettiği gibi önlem olarak bol bol su içim.İnş. İlerlemez. Sanırım iğne yaparken kaptım enfeksiyonu o kadar dikkat ederim ellerimi sabunlayıp yıkar kolonya ile silip öyle yapardım olacağı varmış.
Yok kuzum benim için hiç sıkıntı değil.Siz katmak istiyosanız katın yeğenlerime.O zaman hıcbırıne katmayalım olur muKalbim73 ona katmayınca ayırlımıs gıbı olur
Hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsın benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı progestan kullana kullana onun şakır şakır kanama vardı hem onu görünce hep diyorum yeterki nasibi olsun bak olunca nasıl yaşıyor sen de içini ferah tut hayırlı sağlıklı bir bebek ise Rabbim kavuşmanı nasip etsinKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim eşim işte diye ona haber vermeden kardeşimle gittim geldim sonuç çıkınca yazarım . Size yazdım hemen desteğinizi hissetmek çok güzelöyle çok değil az geliyor bakalım hcg artışı nasıl olacak Ha-ri kan sulandırıcı kullanmıyorum canım sadece progestan.
Sen bilirsin canımO zaman hıcbırıne katmayalım olur muKalbim73 ona katmayınca ayırlımıs gıbı olur
Annemde benden önce düşük yapmıştı sana hamileyken 3 ay oldu kanamam yat dinlen dedi umarım öyledirHadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırsın benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı progestan kullana kullana onun şakır şakır kanama vardı hem onu görünce hep diyorum yeterki nasibi olsun bak olunca nasıl yaşıyor sen de içini ferah tut hayırlı sağlıklı bir bebek ise Rabbim kavuşmanı nasip etsinsakın unutma haber vermeyi bize yine
Önceki değerin kaçtı kuzum? Kimyasal mı oluyor acaba sen keseyi görmüş müydün? inşallah öyle bir şey yokturKızlar 57 çıkmış düşük mü yapıyorum şimdi ne oluyor acaba?
Görmedim 18 inde 36 ydıÖnceki değerin kaçtı kuzum? Kimyasal mı oluyor acaba sen keseyi görmüş müydün? inşallah öyle bir şey yoktur
Sonrasında 2 güne bir takip etmemiş miydinGörmedim 18 inde 36 ydı
Tam artmamış o zaman kuzum yaGörmedim 18 inde 36 ydı
Kuzum bugünkü değerin baya düşük. Kimyasal geçirmiş olabilirsin. Tabi doktorun daha doğru bilgi verir.. dilerim her sey hayırlısı ile en güzeliyle olurGörmedim 18 inde 36 ydı
Ben de nazara inanıyorum.Nazar boncuğunun koruyacağına inanmıyorum.Sen bilirsin canımsıkıntı yok ben sadece bebisler için istedim tabi Allah büyük Rabb'im onları korusun ben inanıyorum nazara Teneffus Zili tabi herkesin inanışı farklı saygılar
Bilgilendir bizleri de.Kızlar 57 çıkmış düşük mü yapıyorum şimdi ne oluyor acaba?
Canım benim adetim 30-39 arası değişiyor. bana pko var demediler ama klomen denedik bu ay yumurtalar gelişmedi. Yumurta tembelliği var sanırım ikisi aynı şeymiş zaten. Bu ay aşılamaya göndercem dedi bana ama senin dediğin daha mantıklı geldi sonuçta aşılamanın da en önemli yanı bu tarz iğnelerin kullanılması. Dediğin bu iğneyi sgk karşılamıyordur sanırımBana normal dedi canım sadece lh bi tık yüksek o da pko dan dolayı dedi. Klomen hiç kullanmadım. Femara kullandım bu ay ilk kez 5 adet pek bir işe yaramadı öyle olunca fostimon 75lik iğne verdi 7 tane de ondan vurdum büyüdü. Bu iğne aşılamada da kullanılıyormuş sanırım. Fsh hormonu var içinde. Sen de sor istersen doktoruna. Sonrasında da çatlatma iğnesi kullandım bakalım bekliyorum canımİşe yararsa sen de kesinlikle istersin adetin geç mi geliyor pko var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?