Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonrasında 2 güne bir takip etmemiş miydin

Tam artmamış o zaman kuzum ya doktorun ne dedi?

Kuzum bugünkü değerin baya düşük. Kimyasal geçirmiş olabilirsin. Tabi doktorun daha doğru bilgi verir.. dilerim her sey hayırlısı ile en güzeliyle olur
Etmedim takip 6 gün oldu işte. Yarın arıcak sabahtan doktoru benim doktor da aksi gibi öğleden sonraları çalışmıyor muhtemelen kimyasal oldu ne yapmalıyım şimdi ve sonrası için

Böyle daha eğlenceliydi boşver

Çatlatma iğnesinden sonra 13.gün yani geçmedi de aslında bilemedim kuzum sorun yoktur inşallah
Maşallah kuzum maşallah
Ben normal ovulasyon testle takip yapıyordum çatlamadan 13. Gün böleydi testim. kanda 438 çıkmıştı
Bence gayet her şey yolunda sağlıkla ilerlesin annesi

Eklentiler

• IMG_20210316_114046.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 29
Etmedim takip 6 gün oldu işte. Yarın arıcak sabahtan doktoru benim doktor da aksi gibi öğleden sonraları çalışmıyor muhtemelen kimyasal oldu ne yapmalıyım şimdi ve sonrası için
Rabbim hayırlısını versin dış gebelik yada kürtajdan sa yine de kimyasal daha zararsız sağlığın için ama bu süreçten sonra kesin pıhtılaşma vs araştırman lazım

Canım bana doktorum verdikçe aldım sık sık takip etti onun yazdığı kağıdı göstererek aldık sgk karşılamaz heralde ben özele gidiyorum. Yani evet aşılamanın tek farkı spermleri yakına bırakması heralde çok bi bilgim yok aşılamayla ilgili Doktoruna sorarsın sen de inşallah güzel sonuçlar alırsın

Benim fikrimce senin kan sulandırıcı kullanmaya ihtiyacın olabilir,çünkü 2. olacak.Pıhtılaşma testlerini yaparsın, tabiki en iyi Dr.un bilgilendirir seni.

Ay valla seni dinleseymişim keşke ben de inanamadım 2.çizgi daha bile koyu bak atayım mı predictor early vardı ondan yaptım ikiz midir ya aşırı heyecanlandım akşam iş çıkışı gidip kan vericem
Canım hayırlı olsun nasıl mutlu oldum darısı tüm bekleyenlere hayırla sağlıkla bata kaç günün vardı?

Maşallah kuzum maşallah
Ben normal ovulasyon testle takip yapıyordum çatlamadan 13. Gün böleydi testim. kanda 438 çıkmıştı
Bence gayet her şey yolunda sağlıkla ilerlesin annesi
Ay resmen aynı çıkmış kuzuuum inşallah benim de sağlıklı ilerler çok sağ ol içime su serptin sen pıhtılaşma falan baktırmış mıydın kan sulandırıcı kullanıyor muydun canım? Benim genetikçi gerek yok demiş heterozigot olduğu için düşük ondan değildir demiş. Yine de ille istersen düşük doz bi hap söylemiş zararsız olduğu için ama doktoruma sorucam bakalım. O kafamı karıştırdı bir tek.

Kimyasalda normal adet gibi oluyorsun benim öyle olmuştu biraz ağrılı pıhtılı olmuştu ve uzun sürmüştü ama doktorun daha kesin bilgi verir kuzum. Dış gebelik olmasındansa çok daha iyi tabi…

Sen bunun üzerine düş ya bak diğer değerler de etkili doğru ama Paı heterozigot olunca aklım onda kaldı Facebook da kan pıhtılaşması olan grupta da kullanmışlar ama doktorun iyisini bilir tabi

Aynen ben de bunu düşündüm dış gebelik olmasında inş.en zararla vücudu atlatsın.
Kesinlikle birgün bana nasip olursa 2 güne bir değerime sırf bundan baktıracağım zaten gözümüzün önünde eşimin iş arkadaşı dış gebelik yüzünden neler çekti ondan beri çok korkarım

Sen bunun üzerine düş ya bak diğer değerler de etkili doğru ama Paı heterozigot olunca aklım onda kaldı Facebook da kan pıhtılaşması olan grupta da kullanmışlar ama doktorun iyisini bilir tabi
Heterozigot genleri onemsemıyorlar diye biliyorum ben tehlıkelı olan homozıgot olanlar deil mi

Ya valla ben de anlamadım kadın ısrarla olmaz demiş. Peki onlar ne kullanmış kuzum?

Rabbim hayırlısını versin dış gebelik yada kürtajdan sa yine de kimyasal daha zararsız sağlığın için ama bu süreçten sonra kesin pıhtılaşma vs araştırman lazım
Evet canım galiba artık mecburum buna
Benim fikrimce senin kan sulandırıcı kullanmaya ihtiyacın olabilir,çünkü 2. olacak.Pıhtılaşma testlerini yaparsın, tabiki en iyi Dr.un bilgilendirir seni.
Aynen canım muhtemelen
Sanırım kımyasal oluyor cok yukselmeden düşmeye baslıyor.. Üzüldüm kuzum ya
Hemde yine aynı gün öğrendim eşimin doğum günü ve yıl dönümümüz ama bugün daha güçlü olucam
Kimyasalda normal adet gibi oluyorsun benim öyle olmuştu biraz ağrılı pıhtılı olmuştu ve uzun sürmüştü ama doktorun daha kesin bilgi verir kuzum. Dış gebelik olmasındansa çok daha iyi tabi…
Kuzum sen kaç kez anlattın ama şimdi araştırma hastanesine gidip genetiğe mi randevu almalıyım bana bi daha anlatır mısın

Heterozigot genleri onemsemıyorlar diye biliyorum ben tehlıkelı olan homozıgot olanlar deil mi
Ya valla ben de anlamadım kadın ısrarla olmaz demiş. Peki onlar ne kullanmış kuzum?
Aynen bak dediğiniz doğru heterozigot her türlü çok çok az etkili tüm okuduğum yerlerde de öyle diyor, bu kullananlar da belki tamamen tesadüf o da belirsiz ama benim Paı araştırırken homozigot olan da heterozigot olanda iğne kullanmış ha heterozigot olan düşük doz kullanmış, tabi ben iğnesiz atlattım diyen de var anlayacağınız çok arada şansa bir durum

Tıbbi genetik bölümüne sen ve eşin arka arkaya randevu al iki kaybım var de kan alacaklar aç yok fark etmiyor araştırma hastahanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…