Nasıl da aynı güne denk gelmişEvet canım galiba artık mecburum buna
Aynen canım muhtemelen
Hemde yine aynı gün öğrendim eşimin doğum günü ve yıl dönümümüz ama bugün daha güçlü olucam
Kuzum sen kaç kez anlattın ama şimdi araştırma hastanesine gidip genetiğe mi randevu almalıyım bana bi daha anlatır mısın
canım ben düşükten sonra doktor değiştirdim. önceki doktorumda tekrar gebelik düşündüğünde kan sulandırıcı içeceksin demişti, bu şimdiki doktorum ecopirin başlattı hala da içiyorum bırakmıcaz şimdilik dedi. başta hem tutunmayı sağlıyor hem de şu corona belasını geçirsen de geçirmesen de şuanda hava da bile böyle bi mikrop var ve kan pıhtılaşmasına yol açıyor genel olarak kullanıyoruz gebelerde demişti. ben hala kullanıyorum kuzum. çok şükür bi problem yaşamadım.Ay resmen aynı çıkmış kuzuuum inşallah benim de sağlıklı ilerler çok sağ ol içime su serptinsen pıhtılaşma falan baktırmış mıydın kan sulandırıcı kullanıyor muydun canım? Benim genetikçi gerek yok demiş heterozigot olduğu için düşük ondan değildir demiş. Yine de ille istersen düşük doz bi hap söylemiş zararsız olduğu için ama doktoruma sorucam bakalım. O kafamı karıştırdı bir tek.
Evet ya neyse hayırlısı artık canımNasıl da aynı güne denk gelmiş
Tamam canım ama betanın sıfırlanmasını bekliyim demiTıbbi genetik bölümüne sen ve eşin arka arkaya randevu al iki kaybım var de kan alacaklar aç yok fark etmiyor araştırma hastahanesi
Aynen canım hayırlısı olsun ınsallah, kımyasal arkası hemen hamıle kalan cok var..rabbim böyle uygun görmüş, dua edıcezEvet ya neyse hayırlısı artık canım
Sen işte öyle böyle de kullanacaksın o zamanEvet benım de ıkı genın yanında homozıgot normal yazıyor, bu da hafıf pıhtılasma egılımı demekmıs benım doktor da gerek gormedı, ama tüp bebek te kullandırtıyolar oksapar..
Tabi tabi sıfırlanmasını bekle zaten adet gibi kanama başlaması lazım, şükür yinede sana en az zararı olan ile atlatacaksın ciddenTamam canım ama betanın sıfırlanmasını bekliyim demi
İnşallah canım teşekkür ederim sen de güzel sonuçlar alırsın inşallahCanım bana doktorum verdikçe aldım sık sık takip etti onun yazdığı kağıdı göstererek aldık sgk karşılamaz heralde ben özele gidiyorum. Yani evet aşılamanın tek farkı spermleri yakına bırakması heralde çok bi bilgim yok aşılamayla ilgiliDoktoruna sorarsın sen de inşallah güzel sonuçlar alırsın
Tüp bebekse evet, ama ikinci aşılamadan sonra gerek gormemıstı. Ben bı kac doktora daha sormuştum, hepsı farklı soyledı, bi tanesı gebelık oncesı baslıcaksın dedı, biri folık Asıt yeterli dedı, benım kı gerek yok dedı, ben de benımkıİn sozunu dınledmSen işte öyle böyle de kullanacaksın o zaman
Daha önce yazmıştım zaten benim 2 gende homozigot vardı.Hangi genlerde bulunduğu da önemli tabi.PAI normal 5G/5G olduğu için benim pıhtılaşmamda çok şükür ciddi bir düzeyde değilmiş. Buna da şükür.Aynen homozigot tehlikeli heterozigotta olmuyor demiş doktor araştırmalarda böyle demiş
Şöyle bir şey de var ki kese için zaten bi hafta bekletir genelde Dr.lar o süreçte zaten büyük bir sıkıntı olacağını sanmam.Daha fazla beklemek risk almak olur canım.Kesinlikle birgün bana nasip olursa 2 güne bir değerime sırf bundan baktıracağım zaten gözümüzün önünde eşimin iş arkadaşı dış gebelik yüzünden neler çekti ondan beri çok korkarım
Ne bilim kız bizim toplumu bilirsin heryerde nazar boncuğu bizde o bilinç altındayız öyle düşünüyoruzBen de nazara inanıyorum.Nazar boncuğunun koruyacağına inanmıyorum.
Doktor ne dedi şimdiKızlar 57 çıkmış düşük mü yapıyorum şimdi ne oluyor acaba?
Kuzum yarın sabahtan arıcam yada gidicem direkDoktor ne dedi şimdiçok düşük değer inşallah yukselir progestan la
İnşallah güzel haberlerle dönersin aramızaKuzum yarın sabahtan arıcam yada gidicem direk
Evet canım zaten değerin küçüklüğünden içimde hep bi şüphe vardı hayırlısı olsun artıkTabi tabi sıfırlanmasını bekle zaten adet gibi kanama başlaması lazım, şükür yinede sana en az zararı olan ile atlatacaksın cidden
İnşallah canım ama olmadı benceİnşallah güzel haberlerle dönersin aramızainşallah ilaçlar onu korur
Tamam canım gidicem hemenAynen canım hayırlısı olsun ınsallah, kımyasal arkası hemen hamıle kalan cok var..rabbim böyle uygun görmüş, dua edıcezama testleri mutlaka yaptır, genetık ve trombofılı..
Hafif üstünde dediyse sorun olmaz inşallah canım, hemen atarsın bol su ile, karpuz da çok faydalı kanı temizler derler belkide bol sulu olduğu içindirEvet kuzum kuzenime sordum değer sınırın hafif üzerinde dedi.Ateş, halsizlik yok şükür Ben Ha-ri nin tavsiye ettiği gibi önlem olarak bol bol su içim.İnş. İlerlemez. Sanırım iğne yaparken kaptım enfeksiyonu o kadar dikkat ederim ellerimi sabunlayıp yıkar kolonya ile silip öyle yapardım olacağı varmış.
Çok iyimiş kuzum ben de onu kullanıcam galiba çünkü gerek yok demiş ille kullanıcaksa düşük doz hap kullansın demiş genetikçicanım ben düşükten sonra doktor değiştirdim. önceki doktorumda tekrar gebelik düşündüğünde kan sulandırıcı içeceksin demişti, bu şimdiki doktorum ecopirin başlattı hala da içiyorum bırakmıcaz şimdilik dedi. başta hem tutunmayı sağlıyor hem de şu corona belasını geçirsen de geçirmesen de şuanda hava da bile böyle bi mikrop var ve kan pıhtılaşmasına yol açıyor genel olarak kullanıyoruz gebelerde demişti. ben hala kullanıyorum kuzum. çok şükür bi problem yaşamadım.
ben düşükten sonra sadece patolojiye göndermiştim birşey denmedi bana baktırmadıkta. inşallah seninde sağlıkla ilerlicek bol dua ve panik yok sakinlikle geçir bu süreci. başta nerdeyse 3 ay kasık ağrısı her an adet olcakmışım gibi ağrı yaşadım sürekli benimde korkarak geçti ama içini ferah tut ki güzel olsun herşey kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?