- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Evet canım galiba artık mecburum buna
Aynen canım muhtemelen
Hemde yine aynı gün öğrendim eşimin doğum günü ve yıl dönümümüz ama bugün daha güçlü olucam
Kuzum sen kaç kez anlattın ama şimdi araştırma hastanesine gidip genetiğe mi randevu almalıyım bana bi daha anlatır mısın
Tıbbi genetik bölümüne sen ve eşin arka arkaya randevu al iki kaybım var de kan alacaklar aç yok fark etmiyor araştırma hastahanesi
benimki 100 mg yazıyor üzerinde canım doğuma kadar kullanılıyor bikaç hafta kala bıraktırıyor diye biliyorum ama daha doktorum bir şey demedi.Çok iyimiş kuzum ben de onu kullanıcam galiba çünkü gerek yok demiş ille kullanıcaksa düşük doz hap kullansın demiş genetikçiİnşallah sorun çıkmaz sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum sen kaçlık ecopirin içiyorsun? Dozaj var mı?
Canim cok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum.. Beta sıfırlanana kadar takibini yaptır mutlaka.Evet ya neyse hayırlısı artık canım
Bilmiyorum canım genetikçi ve doktorum heterozigot olduğu için gerek yok diyor ısrarla genetikçi illa içi rahat etmicekse düşük doz ecopirin gibi bir hap kullansın demiş bakalım benim de kafam karışıyorDaha önce yazmıştım zaten benim 2 gende homozigot vardı.Hangi genlerde bulunduğu da önemli tabi.PAI normal 5G/5G olduğu için benim pıhtılaşmamda çok şükür ciddi bir düzeyde değilmiş. Buna da şükür.
Tamam canımCanim cok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum.. Beta sıfırlanana kadar takibini yaptır mutlaka.
Evet ben de onu düşünmüştüm en düşük doz içsem bir şey olmaz nasıl olsabenimki 100 mg yazıyor üzerinde canım doğuma kadar kullanılıyor bikaç hafta kala bıraktırıyor diye biliyorum ama daha doktorum bir şey demedi.
amin aminnn sağlıklı olsunlar inşallah kuzum sağ salim kavuşalım
amin kuzum. ama sen gene de doktoruna danış ne olur ne olmaz onlar daha iyi bilirler.Evet ben de onu düşünmüştüm en düşük doz içsem bir şey olmaz nasıl olsaçok sağ ol fıstığım inşallahhh hepimiz kavuşalım bebişlerimize sağlıkla
Ben demistim onu kuzum.. Araştirma hastanesinde hocanin birine randevu aliyosun o seni herseye yönlendiriyor. Artı lupus ve diger bagisiklik testlerini vs istiyor. Diger bi suru şeylerde var ismini hatirlamiyorum. Ayri ayri gitmene gerek kalmiyor. Kensi şuphelendigi testleride yaptiriyor. Aksi takdirde sadece pıhtılaşma ve kardiyotip bakılıyor.Ha-ri benim yerime söylemiş aynısını yapmıştım yetişemedim konuşmalara canım. Ama burada biri ben böyle diyince genetiğe değil kadın doğuma al o yönlendiriyor zateb başka şeyler de istiyor demişti ne kadar doğru bilemiyorum kuzum
Tabi kuzum reçetesiz satılmaz heralde zaten doktordan isticem mecburenamin kuzum. ama sen gene de doktoruna danış ne olur ne olmaz onlar daha iyi bilirler.
İğne çok zahmetli iş canım..Bilmiyorum canım genetikçi ve doktorum heterozigot olduğu için gerek yok diyor ısrarla genetikçi illa içi rahat etmicekse düşük doz ecopirin gibi bir hap kullansın demiş bakalım benim de kafam karışıyor
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı bekleyenlerin başınaOoo kızlar ne Şeyma dedikodusu dönmüş kaçırmışım
Vee beklenen açıklama pozitif çıktı hcg
İnanamıyorum şu an deliricem o kadar koyu ki nasıl olur diye birdaha birdaha baktıminşallah sağlıklıdır allahım hayırlı olsun sağlıklı olsun amin
Sohrab Ha-ri @Mammamia2
Ya bol bol yiyorum zaten kuzum dolapta her daim var.Şu an burada sudan ucuz karpuzHafif üstünde dediyse sorun olmaz inşallah canım, hemen atarsın bol su ile, karpuz da çok faydalı kanı temizler derler belkide bol sulu olduğu içindir
Maşallah çok güzel değer.Kızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
İkiz mi geliyor acabaKızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Hayırlısı olsun canım inşallah düşündüğün gibi değildir güzel haberler alırsınİnşallah canım ama olmadı bence
Maşallah canim sağlıkla ilerlesin insallahKızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı bekleyenlerin başına
Sağ ol fıstığım inşallah sağlıklı bi gebeliktirMaşallah çok güzel değer.
Sağlıklı olsun da çok da güzel olurİkiz mi geliyor acaba
Teşekkür ederim kuzumMaşallah canim sağlıkla ilerlesin insallah❤
Çok güzel canımKızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?