Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha-ri benim yerime söylemiş aynısını yapmıştım yetişemedim konuşmalara canım. Ama burada biri ben böyle diyince genetiğe değil kadın doğuma al o yönlendiriyor zateb başka şeyler de istiyor demişti ne kadar doğru bilemiyorum kuzum
Tıbbi genetik bölümüne sen ve eşin arka arkaya randevu al iki kaybım var de kan alacaklar aç yok fark etmiyor araştırma hastahanesi

benimki 100 mg yazıyor üzerinde canım doğuma kadar kullanılıyor bikaç hafta kala bıraktırıyor diye biliyorum ama daha doktorum bir şey demedi.
amin aminnn sağlıklı olsunlar inşallah kuzum sağ salim kavuşalım

Bilmiyorum canım genetikçi ve doktorum heterozigot olduğu için gerek yok diyor ısrarla genetikçi illa içi rahat etmicekse düşük doz ecopirin gibi bir hap kullansın demiş bakalım benim de kafam karışıyor

Evet ben de onu düşünmüştüm en düşük doz içsem bir şey olmaz nasıl olsa çok sağ ol fıstığım inşallahhh hepimiz kavuşalım bebişlerimize sağlıkla

Evet ben de onu düşünmüştüm en düşük doz içsem bir şey olmaz nasıl olsa çok sağ ol fıstığım inşallahhh hepimiz kavuşalım bebişlerimize sağlıkla
amin kuzum. ama sen gene de doktoruna danış ne olur ne olmaz onlar daha iyi bilirler.

Ben demistim onu kuzum.. Araştirma hastanesinde hocanin birine randevu aliyosun o seni herseye yönlendiriyor. Artı lupus ve diger bagisiklik testlerini vs istiyor. Diger bi suru şeylerde var ismini hatirlamiyorum. Ayri ayri gitmene gerek kalmiyor. Kensi şuphelendigi testleride yaptiriyor. Aksi takdirde sadece pıhtılaşma ve kardiyotip bakılıyor.

İğne çok zahmetli iş canım..Yine de sen bilirsin.Ben senin yerinde olsam Dr.ları dinlerdim.Nitekim bende Dr.ları dinleyip iğne kullandım.Onlar işin ehli güvenmek lazım.

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı bekleyenlerin başına

Hafif üstünde dediyse sorun olmaz inşallah canım, hemen atarsın bol su ile, karpuz da çok faydalı kanı temizler derler belkide bol sulu olduğu içindir
Ya bol bol yiyorum zaten kuzum dolapta her daim var.Şu an burada sudan ucuz karpuz Su ve şekerden oluşuyor zaten. Evet, sınırın hafif üzerinde.Aile hekimime de msj attım Dr.unun söylediği zamanda gidersiniz sıkıntı yok inş.dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…