Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet maalesef canım ben de sutlaacc için çok sevinmiştim ama böyle işte yarın ne olcağımız belli olmuyor ki benim de kimyasal olmuştu böyle tam sevinmiştik hepimiz ertesi gün negatife dönmüştü… İnşallah hiçbirimiz bir daha böyle şeyler yaşamayız

Oh oh iyi çok sevindim canım, için rahat olsun artık. Karpuz da ucuzmuş bol bol ye

Kızlar 505 çıkmış değeriiiim doktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Kuzum çok sevindim maşallah güzel çıkmış
Evet canım hayat işte Hayırlısı olsun

Amin inslalah canım yarım kalan sevinçler beni de çok üzüyor

Süper haber sizleri gördükçe mutlu oluyorum vallahi .. WC eğitimi beni benden aldı neyseki baya yok katettik de o arada çıktı diyorum . Gebelik olsa zorlanırdım şimdi bile belim koptu . Kaçırmaları ve yıkama seansları. Kafamı şimdi aşı mevzusu karıştırıyor . Herkes bir de aşıyı soruyor . Benimde kafalar karışık..
Boyle uzun süre girmeyince, mujdeli haberle dönecekmiş gibi hissetmiştim önümüzdeki aya insallah daha rahatlarsın okul da biter
Yok canım malesef şuan durum biZde stabil . Aşı oldunuz mu canım konuştuysanız da kaçırmışımdır. Benim doktorum ol diyor bu ay gebelik olmaz ise aşıyı olacağım bende

Ben de olucam aşı canım yumurta toplama işleminden sonra, aşının 2.dozundan sonra da transfer olucam bi aksilik çıkmazsa

Kuzum çok sevindim maşallah güzel çıkmış

Evet canım hayat işte Hayırlısı olsun
Canım benim çok teşekkür ederim Dün hepimiz için dua ettim inşallah en kısa zamanda senin de yüzün gülsün sağlıkla gelsin bebişin yarın ne olacağı belli değil tabi hepimiz için geçerli sen de bir an önce tekrar deneyip güzel sonuçlar alıcaksın inşallah

Ay Allahım inşallah sağlıkla ilerlesin

Sağlıkla ilerlesin ins cnm cok sevindim

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorum İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım nazlı bebişlere başka bir şey istemiyorum benim güzel kalpli arkadaşlarım

A Ayisima canım kolay gelsin aslında madem böyle bir dönemdesin aşını yaptırsan iyi olur ben bu ay olmasa yaptıracaktım kaldı şimdi tedirginim hasta olursam diye. Onu da aradan çıkar istersen

İnşallah canım ama olmadı bence
Canım en hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklı bite bebek nasip etsin Rabbim, çok üzüldüm elden dua ve sabırdan başka bişey gelmiyor malesef
Kızlar 505 çıkmış değeriiiim doktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelim

Amiiin balım inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

Allah razı olsun canım inşallah
Sağol canım aynen bizimde sınavınız böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…