Evet maalesef canım ben de sutlaacc için çok sevinmiştim ama böyle işte yarın ne olcağımız belli olmuyor kiBugün ne kadar iyi kötü birgünbirimiz seviniyor hamile olduğu için PembeAnkaKusu birimiz üzülüyor bebeğini kaybettiği için sutlaacc inşallah ikiniz için hayırlısı olur arkadaşlar
Oh oh iyiYa bol bol yiyorum zaten kuzum dolapta her daim var.Şu an burada sudan ucuz karpuzSu ve şekerden oluşuyor zaten. Evet, sınırın hafif üzerinde.Aile hekimime de msj attım Dr.unun söylediği zamanda gidersiniz sıkıntı yok inş.dedi.
Kuzum çok sevindim maşallah güzel çıkmışKızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Evet canım hayat işteBugün ne kadar iyi kötü birgünbirimiz seviniyor hamile olduğu için PembeAnkaKusu birimiz üzülüyor bebeğini kaybettiği için sutlaacc inşallah ikiniz için hayırlısı olur arkadaşlar
Amin inslalah canım yarım kalan sevinçler beni de çok üzüyorEvet maalesef canım ben de sutlaacc için çok sevinmiştim ama böyle işte yarın ne olcağımız belli olmuyor kibenim de kimyasal olmuştu böyle tam sevinmiştik hepimiz ertesi gün negatife dönmüştü… İnşallah hiçbirimiz bir daha böyle şeyler yaşamayız
Amin inşallah canımKuzum çok sevindim maşallah güzel çıkmış
Evet canım hayat işteHayırlısı olsun
Ay Allahım inşallah sağlıkla ilerlesinKızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Sağlıkla ilerlesin ins cnm cok sevindimKızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Süper haber sizleri gördükçe mutlu oluyorum vallahi .. WC eğitimi beni benden aldı neyseki baya yok katettik de o arada çıktı diyorum . Gebelik olsa zorlanırdım şimdi bile belim koptu . Kaçırmaları ve yıkama seanslarıBirdahaki aya inşallah
Ayy çok zordur eminim kolay gelsin kuzumBir anda herşey üst üste gelmiş normal yazamaman napalım işte aynı devam bebiş beklemece ama bu ay güzel haberler aldık çok şükür listeyi doldurmaya kararlıyız
Yok canım malesef şuan durum biZde stabil . Aşı oldunuz mu canım konuştuysanız da kaçırmışımdır. Benim doktorum ol diyor bu ay gebelik olmaz ise aşıyı olacağım bendeBoyle uzun süre girmeyince, mujdeli haberle dönecekmiş gibi hissetmiştimönümüzdeki aya insallah daha rahatlarsın okul da biter
Ben de olucam aşı canım yumurta toplama işleminden sonra, aşının 2.dozundan sonra da transfer olucam bi aksilik çıkmazsaSüper haber sizleri gördükçe mutlu oluyorum vallahi .. WC eğitimi beni benden aldı neyseki baya yok katettik de o arada çıktı diyorum . Gebelik olsa zorlanırdım şimdi bile belim koptu . Kaçırmaları ve yıkama seansları. Kafamı şimdi aşı mevzusu karıştırıyor . Herkes bir de aşıyı soruyor . Benimde kafalar karışık..
Yok canım malesef şuan durum biZde stabil . Aşı oldunuz mu canım konuştuysanız da kaçırmışımdır. Benim doktorum ol diyor bu ay gebelik olmaz ise aşıyı olacağım bende
Canım benim çok teşekkür ederimKuzum çok sevindim maşallah güzel çıkmış
Evet canım hayat işteHayırlısı olsun
Ay Allahım inşallah sağlıkla ilerlesin
Sağlıkla ilerlesin ins cnm cok sevindim
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorumSüper haber sizleri gördükçe mutlu oluyorum vallahi .. WC eğitimi beni benden aldı neyseki baya yok katettik de o arada çıktı diyorum . Gebelik olsa zorlanırdım şimdi bile belim koptu . Kaçırmaları ve yıkama seansları. Kafamı şimdi aşı mevzusu karıştırıyor . Herkes bir de aşıyı soruyor . Benimde kafalar karışık..
Yok canım malesef şuan durum biZde stabil . Aşı oldunuz mu canım konuştuysanız da kaçırmışımdır. Benim doktorum ol diyor bu ay gebelik olmaz ise aşıyı olacağım bende
Canım en hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklı bite bebek nasip etsin Rabbim, çok üzüldüm elden dua ve sabırdan başka bişey gelmiyor malesefİnşallah canım ama olmadı bence
Çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelimKızlar 505 çıkmış değeriiiimdoktorumla konuştum kesinleşince ecopirin pro başlarız dedi ptesi tekrar ölçtür dedi ona göre çağırıcak heralde
Amiiin balım inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzCanım en hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklı bite bebek nasip etsin Rabbim, çok üzüldüm elden dua ve sabırdan başka bişey gelmiyor malesef
Çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelim
Allah razı olsun canım inşallahCanım benim çok teşekkür ederimDün hepimiz için dua ettim inşallah en kısa zamanda senin de yüzün gülsün sağlıkla gelsin bebişin yarın ne olacağı belli değil tabi hepimiz için geçerli sen de bir an önce tekrar deneyip güzel sonuçlar alıcaksın inşallah
Sağol canım aynen bizimde sınavınız böyleymişCanım en hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklı bite bebek nasip etsin Rabbim, çok üzüldüm elden dua ve sabırdan başka bişey gelmiyor malesef
Çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, sağlıkla hayırla kucağına alacağın günleri de görelim
İnşallah kuzum
Amin inşallah canımsutlaacc ins cok güzel olur herşey senin icin cok üzüldüm Rabbim en güzelini en güzel zamanda nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?