Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İYiki doğdunnnnn Ha-ri güzel arkadaşım nice güzel mutlu sağlıklı bebişli yıllara kuzum, seni seviyorum, iyiki varsın

Ben daha hasta olmadım kızlar bekleme ve sürekli kilot yoklama başladı dün biraz karnım ağrıdı gibi oldu aha geliyor mu falan dedim yok, dın dın, dın dın akşam güncelleme geçerim olmazsam bugün test alabilirsem yarın yaparım. Olursam da kısmet

Aman olma sakın kuzum karın ağrısı normal sanırım benim 4-5 gün önce o kadar ağrıdı ki erken adet olucam sandım. Şimdi de çok hareket edince batıyor ay hadi al bi test yap artık

Bende çoook seviyorum sizi valla bu doğum günüm sizinle daha da kıymetlendi
canımm yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve hayırlısıyla bebişşş getirsin.

Rabbim gönlündekini versin inşallah iyiki doğmuşsun iyikiiii

selam kızlar hepinizeee

sutlaacc canım yeni okudum çok üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun inşallah en hafif şekilde atlat bu süreci

İYiki doğdunnnnn Ha-ri güzel arkadaşım nice güzel mutlu sağlıklı bebişli yıllara kuzum, seni seviyorum, iyiki varsın
Çoook teşekkür ederim canım arkadaşlarım valla siz de iyiki varsınız

Bizi çatlamaya yemin mi ettin arkadaşım bir test ya bir test

Aman olma sakın kuzum karın ağrısı normal sanırım benim 4-5 gün önce o kadar ağrıdı ki erken adet olucam sandım. Şimdi de çok hareket edince batıyor ay hadi al bi test yap artık
Yaa az önce peçeteye Bi pembelik geldi lavaboda devam ederse ben elendim

Ha-ri iyiki doğdun canım nice güzel hayırlı uğurlu senelere inşallah Rabb'im inşallah Sana ömrünün hediyesini bebek müjdesini verir inşallah

Ha-ri doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yıllara ins sevdiklerinle, bu yıl sana ins mucizeni getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…