Aman da aman bugün kimler doğmuş canımız bitanemiz neşe kaynağımız iyi ki varsın kocamaaan sarılmalarHa-ri nice sevdiklerinle mutlu sağlıklı ve bebişli yılların olsun inşallahhh
Yaaa çoook teşekkür ederim
Bende çoook seviyorum sizi valla bu doğum günüm sizinle daha da kıymetlendiHa-ri canımmm iyiki doğdun, yeni yaşın sana huzur mutluluk saglık getirsin, ve en guzel mucızeni seni seviyoruz
Aman olma sakın kuzumBen daha hasta olmadım kızlarbekleme ve sürekli kilot yoklama başladı dün biraz karnım ağrıdı gibi oldu aha geliyor mu falan dedim yok, dın dın, dın dın akşam güncelleme geçerim olmazsam bugün test alabilirsem yarın yaparım. Olursam da kısmet
canımm yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve hayırlısıyla bebişşş getirsin.Bende çoook seviyorum sizi valla bu doğum günüm sizinle daha da kıymetlendi
İYiki doğdunnnnnHa-ri güzel arkadaşım nice güzel mutlu sağlıklı bebişli yıllara kuzum, seni seviyorum, iyiki varsın
Çoook teşekkür ederim canım arkadaşlarımcanımm yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve hayırlısıyla bebişşş getirsin.
Rabbim gönlündekini versin inşallah iyiki doğmuşsun iyikiiii
selam kızlar hepinizeee
sutlaacc canım yeni okudum çok üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun inşallah en hafif şekilde atlat bu süreci
Bizi çatlamaya yemin mi ettin arkadaşım bir test ya bir testBen daha hasta olmadım kızlarbekleme ve sürekli kilot yoklama başladı dün biraz karnım ağrıdı gibi oldu aha geliyor mu falan dedim yok, dın dın, dın dın akşam güncelleme geçerim olmazsam bugün test alabilirsem yarın yaparım. Olursam da kısmet
Yaa az önce peçeteye Bi pembelik geldi lavabodaAman olma sakın kuzumkarın ağrısı normal sanırım benim 4-5 gün önce o kadar ağrıdı ki erken adet olucam sandım. Şimdi de çok hareket edince batıyor ay hadi al bi test yap artık
Ya kızım var eşim de arabada evde yok, onun lada gidemiyorum yürüme mesafesine uzak eczaneBizi çatlamaya yemin mi ettin arkadaşım bir test ya bir test
Kız son durum ne Allah korusun gelmesin lütfen gönder onu gitsinYaa az önce peçeteye Bi pembelik geldi lavabodadevam ederse ben elendim
Amin aminHa-ri iyiki doğdun canım nice güzel hayırlı uğurlu senelere inşallah Rabb'im inşallah Sana ömrünün hediyesini bebek müjdesini verir inşallah
Hadi bakalım hayırlısı belki de devamı gelmezYaa az önce peçeteye Bi pembelik geldi lavabodadevam ederse ben elendim
Devam etmiyor yaa, adet gibi değil sanki yerleşme mi acaba yaaKız son durum ne Allah korusun gelmesin lütfen gönder onu gitsin
Gelmiyor vallaHadi bakalım hayırlısı belki de devamı gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?