Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Devam etmiyor yaa, adet gibi değil sanki yerleşme mi acaba yaa Bende çatlayacam rüyamdada hamile olduğumu gördümrüya ile amel edilmez derler ama ay napsam ki,
Ayy hadi inşallah ya sağlıkla çok mutlu olurum buranın acayip enerjisi var, hepinizin bebesi olmadan gitmeyecem

Ha-ri Canım nice yaşlara sağlıkla hayırla bebişle seninde az kaldı inşallah canım

Ayy hadi inşallah ya sağlıkla çok mutlu olurum buranın acayip enerjisi var, hepinizin bebesi olmadan gitmeyecem

Ha-ri Canım nice yaşlara sağlıkla hayırla bebişle seninde az kaldı inşallah canım
Amin kuzum Allah razı olsun, hepimizden güzel haberler olsun inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir ya

Kızlar bugün yine ciddi derecede sağ tarafım ağrıyor şeffaf akıntı yok ama yada var fark etmedim bu da 2.yumurtanın habercisidir değil mi salı gün o da 18 mm demişti çünkü
Ay kesinlikle günaşırı denemeye devam ediyorsunuz zaten dimi

Kızlar bugün yine ciddi derecede sağ tarafım ağrıyor şeffaf akıntı yok ama yada var fark etmedim bu da 2.yumurtanın habercisidir değil mi salı gün o da 18 mm demişti çünkü
Evet canım yumurtlama dır o inşallah kaçırma gün içinde akıntı olabilir olmadıysa

İnşallah canım Teşekkürler
Evet canım muhtemelen güzel güzel kaliteli yumurtalar gelsin inşallah

Bugünün doğum günü çocuğu Ha-ri imiş.."Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere inş.Güzel bir yıl diliyorum çekirdek aileniz için..

Amin inşallahsenin doktorun ile görüştün mü ne dedi yoksa yazdın da ben kaçırdım mı
Yazmadım canım. Konuştum salı günü kontrole çağırdı. Pıhtılı kanaman olur korkma dedi progestani bırak dedi öyle işte kanama olur herhalde bikaç güne

Yaa bak sen hala kanaman yok. Test yap bir an önce bizi merakta bırakmaİnş.çok sağlıklı bir bebiş yoldadır canım.

Bazen akıntısız oluyor canım, sancı varsa yumurtlamadır o, deneyın siz ikinci dogumgünü hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…