Ben daha hasta olmadım kızlarbekleme ve sürekli kilot yoklama başladı dün biraz karnım ağrıdı gibi oldu aha geliyor mu falan dedim yok, dın dın, dın dın akşam güncelleme geçerim olmazsam bugün test alabilirsem yarın yaparım. Olursam da kısmet
Ayy hadi inşallah ya sağlıklaDevam etmiyor yaa, adet gibi değil sanki yerleşme mi acaba yaaBende çatlayacam rüyamdada hamile olduğumu gördüm rüya ile amel edilmez derler ama ay napsam ki,
Amin kuzumAyy hadi inşallah ya sağlıklaçok mutlu olurum buranın acayip enerjisi var, hepinizin bebesi olmadan gitmeyecem
Ha-ri Canım nice yaşlara sağlıkla hayırla bebişle seninde az kaldı inşallah canım
Çok teşekkür ederimAyy hadi inşallah ya sağlıklaçok mutlu olurum buranın acayip enerjisi var, hepinizin bebesi olmadan gitmeyecem
Ha-ri Canım nice yaşlara sağlıkla hayırla bebişle seninde az kaldı inşallah canım
Yarın test gününde ama bugün de yapsan çıkabilirDevam etmiyor yaa, adet gibi değil sanki yerleşme mi acaba yaaBende çatlayacam rüyamdada hamile olduğumu gördüm rüya ile amel edilmez derler ama ay napsam ki,
Ay kesinlikleKızlar bugün yine ciddi derecede sağ tarafım ağrıyor şeffaf akıntı yok ama yada var fark etmedim bu da 2.yumurtanın habercisidir değil mi salı gün o da 18 mm demişti çünkü
Evet canım yumurtlama dır o inşallah kaçırmaKızlar bugün yine ciddi derecede sağ tarafım ağrıyor şeffaf akıntı yok ama yada var fark etmedim bu da 2.yumurtanın habercisidir değil mi salı gün o da 18 mm demişti çünkü
Bugün bi test almam şart olduYarın test gününde ama bugün de yapsan çıkabilir
Ay kesinliklegünaşırı denemeye devam ediyorsunuz zaten dimi
Evet evet gün aşırı devam dı zaten baya ayağıma kadar sızı vurdu resmen belli bence ama 16 gibi bir ovulasyon da yaparım ne olur ne olmaz diyeEvet canım yumurtlama dır o inşallah kaçırmagün içinde akıntı olabilir olmadıysa
Hala gelen giden yok demiBugün bi test almam şart oldu
Ne zaman yapcanBugün bi test almam şart oldu
İnşallah canımcanımm yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve hayırlısıyla bebişşş getirsin.
Rabbim gönlündekini versin inşallah iyiki doğmuşsun iyikiiii
selam kızlar hepinizeee
sutlaacc canım yeni okudum çok üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun inşallah en hafif şekilde atlat bu süreci
Evet canım muhtemelenKızlar bugün yine ciddi derecede sağ tarafım ağrıyor şeffaf akıntı yok ama yada var fark etmedim bu da 2.yumurtanın habercisidir değil mi salı gün o da 18 mm demişti çünkü
Amin inşallahİnşallah canımTeşekkürler
Evet canım muhtemelengüzel güzel kaliteli yumurtalar gelsin inşallah
Yazmadım canım. Konuştum salı günü kontrole çağırdı. Pıhtılı kanaman olur korkma dedi progestani bırak dedi öyle işte kanama olur herhalde bikaç güneAmin inşallahsenin doktorun ile görüştün mü ne dedi yoksa yazdın da ben kaçırdım mı
Nasılsın canımİnşallah kuzumSağol
Amin inşallah canım
Amin inşallah hepimiz için çok güzel geçerBugünün doğum günü çocuğuHa-ri imiş.. "Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice senelere inş.Güzel bir yıl diliyorum çekirdek aileniz için..
Yaa bak sen hala kanaman yok.Ben daha hasta olmadım kızlarbekleme ve sürekli kilot yoklama başladı dün biraz karnım ağrıdı gibi oldu aha geliyor mu falan dedim yok, dın dın, dın dın akşam güncelleme geçerim olmazsam bugün test alabilirsem yarın yaparım. Olursam da kısmet
Daha tam başlamadı o zaman kanamaYazmadım canım. Konuştum salı günü kontrole çağırdı. Pıhtılı kanaman olur korkma dedi progestani bırak dedi öyle işte kanama olur herhalde bikaç güne
Bazen akıntısız oluyor canım, sancı varsa yumurtlamadır o, deneyın siz ikinci dogumgünü hediyesiKızlar bugün yine ciddi derecede sağ tarafım ağrıyor şeffaf akıntı yok ama yada var fark etmedim bu da 2.yumurtanın habercisidir değil mi salı gün o da 18 mm demişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?