Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen akıntısız oluyor canım, sancı varsa yumurtlamadır o, deneyın siz ikinci dogumgünü hediyesi
Doktor maşallah gün aşırı tarihleri yazıp verirken nasıl da denk getirmiş hayret ettim ovulasyon la da doğruladım şimdi ben bu günün üzerine mi saymaya başlayacağım acaba o zaman önceki değil de

Evet sonuncudan say, cunku son yumurta da progesteron salgılayacak, adetin gelmesi de progesteron degerının sıfırlanması İle oluyor.. Bu gunden 14 gun sonra adet gunun olur

Evet sonuncudan say, cunku son yumurta da progesteron salgılayacak, adetin gelmesi de progesteron degerının sıfırlanması İle oluyor.. Bu gunden 14 gun sonra adet gunun olur
Tamam hiç sıkıntı değil yeterki hayırlı ise nasipte varsa olumlu olsun

Kızlar merhaba, daha kese bile göremeden düşük yaptığım anlaşıldı ve kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi ve böyle bir şey yaşadım. Kan pıhtılaşması ve genetik test yaptırmak istiyorum. Devlet karşılıyor mu şartları neler? Özelde yaptırsam ortalama ne kadar maliyet oluyor. Kürtaj olalı daha 4 gün oldu bu testleri ne zaman yaptırmam gerekiyor. Sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Hiçbir şey bilmiyorum

Çok geçmiş olsun özelde fiyatı nedir bilmiyorum ama araştırma hastahanesi tıbbı genetik bölümü eşiniz ve sizden ücretsiz kan alıp yapıyor ama genelde 2 düşük ve sonrası olmasını gözetiyorlar tabi belli bir kanıt istemediler bende

Yaa bak sen hala kanaman yok. Test yap bir an önce bizi merakta bırakmaİnş.çok sağlıklı bir bebiş yoldadır canım.
Az az kanama geldi canım yaa, ama çok yavaş geliyor sanırım hasta oldum tüh tamda test alıp gelmiştim, neyse testi boşa gitmedi

Teşekkür ederim peki ne kadar sürede sonuç çıkıyor? Kan verilecek gün için özel bir şart var mı

Teşekkür ederim peki ne kadar sürede sonuç çıkıyor? Kan verilecek gün için özel bir şart var mı
Kürtaj sonrası 1 kez adet görüp değerleriniz sıfırlansın yeter diye biliyorum sonuçlar hastahaneye göre değişiyor bence

Ya gelen oldu canım malesef herhalde hasta oldum ama o kadar az ve yavaş geldi ki, normalde birden hasta olurum, inşallah başka birşey yoktur.
Başka bişey olacağını sanmam bazen zor sökülüyor o normal bence ama şüphe edecek kadar geldi mi yani hayırlısı olsun inşallah

Ben verdim 2 hafta dedi. Ben 2 kez dedim test yapmıyorlar yoksa.
Kürtaj sonrası 1 kez adet görüp değerleriniz sıfırlansın yeter diye biliyorum sonuçlar hastahaneye göre değişiyor bence
Ya ben kürtajdan 10 gün sonra gittim. Aslında doktor da sormadı ne zaman kürtaj oldun diye şimdi bana değerler yanlış mı çıkacak tıbbi genetik bölümü doktoru doç du devlet hastanesinde çok rahattı herkese oluyor genetik test de birşey çıkmıyor faln filan. Ne testi istedi hiçbir fikrim yok

Hangi bölüme randevu alıp gittiniz peki? En iyisi biri kimyasal biri düşük oldu kürtaj oldum demek sanırım. İlla ki 2. Düşük diye şart koşmaları ne saçma ya belki bir sıkıntı var ve 2. Gebeliğimde de geç kalmış olucam. İnsanı yalana mahkum ediyorlar. Eşiniz de test verdi mi

Öncesinde oluyor mu bilmiyorum ama genelde hamile iken doğru sonuç vermez diyorlar kürtaj sonrası değerler de sıfırlanmadan verilen doğru mu yanlış mı olur net fikrim yok

Ben hastanenelerin tıbbi genetik bölümüne gittim. Devlet hastanesi. Yani doktor bana 2 düşük demedi am herkes aynısını yazmış ben direk sorunca 2 dedim. O da gebelerde yuzde40 kalp durması ile karşılaşılıyor. Bu artık normal sayılıyor dedi. Evet ondan da aldı.ondan 1 benden2 tüp aldı birde benden aldığı kanı değişik bir ince boru ile tüpe doldurdu serum gibi. Ailede genetik hastalıklar var mı diye sordu. Ben direk hatta burada okumuştum turner sendromu taşıyıcısi falan olabilir miyim dedim. Yok artık sizde turner genetik hastalığı olmaz ne alaka dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…