Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncesinde oluyor mu bilmiyorum ama genelde hamile iken doğru sonuç vermez diyorlar kürtaj sonrası değerler de sıfırlanmadan verilen doğru mu yanlış mı olur net fikrim yok
Teşekkürler.Sorayım haftaya sonuç çıkmış olur nasılsa gideceğim. Değerler sifirlanmamistir ben 11 haftada kalbi durmuş kürtaj oldum 10 günde sıfırlanacagini sanmıyorum.

Teşekkürler.Sorayım haftaya sonuç çıkmış olur nasılsa gideceğim. Değerler sifirlanmamistir ben 11 haftada kalbi durmuş kürtaj oldum 10 günde sıfırlanacagini sanmıyorum.
Yani bir sorun o zaman inşallah bir sıkıntı olmuyor derler de boşa beklmezsiniz

Yani bir sorun o zaman inşallah bir sıkıntı olmuyor derler de boşa beklmezsiniz
Evet yoksa boş yere test beklemek falan hiç sormadı da ama pıhtılaşma çıkıyormuş gebelik değerleri sifirlanmayinca. Neye baktı bakmadı test ne istedi faln. Benim devlet hastanesinde işlerim hiç rast gitmiyor zaten. Canim sıkıldı

Hayırlısı olsun diyelim normalde genetikçiler zaten çok irdelemiyor benimki de şunu şunu istedim demedi direk kana yönlendirmişti

Kızlar selam ben de 9.haftada bebeğimi kaybettim. Normal düşük oldu, kürtaj olmadım. Özel doktorum merkezdeydi, devlete gittim orda kan uyuşmazlığı iğnemi oldum. Orda bana ilk gebelik mi öncesi var mı diye sordular. İlk gebeliğim dedim. Şimdi fakültede hocadan özel randevu alacağım ama orda ikinci desem sorun olur mu acaba? Dediğiniz gibi maalesef ilk düşüğü normal kabul ediyorlar ama ben tekrar yaşamadıktan korkuyorum allahım tekrar yaşatmasın hiçbirimize….

Geçmiş olsun csnim Rabbim bİrdaha yasatmasin inşallah ben de ilk dusuktr hiç bir test yapmadım ilk diye üstünde durmadılar sadece patojiye gitti bebeğim şükür birşey çıkmadı tekrar edince herşeyi araştırdık tsbi benim bulunduğum şehirde ben tıp fakültesi ne giderdim onlar ne istedilerse yaptım ücretsiz eşimden de kan aldılar kültür kromozom genetik için ama hiç birşey çıkmadı şükür 4 düşükten sonra sağ salim kavuştum çocuklarıma
Geçmiş olsun canım amin inşallah hiç birimiz yaşamayız bİrdaha malesef dediğin gibi ilk düşük die üstünde durmuyorlar snrasini bekliyorlar bakmak için maddi durumun varsa özele git karı koca testlerinizi yapın inşallah temiz çıkar .bu devlet hastaneleri fazla ilgilenmiyor ilk düşük die amasen yine sor doktoruna patoloji sonucuna göre davranin Rabb'im ins sağ salim evlat nasip eder size

Az az kanama geldi canım yaa, ama çok yavaş geliyor sanırım hasta oldum tüh tamda test alıp gelmiştim, neyse testi boşa gitmedi
Kız ne alemde havalar sular. Eğer az varsa kesildise sen yine yarın dene belki yerleşme kanamasidir yine de otu düşünme bakalim

Kıyamam çok geçmiş olsun… bana da doktorum bu normal bir şey ilk adetten sonra hemen deneyebilirsin dedi ve oarçayı genetiğe bile yollamadı ama… insanın içi içini yiyor maalesef…. amin inşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin…. en kısa zamanda bir hastaneye gideceğiz… adet olduktan sonra gitmeyi önermiş bazı arkadaşlar… ben de bekliyorum bakalım

Bence ilk adetten sonra hormon testi de yaptırın adetin bilmem kaçıncı günü yapılır uzun zamandır yapmadım ,biraz dinlenin rahim toparlansin 3 adet gorun kendini hazır hissedersen korunmazsin ins temiz çıkar sonuclariniZ

Birde kan uyuşmazlığı var çok kötü iyice araştırın tedavinizi olun evlenmeden önce biliyor muydunuz böyle bir sorununuz oldgunu kan uyuşmazlığı falan

Birde kan uyuşmazlığı var çok kötü iyice araştırın tedavinizi olun evlenmeden önce biliyor muydunuz böyle bir sorununuz oldgunu kan uyuşmazlığı falan
Evet canım biliyorduk, o yüzden direkt iğne yapıldı zaten… düşük de olsa yapıyorlar iğneyi. Çarşamba doktor kontrolüne gideceğim devlette bakalım sorayım bi hangi testleri yapabiliriz diye

Evet canım biliyorduk, o yüzden direkt iğne yapıldı zaten… düşük de olsa yapıyorlar iğneyi. Çarşamba doktor kontrolüne gideceğim devlette bakalım sorayım bi hangi testleri yapabiliriz diye
Hayırlısı bakalım canım inşallah bir dahakine herşey yolunda gider ž

Yok canım 5. Adetim bu, nedense nazlandı bu sefer bende heyecan yaptım
Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Bende kürtajdan sonra hiç adet görmedim normalde 10 gün var. İnşallah bir sorun kist rahim ağzı yapisikligi falan olmazsa diğer ay düşünüyorum. Çok tedirginim kürtajdan sonra duzelmicek rahmim diye

Kürtaj sonrası 40 güne kadar normal dıyorlar.. Kötü düşünmeyin. Kontrole gittiniz mi kurtajdan sonra?

Bu arada alakasız olacak ama kullanıcı adınızın hıkayesı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…