- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Böyle heyecana hep ihtiyaç var, olsun canım. Sen heyecanlandır bizi..Yok canım ya adet oldum artık böyle gelmezdi genelde sizi de heyecanlandırdım
Evet 6gun sonra gittim tekrar vakumla kürtaj oldum.kadın pıhtı dedi ama illa almam lazım deyince ben parça olduğunu düşündüm. Sonra ağrılarım geçti ama içim içimi yiyor hep kötü düşünüyorum nedense. Doktora güvenim yok oyuzden sanırım hep bir hata yaptığımı düşünüyorum.Kürtaj sonrası 40 güne kadar normal dıyorlar.. Kötü düşünmeyin. Kontrole gittiniz mi kurtajdan sonra?
Bu arada alakasız olacak ama kullanıcı adınızın hıkayesı nedir
AminnnnnBirde kan uyuşmazlığı var çok kötü iyice araştırın tedavinizi olunevlenmeden önce biliyor muydunuz böyle bir sorununuz oldgunu kan uyuşmazlığı falan
Cnm kan uyuşmazlığı eskiden büyük sıkıntı oluşturuyomus bizde de var esimle, kızımı kaybedince igne vurdular, şimdi de bi kanaman olursa gel vururuz, olmazsa doğumda vururuz dedi doktorum. Yani bi sıkıntısı yok kan uyuşmazlığıninBirde kan uyuşmazlığı var çok kötü iyice araştırın tedavinizi olunevlenmeden önce biliyor muydunuz böyle bir sorununuz oldgunu kan uyuşmazlığı falan
Doktorunuzu degıstırın muhakkak güven cok onemlı, yanı gebelık dusunmeye baslayınca onunla devam etmeyin benceEvet 6gun sonra gittim tekrar vakumla kürtaj oldum.kadın pıhtı dedi ama illa almam lazım deyince ben parça olduğunu düşündüm. Sonra ağrılarım geçti ama içim içimi yiyor hep kötü düşünüyorum nedense. Doktora güvenim yok oyuzden sanırım hep bir hata yaptığımı düşünüyorum.
Kullanıcı adım doktora yapiyorum oyuzden doktorali guru da bildiğimiz gurukendi kendime uydurdugum bir nick.
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Kürtaj olduktan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bana. Aslında doktorum kalp atışı duyulan kayıplarda yapıyoruz ama sen biraz detaycısın erken kayıp olmasına rağmen yapıcam sana dedi yaptı. Tekrar gebelik olursa inşallahEvet canım biliyorduk, o yüzden direkt iğne yapıldı zaten… düşük de olsa yapıyorlar iğneyi. Çarşamba doktor kontrolüne gideceğim devlette bakalım sorayım bi hangi testleri yapabiliriz diye
Şimdi benim küçük kayın la Eltim de var akraba değiller kan anemisi de var o yüzden çocuk olmama ihtimali de vsr zaten 2 yıldır evliler çocuk olmuyorCnm kan uyuşmazlığı eskiden büyük sıkıntı oluşturuyomus bizde de var esimle, kızımı kaybedince igne vurdular, şimdi de bi kanaman olursa gel vururuz, olmazsa doğumda vururuz dedi doktorum. Yani bi sıkıntısı yok kan uyuşmazlığınin
Kuzum görmemişim hiç mesajını. Sağol iyiyim bugün ağrım az oldu kanama da daha tam başlamadıNasılsın canımbugün aklımdaydın ağrın, sızın, kanaman var mı? Moralin nasıl?
Ay hadi inşallah güzel geçiyordur ya Rabbim emeklerini boşa göndermesinGünaydın kızlar...Bugün büyük gün geldi çattı biliyorsunuz sınav var. Kız kardeşim sınava girdi hepinizden dua beklerim.
Kürtaj sonrası değerleriniz sıfırlanıp 1 kez adet görmüş olmanız yeter diye biliyorum, bu süreçte bol bol rahmin toparlanması için uğraşın inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik yaşamanız nasip olurMerhaba kızlar ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 6.haftada kalbi durmuştu. Kürtajdan 40 gün geçip adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı üzüldüm ama stres yapmamaya çalıştım.Doktora gittim hamile olduğumu öğrendim ama 2 gün önce düşük yaptım bu sefer daha farklıydı çok kanamam oldu bebek düştü ama parça kalmaması için kürtaja aldılar.Şimdi ise 4-5 ay düşünmüyorum bu süreçte testleri yaptırmak istiyorum ama testleri yaptırmak için kürtajdan belirli bir süre geçmesi gerekiyor mu. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Doktorum bana dusukten sonra uc ay hamile kalmak yasak yoksa dusuk tekrarlayabilir dedi demek dogruymus testleri yaptirmak icin belirli bir sure gecmesine gerek yok amaMerhaba kızlar ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 6.haftada kalbi durmuştu. Kürtajdan 40 gün geçip adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı üzüldüm ama stres yapmamaya çalıştım.Doktora gittim hamile olduğumu öğrendim ama 2 gün önce düşük yaptım bu sefer daha farklıydı çok kanamam oldu bebek düştü ama parça kalmaması için kürtaja aldılar.Şimdi ise 4-5 ay düşünmüyorum bu süreçte testleri yaptırmak istiyorum ama testleri yaptırmak için kürtajdan belirli bir süre geçmesi gerekiyor mu. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Geçmiş olsun canım. Doktora söylemek yeter diye düşünüyorum, 28.haftadan sonra uyuşmazlık kontrolleri başlıyormuş diye duymuştum. İnşallah sağlıkla o haftaları görmek nasip olsunBizde de kan uyuşmazlığı var. Kürtaj olduktan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bana. Aslında doktorum kalp atışı duyulan kayıplarda yapıyoruz ama sen biraz detaycısın erken kayıp olmasına rağmen yapıcam sana dedi yaptı. Tekrar gebelik olursa inşallahyine iğne yaptırmamız gerekir mi acaba
Canım geçmiş olsun…. Benim pazartesiden cumaya kadar keskin sürdü… cumartesi artık rahat hissediyordum, pazar gece son parça ağrısız düştüKizlar dusuk basladigindaki agri kac gunde geciyor artik surunuyorum resmen agri yuzunden
Çok şükür şimdi her şey yolundaymış sizin. Peki düşüklerin sebebi çözülemedi mi? Benim öğrendikten sonra beta değer artışım başta az oldu fakat sonradan 2 ye katlamaya başlamıştı ama daha keseyi görmeye gidecektik bir anda kanamam başladı. Vajinal ultrosonda içerisi puGeçmiş olsun csnim Rabbim bİrdaha yasatmasin inşallahben de ilk dusuktr hiç bir test yapmadım ilk diye üstünde durmadılar sadece patojiye gitti bebeğim şükür birşey çıkmadı tekrar edince herşeyi araştırdık tsbi benim bulunduğum şehirde ben tıp fakültesi ne giderdim onlar ne istedilerse yaptım ücretsiz eşimden de kan aldılar kültür kromozom genetik için ama hiç birşey çıkmadı şükür 4 düşükten sonra sağ salim kavuştum çocuklarıma
Geçmiş olsun canım amin inşallah hiç birimiz yaşamayız bİrdahamalesef dediğin gibi ilk düşük die üstünde durmuyorlar snrasini bekliyorlar bakmak için maddi durumun varsa özele git karı koca testlerinizi yapın inşallah temiz çıkar .bu devlet hastaneleri fazla ilgilenmiyor ilk düşük die amasen yine sor doktoruna patoloji sonucuna göre davranin Rabb'im ins sağ salim evlat nasip eder size
evet ilk gebeliğimdi. Ben pazartesi kürtaj oldum haftaya cuma kontrolüm var o zaman konuşucam doktorumla. Kürtaj sonrası pek bişey konuşamadık aslında. Düşük yaptın dedi.Geçmiş olsun canım. Doktora söylemek yeter diye düşünüyorum, 28.haftadan sonra uyuşmazlık kontrolleri başlıyormuş diye duymuştum. İnşallah sağlıkla o haftaları görmek nasip olsunPeki sizin ilk gebelik miydi? Doktorunuz ne önerdi, neler dedi?
Amin canım,sağol İnşaAllah..Ay hadi inşallah güzel geçiyordur ya Rabbim emeklerini boşa göndermesin
Onların kan anemisi de etkilemiştir o zaman cnm çünkü benim doktorum riskli gebelik uzmanı ve sıkıntı olma ihtimali olsa mutlaka söylerdi en ufak bi ihtimali bile söylüyor doktorum. Allahın izniyle ins sağlıkla alırım bu kez kucagimaŞimdi benim küçük kayın la Eltim de var akraba değiller kan anemisi de var o yüzden çocuk olmama ihtimali de vsr zaten 2 yıldır evliler çocuk olmuyorinşallah canım 9 aya kadar bir sıkıntıniz çıkmaz Rabb'im bağışlasın size minik kalbi
Çağrı Gülümserin iyi olduğunu ben de duydum. HCG az artıyor diye yazmıştım bana sadece kilo ver yazmıştı. Okumadan cevaplıyor sankiÖnemsenecek düzeyde deıl mı acaba, o yuzden rahat davranmıstır belkı doktorun? Baska bi doktora yazıp fikir al istersen, İnstgramda bi doktor var muhakkak cevap verıyor, çağrı gülümser adı, ıstersen bi yaz ona, perınatolog zaten kendısı, o ne der acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?