Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtaj sonrası 40 güne kadar normal dıyorlar.. Kötü düşünmeyin. Kontrole gittiniz mi kurtajdan sonra?

Bu arada alakasız olacak ama kullanıcı adınızın hıkayesı nedir
Evet 6gun sonra gittim tekrar vakumla kürtaj oldum.kadın pıhtı dedi ama illa almam lazım deyince ben parça olduğunu düşündüm. Sonra ağrılarım geçti ama içim içimi yiyor hep kötü düşünüyorum nedense. Doktora güvenim yok oyuzden sanırım hep bir hata yaptığımı düşünüyorum.
Kullanıcı adım doktora yapiyorum oyuzden doktorali guru da bildiğimiz guru kendi kendime uydurdugum bir nick.

Birde kan uyuşmazlığı var çok kötü iyice araştırın tedavinizi olun evlenmeden önce biliyor muydunuz böyle bir sorununuz oldgunu kan uyuşmazlığı falan
Cnm kan uyuşmazlığı eskiden büyük sıkıntı oluşturuyomus bizde de var esimle, kızımı kaybedince igne vurdular, şimdi de bi kanaman olursa gel vururuz, olmazsa doğumda vururuz dedi doktorum. Yani bi sıkıntısı yok kan uyuşmazlığınin

Doktorunuzu degıstırın muhakkak güven cok onemlı, yanı gebelık dusunmeye baslayınca onunla devam etmeyin bence

Ben de doktor ali guru anlıyorum. . Allah alla doktorunun ismini falan mı yazdı acaba dıyorum.. Bölümünz nedir

Evet canım biliyorduk, o yüzden direkt iğne yapıldı zaten… düşük de olsa yapıyorlar iğneyi. Çarşamba doktor kontrolüne gideceğim devlette bakalım sorayım bi hangi testleri yapabiliriz diye
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Kürtaj olduktan sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı bana. Aslında doktorum kalp atışı duyulan kayıplarda yapıyoruz ama sen biraz detaycısın erken kayıp olmasına rağmen yapıcam sana dedi yaptı. Tekrar gebelik olursa inşallah yine iğne yaptırmamız gerekir mi acaba

Şimdi benim küçük kayın la Eltim de var akraba değiller kan anemisi de var o yüzden çocuk olmama ihtimali de vsr zaten 2 yıldır evliler çocuk olmuyor inşallah canım 9 aya kadar bir sıkıntıniz çıkmaz Rabb'im bağışlasın size minik kalbi

Merhaba kızlar ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 6.haftada kalbi durmuştu. Kürtajdan 40 gün geçip adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı üzüldüm ama stres yapmamaya çalıştım.Doktora gittim hamile olduğumu öğrendim ama 2 gün önce düşük yaptım bu sefer daha farklıydı çok kanamam oldu bebek düştü ama parça kalmaması için kürtaja aldılar.Şimdi ise 4-5 ay düşünmüyorum bu süreçte testleri yaptırmak istiyorum ama testleri yaptırmak için kürtajdan belirli bir süre geçmesi gerekiyor mu. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Kürtaj sonrası değerleriniz sıfırlanıp 1 kez adet görmüş olmanız yeter diye biliyorum, bu süreçte bol bol rahmin toparlanması için uğraşın inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik yaşamanız nasip olur

Doktorum bana dusukten sonra uc ay hamile kalmak yasak yoksa dusuk tekrarlayabilir dedi demek dogruymus testleri yaptirmak icin belirli bir sure gecmesine gerek yok ama

Geçmiş olsun canım. Doktora söylemek yeter diye düşünüyorum, 28.haftadan sonra uyuşmazlık kontrolleri başlıyormuş diye duymuştum. İnşallah sağlıkla o haftaları görmek nasip olsun Peki sizin ilk gebelik miydi? Doktorunuz ne önerdi, neler dedi?

Çok şükür şimdi her şey yolundaymış sizin. Peki düşüklerin sebebi çözülemedi mi? Benim öğrendikten sonra beta değer artışım başta az oldu fakat sonradan 2 ye katlamaya başlamıştı ama daha keseyi görmeye gidecektik bir anda kanamam başladı. Vajinal ultrosonda içerisi pu
evet ilk gebeliğimdi. Ben pazartesi kürtaj oldum haftaya cuma kontrolüm var o zaman konuşucam doktorumla. Kürtaj sonrası pek bişey konuşamadık aslında. Düşük yaptın dedi.

Benim sürecim şöyleydi. Gebeliğimi 73 hcg ile öğrendim sonraki 2 değer takibinde yeterli artış olmadı ama ondan sonrakilerde artış 2 kat olmaya başladı. Doktorum geç döllenme muhtemelen dedi. Geçtiğimiz çarşamba için kese görmeye çağırdı. 1200 küsürlere yükseldii değerim ama geçtiğimiz pazar günü kese görmeye gidemeden kanamam başladı yoğun pıhtılı oldu. Vajinal ultrosonla bakıldığında içerisi yoğun pıhtı dolmuş. Dış gebelikten de şüphe ediyorduk.

Acil kürtaja alındım. Doktor kürtajda içeriden çok yoğun pıhtı temizlediğini söyledi sonra 3 kez beta takibi yaptık 200 e düştü değer dış gebelik şüphesi ortadan kalktı dedi. Artık perşembe günü beta baktırıp cuma doktoruma gidicem. Nasıl bir yol izlemeliyim soracağım. İlk düşük olduğu için muhtemelen bana test falan yapmak istemeyecek. Özele gidiyorum ama buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla devlete gidip 2 düşük yaptım diyip kan uyuşmazlığı vs testlerini yaptırmak istiyorum. İlk adetim ne zaman gelir Doktorum ne kadar korunma verir. Hiçbir şey bilmiyorum böyle sıkışmış hissediyorum kendimi. Çok korkuyorum tekrar hamile kalamazsam diye

Onların kan anemisi de etkilemiştir o zaman cnm çünkü benim doktorum riskli gebelik uzmanı ve sıkıntı olma ihtimali olsa mutlaka söylerdi en ufak bi ihtimali bile söylüyor doktorum. Allahın izniyle ins sağlıkla alırım bu kez kucagima

Çağrı Gülümserin iyi olduğunu ben de duydum. HCG az artıyor diye yazmıştım bana sadece kilo ver yazmıştı. Okumadan cevaplıyor sanki çok üzülmüştüm cevabı görünce keşke hiç yazmasaydı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…