Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum bana dusukten sonra uc ay hamile kalmak yasak yoksa dusuk tekrarlayabilir dedi demek dogruymus testleri yaptirmak icin belirli bir sure gecmesine gerek yok ama
Ben ilkinde farklı doktorlara gittim sadece bi tanesi zaman söylemişti oda Prof. Doktordu 3 hafta sonra düşünebilirsiniz demişti. Başka doktora kürtaj oldum o hiçbir şey söylememişti araştırdığıma göre ilk adeti beklemek gerekiyordu ama eşim doktoru dinlemek istedi. Kişiden kişiye de değişebilir. Bi yerde denk geldim testleri yaptırmak için birisi ilk adetten sonra test vericem yazmıştı birini de 2-3 ay bekletmişlerdi doğru değilmiş demek ki

Evet en doğru zman ilk adetten sonra olması sanırım ama kısa süre arayla narkoz aldım üçüncüde ne ile karşılaşacağım belli değil biraz zman geçmesi kendim içim daha iyi olacak sanırım Amin İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Evet Sohrab söyleyince ben de yazdım ama sadece bir şey olmaz yazmıştı geri dönüş olarak..Ben de aynen böyle düşündüm takipten çıktım ardından da msj geldi haydi sende katıl heryerde paylaş hemen cevap verdiğini falan diye Çok samimiyetsiz buldum açıkçası.

Valla aynı doktora ben ilk trombofoli sonucu çıkınca yazım bana sadece gerek yok yazmıştı bana da pek samimi gelmemişti açıkcası

Ayrıntılı yazmıştım ben durumu, hani normal falan dese tamam derdim. Yoğun adam uzun uzun yazamaz derdim ama o kadar alakasız ki cevabı. Kaç günde kaç kg vermeliyim ki HCG artsın da gebelik sağlıklı ilerlesin reklam yapmaya çalışmış ama o dakikadan sonra

Günaydın kızlar...Bugün büyük gün geldi çattı biliyorsunuz sınav var. Kız kardeşim sınava girdi hepinizden dua beklerim.
Günaydın kuzum gerçi öğlen oldu anca baktım telefona Hayırlısı olsun inşallahh çok önemli bir şey bütün hayatını etkilicek En güzeli neyse en çok nasıl mutlu olacaksa o olsun inşallah

Canım geçmiş olsun…. Benim pazartesiden cumaya kadar keskin sürdü… cumartesi artık rahat hissediyordum, pazar gece son parça ağrısız düştü kişiden kişiye değişebilir tabi….
Ah baya uzunmus insallah o kadar surmez pazartesi ise baslamam gerek agri kesiciler bile fayda etmiyor
Uc ay bana da cok uzun geldi gercekten ama oyle deyince de korktum dusuk acisi cok zormus en temizi beklemek insallah test sonuclarin temiz cikar

Ben de ayrıntılı yazmıştım gebeyim kanımda enfeksiyon varmış 2 de düşük olunca telaşlanmıştım.Bana da cevap alakasız.Değer sınırın hafif üzerinde falan deseymiş anlardım da,neyse.

Çok geçmiş olsunn, herhangi bır sure sartı yok trombofılı ve genetık yaptırcaksınz sanırım, zaten 1 1bucuk ayda cıkıyor sonuclar hemen randevu alıp yaptırabılırsınız

Yaaa, yogun oldugu ana mı denk geldı acaba

Takıpcı topluyor napsın doktorluktan az kazanıyor sanırım

Günaydın kızlar...Bugün büyük gün geldi çattı biliyorsunuz sınav var. Kız kardeşim sınava girdi hepinizden dua beklerim.
Benn de şimdi sınav görevinden geldim, süre yetiştiremedıler, sadece bir çocuk cok planlı cözdü, kızın biri kafayı koydu yattı.. İnsallah kardesının sınavı guzel gecmıstır

Ah baya uzunmus insallah o kadar surmez pazartesi ise baslamam gerek agri kesiciler bile fayda etmiyor

Uc ay bana da cok uzun geldi gercekten ama oyle deyince de korktum dusuk acisi cok zormus en temizi beklemek insallah test sonuclarin temiz cikar
Ben hastanede İlacla dusuk yaptım ama bana 4 saatte bır ikişer ikişer hem dil altı hem vajinal Verdiler, ikinci İlacla adan sonra dusuk basladı, ücüncü ılacı da verdı ler bısey kalmasn dıye, en son da gece ulatrasona aldılar temız mı dıye.. Toplam 3 saat asırı sıddetlı sancı cektım ve yogun kanamalıydı.. Nefesım kesılırbgıbı oluyordu sancı dan, hemsıre agrı kesıcı vermek ıstemıyoruz, son care belkı demsıtı

Bana persembe uc ilaci ust uste icirtti doktor dedi cuma baslar agrilar gercekten dun basladi ama dedigin gibi asiri yogun bir sanci birde sabah dil alti aldim ilac 24 Saat oldu nerdeyse gecmiyor acisi

Amin inşallah canım acaba kızın mi olur bilemiyorum öyle içime doğuyor ama yanilabilirm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…