Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benn de şimdi sınav görevinden geldim, süre yetiştiremedıler, sadece bir çocuk cok planlı cözdü, kızın biri kafayı koydu yattı.. İnsallah kardesının sınavı guzel gecmıstır
İnş.canımmm Umarım süper geçmiştir msj attım da cvp yazmamış

Benim de ilk dış gebelik öyleydi kanama yoktu kese boştu kürtaj olmam lazımdı hemen dil altı hsp verdiler birde vajinal tablet verdiler ileri doğru ittiler kanamam sanırım 1 saat sonra oldu ama onla kanamnjn yoğunluğuna baktılar küçük küçük pihtilar gelince pede olyle yaptılar kürtajı sonrası çok sancılı di ya kalçaya iğne vurdular vajina ya da operasyonu yaparken dudağına sanırım yada giriş yerine yakın iğne yaptılar küçük öğün oldu bitti serim bitince eve yolladılar

Senın daha farklı olmus, bana Hıc kurtaj yapmadılar, sadece vajınal ılac ve dılaltı hap.. Ama zaten 3 saat sıddrtlı sancı dan sonra buyuk parca dustu, sancı da bıcak gıbı kesıldı.. Bu kac gun azar azar kanama geldı, ama 1 gunde kurtulmustum

Yok csnim ya belli olmadı hiç sadece bir tane patolojik sonucunda bebeğin kordon bağında enfeksiyon varmis oyüzden oldu digerleri belirsiz sebebi bilinmeyen düşüklerdi

Benım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..
Evet ya sahte bi mecra zaten.Gösterişten uzak medyadan uzak o kadar mükemmel hekimler var ki. Bizim burada devlet hastanesinde çalışan bi bayan Dr.var genel cerrahi ben böyle bir dr.görmedim ya kadın o kadar insana bakıyor çok yoğun ama çok mükemmel ilgili.Kadın doğumcularda var yalnız randevu bulamıyoruz doç. çok iyilermiş herkes söyler.

Aldıgı paranın hakkını verenlere saygım sonsuz.. Bazısı da cocuk azarlar gıbı azarlıyor senı

Ah baya uzunmus insallah o kadar surmez pazartesi ise baslamam gerek agri kesiciler bile fayda etmiyor

Uc ay bana da cok uzun geldi gercekten ama oyle deyince de korktum dusuk acisi cok zormus en temizi beklemek insallah test sonuclarin temiz cikar
İlk adeti gördükten sonra öyle olmaz belki ama biraz daha garantiye almak için rahimin toparlanmasını beklemek daha sağlıklı bi karar olacağını düşünüyorum. Doktorunuz iyiymiş ki size bunu söylemiş

Benım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..
Ciddi misin bak onu da kaç kez denk geldim gördüm çok cana yakın gelmişti oysa ay valla doktoruma şükrettim şuan sosyal medyada takipçisi az ama orada neyse gerçekte de o hatta daha fazlası

Kizlar dusuk basladigindaki agri kac gunde geciyor artik surunuyorum resmen agri yuzunden
Geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 1 hafta çekersin ağrı ondan sonra kürtaj olunca da birka. Gün çekersin

Çok geçmiş olsunn, herhangi bır sure sartı yok trombofılı ve genetık yaptırcaksınz sanırım, zaten 1 1bucuk ayda cıkıyor sonuclar hemen randevu alıp yaptırabılırsınız
Teşekkür ederim testler hakkında çok bi bilgim yok açıkçası doktorla görüşüp gerekli testleri yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…