Sağlıklı olsun da cnm hic önemli degil cinsiyetiAmin inşallah canımacaba kızın mi olur bilemiyorum öyle içime doğuyor ama yanilabilirm de
İnş.canımmmBenn de şimdi sınav görevinden geldim, süre yetiştiremedıler, sadece bir çocuk cok planlı cözdü, kızın biri kafayı koydu yattı.. İnsallah kardesının sınavı guzel gecmıstır
Bence erkek ben öyle hissettim.Amin inşallah canımacaba kızın mi olur bilemiyorum öyle içime doğuyor ama yanilabilirm de
Cidden ya çok tuhafıma gitmişti destan gibi yazdım tamam benle mesajlaşacak değil adam ama cevap vermiş olmak için verdi belliydi yaniCevaplar 2 kelimeden oluşuyor sadeceNeyse ki iyi Dr.larla karşılaştık.
Benim de ilk dış gebelik öyleydi kanama yoktu kese boştu kürtaj olmam lazımdı hemen dil altı hsp verdiler birde vajinal tablet verdiler ileri doğru ittiler kanamam sanırım 1 saat sonra oldu ama onla kanamnjn yoğunluğuna baktılar küçük küçük pihtilar gelince pede olyle yaptılar kürtajı sonrası çok sancılı di ya kalçaya iğne vurdular vajina ya da operasyonu yaparken dudağına sanırım yada giriş yerine yakın iğne yaptılar küçükBen hastanede İlacla dusuk yaptım ama bana 4 saatte bır ikişer ikişer hem dil altı hem vajinal Verdiler, ikinci İlacla adan sonra dusuk basladı, ücüncü ılacı da verdı ler bısey kalmasn dıye, en son da gece ulatrasona aldılar temız mı dıye.. Toplam 3 saat asırı sıddetlı sancı cektım ve yogun kanamalıydı.. Nefesım kesılırbgıbı oluyordu sancı dan, hemsıre agrı kesıcı vermek ıstemıyoruz, son care belkı demsıtı
Hadi bakalım göreceğiz
Benimkiler tutmaz genelde ama ne bilim öyle hissettimBence erkek ben öyle hissettim.Tahmin yürütmeyi severiz bakalım kiminki tutucak
Senin hamilelik günlüğü yok şuan kaç haftalık
Benım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..Ooo bu laftan sonra sözünüzün üstüne dicek söz yok efenim saygılar...
Ben de yapıyım tahmın, oglun olcak canım
Senın daha farklı olmus, bana Hıc kurtaj yapmadılar, sadece vajınal ılac ve dılaltı hap.. Ama zaten 3 saat sıddrtlı sancı dan sonra buyuk parca dustu, sancı da bıcak gıbı kesıldı.. Bu kac gun azar azar kanama geldı, ama 1 gunde kurtulmustumBenim de ilk dış gebelik öyleydi kanama yoktu kese boştu kürtaj olmam lazımdı hemen dil altı hsp verdiler birde vajinal tablet verdiler ileri doğru ittiler kanamam sanırım 1 saat sonra oldu ama onla kanamnjn yoğunluğuna baktılar küçük küçük pihtilar gelince pede olyle yaptılar kürtajı sonrası çok sancılı di ya kalçaya iğne vurdular vajina ya da operasyonu yaparken dudağına sanırım yada giriş yerine yakın iğne yaptılar küçüköğün oldu bitti serim bitince eve yolladılar
Yok csnim ya belli olmadı hiç sadece bir tane patolojik sonucunda bebeğin kordon bağında enfeksiyon varmis oyüzden oldu digerleri belirsiz sebebi bilinmeyen düşüklerdiÇok şükür şimdi her şey yolundaymış sizin. Peki düşüklerin sebebi çözülemedi mi? Benim öğrendikten sonra beta değer artışım başta az oldu fakat sonradan 2 ye katlamaya başlamıştı ama daha keseyi görmeye gidecektik bir anda kanamam başladı. Vajinal ultrosonda içerisi pu
evet ilk gebeliğimdi. Ben pazartesi kürtaj oldum haftaya cuma kontrolüm var o zaman konuşucam doktorumla. Kürtaj sonrası pek bişey konuşamadık aslında. Düşük yaptın dedi.
Benim sürecim şöyleydi. Gebeliğimi 73 hcg ile öğrendim sonraki 2 değer takibinde yeterli artış olmadı ama ondan sonrakilerde artış 2 kat olmaya başladı. Doktorum geç döllenme muhtemelen dedi. Geçtiğimiz çarşamba için kese görmeye çağırdı. 1200 küsürlere yükseldii değerim ama geçtiğimiz pazar günü kese görmeye gidemeden kanamam başladı yoğun pıhtılı oldu. Vajinal ultrosonla bakıldığında içerisi yoğun pıhtı dolmuş. Dış gebelikten de şüphe ediyorduk.
Acil kürtaja alındım. Doktor kürtajda içeriden çok yoğun pıhtı temizlediğini söyledi sonra 3 kez beta takibi yaptık 200 e düştü değer dış gebelik şüphesi ortadan kalktı dedi. Artık perşembe günü beta baktırıp cuma doktoruma gidicem. Nasıl bir yol izlemeliyim soracağım. İlk düşük olduğu için muhtemelen bana test falan yapmak istemeyecek. Özele gidiyorum ama buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla devlete gidip 2 düşük yaptım diyip kan uyuşmazlığı vs testlerini yaptırmak istiyorum. İlk adetim ne zaman gelir Doktorum ne kadar korunma verir. Hiçbir şey bilmiyorum böyle sıkışmış hissediyorum kendimi. Çok korkuyorum tekrar hamile kalamazsam diye
Evet ya sahte bi mecra zaten.Gösterişten uzak medyadan uzak o kadar mükemmel hekimler var ki.Benım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..
Aldıgı paranın hakkını verenlere saygım sonsuz.. Bazısı da cocuk azarlar gıbı azarlıyor senıEvet ya sahte bi mecra zaten.Gösterişten uzak medyadan uzak o kadar mükemmel hekimler var ki.Bizim burada devlet hastanesinde çalışan bi bayan Dr.var genel cerrahi ben böyle bir dr.görmedim ya kadın o kadar insana bakıyor çok yoğun ama çok mükemmel ilgili.Kadın doğumcularda var yalnız randevu bulamıyoruz doç. çok iyilermiş herkes söyler.
İlk adeti gördükten sonra öyle olmaz belki ama biraz daha garantiye almak için rahimin toparlanmasını beklemek daha sağlıklı bi karar olacağını düşünüyorum. Doktorunuz iyiymiş ki size bunu söylemişAh baya uzunmus insallah o kadar surmez pazartesi ise baslamam gerekagri kesiciler bile fayda etmiyor
Uc ay bana da cok uzun geldi gercekten ama oyle deyince de korktum dusuk acisi cok zormus en temizi beklemek insallah test sonuclarin temiz cikar
Bunu sen dedi sen çekiliyorum aradanBen de yapıyım tahmın, oglun olcak canım
Ciddi misin bak onu da kaç kez denk geldim gördüm çok cana yakın gelmişti oysa ay valla doktoruma şükrettim şuan sosyal medyada takipçisi az ama orada neyse gerçekte de o hatta daha fazlasıBenım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..
Geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallahKizlar dusuk basladigindaki agri kac gunde geciyor artik surunuyorum resmen agri yuzunden
Kız benım de cok tutturdugum soylenemezBunu sen dedi sen çekiliyorum aradanama yine de o günü bekleyim belli olmaz
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsunn, herhangi bır sure sartı yok trombofılı ve genetık yaptırcaksınz sanırım, zaten 1 1bucuk ayda cıkıyor sonuclar hemen randevu alıp yaptırabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?