Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddi misin bak onu da kaç kez denk geldim gördüm çok cana yakın gelmişti oysa ay valla doktoruma şükrettim şuan sosyal medyada takipçisi az ama orada neyse gerçekte de o hatta daha fazlası
Benım kendı doktorum da Instagram kullanıyor, 6bın Takıpcısı var, ama hepsı de hastaları canlı yayın acıyor bazen, paylasım falan da yapmıyor, cok nadır oluyor.. Adam ona ayıracak zaman bulamıyor ki... Ama zagıde ben odadan cıkmadna telefonu elıne aldı kafasını ındırdı, zaten aglıyordurm cok zoruma gıttı.. Benım doktor prof,hocaların hocası, kapıya kadar bıze eslık eder..

Teşekkür ederim testler hakkında çok bi bilgim yok açıkçası doktorla görüşüp gerekli testleri yaptırmak istiyorum
Yaptırın mutlaka, en azından dıger gebelıkte suphelerle ılerlemezsınız, sorun varsa onlemınızi alırsınız

Kızlar bugun o kadar sinir oldum kı, sınav görevındeydjm, dısarda düğün konvoyu, o kornolar sanki beynimin ıcınde çınladı, coxukların dıkkat dagıldı, pencereler kapalı oldugu halde ses cok geldı.. Ne kadar duyarsız olmus bu mıllet ya..

Yaptırın mutlaka, en azından dıger gebelıkte suphelerle ılerlemezsınız, sorun varsa onlemınızi alırsınız
Evet endişe, şüphe başlı başına bir sorun zaten hamile olduğumu öğrenince hiç sevinemedim bile hep bi endişe vardı. Dediğiniz gibi en azından elimden geleni yapmış olmanın rahatlığı olur.

Evet endişe, şüphe başlı başına bir sorun zaten hamile olduğumu öğrenince hiç sevinemedim bile hep bi endişe vardı. Dediğiniz gibi en azından elimden geleni yapmış olmanın rahatlığı olur.
Bebegımizi kucagımıza alana kadar boyle olucaz sanırım, ozellıkle düşük yapan bizler için zor bır sürec bızı beklıyor..

Maalesef , burayı kürtajdan sonra farkettim çok faydalı bi yer yaşamayan anlamıyor birbirimizi yaşayanlar olarak anca bizler anlayabiliyoruz iyi geliyor
Evet, burda cok guzel arkadaslıklar kurduk,bırbırımızin üzüntüsüne de sevınıcıne de ortak olduk, buradan biri hamıle kladıgında hepımıze umut oluyor, daha bi seviniyoruz inşallah hepimizin yaralı kalbi iyileşir mucizelerimizle

Evet iyi bir doktora benziyordu benim doktorum burda olmadigi icin ona gitmistim dedim zaten tedaviyle oluyor beklemekten baska sansim yok
Geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallah 1 hafta çekersin ağrı ondan sonra kürtaj olunca da birka. Gün çekersin
Cok tesekkur ederim insallah bir daha olmasin hic birimize yok ben kurtaj olmuycam komple ilacla atilcak uc haftaya rdvum var insallah

Daha iyi o zaman ilaçla atılması hem rahim dokularin zarar da görmez inşallah bİrdaha yaşanmaz ins 3 hafta içinde kanaman olur biter temiz olur rahmin

Daha iyi o zaman ilaçla atılması hem rahim dokularin zarar da görmez inşallah bİrdaha yaşanmaz ins 3 hafta içinde kanaman olur biter temiz olur rahmin
Iki gundur cok yogun kanamam var insallah dedigin gibi olur komple temizlenir
Hayat ne garip bundan bir ay once dusmesin diye elimden geleni yapiyordum simdi dussun diye ilac kullaniyorum

İşte gerçekten doktor önemli yaa valla şükür benim doktorum da ilgili adam benimle birlikte olumlu olan her şeye heyecanlanıyor her gidişimde normal masayı gösterip inşallah bu çataldan kurtulup şurada yine bebekle ilgili ölçüm yapacağız içini ferah tut modunda hep nasıl iyi geliyor o cümleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…