Benım kendı doktorum da Instagram kullanıyor, 6bın Takıpcısı var, ama hepsı de hastaları canlı yayın acıyor bazen, paylasım falan da yapmıyor, cok nadır oluyor.. Adam ona ayıracak zaman bulamıyor ki... Ama zagıde ben odadan cıkmadna telefonu elıne aldı kafasını ındırdı, zaten aglıyordurm cok zoruma gıttı.. Benım doktor prof,hocaların hocası, kapıya kadar bıze eslık eder..Ciddi misin bak onu da kaç kez denk geldim gördüm çok cana yakın gelmişti oysa ay valla doktoruma şükrettim şuan sosyal medyada takipçisi az ama orada neyse gerçekte de o hatta daha fazlası
Yaptırın mutlaka, en azından dıger gebelıkte suphelerle ılerlemezsınız, sorun varsa onlemınızi alırsınızTeşekkür ederimtestler hakkında çok bi bilgim yok açıkçası doktorla görüşüp gerekli testleri yaptırmak istiyorum
İnşallah iyi geçmiştir hepsinin sınavı ,Günaydın kızlar...Bugün büyük gün geldi çattı biliyorsunuz sınav var. Kız kardeşim sınava girdi hepinizden dua beklerim.
Evet bakalım göreceğiz inşallah o günleri Rabb'im nasip eder inşallahKız benım de cok tutturdugum soylenemezneyseki %50 şansımız var
Evet endişe, şüphe başlı başına bir sorun zaten hamile olduğumu öğrenince hiç sevinemedim bile hep bi endişe vardı. Dediğiniz gibi en azından elimden geleni yapmış olmanın rahatlığı olur.Yaptırın mutlaka, en azından dıger gebelıkte suphelerle ılerlemezsınız, sorun varsa onlemınızi alırsınız
Bebegımizi kucagımıza alana kadar boyle olucaz sanırım, ozellıkle düşük yapan bizler için zor bır sürec bızı beklıyor..Evet endişe, şüphe başlı başına bir sorun zaten hamile olduğumu öğrenince hiç sevinemedim bile hep bi endişe vardı. Dediğiniz gibi en azından elimden geleni yapmış olmanın rahatlığı olur.
Maalesef , burayı kürtajdan sonra farkettim çok faydalı bi yer yaşamayan anlamıyor birbirimizi yaşayanlar olarak anca bizler anlayabiliyoruz iyi geliyorBebegımizi kucagımıza alana kadar boyle olucaz sanırım, ozellıkle düşük yapan bizler için zor bır sürec bızı beklıyor..
Evet, burda cok guzel arkadaslıklar kurduk,bırbırımızin üzüntüsüne de sevınıcıne de ortak olduk, buradan biri hamıle kladıgında hepımıze umut oluyor, daha bi seviniyoruzMaalesef , burayı kürtajdan sonra farkettim çok faydalı bi yer yaşamayan anlamıyor birbirimizi yaşayanlar olarak anca bizler anlayabiliyoruz iyi geliyor
Evet iyi bir doktora benziyordu benim doktorum burda olmadigi icin ona gitmistim dedim zaten tedaviyle oluyor beklemekten baska sansim yokİlk adeti gördükten sonra öyle olmaz belki ama biraz daha garantiye almak için rahimin toparlanmasını beklemek daha sağlıklı bi karar olacağını düşünüyorum. Doktorunuz iyiymiş ki size bunu söylemiş
Cok tesekkur ederim insallah bir daha olmasin hic birimize yok ben kurtaj olmuycam komple ilacla atilcak uc haftaya rdvum var insallahGeçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallah1 hafta çekersin ağrı ondan sonra kürtaj olunca da birka. Gün çekersin
6 haftalik daha cnm. Çarşamba randevum var bi dinleyeyim kalp atışını Allahın izniyle sonra yapçam ins takvimSenin hamilelik günlüğü yok şuan kaç haftalık
Valla cnm bu kez cok değişik belirtilerim var cok bulantim oluyor herkes cinsiyet farklıdır diyo bakalım sağlıklı olsun daBen de yapıyım tahmın, oglun olcak canım
inşallah canım Rabb'im bağışlasın inşallah6 haftalik daha cnm. Çarşamba randevum var bi dinleyeyim kalp atışını Allahın izniyle sonra yapçam ins takvim
Daha iyi o zaman ilaçla atılması hem rahim dokularin zarar da görmez inşallah bİrdaha yaşanmazEvet iyi bir doktora benziyordu benim doktorum burda olmadigi icin ona gitmistim dedim zaten tedaviyle oluyor beklemekten baska sansim yok
Cok tesekkur ederim insallah bir daha olmasin hic birimize yok ben kurtaj olmuycam komple ilacla atilcak uc haftaya rdvum var insallah
Iki gundur cok yogun kanamam var insallah dedigin gibi olur komple temizlenirDaha iyi o zaman ilaçla atılması hem rahim dokularin zarar da görmez inşallah bİrdaha yaşanmazins 3 hafta içinde kanaman olur biter temiz olur rahmin
Malesef öyle canım hayat bu ama oyle gerekiyorIki gundur cok yogun kanamam var insallah dedigin gibi olur komple temizlenir
Hayat ne garip bundan bir ay once dusmesin diye elimden geleni yapiyordum simdi dussun diye ilac kullaniyorum
Nasip insallah yerine yeniden hamile kalirimMalesef öyle canım hayat bu ama oyle gerekiyor
İşte gerçekten doktor önemli yaa valla şükür benim doktorum da ilgili adam benimle birlikte olumlu olan her şeye heyecanlanıyor her gidişimde normal masayı gösterip inşallah bu çataldan kurtulup şurada yine bebekle ilgili ölçüm yapacağız içini ferah tut modunda hep nasıl iyi geliyor o cümleleriBenım kendı doktorum da Instagram kullanıyor, 6bın Takıpcısı var, ama hepsı de hastaları canlı yayın acıyor bazen, paylasım falan da yapmıyor, cok nadır oluyor.. Adam ona ayıracak zaman bulamıyor ki... Ama zagıde ben odadan cıkmadna telefonu elıne aldı kafasını ındırdı, zaten aglıyordurm cok zoruma gıttı.. Benım doktor prof,hocaların hocası, kapıya kadar bıze eslık eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?