Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel ya, boyle doktorlar hep var olsunlar insana İnsan gıbı davranıyorlar

Yaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam günlerdir girmedim nasıl kaçırmışım ben bu heyecanı? Canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah, gözünüz aydın

Buna da yorumumu yazmasam çatlardım kuzum ben son gebeliğimde çatlatma iğnesinden sonra belirli saatte ilişkiye girdim tabii. Öncesinde bişey yoktu. Ilişkiden hemen sonra bi büyük tuvaletim geldi ki afedersin, nasıl kalktığımı bilemedim yataktan. 5 dk bile bekleyemedim ve eşim beni baya bi fırçaladı bütün emeklerimiz boşa gitti olmayacak diye.. Hatta diğer grupta kızlar teselli etti. tutacaksa ne yaparsan yap o milyonda 1 spermcik öyle bir hızla ulaşıyor ki yumurtaya, hiç kafana takma yani hatta doktorun biri diyor ki, siz ayağınızı kaldırana kadar çoktan yumurtaya ulaşmış oluyor boşuna yormayın kendinizi uğraşmayın diyor

Bir kere oldu bebeklerimiz… elbette tekrar olacak Ben de ikinciye riski almak istemiyorum, her testi yaptırmayı düşünüyorum öncesinde, gerisi rabbime kalmış İnşallah sağlıklı, hayırlı bebeklerimiz nasip olsun bize, isteyen herkese Ben de sürekli bişiler düşünüyorum, kafam çok dolu ama geçecek bugünler de

Yaa aslında insan biliyor ama işte şeytan dürtüyor yaaa

Kaygılarımız düşük yapan her kadının kaygıları. Bana da adet düzenleyici ilaç verdi acaba yanlış birşey mi verdi hemen hamile kalabilecek miyim. Hamile kaldım ya yine 3 aydan sonra kalbi durursa vs vs.. artık neye kime guvenecegimi ne doğru yanlış bilmiyorum. Bu platformda bir sürü şey öğrendim bir sürü kişinin benzer farklı hikayeleri. Böyle 5 düşük düşükten sonra 1 yıl olmayanlar falan o kadar korkuyorumki yaşım da ileri hiç çocuğum yok. Ankesiyete depresiyor. Sonra diyorum ki herşey Allah'tan ona teslim olup güvenmek gerisini de birakmak lazım diyorum. İnsan eğer önceden de çocuğu yoksa ve ilk kez düşük ise afalliyor korkuyor

Çok sağ ol kuzuuum inşallah en kısa zamanda hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin ptesi tekrar kan vericem bakalım artış nasıl olucak şu keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlarım heralde

Benım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..
Aaa çok meraklandım nasıl davrandı canım sahteler dimi.

Çok sağ ol kuzuuum inşallah en kısa zamanda hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin ptesi tekrar kan vericem bakalım artış nasıl olucak şu keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlarım heralde
Aminn inşallah endişelenme duyacaksın ve o mis kokusunu da içine çekeceksin

Kesinlikle tam olarak bu durumdayım. 3 aydır Bebek istiyoruz ama 2 ayda o kadar çok şey yaşadım ki. 2 ay hamile kalamayınca doktorumdan hsg filmi istedim anestezili yaptı. Uyandığımda senin normal yoldan çocuğun olamaz tüplerinden biri hidrosalpinks diğeri de tıkalı dedi. Neye uğradığımı şaşırdım günlerce ağladım. Farklı doktorlara gösterdim filmi filmin net sonuç göstermediğini söyleyenler oldu. Verilen sıvı damarlarıma kaçmış o sebeple basınç oluşmamış ki geçiş olsun diyen doktorlar oldu. Kimi doktor zaten bu filmde de açık tüpün dedi.

İstanbulda echomarda cevat bayrak hocaya ulaştım telefon ile. Kendisi bir tüpün açık diğeri de açık olabilir film çok eski teknik ile çekilmiş gel tekrar çekelim burada dedi. Adetimi bekliyordum tekrar hsg çekilecektim. Bir baktım hamileyim. Sonra işte değerler iyi artmadı arkasından iyi arttı sonra kanama sonra kürtaj.... kafam hiç yerinde değil 2 ay önceki hayatım ile şu anki hislerim bir değil.

3.5 yıl çocuk istemedim korundum şimdi çok pişmanım. 31 yaşındayım hep isteyince hemen olur sandım. Ama öyle değilmiş o işler. Bu 2 aylık süreçte ilk denemede 3 arkadaşım gebe kaldı çok şükür sağlıklı gebeliklrri var onlar için mutluyum ama içim kan ağlıyor. Çok çok daha zor şeyler yaşayanlar dimdik ayakta duranlar var biliyorum ama ben daha şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum. hiç çocuğum yok olmazsa diye üzülüp duruyorum.

ilk adetim ne zaman gelir bilmiyorum ondan sonra hemen echomarda hsg çekileceğim. Gerçekten tüplerimde sıkıntı çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. O yüzden mi düşük yaptım bilmiyorum. Sadece dua ediyorum inşallah hsg temiz çıkar diye. Bunları kimseyle konuşamıyorum etrafımdaki kimse beni anlayacak şeyler yaşamadı ki. Hissediyorum bana üzülüyorlar ben bana üzülmelerini de istemiyorum.

Aynı durum benimde başıma geldi 13 haftalık kayıp yaşadım kendiliğinden düştü kürtaj vs olmadım ilk adetim 65 gün sonra oldu ama azalma oldu bende geciktim test negatif ama gelen giden yok neden böyle bilmiyorum bende yanlız değilmişim doktora gittiniz mi hiç?

İnşallah güzel güzel duyarsın canım benim, daha çok küçük annesi bundan sonrası kolay ve güzel olur inşallah canım benim, sağlıkla gelsin yavrun

Saçma sorulara saçma cevaplar verilebilir, muayene etmeden yorum yapamayacağı durumlar var tabi ki. Ama işte yorumlanabilecek şeylere sallamasyon cevap vermesi düşündürücü. Ya hiç bu işe girişip soru cevaplama, ya da okuyup cevapla neyse

Merhaba kızlar, hasta olduğum gün üzüldüm biraz, karın ağrısı surat asıklığı derken, bugün daha iyi hissediyorum çok şükür, başkan Sohrab bana yeni bat ekle be kuzum sana zahmet 23.07. Yeni arkadaşlarımız gelmiş onlarada da geçmiş olsun ve hoşgeldin iz diyorum. Öpüyorum sizleri

Yaaa, yogun oldugu ana mı denk geldı acaba
Bilmiyorum canım yoğun olabilir tabi ki ama yani okuduğum anda ne düşüneyim bilemedim. Gebelik istiyorum da demedim yoksa cevabı çok mantıklı zaten kilo seven bir doktor değil biraz takip ettim. Neyse bunda böyle bir anımdı. Gidenlere vesile olur inşallah

Kız hele sen neredesin bizi bıraktın gittin, tatile mi gittin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…