Ne guzel ya, boyle doktorlar hep var olsunlarİşte gerçekten doktor önemli yaa valla şükür benim doktorum da ilgili adam benimle birlikte olumlu olan her şeye heyecanlanıyor her gidişimde normal masayı gösterip inşallah bu çataldan kurtulup şurada yine bebekle ilgili ölçüm yapacağız içini ferah tut modunda hep nasıl iyi geliyor o cümleleri
Amin insalllah canımNasip insallah yerine yeniden hamile kalirim
Evet bende merak ettim ne yaptı acaba@sutlaacc canım sen nasılsın
Yaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam
Buna da yorumumu yazmasam çatlardımAy bu aradaSohrab bende ne sorcam aklıma takıldı şimdi ilişki oluyor ya rahat 2 saat yatıyorum kalkmıyorum bunda sıkıntı yok ama illaki 2 saat sonrası sıkışıp lavabo için kalkıyorum artık ama gidecek olan gitmiş olur demi ya sıkıntı olmaz, insanlar anında kalkıyor da oluyor sonuçta
Bu arada şükürler olsun nasıl da yanılmadıkPembeAnkaKusu için
Bir kere oldu bebeklerimiz… elbette tekrar olacakÇok şükür şimdi her şey yolundaymış sizin. Peki düşüklerin sebebi çözülemedi mi? Benim öğrendikten sonra beta değer artışım başta az oldu fakat sonradan 2 ye katlamaya başlamıştı ama daha keseyi görmeye gidecektik bir anda kanamam başladı. Vajinal ultrosonda içerisi pu
evet ilk gebeliğimdi. Ben pazartesi kürtaj oldum haftaya cuma kontrolüm var o zaman konuşucam doktorumla. Kürtaj sonrası pek bişey konuşamadık aslında. Düşük yaptın dedi.
Benim sürecim şöyleydi. Gebeliğimi 73 hcg ile öğrendim sonraki 2 değer takibinde yeterli artış olmadı ama ondan sonrakilerde artış 2 kat olmaya başladı. Doktorum geç döllenme muhtemelen dedi. Geçtiğimiz çarşamba için kese görmeye çağırdı. 1200 küsürlere yükseldii değerim ama geçtiğimiz pazar günü kese görmeye gidemeden kanamam başladı yoğun pıhtılı oldu. Vajinal ultrosonla bakıldığında içerisi yoğun pıhtı dolmuş. Dış gebelikten de şüphe ediyorduk.
Acil kürtaja alındım. Doktor kürtajda içeriden çok yoğun pıhtı temizlediğini söyledi sonra 3 kez beta takibi yaptık 200 e düştü değer dış gebelik şüphesi ortadan kalktı dedi. Artık perşembe günü beta baktırıp cuma doktoruma gidicem. Nasıl bir yol izlemeliyim soracağım. İlk düşük olduğu için muhtemelen bana test falan yapmak istemeyecek. Özele gidiyorum ama buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla devlete gidip 2 düşük yaptım diyip kan uyuşmazlığı vs testlerini yaptırmak istiyorum. İlk adetim ne zaman gelir Doktorum ne kadar korunma verir. Hiçbir şey bilmiyorum böyle sıkışmış hissediyorum kendimi. Çok korkuyorum tekrar hamile kalamazsam diye
Yaa aslında insan biliyor ama işte şeytan dürtüyor yaaaYaaaa nasıl mutlu oldum anlatamamgünlerdir girmedim nasıl kaçırmışım ben bu heyecanı? Canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah, gözünüz aydın
Buna da yorumumu yazmasam çatlardımkuzum ben son gebeliğimde çatlatma iğnesinden sonra belirli saatte ilişkiye girdim tabii. Öncesinde bişey yoktu. Ilişkiden hemen sonra bi büyük tuvaletim geldi ki afedersin, nasıl kalktığımı bilemedim yataktan. 5 dk bile bekleyemedim ve eşim beni baya bi fırçaladı bütün emeklerimiz boşa gitti olmayacak diye.. Hatta diğer grupta kızlar teselli etti. tutacaksa ne yaparsan yap o milyonda 1 spermcik öyle bir hızla ulaşıyor ki yumurtaya, hiç kafana takma yani hatta doktorun biri diyor ki, siz ayağınızı kaldırana kadar çoktan yumurtaya ulaşmış oluyor boşuna yormayın kendinizi uğraşmayın diyor
Doktorunuzu degıstırın muhakkak güven cok onemlı, yanı gebelık dusunmeye baslayınca onunla devam etmeyin bence
Ben de doktor ali guru anlıyorum. . Allah alla doktorunun ismini falan mı yazdı acaba dıyorum.. Bölümünz nedir
Kaygılarımız düşük yapan her kadının kaygıları. Bana da adet düzenleyici ilaç verdi acaba yanlış birşey mi verdi hemen hamile kalabilecek miyim. Hamile kaldım ya yine 3 aydan sonra kalbi durursa vs vs.. artık neye kime guvenecegimi ne doğru yanlış bilmiyorum. Bu platformda bir sürü şey öğrendim bir sürü kişinin benzer farklı hikayeleri. Böyle 5 düşük düşükten sonra 1 yıl olmayanlar falan o kadar korkuyorumki yaşım da ileri hiç çocuğum yok. Ankesiyete depresiyor. Sonra diyorum ki herşey Allah'tan ona teslim olup güvenmek gerisini de birakmak lazım diyorum. İnsan eğer önceden de çocuğu yoksa ve ilk kez düşük ise afalliyor korkuyorÇok şükür şimdi her şey yolundaymış sizin. Peki düşüklerin sebebi çözülemedi mi? Benim öğrendikten sonra beta değer artışım başta az oldu fakat sonradan 2 ye katlamaya başlamıştı ama daha keseyi görmeye gidecektik bir anda kanamam başladı. Vajinal ultrosonda içerisi pu
evet ilk gebeliğimdi. Ben pazartesi kürtaj oldum haftaya cuma kontrolüm var o zaman konuşucam doktorumla. Kürtaj sonrası pek bişey konuşamadık aslında. Düşük yaptın dedi.
Benim sürecim şöyleydi. Gebeliğimi 73 hcg ile öğrendim sonraki 2 değer takibinde yeterli artış olmadı ama ondan sonrakilerde artış 2 kat olmaya başladı. Doktorum geç döllenme muhtemelen dedi. Geçtiğimiz çarşamba için kese görmeye çağırdı. 1200 küsürlere yükseldii değerim ama geçtiğimiz pazar günü kese görmeye gidemeden kanamam başladı yoğun pıhtılı oldu. Vajinal ultrosonla bakıldığında içerisi yoğun pıhtı dolmuş. Dış gebelikten de şüphe ediyorduk.
Acil kürtaja alındım. Doktor kürtajda içeriden çok yoğun pıhtı temizlediğini söyledi sonra 3 kez beta takibi yaptık 200 e düştü değer dış gebelik şüphesi ortadan kalktı dedi. Artık perşembe günü beta baktırıp cuma doktoruma gidicem. Nasıl bir yol izlemeliyim soracağım. İlk düşük olduğu için muhtemelen bana test falan yapmak istemeyecek. Özele gidiyorum ama buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla devlete gidip 2 düşük yaptım diyip kan uyuşmazlığı vs testlerini yaptırmak istiyorum. İlk adetim ne zaman gelir Doktorum ne kadar korunma verir. Hiçbir şey bilmiyorum böyle sıkışmış hissediyorum kendimi. Çok korkuyorum tekrar hamile kalamazsam diye
Çok sağ ol kuzuuum inşallah en kısa zamanda hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinYaaaa nasıl mutlu oldum anlatamamgünlerdir girmedim nasıl kaçırmışım ben bu heyecanı? Canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah, gözünüz aydın
Buna da yorumumu yazmasam çatlardımkuzum ben son gebeliğimde çatlatma iğnesinden sonra belirli saatte ilişkiye girdim tabii. Öncesinde bişey yoktu. Ilişkiden hemen sonra bi büyük tuvaletim geldi ki afedersin, nasıl kalktığımı bilemedim yataktan. 5 dk bile bekleyemedim ve eşim beni baya bi fırçaladı bütün emeklerimiz boşa gitti olmayacak diye.. Hatta diğer grupta kızlar teselli etti. tutacaksa ne yaparsan yap o milyonda 1 spermcik öyle bir hızla ulaşıyor ki yumurtaya, hiç kafana takma yani hatta doktorun biri diyor ki, siz ayağınızı kaldırana kadar çoktan yumurtaya ulaşmış oluyor boşuna yormayın kendinizi uğraşmayın diyor
Böyle heyecana hep ihtiyaç var, olsun canım. Sen as _heyecanlandır bizi..
Aaa çok meraklandım nasıl davrandı canımBenım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..
Aminn inşallahÇok sağ ol kuzuuum inşallah en kısa zamanda hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinptesi tekrar kan vericem bakalım artış nasıl olucak şu keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlarım heralde
Kesinlikle tam olarak bu durumdayım. 3 aydır Bebek istiyoruz ama 2 ayda o kadar çok şey yaşadım ki. 2 ay hamile kalamayınca doktorumdan hsg filmi istedim anestezili yaptı. Uyandığımda senin normal yoldan çocuğun olamaz tüplerinden biri hidrosalpinks diğeri de tıkalı dedi. Neye uğradığımı şaşırdım günlerce ağladım. Farklı doktorlara gösterdim filmi filmin net sonuç göstermediğini söyleyenler oldu. Verilen sıvı damarlarıma kaçmış o sebeple basınç oluşmamış ki geçiş olsun diyen doktorlar oldu. Kimi doktor zaten bu filmde de açık tüpün dedi.Kaygılarımız düşük yapan her kadının kaygıları. Bana da adet düzenleyici ilaç verdi acaba yanlış birşey mi verdi hemen hamile kalabilecek miyim. Hamile kaldım ya yine 3 aydan sonra kalbi durursa vs vs.. artık neye kime guvenecegimi ne doğru yanlış bilmiyorum. Bu platformda bir sürü şey öğrendim bir sürü kişinin benzer farklı hikayeleri. Böyle 5 düşük düşükten sonra 1 yıl olmayanlar falan o kadar korkuyorumki yaşım da ileri hiç çocuğum yok. Ankesiyete depresiyor. Sonra diyorum ki herşey Allah'tan ona teslim olup güvenmek gerisini de birakmak lazım diyorum. İnsan eğer önceden de çocuğu yoksa ve ilk kez düşük ise afalliyor korkuyor
İnşallah canım ağzından bal damlıyorAminn inşallahendişelenme duyacaksın ve o mis kokusunu da içine çekeceksin
Aynı durum benimde başıma geldi 13 haftalık kayıp yaşadım kendiliğinden düştü kürtaj vs olmadım ilk adetim 65 gün sonra oldu ama azalma oldu bende geciktim test negatif ama gelen giden yok neden böyle bilmiyorum bende yanlız değilmişim doktora gittiniz mi hiç?Merhabalar anne adayları ve anneler,
benim bir sorum olacak. Aynı durumu yaşayan var mı. Ilk hamileligim olup mart ayında 12+3iken düşük yaptim. Düşük sebebi de bilinmiyor, aniden su geldi, bebegin plazentasiymis sonradan öğrendim, 2 saat sonra da kanama başladı. İlaç, kürtaj vs olmadı, doğal olarak gerçekleşti düşük.
Düşükten sonra normal adet döngüme göre adet oldum ama azalma oldu gibi. Buğun de adet günüm ama ne ağrı, ne sancı hicbir belirti yok. Normalde bi hafta önceden bel ve göğüs ağrım olur. Hamilelik Olabilir mi diye test yaptim negativ.
Sorum şu düşük sonrası adet gecikmesi çok oluyor mu?
İnşallah güzel güzel duyarsın canım benim, daha çok küçük annesiÇok sağ ol kuzuuum inşallah en kısa zamanda hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinptesi tekrar kan vericem bakalım artış nasıl olucak şu keseyi görsem kalp atışını duysam biraz rahatlarım heralde
Geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun inşallahIki gundur cok yogun kanamam var insallah dedigin gibi olur komple temizlenir
Hayat ne garip bundan bir ay once dusmesin diye elimden geleni yapiyordum simdi dussun diye ilac kullaniyorum
Saçma sorulara saçma cevaplar verilebilir, muayene etmeden yorum yapamayacağı durumlar var tabi ki. Ama işte yorumlanabilecek şeylere sallamasyon cevap vermesi düşündürücü. Ya hiç bu işe girişip soru cevaplama, ya da okuyup cevaplaBen de ayrıntılı yazmıştım gebeyim kanımda enfeksiyon varmış 2 de düşük olunca telaşlanmıştım.Bana da cevap alakasız.Değer sınırın hafif üzerinde falan deseymiş anlardım da,neyse.
Bilmiyorum canım yoğun olabilir tabi ki ama yani okuduğum anda ne düşüneyim bilemedim. Gebelik istiyorum da demedim yoksa cevabı çok mantıklı zaten kilo seven bir doktor değil biraz takip ettim. Neyse bunda böyle bir anımdı. Gidenlere vesile olur inşallahYaaa, yogun oldugu ana mı denk geldı acaba
Kız hele sen neredesinSaçma sorulara saçma cevaplar verilebilir, muayene etmeden yorum yapamayacağı durumlar var tabi ki. Ama işte yorumlanabilecek şeylere sallamasyon cevap vermesi düşündürücü. Ya hiç bu işe girişip soru cevaplama, ya da okuyup cevaplaneyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?