Yok bacım havalar soğuk gidince ertelemek zorunda kaldık. Ailemin yanındayım şimdi, yeğenlerimle zaman geçiriyorumKız hele sen neredesinbizi bıraktın gittin, tatile mi gittin yoksa
Evet hissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. İyi doktor çok önemli ben de doktoruma guvenmistim kürtaj söz konusu olduğunda o kadar ikili konuştu ki yalan söylediğini ozaman fark ettim ama korkuyorum başka doktora gitmekten. Bana o doktor şöyle yanlış yapmış niye böyle demiski demelerinden.. ben 36 yaşındayım hemen olur sandım bende. Ankesiyete var bende de. Doktor kalbi durmuş dediginde ulstrsn da başı gövdesi elleri öylece duruyordu bazen gözümü kapattgimda gözümün önüne geliyor .. halbuki ağrılarım sancilarim vardı yoğun tempo stres. Bana hep doktorum birşey olmaz birşey olmaz dedi beni 5 hafta sonra çağırdı randevuya, ya riskli gebelikte 5 hafta sonra çağırılır mi. Bende ne bileyim guvendim doktora.Kesinlikle tam olarak bu durumdayım. 3 aydır Bebek istiyoruz ama 2 ayda o kadar çok şey yaşadım ki. 2 ay hamile kalamayınca doktorumdan hsg filmi istedim anestezili yaptı. Uyandığımda senin normal yoldan çocuğun olamaz tüplerinden biri hidrosalpinks diğeri de tıkalı dedi. Neye uğradığımı şaşırdım günlerce ağladım. Farklı doktorlara gösterdim filmi filmin net sonuç göstermediğini söyleyenler oldu. Verilen sıvı damarlarıma kaçmış o sebeple basınç oluşmamış ki geçiş olsun diyen doktorlar oldu. Kimi doktor zaten bu filmde de açık tüpün dedi.
İstanbulda echomarda cevat bayrak hocaya ulaştım telefon ile. Kendisi bir tüpün açık diğeri de açık olabilir film çok eski teknik ile çekilmiş gel tekrar çekelim burada dedi. Adetimi bekliyordum tekrar hsg çekilecektim. Bir baktım hamileyim. Sonra işte değerler iyi artmadı arkasından iyi arttı sonra kanama sonra kürtaj.... kafam hiç yerinde değil 2 ay önceki hayatım ile şu anki hislerim bir değil.
3.5 yıl çocuk istemedim korundum şimdi çok pişmanım. 31 yaşındayım hep isteyince hemen olur sandım. Ama öyle değilmiş o işler. Bu 2 aylık süreçte ilk denemede 3 arkadaşım gebe kaldı çok şükür sağlıklı gebeliklrri var onlar için mutluyum ama içim kan ağlıyor. Çok çok daha zor şeyler yaşayanlar dimdik ayakta duranlar var biliyorum ama ben daha şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum. hiç çocuğum yok olmazsa diye üzülüp duruyorum.
ilk adetim ne zaman gelir bilmiyorum ondan sonra hemen echomarda hsg çekileceğim. Gerçekten tüplerimde sıkıntı çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. O yüzden mi düşük yaptım bilmiyorum. Sadece dua ediyorum inşallah hsg temiz çıkar diye. Bunları kimseyle konuşamıyorum etrafımdaki kimse beni anlayacak şeyler yaşamadı ki. Hissediyorum bana üzülüyorlar ben bana üzülmelerini de istemiyorum.
Evet bende duydum bir arkadaşım hiç memnun kalmamış.cok sahte bir kadın demişti. Siz Ankara'da misiniz kime gidiyorsunuz iyi bir doktora ihtiyacım var. İyi dedikleri önceden elimde patladıBenım bebeğin kalp atısı alınamadıgında zahıdekücüke de gıttım, Hıc Instagramda gorundugu gıbı deıldi, 1 mılyon takipcın olsa kaç yazar..
Ay ne güzel dualar bunlar amiiiin lokumum çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebişlerimize en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşalımPembeAnkaKusu yaaaa özellikle okuyamadığım sayfaları okuyayım diye bekledim tahlil yaptırmış mı, doktora gitti mi acaba diye inşallah çok sağlıklı bi gebelik yaşarsın canım çok mutlu oldum. Ha-ri Sohrab geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun, yeni yaşınız gönlünüzden geçen her şeyi uğraşmadan size getirsin
Gebeler sağlıkla doğursun, bekleyenlerin yumurtalar hemen büyüsün ve en kaliteli kuyrukluları çeksin kendinebu sene bitmeden hepimizin gönlündeki nasip olacak inşallah
Ben çağrı gülümser hocaya gidiyorum. Arayıp kendisi ile görüşebilirsin ya da bi tanışma randevusu alabilirsin. Alaninda iyi bir doktor.. Içine sinmesi önemli doktorun. Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun canim.Evet bende duydum bir arkadaşım hiç memnun kalmamış.cok sahte bir kadın demişti. Siz Ankara'da misiniz kime gidiyorsunuz iyi bir doktora ihtiyacım var. İyi dedikleri önceden elimde patladı
Yaaa nasıl da güzel dua etmişsinPembeAnkaKusu yaaaa özellikle okuyamadığım sayfaları okuyayım diye bekledim tahlil yaptırmış mı, doktora gitti mi acaba diye inşallah çok sağlıklı bi gebelik yaşarsın canım çok mutlu oldum. Ha-ri Sohrab geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun, yeni yaşınız gönlünüzden geçen her şeyi uğraşmadan size getirsin
Gebeler sağlıkla doğursun, bekleyenlerin yumurtalar hemen büyüsün ve en kaliteli kuyrukluları çeksin kendinebu sene bitmeden hepimizin gönlündeki nasip olacak inşallah
Evet hamıle oldugunu idrak edememiş galıba, Hıc bı doktor kilo sevmiyor, tedavıye baslanacaksa az da olsa mutlaka verın diyolarBilmiyorum canım yoğun olabilir tabi ki ama yani okuduğum anda ne düşüneyim bilemedim. Gebelik istiyorum da demedim yoksa cevabı çok mantıklı zaten kilo seven bir doktor değil biraz takip ettim. Neyse bunda böyle bir anımdı. Gidenlere vesile olur inşallah
Ben baskentte Hulusı zeyneloğluna gıdıyorum, bak orda göğşen önalan var o da çok iyi.. Bi arkadsım riskli gebelik için Polat dursuna gidiyordu 4 5 düşüğü vardı gecen ay doğum yaptıEvet bende duydum bir arkadaşım hiç memnun kalmamış.cok sahte bir kadın demişti. Siz Ankara'da misiniz kime gidiyorsunuz iyi bir doktora ihtiyacım var. İyi dedikleri önceden elimde patladı
Ama benım doktor tüp bebek doktoru, kalp atısı alındıktan bir süre sonra Baska doktora yonlendırıyormus.. Hamıle kalma da sıkıntı varsa ona gidebilirsin, sana en uygun tedaviyi bulacaktırEvet bende duydum bir arkadaşım hiç memnun kalmamış.cok sahte bir kadın demişti. Siz Ankara'da misiniz kime gidiyorsunuz iyi bir doktora ihtiyacım var. İyi dedikleri önceden elimde patladı
İnşallah canımAy ne güzel dualar bunlar amiiiin lokumum çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebişlerimize en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşalımdaha hiçbir şey belli değil tabi ama inşallah sorun çıkmaz çok heyecanlıyım
Ne demekYaaa nasıl da güzel dua etmişsinçoook teşekkür ederim
Evet ilk gittiğim doktor da aynı şeyi söyledi. Pko olunca kilo alması kolay vermesi zor maalesef. HayırlısıEvet hamıle oldugunu idrak edememiş galıba, Hıc bı doktor kilo sevmiyor, tedavıye baslanacaksa az da olsa mutlaka verın diyolar
Hep o lanet İnsülin direnci yüzündenEvet ilk gittiğim doktor da aynı şeyi söyledi. Pko olunca kilo alması kolay vermesi zor maalesef. Hayırlısı
Hep o lanet İnsülin direnci yüzünden
Merhaba doktora gitmedim bir daha. Döngüm 28gündü, 33 gün oldu. Ama ağrılarım yine yoktu ne bel, ne göğüs. Şu an 3.ayım düşükten sonra ve yine hamileyim galiba ama hiçbir belirtim yok halenAynı durum benimde başıma geldi 13 haftalık kayıp yaşadım kendiliğinden düştü kürtaj vs olmadım ilk adetim 65 gün sonra oldu ama azalma oldu bende geciktim test negatif ama gelen giden yok neden böyle bilmiyorum bende yanlız değilmişim doktora gittiniz mi hiç?
İnşallah canım benim amiiinİnşallah canımben bile heyecanlandım okurken seni düşünemiyorum ama herşeyin fazlası zarar, hem sana hem bebişe. İnşallah bu sefer güzel ilerlicek. Güzel düşün güzel olsun
Allah razi olsun kuzumGeçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun inşallah
Evet pko var canım ama ben glifor dışında hiçbir şey kullanmadım. Kürtajdan sonra da glifora tekrar başladım. İlk adeti 4 ünde oldum. Şimdi ikinciyi bekliyorum sonrasında tekrar denemeye başlarız. Yanma sıkıntısını çözemedim hala ama artık öyle devam etcem. Bir doktor vulvodini var sende psikolojik, botoks yaptır dedi ama o da kesin çözüm değil sanırım. Akışına bıraktım ben artıkİnşallah canım benim amiiinKuzum sende de pko vardı dimi? Sen de şu fostimon iğnelerden denemiş miydin? Bana 5 femara yetmeyince onlardan vermişti ya büyüdü yumoşlar Doktoruna sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?