Aşı konusu ayrı ben de öyle düşünüyorum, biraz hızlı oldu ama herkesin kendi düşüncesi. Bence kimseyi dinlemeyin, ilk sene biz de sürekli eşimin ailesinin yanına gittik. Hafta sonlarında hiç kendimize vakit ayırmadık desem yeridir. Keşke gezmeye de vakit ayırsaydık diyorum şimdi. Sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın, başkaları ne derse desin.Evet tatil yaklaştı bizim sıkıntılı dönem başladıeşimin sülalesinden iri ufak herkes arayıp bir kez mutlaka eee okullar kapanacak ne zaman yaylaya geçeceksiniz diye soruyor((yayala: eşimin ailesi yazın full orada, ilçe merkezinden 4 saat sürüyor, toprak ve taşlı yol, elektrik su yok, bir göz taş örme oda, taşların arası boşluk gece fare, kertenkele hatta kurbağa girebilir, kurbağa da ciddiyim bir gece yastığımızın altındaydı burada tüm yaz birlikte olmamız beklenir, ben ağaç kovuğunda doğdum çünkü)) bu da bir bize yani çünkü anne baba iki tarafında da tek memur eşim takmışlar kafayı. X zaten yatıyor x zaten beleş para kazanıyor, biz gibi mi tatili vs kebap, bi zahmet 3 ay evde ne yapacak çıksın anasının babasının yanına işi ne, bir de arayanlar biliyor yani çocuk sürecimizi hiç mi akılları basmıyor anlamadım, arayan yaa kapanır kapanmaz niye gitmiyorsunuz da diye bir sorguda şimdi birde aşı meselesi eklendi. Aşı uzun vadede herkesi öldürecekmiş sen deli misin neden aşı olacaksın bugün 1 saat aşının gelecekte yaratacağı sorunlar üzerine teoriler dinledik romatizmaya bile çare bulamadılar ne çabuk aşıya çare buldular diyorlar haklı bir isyan neden romatizma acaba taktıkları onu bilmiyorum
Aşı için kesin güvenilir hiç bir sıkıntısı olmaz diye kimse diyemiyor ama bir ihtimal Corona kadar olmaz diye yaptıracağım eşim de öyle sorana diyoruz da siz bilirsiniz biz çok iç içeyiz insanlar ile mecbur olacağız yok konu kapanmıyor hala devam ama aşı şöyle diye diye, biz tatil konusunda zaten kafamıza göre davranıyoruz komik olan her tatil başı inatla aynı sorular alışamadılar bir türlüAşı konusu ayrı ben de öyle düşünüyorum, biraz hızlı oldu ama herkesin kendi düşüncesi. Bence kimseyi dinlemeyin, ilk sene biz de sürekli eşimin ailesinin yanına gittik. Hafta sonlarında hiç kendimize vakit ayırmadık desem yeridir. Keşke gezmeye de vakit ayırsaydık diyorum şimdi. Sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın, başkaları ne derse desin.
İyiyim canım toparladım ara ara kanamam oluyor çarşamba kontrole gidicem dün çok yoğundum sabah sınav görevi sonrada arkadaşım taşındı ona yardım derken girmemişim hiç
Kürtaj günü yan yatakta çağrı gülümser in hastası vardı o da oradaydı. Çok samimi gelmedi. Bende eşime göstermek için insgram hesabını açtım kendi burda kurtajda iken hikayesi bambaşka idi. Show time... Demekki böyle oluyormuş dedim hiç samimi gelmediBen çağrı gülümser hocaya gidiyorum. Arayıp kendisi ile görüşebilirsin ya da bi tanışma randevusu alabilirsin. Alaninda iyi bir doktor.. Içine sinmesi önemli doktorun. Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun canim.
Ben baskentte Hulusı zeyneloğluna gıdıyorum, bak orda göğşen önalan var o da çok iyi.. Bi arkadsım riskli gebelik için Polat dursuna gidiyordu 4 5 düşüğü vardı gecen ay doğum yaptı
Murat söznmezer diye bu doktor duydum, benım doktorun yalın arkadası sanırım. Bir arastır istersen bunları
Bir araştırayım ben hamile kalma değil de sonrası için lazım bana. Çok teşekkür ederimAma benım doktor tüp bebek doktoru, kalp atısı alındıktan bir süre sonra Baska doktora yonlendırıyormus.. Hamıle kalma da sıkıntı varsa ona gidebilirsin, sana en uygun tedaviyi bulacaktır
Medicalparkta levent yirci diye bi doktor okumustum burada, onu ben de arastırmadım daha, bı hamıle kalayım daBir araştırayım ben hamile kalma değil de sonrası için lazım bana. Çok teşekkür ederim
Beta takıbı mı yapılacak canım? Ben de ıyı cok sukur, adet olmayı beklıyorum oyleİyiyim canım toparladım ara ara kanamam oluyor çarşamba kontrole gidicem dün çok yoğundum sabah sınav görevi sonrada arkadaşım taşındı ona yardım derken girmemişim hiçsen nasılsın?
Bu adetten sonra mı toplanacaktı yumurta? Sanırım evet betaya bakar ultrason ile birşey belli olmuyor öyle çünküBeta takıbı mı yapılacak canım? Ben de ıyı cok sukur, adet olmayı beklıyorum oyle
Yaa, eşin ne diyor pekı, gıdıcek mısınz, ınsallah hamıle kalırsın bu ay, gıtmezsıniz, ogretmenlerin tatıle Hıc ihtiyacı yok zaten, azıcık kafa dinlesek olmaz, birilerinin gozune batar hepEvet tatil yaklaştı bizim sıkıntılı dönem başladıeşimin sülalesinden iri ufak herkes arayıp bir kez mutlaka eee okullar kapanacak ne zaman yaylaya geçeceksiniz diye soruyor((yayala: eşimin ailesi yazın full orada, ilçe merkezinden 4 saat sürüyor, toprak ve taşlı yol, elektrik su yok, bir göz taş örme oda, taşların arası boşluk gece fare, kertenkele hatta kurbağa girebilir, kurbağa da ciddiyim bir gece yastığımızın altındaydı burada tüm yaz birlikte olmamız beklenir, ben ağaç kovuğunda doğdum çünkü)) bu da bir bize yani çünkü anne baba iki tarafında da tek memur eşim takmışlar kafayı. X zaten yatıyor x zaten beleş para kazanıyor, biz gibi mi tatili vs kebap, bi zahmet 3 ay evde ne yapacak çıksın anasının babasının yanına işi ne, bir de arayanlar biliyor yani çocuk sürecimizi hiç mi akılları basmıyor anlamadım, arayan yaa kapanır kapanmaz niye gitmiyorsunuz da diye bir sorguda şimdi birde aşı meselesi eklendi. Aşı uzun vadede herkesi öldürecekmiş sen deli misin neden aşı olacaksın bugün 1 saat aşının gelecekte yaratacağı sorunlar üzerine teoriler dinledik romatizmaya bile çare bulamadılar ne çabuk aşıya çare buldular diyorlar haklı bir isyan neden romatizma acaba taktıkları onu bilmiyorum
Evet canım bu adetle baslıyoruz ınsallahBu adetten sonra mı toplanacaktı yumurta? Sanırım evet betaya bakar ultrason ile birşey belli olmuyor öyle çünkü
İnsanlara ne yaa niye karışıyorlar ki siz kendiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın canım nasıl huzurlu olacaksanız. Eşin biraz yumuşak başlı mı ?Azcık sert olacaksın kimsede birşey soramayacakEvet tatil yaklaştı bizim sıkıntılı dönem başladıeşimin sülalesinden iri ufak herkes arayıp bir kez mutlaka eee okullar kapanacak ne zaman yaylaya geçeceksiniz diye soruyor((yayala: eşimin ailesi yazın full orada, ilçe merkezinden 4 saat sürüyor, toprak ve taşlı yol, elektrik su yok, bir göz taş örme oda, taşların arası boşluk gece fare, kertenkele hatta kurbağa girebilir, kurbağa da ciddiyim bir gece yastığımızın altındaydı burada tüm yaz birlikte olmamız beklenir, ben ağaç kovuğunda doğdum çünkü)) bu da bir bize yani çünkü anne baba iki tarafında da tek memur eşim takmışlar kafayı. X zaten yatıyor x zaten beleş para kazanıyor, biz gibi mi tatili vs kebap, bi zahmet 3 ay evde ne yapacak çıksın anasının babasının yanına işi ne, bir de arayanlar biliyor yani çocuk sürecimizi hiç mi akılları basmıyor anlamadım, arayan yaa kapanır kapanmaz niye gitmiyorsunuz da diye bir sorguda şimdi birde aşı meselesi eklendi. Aşı uzun vadede herkesi öldürecekmiş sen deli misin neden aşı olacaksın bugün 1 saat aşının gelecekte yaratacağı sorunlar üzerine teoriler dinledik romatizmaya bile çare bulamadılar ne çabuk aşıya çare buldular diyorlar haklı bir isyan neden romatizma acaba taktıkları onu bilmiyorum
İnşallah sohrabımEvet canım bu adetle baslıyoruz ınsallahınsallah cabucak sıfırlanır, yeni aya hazırlanırsınız
İnşallahh canımİnşallah sohrabımSeninde hayırlı sonuçlarla geçer inşallah tedavin
Cahilin fikri daha çok malesefAşı için kesin güvenilir hiç bir sıkıntısı olmaz diye kimse diyemiyor ama bir ihtimal Corona kadar olmaz diye yaptıracağım eşim de öyle sorana diyoruz da siz bilirsiniz biz çok iç içeyiz insanlar ile mecbur olacağız yok konu kapanmıyor hala devam ama aşı şöyle diye diye, biz tatil konusunda zaten kafamıza göre davranıyoruz komik olan her tatil başı inatla aynı sorular alışamadılar bir türlüinsan da bıkıyor yalan yok size ne ki başkasının planından birde bunu soranlar ana babası yanında 2 gün anca yatıya kalır 3 olmaz asla bize gelince nasıl başı bütün kalmazlar ne işleri var orada sanki burası bizim evimiz değil
Eşimin akrabalarından daha belki 3. Kez gördüğüm ve muhabbetimin olmadığı biri 5.ayımızdayken 'çocuk yapın' dediİnsanlara ne yaa niye karışıyorlar ki siz kendiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın canım nasıl huzurlu olacaksanız. Eşin biraz yumuşak başlı mı ?Azcık sert olacaksın kimsede birşey soramayacak
Evet sel falan bastı ortalığı değil mi hep, haberlerde gördüm, iyi yapmışsın canım, sevgi depola bol bolYok bacım havalar soğuk gidince ertelemek zorunda kaldık. Ailemin yanındayım şimdi, yeğenlerimle zaman geçiriyoruminternetim de yoktu. Yeni yeni okuyorum kaç sayfa birikmiş
Selden ziyade esinti ve yağmur vardı düşündüğümüz hafta. Memleketten dönüşte olsa kardeşimin doğumu var onu göremicem. En iyisi ertelemekti. Eylül gibi daha rahat olur herhaldeEvet sel falan bastı ortalığı değil mi hep, haberlerde gördüm, iyi yapmışsın canım, sevgi depola bol bolçok konuştuk çok
Arayanı paylıyor her yıl ama anlayıp yüzü kızaran akrabaları yok 3 veya 5 gün sonra yine aynı laf, eğer adet olursam 9u gibi gidip diğer adete kadar kalacağım sadece kendi alemi de özledim hem bayram da içinde, hamile olursam eşimin planı şu bebek kalp atışı vs herşey olumlu olur sen ailende kalırsın yayla yolu ne olur ne olmaz kalınmaz da hem o halde diye çünkü enfeksiyon vs riskim hep yüksek oluyor belli başlı bir tuvalet olmayınca tam, o bir hafta kalıp az görüp dönme düşüncemiz var ama iki seçenekte de bak cümbüşe ne yorumlar ne laflar dönerYaa, eşin ne diyor pekı, gıdıcek mısınz, ınsallah hamıle kalırsın bu ay, gıtmezsıniz, ogretmenlerin tatıle Hıc ihtiyacı yok zaten, azıcık kafa dinlesek olmaz, birilerinin gozune batar hep
Yaa her arayanı paylıyor sıkıntı eşim değil sülalesi arsız içinin tek iyisi bana denk gelmişİnsanlara ne yaa niye karışıyorlar ki siz kendiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın canım nasıl huzurlu olacaksanız. Eşin biraz yumuşak başlı mı ?Azcık sert olacaksın kimsede birşey soramayacak
Bana gerek kalmıyor her sorana her yıl eşim üşenmeden laf söylüyor ama onlar bana mısın demiyor yok hele benim aileme de eşit gitmemiz tam içlerine batıyorCahilin fikri daha çok malesefşuan yaptırıp yaptırmamak tercih meselesi ilerde ne olur bilinmez. Kim ne isterse öyle yapsın.
İnsanımızın en kötü huyu başkalarının hayatına her konuda burun sokmak zaten. Evlen, çocuk yap, oraya git, buraya gel, neden öyle, şöylesin, böylesin... Ne kadar alttan alırsan kendilerinde o karışma hakkını o kadar fazla görüyorlar. Size ne yani ister gider ister gitmez. Dört duvar arasında sıkış tepiş kalmak istememen kadar normal bişey yok. Yani söylenecek çok şey var yüzlerine söyle gitsiniçinde durup sana dert olacağına onlara dert olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?