Ayyyy gıcık oldum resmenBana gerek kalmıyor her sorana her yıl eşim üşenmeden laf söylüyor ama onlar bana mısın demiyor yok hele benim aileme de eşit gitmemiz tam içlerine batıyor
Biz hak geçmesin diye iki tarafa da eşit kalıyoruz bazen kimin tarafında yardıma ihtiyaç varsa orada kalıyoruz, o kadar dikkat ediyoruz kimsenin gönlü kırılmasın diye ama çevrenin varı yoğu fesatlıkAyyyy gıcık oldum resmeneşine helal olsun susup oturadabilirdi ki çoğu öyle oluyor. Ben de aileme gelince uzun kalıyorum mesafe çok olunca. Eşimin ailesi burda da kal o kadar diyor bazen rahat edemiyorum burda diyip geçiyorum. Çok zor insanlarla uğraşmak
Bı arastiryim teşekkürlerMedicalparkta levent yirci diye bi doktor okumustum burada, onu ben de arastırmadım daha, bı hamıle kalayım da
Ben de ilk defa kullandım bu ay daha önce hiçbir şey kullanmamıştım bana glifor da vermemişlerdi böyle işe yarayınca sana da söylemek istedim kuzumEvet pko var canım ama ben glifor dışında hiçbir şey kullanmadım. Kürtajdan sonra da glifora tekrar başladım. İlk adeti 4 ünde oldum. Şimdi ikinciyi bekliyorum sonrasında tekrar denemeye başlarız. Yanma sıkıntısını çözemedim hala ama artık öyle devam etcem. Bir doktor vulvodini var sende psikolojik, botoks yaptır dedi ama o da kesin çözüm değil sanırım. Akışına bıraktım ben artık
Ay hadi inşallah hamilesindir canım :)Merhaba doktora gitmedim bir daha. Döngüm 28gündü, 33 gün oldu. Ama ağrılarım yine yoktu ne bel, ne göğüs. Şu an 3.ayım düşükten sonra ve yine hamileyim galiba ama hiçbir belirtim yok halen
Sizin durumunuzda en mantıklısı o canım, iki tarafı da gönüllemek. Biz eşimin ailesine yakınız yarım saat mesafe var. hafta sonları gidip kalıyoruz beraber. Ama benim ailemin yanına senede 2 kez gelebiliyoruz onda da eşim 3-4 gün kalıp dönüyor. O yüzden aynı şehirde olup gidip 1 ay kalmak mantıksız geliyor hele tek başıma. Muhtemelen çevreden kaynaklı gel kal diyolar onlar da ama ben takmıyorumBiz hak geçmesin diye iki tarafa da eşit kalıyoruz bazen kimin tarafında yardıma ihtiyaç varsa orada kalıyoruz, o kadar dikkat ediyoruz kimsenin gönlü kırılmasın diye ama çevrenin varı yoğu fesatlık
Doğrudur, doktor secimi önemli içinize sinmesi önemli. Ben memnunum kendisinden hem enerjim tuttu hem en ufak bişeyde ulaşabiliyorum.. inş gönlüne göre birini bulursunKürtaj günü yan yatakta çağrı gülümser in hastası vardı o da oradaydı. Çok samimi gelmedi. Bende eşime göstermek için insgram hesabını açtım kendi burda kurtajda iken hikayesi bambaşka idi. Show time... Demekki böyle oluyormuş dedim hiç samimi gelmedi
Vajinismus değil canım ilişki oluyor ama yanma oluyor rahat olamıyorum. Bakalım belki kürtaj kaynaklıdır. Bir iki aya hafifler inşallahBen de ilk defa kullandım bu ay daha önce hiçbir şey kullanmamıştım bana glifor da vermemişlerdi böyle işe yarayınca sana da söylemek istedim kuzumay evet sen söylüyordun ilişki sırasında sorun oluyordu dimi psikolojik olabilir demiştik hatta bu vajinismus gibi bir şey mi oluyor? Aslında bi tatil iyi gelebilirdi iptal olmasaymış keşke.
10 gün kadar sürdü. Daha adet olmadım 3 hafta olacak salı günü.Kızlar kürtaj sonrası kanamanız Kaç gün sürdü? Ve kürtajın kaçıncı günü adet gördünüz
Doktor kontrol için çağırdı mı peki kürtaj sonrası. Betanız ne zaman sıfırlandı. Bana kürtaj sonrası, 10 gün sonra gel dedi. Kürtajdan 2 gün sonra kan verdiğimde 200 dü en son. Kontrole gitmeden önceki gün tekrar kan verip öyle doktora gideyim diyorum.10 gün kadar sürdü. Daha adet olmadım 3 hafta olacak salı günü.
Hee onda olmuyor mu hiç bilemedim onuVajinismus değil canım ilişki oluyor ama yanma oluyor rahat olamıyorum. Bakalım belki kürtaj kaynaklıdır. Bir iki aya hafifler inşallahsağol canım daha denemeye başlamadık ya o yüzden bilmiyorum 2 regl zamanı dener sonra giderim senin gibi takipli devam ederim olmazsa. İnşallah gerek kalmaz
Vajinismusda ilişkiye giremiyorsun. Vulvodiniyi rahimde bulunan kasın kasılması olarak anlattı doktor. Kürtaj da yaşamışsın ya psikolojik olarak istemsiz kasıyosun kendini dedi. Arkadaşlar kültüre baktır demişlerdi. Devlette sordum, rahmin temiz görünüyo o yüzden kültüre gerek yok dedi. Parça gönderiyoruz falan dedi mantar ilacı verdi sadeceHee onda olmuyor mu hiç bilemedim onuinşallah gerek kalmaz kuzum kendiliğinden olur
Madem psikolojik bir şey bi tatil bu işi çözer senin rahatlamaya ihtiyacın var bence meditasyon yapmayı denedin mi yada yogaVajinismusda ilişkiye giremiyorsun. Vulvodiniyi rahimde bulunan kasın kasılması olarak anlattı doktor. Kürtaj da yaşamışsın ya psikolojik olarak istemsiz kasıyosun kendini dedi. Arkadaşlar kültüre baktır demişlerdi. Devlette sordum, rahmin temiz görünüyo o yüzden kültüre gerek yok dedi. Parça gönderiyoruz falan dedi mantar ilacı verdi sadeceaman bıktım 2 senede komple kapattırcam yakında
Doktor öyle dedi canım ama ben çok rahat olduğumda da bi yerden sonra sıkıntı oluyo yine. Yoga işini bebek için de duydum aslında üşenip denememiştimMadem psikolojik bir şey bi tatil bu işi çözer senin rahatlamaya ihtiyacın var bence meditasyon yapmayı denedin mi yada yogahatta yanlış anlamazsan ben alkol kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım öyle çok daha rahat olduğunu söylemişti bi bardak şarap falan mı içsen
Ay bak ne diyoMadem psikolojik bir şey bi tatil bu işi çözer senin rahatlamaya ihtiyacın var bence meditasyon yapmayı denedin mi yada yogahatta yanlış anlamazsan ben alkol kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım öyle çok daha rahat olduğunu söylemişti bi bardak şarap falan mı içsen
Tabi tabi hani alışana kadar öyle bi deneyip bebiş için yaparken bi özgüven gelir belki diye dedim o zaman alkol alınmaz tabiDoktor öyle dedi canım ama ben çok rahat olduğumda da bi yerden sonra sıkıntı oluyo yine. Yoga işini bebek için de duydum aslında üşenip denememiştimkegel egzersizi falan olabilir belki şimdi düşününce araştırayım ikisini de. Alkol arada alıyorum, normal ilişkide denenebilir. Bebek için denerken besmeleyle başlamak daha mantıklı ama
Ay süper bak tam senin içinmiş dene istersen fıstığım inşallah işe yararAy bak ne diyonormal doğumu da kolaylaştırıyomuş. Başlıyorum yapmaya inşallah işe yarar
Sen bi süre hafif yürüyüşler yap çiçeğim eşin haklıTabi tabi hani alışana kadar öyle bi deneyip bebiş için yaparken bi özgüven gelir belki diye dedim o zaman alkol alınmaz tabiyoga denemiştim bi ara yapıyordum ama çok uzun süre yapılmıyor ya insan sıkılıyor haklısın hatta hamilelik yogaları falan var yapsam mı diyordum da eşim daha yerden bir şey almama tepki gösteriyor bide yoga yapsam ne olacak
Ay süper bak tam senin içinmiş dene istersen fıstığım inşallah işe yararnormal doğumu desteklemesi de ayrı bi güzellikmiş bakayım ben de
Haklısın sorayım önce en iyisiSen bi süre hafif yürüyüşler yap çiçeğim eşin haklıSonra duruma göre doktoruna da sorarak ilerlersin. Hamilelikte yapılabiliyor mu hiç fikrim yok mutlaka araştır Ben ikisini de denicem kesin. Doktora gidip ilaç kullanmaktan iyidir.
Ay sen otur oturduğun yerde ne yogasıTabi tabi hani alışana kadar öyle bi deneyip bebiş için yaparken bi özgüven gelir belki diye dedim o zaman alkol alınmaz tabiyoga denemiştim bi ara yapıyordum ama çok uzun süre yapılmıyor ya insan sıkılıyor haklısın hatta hamilelik yogaları falan var yapsam mı diyordum da eşim daha yerden bir şey almama tepki gösteriyor bide yoga yapsam ne olacak
Ay süper bak tam senin içinmiş dene istersen fıstığım inşallah işe yararnormal doğumu desteklemesi de ayrı bi güzellikmiş bakayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?