Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana gerek kalmıyor her sorana her yıl eşim üşenmeden laf söylüyor ama onlar bana mısın demiyor yok hele benim aileme de eşit gitmemiz tam içlerine batıyor
Ayyyy gıcık oldum resmen eşine helal olsun susup oturadabilirdi ki çoğu öyle oluyor. Ben de aileme gelince uzun kalıyorum mesafe çok olunca. Eşimin ailesi burda da kal o kadar diyor bazen rahat edemiyorum burda diyip geçiyorum. Çok zor insanlarla uğraşmak

Biz hak geçmesin diye iki tarafa da eşit kalıyoruz bazen kimin tarafında yardıma ihtiyaç varsa orada kalıyoruz, o kadar dikkat ediyoruz kimsenin gönlü kırılmasın diye ama çevrenin varı yoğu fesatlık

Ben de ilk defa kullandım bu ay daha önce hiçbir şey kullanmamıştım bana glifor da vermemişlerdi böyle işe yarayınca sana da söylemek istedim kuzum ay evet sen söylüyordun ilişki sırasında sorun oluyordu dimi psikolojik olabilir demiştik hatta bu vajinismus gibi bir şey mi oluyor? Aslında bi tatil iyi gelebilirdi iptal olmasaymış keşke.

Biz hak geçmesin diye iki tarafa da eşit kalıyoruz bazen kimin tarafında yardıma ihtiyaç varsa orada kalıyoruz, o kadar dikkat ediyoruz kimsenin gönlü kırılmasın diye ama çevrenin varı yoğu fesatlık
Sizin durumunuzda en mantıklısı o canım, iki tarafı da gönüllemek. Biz eşimin ailesine yakınız yarım saat mesafe var. hafta sonları gidip kalıyoruz beraber. Ama benim ailemin yanına senede 2 kez gelebiliyoruz onda da eşim 3-4 gün kalıp dönüyor. O yüzden aynı şehirde olup gidip 1 ay kalmak mantıksız geliyor hele tek başıma. Muhtemelen çevreden kaynaklı gel kal diyolar onlar da ama ben takmıyorum

Doğrudur, doktor secimi önemli içinize sinmesi önemli. Ben memnunum kendisinden hem enerjim tuttu hem en ufak bişeyde ulaşabiliyorum.. inş gönlüne göre birini bulursun

Vajinismus değil canım ilişki oluyor ama yanma oluyor rahat olamıyorum. Bakalım belki kürtaj kaynaklıdır. Bir iki aya hafifler inşallah sağol canım daha denemeye başlamadık ya o yüzden bilmiyorum 2 regl zamanı dener sonra giderim senin gibi takipli devam ederim olmazsa. İnşallah gerek kalmaz

Kızlar kürtaj sonrası kanamanız Kaç gün sürdü? Ve kürtajın kaçıncı günü adet gördünüz

10 gün kadar sürdü. Daha adet olmadım 3 hafta olacak salı günü.
Doktor kontrol için çağırdı mı peki kürtaj sonrası. Betanız ne zaman sıfırlandı. Bana kürtaj sonrası, 10 gün sonra gel dedi. Kürtajdan 2 gün sonra kan verdiğimde 200 dü en son. Kontrole gitmeden önceki gün tekrar kan verip öyle doktora gideyim diyorum.

Hee onda olmuyor mu hiç bilemedim onu inşallah gerek kalmaz kuzum kendiliğinden olur

Hee onda olmuyor mu hiç bilemedim onu inşallah gerek kalmaz kuzum kendiliğinden olur
Vajinismusda ilişkiye giremiyorsun. Vulvodiniyi rahimde bulunan kasın kasılması olarak anlattı doktor. Kürtaj da yaşamışsın ya psikolojik olarak istemsiz kasıyosun kendini dedi. Arkadaşlar kültüre baktır demişlerdi. Devlette sordum, rahmin temiz görünüyo o yüzden kültüre gerek yok dedi. Parça gönderiyoruz falan dedi mantar ilacı verdi sadece aman bıktım 2 senede komple kapattırcam yakında

Madem psikolojik bir şey bi tatil bu işi çözer senin rahatlamaya ihtiyacın var bence meditasyon yapmayı denedin mi yada yoga hatta yanlış anlamazsan ben alkol kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım öyle çok daha rahat olduğunu söylemişti bi bardak şarap falan mı içsen

Doktor öyle dedi canım ama ben çok rahat olduğumda da bi yerden sonra sıkıntı oluyo yine. Yoga işini bebek için de duydum aslında üşenip denememiştim kegel egzersizi falan olabilir belki şimdi düşününce araştırayım ikisini de. Alkol arada alıyorum, normal ilişkide denenebilir. Bebek için denerken besmeleyle başlamak daha mantıklı ama

Ay bak ne diyo normal doğumu da kolaylaştırıyomuş. Başlıyorum yapmaya inşallah işe yarar

Eklentiler

• IMG_20210627_185252.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 24
Tabi tabi hani alışana kadar öyle bi deneyip bebiş için yaparken bi özgüven gelir belki diye dedim o zaman alkol alınmaz tabi yoga denemiştim bi ara yapıyordum ama çok uzun süre yapılmıyor ya insan sıkılıyor haklısın hatta hamilelik yogaları falan var yapsam mı diyordum da eşim daha yerden bir şey almama tepki gösteriyor bide yoga yapsam ne olacak
Ay bak ne diyo normal doğumu da kolaylaştırıyomuş. Başlıyorum yapmaya inşallah işe yarar
Ay süper bak tam senin içinmiş dene istersen fıstığım inşallah işe yarar normal doğumu desteklemesi de ayrı bi güzellikmiş bakayım ben de

Sen bi süre hafif yürüyüşler yap çiçeğim eşin haklı Sonra duruma göre doktoruna da sorarak ilerlersin. Hamilelikte yapılabiliyor mu hiç fikrim yok mutlaka araştır Ben ikisini de denicem kesin. Doktora gidip ilaç kullanmaktan iyidir.

Haklısın sorayım önce en iyisi Dene dene çok zor bir şey de değilmiş baktım şimdi ileride de faydası oluyormuş

Ay sen otur oturduğun yerde ne yogası bizim daha fol yok yumurta yok eşim ya tuttuysa diye çamaşır sepetini bile kendi balkona götürüyor ben öyle seriyorum sakın ben yokken evi süpürme modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…