Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sen otur oturduğun yerde ne yogası bizim daha fol yok yumurta yok eşim ya tuttuysa diye çamaşır sepetini bile kendi balkona götürüyor ben öyle seriyorum sakın ben yokken evi süpürme modunda
Ahaha çok iyi yapıyor eşin boşver yapsın dursun bebişi sen taşıcaksın sonuçta bu arada ben de sana oldu gözüyle bakıyorum valla totemimiz işe yarıcak inşallahhh

Kızlar bulunduğum şehirde tıbbi genetik bölümü araştırma hastanesi ve şehir hastanesinde var. Hangisine gitmeliyim? Sizce hangisinde daha çabuk sonuç alınır? Bir de tam olarak ne talep edeceğim bu testlerin ismi nedir eksik bir şey kalmasın. İlk adetten sonra gideyim diyordum ama baktım forumda adet görmeye gerek yok yazmışlar

Ahaha çok iyi yapıyor eşin boşver yapsın dursun bebişi sen taşıcaksın sonuçta bu arada ben de sana oldu gözüyle bakıyorum valla totemimiz işe yarıcak inşallahhh
Valla ben hiç bir şey hissetmiyorum belirti zaten aramıyorum ilk yumurtaya göre 5, 2. Yumurtaya göre daha 2.gün bakalım bugün işler güçler bitince eşim az önce aşı oldu

Hangisi daha erken açıklar bir fikrim yok ben gidince kaybımdan dolayı genetik ve pıhtılaşma testlerini istiyorum demiştim hoş onlar kendine göre istiyor zaten testleri

Beta ile tekrar kontrolün ilgisi ne. Bilmediğim için soruyorum ben hiç beta HCG baktirmadim baktırmak mi gerekiyor ben 11+4 de kürtaj oldum sanırım betalar onunla alakalı. Doktor bir hafta sonra çağırdı fakat benim ağrılarım olunca 6 gün sonra gittim ve tekrar vakumla işlem yaptı. 1 cm aldi. Sonra zaten rahatladım ve kanamalar azaldı

Ben araştırma hastanesine gittim 2 hafta dedi. Ama bana ne test yaptı hiçbir fikrim yok. Söylemedi sadece anlattım tamam dedi. Birde ben kürtajdan 10 gün sorna gittimbana hiç sormadı veya hhc sfirilanmasi gerek diye yazıyor forumda

Valla ben hiç bir şey hissetmiyorum belirti zaten aramıyorum ilk yumurtaya göre 5, 2. Yumurtaya göre daha 2.gün bakalım bugün işler güçler bitince eşim az önce aşı oldu
Ahaha aynen benim eşim de denemeyi bırakınca hemen aşı oldu biz de 3.aydan sonra oluruz artık heralde yani inşallah sağlıklı olursa bebişler Bak biz diyorum Belirtiler için çok erken zaten kuzum daha rahme bile anca gelmiştir ilk yumoş

Valla bu kez son güne kadar belirti yoklamayacağım bakalım nasip ama senin halin gibi hiç umudum yok nedense inşallah sonu da sana benzer bir sonraki kontrol ne zaman senin

Valla bu kez son güne kadar belirti yoklamayacağım bakalım nasip ama senin halin gibi hiç umudum yok nedense inşallah sonu da sana benzer bir sonraki kontrol ne zaman senin
Ay inşallah inşallah umutsuzluk kanımıza işlemiş artık kuzum ama şartlar çok uygun öyle düşün inşallah olucak Yarın akşam tekrar kan vericem canım bakalım arttı mı değerim 4 gün olduğu için 4 katına çıkması gerekiyor heralde inşallah olur ona göre de gün belirlicek doktorum

İçeride parça kalıp kalmadığına ve betanın sıfırlandığına emin olmak gerekiyor okuduğum kadarıyla. Ben de çok bilmiyorum canım anlamaya çalışıyorum ne yapmak gerekiyor. Sen zaten kontrolünü yaptırmışsın. Tekrar işlem de yapılmış.

Çok heyecanlı inşallah iyi bir değer görürsün yaa kendini nasıl hissediyorsun peki, benim iş artık nasip bakalım

Çok heyecanlı inşallah iyi bir değer görürsün yaa kendini nasıl hissediyorsun peki, benim iş artık nasip bakalım
İyiyim kuzum şimdilik çok şükür bu aralar çıkıp temiz hava almaya çalış bence ben onun da etkilediğini düşünüyorum hem stresi de alıyor şöyle bol oksijenli ağaçlık yerlerde derin derin nefes almak lazım

Valla buralarda o konuda şanslıyım zaten eşimin işi yoksa yasaklar da yoksa anında tenha deniz kenarına çayımızı yanına yiyecek birşeyler alıp atıyoruz kendimizi bakalım artık ne olacak Ayy hadi inşallah hep böyle iyi gider

Ben 21 nisanda kürtaj oldum. Kanamam çok olmadı ama kahverengi akıntım devam etti bir süre. 1 hafta sonra kontrole gittim rahim temiz görünüyo dedi doktor. Beta 300 lere düşmüştü. 15 güne sıfırlanır dedi. Kanama bitince ilişki olabilir , 3 ay sonra bebek için denenebilir dedi. Başka da gitmedim. Haziran 4 te de adet oldum.

Henüz kendi doktorumla bu konuyu konuşmadım ama doktor yazılarını okuyorum videolar izliyorum ilk adet sonrası denemeye başlayabilirsiniz diyorlar. Siz 3 ay bekleyecek misiniz? Hemen hamile kalabilen biri değilim. Adetim gelsin hsg çekilip bir sıkıntı çıkmazsa denemek istiyorum sanırım ben ama çok mu erken olur acaba

Bir kere baktırıyorlar düşmüş mü diye. Tekrar istemiyorlar diye biliyorum ben.

Ben de hemen kalamadım, ilk adet sonrası denerim diyodum ama ilişkide yanma çok olunca soğudum biraz. Ailemin yanındayım şimdi bu sürede 2. Adet olurum dönünce de denerim diye düşünüyorum. Benim adetim ortalama 35 günde bir oluyor zaten. 3 aya yakın zaman geçmiş olacak yani. Rahim temizse toparlanmışsa deneyebilirsiniz deniyor tabi psikojik olarak da hazırsan. Doktoruna güveniyorsan ona göre devam edebilirsin. İnşallah gönlüne göre olur

Benim adetim 28 günde 1 olurdu çok da düzenliydi bakalım şimdi ne kadar sonra adet görücem. 6 gün oldu kürtaj olalı kanamam az az devam ediyor sonra kesiliyor yine başlıyor taze kırmızı kan şeklinde. Bu sizde ne kadar devam etmişti?

inşallah siz de hazır olduğunuzda sağlıcakla hamile kalırsınız

Çok teşekkür ederim, isteyen hak eden herkese nasip olur inşallah benim kanama çok çok az oldu. genelde kahverengi akıntıydı. Baktım şimdi de 2 hafta sürmüş yaklaşık. İlki biraz geç olabilirmiş sonra da bir süre düzensiz olabilirmiş ama herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi.

Laf olsun diye konuşuyor insanlar ya çok ilginç biz kimsenin hayatına karışmıyoruz ama millet her detayı bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…