Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Laf olsun diye konuşuyor insanlar ya çok ilginç biz kimsenin hayatına karışmıyoruz ama millet her detayı bilecek
Benim de eşimin bütün sülalesi geç yaşta da evlendi eşim sanırım ondan evlendigimizden beri çocuk çocuk çocuk... gözümün içine bakiyorlardi her gittiğimizde. Acaba bebek haberi var mı diye. Tabi birde erkek bebek hep böyle diyorlardi. 5. Haftada en alakasız insan bile biliyordu.Düşük yapınca artık bu yılı kapattik kimse bizden haber beklemesin dedim. Onlara benim sürecim baya ders oldu. Artık kimse hicbirsey demiyor. Allah nasip ederde hemen olursa da 12. Haftadan sonra söyleyeceğiz annesine bile

Benim hamile olduğumu, kürtajı sadece kardeşlerim ve yakın arkadaşlarım biliyor. Ailelere kalp atışından sonra söylemek istedik ama nasip olmadı. Sonra da duyurmayalım çok dallanır, yayılır diye düşündük. Psikolojim zaten kötüydü. Konusu geçince gözlerim doluyor hala. Nasip olursa hemen söylerim herhalde sakladık da noldu

en azından kendi kendine yaşarsın kimse bilmeyince. şimdi kendimi biliyorum acaba birşey olacak mı yine paniği ile geçecek aylar bende akesiyete var çünkü. kimse bilmeyince soru soran da yok. kaç gün olmus kürtaja en en alakasız dıdının dıdısı bugün tesadüfen yolda gördüm, geçmiş olsun diyor. nereden duymuş olabileceği konusunda hiç fikrim yok, geçen hafta arkadaşlarla 3 yıldır görümediğimiz kişiler hayırlı olsun dedi hamile değilim dedim niye saklıyorsunki dedi :)) yani acayip birşeymiş bu iş nasıl haber alıyorlar hayret. oyzden anam dahil kimseye birşey söylemeyeceğim

kızlar selamlar bir şey soracağım, umarım bir cevap bulabilirim kendime. şu an pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum, doktor adet gecikince de iğneye başlayacağız demişti. İğne kullanan arkadaşlar iğneye ne zaman başladınız, ne zaman gitmek lazım doktora ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Haber ağı çok gelişmiş ben de anlam veremiyorum bazen aileler soranlara sormayanlara söylemek istiyor nasıl bir heyecan oluyorsa artık oradan da yayılıyor demek ki bizim söylememe nedenimiz de bir şey olursa laf anlatmayalım millete boşuna diyeydi. Şimdi de söylerim belki diyorum, olacak olan yine oluyor. Hepsi Allah'tan. Korku illaki olur kolay değil tabi ki ama takmamak gerekiyor herhalde. Umursamaz olanlar çuval kaldırıyor yine de doğuruyor

Mammamia2 kuzum daha önce demiştim ya benim değerler farklı görünüyor diye. Bak sonuçların bi kısmı böyle. Sizin bahsettiğiniz testlerle aynı değil dimi bunlar? Bunlar yeterli olmaz mı yani? Daha bir sürü var yapılan testler de, bu faktör olanlara bi bakın istedim

Aynen deme ben bile bebeğim 4 aylık oldu anneme dedim şaşırdılar niye bizden sakladın dediler . Bende dedim ilk 3 ay kanamam oldu dinlendim size söyleseydim moral vereceğinize moralimi mlbozarlardi bundan da emin im niye çocuk getiriyon yeter cocukalrin küçük vs derler . Canımı sikarlar di

En fazla 3 ay saklasın iyi olur ne olur ne olmaz biliyorum zor o heyacsni mutluluğu saklamak kimse ile paylaşamamak ama bu ilk Trimester hep sorunlu olur o yüzden kimse bilemiyo 7 haftadan sonra ne olacagi

bizde de çok ilgi alaka en ufak birşeyde niye yaptın. kalbi durunca az bir kahverengi sarı leke olmuştu, öldüğünü tahmin etmediğim için herkese biraz yoruldum ev işi yaptım ondan herhalde geçer demiştim. şimdi herkes ben iş yaptım da ondan öyle olduğunu düşünüyor birde. doktor kızdı 11+4 adete göre de 12+4 dü, iş yapmaya kalbi durmaz öyle şey olur mu dedi. 12 biter ancak ozaman. ne güzel yapmışsınız siz, 4 ay bitsin hatta ozaman desem. bizim bir arkdaş 29. hafta dedi herkse o da idari izne ayrıulınca biz de sanıyorduk ki kilolu. nasıl da saklamış helal olsun iyi yapmış dedim. gerçi nasıl oluyor bilmiyorum ama kendi de yeni öğrenmiş oyzden demedim dedi ama:)

aynen o umursamazlık bana da gelip azcık benimle otursa :)

Daha benim sulalem çoğu bilmiyor bazen birileri ile konuşurken ağzımdan kaçırıyorum bana diyorlar hamile misin ne ara oldu oha birde bu kadar olmusdiyorlar artık bazıları da doğunca öğrenecekler foto paylaşırsam falan .vallahi arkadaşa da helal olsun nasıl saklamış 29 a kadar maşallah inşallah kavusir bebeğine kimse aylarca farketmeden hamilelik yaşayamaz elbet adet gecikince anlar yani bir durum oldgunu . .

Malesef millet ancak öyle anlarr iş yaptı düşük oldu derler . Tamam çok ağrır kaldırsan rahmin aşağıda Ken sıkıntı olur bebek küçük daha her han herşey olur yani şimdi ne durumdasınız ne yaptiniz

doğru diyorsunuz valla :) arkadaş süpriz oldu bana da dedi bende bana dicekki 7 9 haftalık falan izne ayrılınca 29 dedi şok oldum :) ne güzel bilmesinler anacım. şimdi adeti bekliyorum olayım yeniden başlayacağım denemelere. tıbbı genetik de çıkar ozaman kadar. birde adam akıllı bir doktor buldum mu. Allah nasip ederse bakalım. size de sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucağınıza almayı naip etsin rabbim. hamilelerin duaları kabul olur derler bizim gibi bebek sahibi olmak için çabalayanlara da dua edin

Ahh Ahh benim de bu kaybım bana büyük ders oldu, gerçi biz çok erken söylemedik kimseye 11. Haftada söyledik, 12.hafta da kaybettik, eşim diyor bir daha olursa çok uzun süre söylemeyelim
En güzeli benim 2 çocuğum var diye kaybıma üzülmemem gerekirmiş, kaybetmek çok zormuş istersen 10 çocuğun olsun o acı bambaşka.
Bir daha olur sa bende öyle düşünüyorum canım, benim ailemde öyle 2 çocuk vardı üçüncüye ne gerek var tarzı söylemler söyledi, bu benim canımı daha çok yaktı

İnşallah canım tüm dileğim burdaki arkadaşlarım hepsi bu güzel haberi alsin anneliği tatsın çok teşekkürler canım inşallah sağ salim bu doğum dabiter kavusurum oğluma .bende çok çektim 4 düşükten sonra 2 gebeliğim sagliklli geçti şükür Rabb'im herkes in kucağını boş bırakmasın inşallah

Aynı haftalarda kaybetmişiz bebeklerimizi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…