Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle ya bu aileler acimiza tuz basıyorlar tamam düşünüyorsunuz da e bu tek taraflı bir karar değil karı koca istiyoruz çocuğu vallahi iyi ettim de söylemedim deseydim ilk ayda başımı ütülerdiler. Onlar yüzünden bu sefer olan olurdu KV gil e bile denemiştim eşim 3 aylıkken dedi . Oda dua et bizim için dedi . Kadın namazında niyazinda eşim istedi Amann hiç deme kafan rahat vallahi inşallah kısmet olur 3.de sağ salim gelir

Yaa öyle canım, kimse içindeki acıyı anlamıyor çok şükür evlatlarımın varlığına, Rabbim üçüncüyü de nasip eder inşallah hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklısınısende oğluna sağlıkla kavuş canım

Amin ins canım canım hepimiz kavusalim evlatlarımıza

Bence de ben saklayabildigim kadar demeyeceğim

20 gün oldu ben kürtaj olalı. Sizinde mi öyle. 11+4 de oldu
Çok yeniymiş daha çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, biz de 11+4 de öğrendik 12.haftaydı kürtaj oldum, 3,5 ay oldu benim canım, yeniden sağlıklı hayırlı bir evlat versin Rabbim

Canım doktorum bana da aynı şeyi söyledi gebeliği öğrenir öğrenmez gel dedi sende öğrenince direk git

Kuzum ben bu testlerden hiç anlamıyorum, herhalde başka bir arkadaş bahsetmiş olmalı

Çok yeniymiş daha çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, biz de 11+4 de öğrendik 12.haftaydı kürtaj oldum, 3,5 ay oldu benim canım, yeniden sağlıklı hayırlı bir evlat versin Rabbim
Amin inşallah size de geçmiş olsun. Hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim

Kızlar kürtajın 7. Günü kahverengiye döndü lekelenmem çok az oluyor normal mi böyle olması? Taze kan geliyordu şimdi kahverengileşti

hayırlısı canım, çok teşekkürler cevap verdiğin için

Normal canım kürtaj olduktan sonra rahat 1 ay 45 gün içinde farklı günlerde farklı şekilde kanamalar görebilirsin bende öyle olmuştu
Teşekkür ederim canım cevabın için. Bir şey daha soracağım cevaplarsan sevinirim.. adet geldiğinde artık sonraki adet tarihleri de o güne göre mi olacak. Yoksa o aya mahsus bir kez öyle olup sonrakiler eski adet tarihime göre mi olacak

Kızlar kürtajın 7. Günü kahverengiye döndü lekelenmem çok az oluyor normal mi böyle olması? Taze kan geliyordu şimdi kahverengileşti
Normal hatta kahverengiye dönüp tam bitti derken tekrar kırmızı veya pembe gelebilir hareket edince veya bir iş yapınca o da normal, ilk adete kadar ara ara leke gelen de var on günde tam biten de değişir bu, ilk adetten sonra bir iki adet düzensiz olan da var günü gününe olanda mesela ben ilk 32 veya 31 günde oldum sonra 28 günde bir normale döndü direk

Sonuç olarak artık kürtaj sonrası adet gördüğün tarih 3 aşağı 5 yukarı yeni adet tarihin oluyor anladığım kadarıyla dimi canım. Normalde ayın 8inde adet oluyordum örneğin, kürtaj sonrası 25 inde adet gördüm artık ayın 25i civarı adetim gelecek. Sanırım böyle olacak dimi

Canım eskiye göre değil yeniye göre devam ediyor benimki 26 günde bir olurdu mesela kürtaj olduğum bir sonraki ay günü çok değişti farklı zamanlarda kanamam oldu hatta neredeyse 3 ay tam düzene girmedi ya geç oldu ya erken ya kısa sürdü veyahut uzun bu olabiliyor sende kendini gözlemle olduğu her ay not alırsan düzene girdimi girmedi mi daha iyi anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…