Öyle ya bu aileler acimiza tuz basıyorlar tamam düşünüyorsunuz da e bu tek taraflı bir karar değil karı koca istiyoruz çocuğu vallahi iyi ettim de söylemedimAhh Ahh benim de bu kaybım bana büyük ders oldu, gerçi biz çok erken söylemedik kimseye 11. Haftada söyledik, 12.hafta da kaybettik, eşim diyor bir daha olursa çok uzun süre söylemeyelim
En güzelibenim 2 çocuğum var diye kaybıma üzülmemem gerekirmiş, kaybetmek çok zormuş istersen 10 çocuğun olsun o acı bambaşka.
Bir daha olur sa bende öyle düşünüyorum canım, benim ailemde öyle 2 çocuk vardı üçüncüye ne gerek var tarzı söylemler söyledi, bu benim canımı daha çok yaktı
Yaa öyle canım, kimse içindeki acıyı anlamıyor çok şükür evlatlarımın varlığına, Rabbim üçüncüyü de nasip eder inşallah hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklısınıÖyle ya bu aileler acimiza tuz basıyorlar tamam düşünüyorsunuz da e bu tek taraflı bir karar değil karı koca istiyoruz çocuğu vallahi iyi ettim de söylemedimdeseydim ilk ayda başımı ütülerdiler. Onlar yüzünden bu sefer olan olurdu KV gil e bile denemiştim eşim 3 aylıkken dedi . Oda dua et bizim için dedi . Kadın namazında niyazinda eşim istedi Amann hiç deme kafan rahat vallahi inşallah kısmet olur 3.de sağ salim gelir
Amin ins canım canımYaa öyle canım, kimse içindeki acıyı anlamıyor çok şükür evlatlarımın varlığına, Rabbim üçüncüyü de nasip eder inşallah hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklısınısende oğluna sağlıkla kavuş canım
Hepsi normal çıkmış kuzum aralıkta görünüyor yani doktor ne dedi? Bunlar ne testleri?Böyle sonuçlar
Bence de ben saklayabildigim kadar demeyeceğimAhh Ahh benim de bu kaybım bana büyük ders oldu, gerçi biz çok erken söylemedik kimseye 11. Haftada söyledik, 12.hafta da kaybettik, eşim diyor bir daha olursa çok uzun süre söylemeyelim
En güzelibenim 2 çocuğum var diye kaybıma üzülmemem gerekirmiş, kaybetmek çok zormuş istersen 10 çocuğun olsun o acı bambaşka.
Bir daha olur sa bende öyle düşünüyorum canım, benim ailemde öyle 2 çocuk vardı üçüncüye ne gerek var tarzı söylemler söyledi, bu benim canımı daha çok yaktı
20 gün oldu ben kürtaj olalı. Sizinde mi öyle. 11+4 de olduAynı haftalarda kaybetmişiz bebeklerimizi galiba
Çok yeniymiş daha çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, biz de 11+4 de öğrendik 12.haftaydı kürtaj oldum, 3,5 ay oldu benim canım, yeniden sağlıklı hayırlı bir evlat versin Rabbim20 gün oldu ben kürtaj olalı. Sizinde mi öyle. 11+4 de oldu
Canım doktorum bana da aynı şeyi söyledi gebeliği öğrenir öğrenmez gel dedi sende öğrenince direk gitkızlar selamlar bir şey soracağım, umarım bir cevap bulabilirim kendime. şu an pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum, doktor adet gecikince de iğneye başlayacağız demişti. İğne kullanan arkadaşlar iğneye ne zaman başladınız, ne zaman gitmek lazım doktora ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Kuzum ben bu testlerden hiç anlamıyorum, herhalde başka bir arkadaş bahsetmiş olmalıMammamia2 kuzum daha önce demiştim ya benim değerler farklı görünüyor diye. Bak sonuçların bi kısmı böyle. Sizin bahsettiğiniz testlerle aynı değil dimi bunlar? Bunlar yeterli olmaz mı yani? Daha bir sürü var yapılan testler de, bu faktör olanlara bi bakın istedim
Kese gözükünce diyor doktor bu zamanda mı başladı buradakiler de onu merak ettimCanım doktorum bana da aynı şeyi söyledi gebeliği öğrenir öğrenmez gel dedi sende öğrenince direk git
Amin inşallah size de geçmiş olsun. Hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbimÇok yeniymiş daha çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, biz de 11+4 de öğrendik 12.haftaydı kürtaj oldum, 3,5 ay oldu benim canım, yeniden sağlıklı hayırlı bir evlat versin Rabbim
Her doktor hastaya göre farklı yorumluyor olabilir canım ki yüksek ihtimal öyle bana aspirin verdi bunu kullan öğrendiğinde değerin çok düşük bile olsa bebeği görmeyi beklemeden iğneye başlayacağız dediKese gözükünce diyor doktor bu zamanda mı başladı buradakiler de onu merak ettim
Normal canım kürtaj olduktan sonra rahat 1 ay 45 gün içinde farklı günlerde farklı şekilde kanamalar görebilirsin bende öyle olmuştuKızlar kürtajın 7. Günü kahverengiye döndü lekelenmem çok az oluyor normal mi böyle olması? Taze kan geliyordu şimdi kahverengileşti
hayırlısı canım, çok teşekkürler cevap verdiğin içinHer doktor hastaya göre farklı yorumluyor olabilir canım ki yüksek ihtimal öyle bana aspirin verdi bunu kullan öğrendiğinde değerin çok düşük bile olsa bebeği görmeyi beklemeden iğneye başlayacağız dedi
Öyle tabi, ne demekhayırlısı canım, çok teşekkürler cevap verdiğin için
Teşekkür ederim canım cevabın için. Bir şey daha soracağım cevaplarsan sevinirim.. adet geldiğinde artık sonraki adet tarihleri de o güne göre mi olacak. Yoksa o aya mahsus bir kez öyle olup sonrakiler eski adet tarihime göre mi olacakNormal canım kürtaj olduktan sonra rahat 1 ay 45 gün içinde farklı günlerde farklı şekilde kanamalar görebilirsin bende öyle olmuştu
Normal hatta kahverengiye dönüp tam bitti derken tekrar kırmızı veya pembe gelebilir hareket edince veya bir iş yapınca o da normal, ilk adete kadar ara ara leke gelen de var on günde tam biten de değişir bu, ilk adetten sonra bir iki adet düzensiz olan da var günü gününe olanda mesela ben ilk 32 veya 31 günde oldum sonra 28 günde bir normale döndü direkKızlar kürtajın 7. Günü kahverengiye döndü lekelenmem çok az oluyor normal mi böyle olması? Taze kan geliyordu şimdi kahverengileşti
Sonuç olarak artık kürtaj sonrası adet gördüğün tarih 3 aşağı 5 yukarı yeni adet tarihin oluyor anladığım kadarıyla dimi canım. Normalde ayın 8inde adet oluyordum örneğin, kürtaj sonrası 25 inde adet gördüm artık ayın 25i civarı adetim gelecek. Sanırım böyle olacak dimiNormal hatta kahverengiye dönüp tam bitti derken tekrar kırmızı veya pembe gelebilir hareket edince veya bir iş yapınca o da normal, ilk adete kadar ara ara leke gelen de var on günde tam biten de değişir bu, ilk adetten sonra bir iki adet düzensiz olan da var günü gününe olanda mesela ben ilk 32 veya 31 günde oldum sonra 28 günde bir normale döndü direk
Canım eskiye göre değil yeniye göre devam ediyor benimki 26 günde bir olurdu mesela kürtaj olduğum bir sonraki ay günü çok değişti farklı zamanlarda kanamam oldu hatta neredeyse 3 ay tam düzene girmedi ya geç oldu ya erken ya kısa sürdü veyahut uzun bu olabiliyor sende kendini gözlemle olduğu her ay not alırsan düzene girdimi girmedi mi daha iyi anlarsınTeşekkür ederim canım cevabın için. Bir şey daha soracağım cevaplarsan sevinirim.. adet geldiğinde artık sonraki adet tarihleri de o güne göre mi olacak. Yoksa o aya mahsus bir kez öyle olup sonrakiler eski adet tarihime göre mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?