- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Anladım canım bu durumda yumurtlamayı takvimden takip etmek de imkansız olur ovülasyon testi kullanmak lazım en iyisi. Bir de ben ilk adetimden sonra hsg çektirmek istiyorum o da adet bitiminden 2 3 gün sonra çekiliyor. Ben ilk adetimin kaç gün süreceğini bilmiyorum ki ya da bitti diue düşünsem tekrar başlayacak olursa ben hsg ye gittiğimde. Kafam çok karıştıCanım eskiye göre değil yeniye göre devam ediyor benimki 26 günde bir olurdu mesela kürtaj olduğum bir sonraki ay günü çok değişti farklı zamanlarda kanamam oldu hatta neredeyse 3 ay tam düzene girmedi ya geç oldu ya erken ya kısa sürdü veyahut uzun bu olabiliyor sende kendini gözlemle olduğu her ay not alırsan düzene girdimi girmedi mi daha iyi anlarsın
Aynen kürtaj sonrası ilk adetine göre hesaplanıyor artık çok anormal bir düzensizlik yoksaSonuç olarak artık kürtaj sonrası adet gördüğün tarih 3 aşağı 5 yukarı yeni adet tarihin oluyor anladığım kadarıyla dimi canım. Normalde ayın 8inde adet oluyordum örneğin, kürtaj sonrası 25 inde adet gördüm artık ayın 25i civarı adetim gelecek. Sanırım böyle olacak dimi
Benım de öyle olmustu, bi anda kan bosalmıstı, ilac kullanıyor musunuz? Metiler tarzı bişey?Kızlar 18 haziranda 13 haftalık hamileliğimi normal doğumla sonlandırılmak zorunda kaldı ve daha sonra kalan parçaları temizlemek için kürtaj yapıldı.3 gün önce kanamam bitmişti ama bugün tekrar başladı normal bir durum mu sizce?
Hayır 1 haftalık antibiyotik verildi.Kullandım bitti birden kanamam başlayınca çok şaşırdım ve korktumBenım de öyle olmustu, bi anda kan bosalmıstı, ilac kullanıyor musunuz? Metiler tarzı bişey?
Evet haklısın ilkinde öyle düşünmüştüm zaten. Ama 2 aylık evliyken de vardı çocuk muhabbeti, şimdi de 2 sene oldu hadi artık neyi bekliyosunuz diye baskı var eşimin tarafından. En azından susarlar belkiEn fazla 3 ay saklasın iyi olur ne olur ne olmaz biliyorum zor o heyacsni mutluluğu saklamak kimse ile paylaşamamak ama bu ilk Trimester hep sorunlu olur o yüzden kimse bilemiyo 7 haftadan sonra ne olacagi
Keşke keşke. Ben de genelde takmıyorum aslında ama bazen çok kendimi yiyorumaynen o umursamazlık bana da gelip azcık benimle otursa :)
Benimde sonradan kanamam artmıştı ama bir sorun olmadıHayır 1 haftalık antibiyotik verildi.Kullandım bitti birden kanamam başlayınca çok şaşırdım ve korktum
Bence normal benim tam bitip bir kaç kez ansızın bir anda parçalı kanamam sil baştan başlamıştıKızlar 18 haziranda 13 haftalık hamileliğimi normal doğumla sonlandırılmak zorunda kaldı ve daha sonra kalan parçaları temizlemek için kürtaj yapıldı.3 gün önce kanamam bitmişti ama bugün tekrar başladı normal bir durum mu sizce?
Benimde sonradan kanamam artmıştı ama bir sorun olmadı
O zaman normal bir durum demek ki… TeşekkürlerBence normal benim tam bitip bir kaç kez ansızın bir anda parçalı kanamam sil baştan başlamıştı
Geç söylemek en iyisi canım, bende geç söylemeye karar verdim. Yani ne olacağını kim nerden bilebilir, kime ne ya. Bi de cinsiyetini de söylüyorlar bravo yaniBenim de eşimin bütün sülalesi geç yaşta da evlendi eşim sanırım ondan evlendigimizden beri çocuk çocuk çocuk... gözümün içine bakiyorlardi her gittiğimizde. Acaba bebek haberi var mı diye. Tabi birde erkek bebek hep böyle diyorlardi. 5. Haftada en alakasız insan bile biliyordu.Düşük yapınca artık bu yılı kapattik kimse bizden haber beklemesin dedim. Onlara benim sürecim baya ders oldu. Artık kimse hicbirsey demiyor. Allah nasip ederde hemen olursa da 12. Haftadan sonra söyleyeceğiz annesine bile
Yok artık tee 29. Haftada nasıl yeni öğrenilir canımbizde de çok ilgi alaka en ufak birşeyde niye yaptın. kalbi durunca az bir kahverengi sarı leke olmuştu, öldüğünü tahmin etmediğim için herkese biraz yoruldum ev işi yaptım ondan herhalde geçer demiştim. şimdi herkes ben iş yaptım da ondan öyle olduğunu düşünüyor birde. doktor kızdı 11+4 adete göre de 12+4 dü, iş yapmaya kalbi durmaz öyle şey olur mu dedi. 12 biter ancak ozaman. ne güzel yapmışsınız siz, 4 ay bitsin hatta ozaman desem. bizim bir arkdaş 29. hafta dedi herkse o da idari izne ayrıulınca biz de sanıyorduk ki kilolu. nasıl da saklamış helal olsun iyi yapmış dedim. gerçi nasıl oluyor bilmiyorum ama kendi de yeni öğrenmiş oyzden demedim dedi ama:)
Bana da bazen ikiz olsun bazen oğlan olsun diyorlarGeç söylemek en iyisi canım, bende geç söylemeye karar verdim. Yani ne olacağını kim nerden bilebilir, kime ne ya. Bi de cinsiyetini de söylüyorlar bravo yanine değişik insanlar var yaa. Bende herkese söyledim çocuğumuz olmadığını bazı sıkıntılarımız olduğunu, niye utanayım ki utanılacak birşey değil. Onlarda sormayı bıraktı. Azcık anlasınlar yaa,
Hemen bitmez kanama canım, kendine dikkat et. Benim baya sürmüştü.Kızlar 18 haziranda 13 haftalık hamileliğimi normal doğumla sonlandırılmak zorunda kaldı ve daha sonra kalan parçaları temizlemek için kürtaj yapıldı.3 gün önce kanamam bitmişti ama bugün tekrar başladı normal bir durum mu sizce?
Ben de paniklemiştim, hemen doktoru aramıstım, normal ama bunlar, dinlenmeye calıs cok hareket etme birsüre yorma kendınıHayır 1 haftalık antibiyotik verildi.Kullandım bitti birden kanamam başlayınca çok şaşırdım ve korktum
Aynen canım, hiiiç takmaz oldum valla. Sipariş usülü geliyor ya zaten bebişlerBana da bazen ikiz olsun bazen oğlan olsun diyorlarhiç sağlıklı olsun demeyin zaten dedim en sonunda. İnsanlar çok tuhaf malesef. Sen en iyisini yapmışsın sen niye utanasın ki sana bunu söyletenler utansın.
İster 3 yapar ister 10 tane kime ne???? Bakabildikten, yetebildikten sonra gerisi boş. Kaybın her türlüsü kötü nasıl böyle gaddar olabiliyolar anlamıyorumAhh Ahh benim de bu kaybım bana büyük ders oldu, gerçi biz çok erken söylemedik kimseye 11. Haftada söyledik, 12.hafta da kaybettik, eşim diyor bir daha olursa çok uzun süre söylemeyelim
En güzelibenim 2 çocuğum var diye kaybıma üzülmemem gerekirmiş, kaybetmek çok zormuş istersen 10 çocuğun olsun o acı bambaşka.
Bir daha olur sa bende öyle düşünüyorum canım, benim ailemde öyle 2 çocuk vardı üçüncüye ne gerek var tarzı söylemler söyledi, bu benim canımı daha çok yaktı
Canım rahmin durumuna göre hareket et inşallah, hemen toparlanması zor oluyor bazen, zaten sen anlarsın afedersin ilişkide, folik asistini kullan mutlaka, aksatma,Henüz kendi doktorumla bu konuyu konuşmadım ama doktor yazılarını okuyorum videolar izliyorum ilk adet sonrası denemeye başlayabilirsiniz diyorlar. Siz 3 ay bekleyecek misiniz? Hemen hamile kalabilen biri değilim. Adetim gelsin hsg çekilip bir sıkıntı çıkmazsa denemek istiyorum sanırım ben ama çok mu erken olur acaba
Yaa ne üzmüşler seni kuzum, kesinlikle katılıyorum, evlat o da, can parçası, ömrüm boyunca onu unutamayacağıma o kadar eminim ki.. Aaa kime ne be istediğim kadar çocuk yaparım deseydin.Ahh Ahh benim de bu kaybım bana büyük ders oldu, gerçi biz çok erken söylemedik kimseye 11. Haftada söyledik, 12.hafta da kaybettik, eşim diyor bir daha olursa çok uzun süre söylemeyelim
En güzelibenim 2 çocuğum var diye kaybıma üzülmemem gerekirmiş, kaybetmek çok zormuş istersen 10 çocuğun olsun o acı bambaşka.
Bir daha olur sa bende öyle düşünüyorum canım, benim ailemde öyle 2 çocuk vardı üçüncüye ne gerek var tarzı söylemler söyledi, bu benim canımı daha çok yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?