Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bu durumda yumurtlamayı takvimden takip etmek de imkansız olur ovülasyon testi kullanmak lazım en iyisi. Bir de ben ilk adetimden sonra hsg çektirmek istiyorum o da adet bitiminden 2 3 gün sonra çekiliyor. Ben ilk adetimin kaç gün süreceğini bilmiyorum ki ya da bitti diue düşünsem tekrar başlayacak olursa ben hsg ye gittiğimde. Kafam çok karıştı

Aynen kürtaj sonrası ilk adetine göre hesaplanıyor artık çok anormal bir düzensizlik yoksa

Kızlar 18 haziranda 13 haftalık hamileliğimi normal doğumla sonlandırılmak zorunda kaldı ve daha sonra kalan parçaları temizlemek için kürtaj yapıldı.3 gün önce kanamam bitmişti ama bugün tekrar başladı normal bir durum mu sizce?

Benım de öyle olmustu, bi anda kan bosalmıstı, ilac kullanıyor musunuz? Metiler tarzı bişey?

En fazla 3 ay saklasın iyi olur ne olur ne olmaz biliyorum zor o heyacsni mutluluğu saklamak kimse ile paylaşamamak ama bu ilk Trimester hep sorunlu olur o yüzden kimse bilemiyo 7 haftadan sonra ne olacagi
Evet haklısın ilkinde öyle düşünmüştüm zaten. Ama 2 aylık evliyken de vardı çocuk muhabbeti, şimdi de 2 sene oldu hadi artık neyi bekliyosunuz diye baskı var eşimin tarafından. En azından susarlar belki hayırlısı artık önce olsun da sonrasına bakarız söylemeyiz yine belki bilmiyorum

Bence normal benim tam bitip bir kaç kez ansızın bir anda parçalı kanamam sil baştan başlamıştı

Geç söylemek en iyisi canım, bende geç söylemeye karar verdim. Yani ne olacağını kim nerden bilebilir, kime ne ya. Bi de cinsiyetini de söylüyorlar bravo yani ne değişik insanlar var yaa. Bende herkese söyledim çocuğumuz olmadığını bazı sıkıntılarımız olduğunu, niye utanayım ki utanılacak birşey değil. Onlarda sormayı bıraktı. Azcık anlasınlar yaa,

Yok artık tee 29. Haftada nasıl yeni öğrenilir canım

Bana da bazen ikiz olsun bazen oğlan olsun diyorlar hiç sağlıklı olsun demeyin zaten dedim en sonunda. İnsanlar çok tuhaf malesef. Sen en iyisini yapmışsın sen niye utanasın ki sana bunu söyletenler utansın.

Hemen bitmez kanama canım, kendine dikkat et. Benim baya sürmüştü.

Bana da bazen ikiz olsun bazen oğlan olsun diyorlar hiç sağlıklı olsun demeyin zaten dedim en sonunda. İnsanlar çok tuhaf malesef. Sen en iyisini yapmışsın sen niye utanasın ki sana bunu söyletenler utansın.
Aynen canım, hiiiç takmaz oldum valla. Sipariş usülü geliyor ya zaten bebişler tövbe yaa, hiçbir önemi yok Rabbim güzel hayırlı sağlıklı evlatlar Nasib etsin.

İster 3 yapar ister 10 tane kime ne???? Bakabildikten, yetebildikten sonra gerisi boş. Kaybın her türlüsü kötü nasıl böyle gaddar olabiliyolar anlamıyorum

Canım rahmin durumuna göre hareket et inşallah, hemen toparlanması zor oluyor bazen, zaten sen anlarsın afedersin ilişkide, folik asistini kullan mutlaka, aksatma,

Yaa ne üzmüşler seni kuzum, kesinlikle katılıyorum, evlat o da, can parçası, ömrüm boyunca onu unutamayacağıma o kadar eminim ki.. Aaa kime ne be istediğim kadar çocuk yaparım deseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…