Sipariş verenler önce kendileri için versinAynen canım, hiiiç takmaz oldum valla. Sipariş usülü geliyor ya zaten bebişlertövbe yaa, hiçbir önemi yok Rabbim güzel hayırlı sağlıklı evlatlar Nasib etsin.
Evet canım gecıkme zamanımda konusmustuk, tüp bebek tedavısine baslıcagım, bi kac gunee adet olurum.. Sen ne yaptın, var mı guzel haberlerin :))
Bende bunu soracaktım çok şükür çok iyiii yaaKızlarrr anca yazıyorum 2702 çıkmış değerim 4 gün önce 505ti2000 olsa bile yeterdi aslında aşırı sevindim çok şükür inşallah sağlıklıdır yarın doktoruma yazıcam bakalım ne gün gel dicek
İnşallah canım bir sıkıntım yok şimdilik bakalım bi keseyi de görelim deBende bunu soracaktım çok şükür çok iyiii yaaşu ana kadar da iyisin gözüne çarpan birşey yok değil mi ay hadi bakalım inşallah hep böyle güzel ilerler
Çok mutlu oldum sizin için Allah yardımcınız olsun inşallah böyle sorunsuzca ilerlesin her şeyKızlarrr anca yazıyorum 2702 çıkmış değerim 4 gün önce 505ti2000 olsa bile yeterdi aslında aşırı sevindim çok şükür inşallah sağlıklıdır yarın doktoruma yazıcam bakalım ne gün gel dicek
Çatlatma iğnesi kullanmadın deil mi, test zamanın gelmıs deseneAhh ben hiç sorma ya, adetim gelir doktor olmazdoktor olur adetim olmaz diyerek geçti bir kaç ayım. İşte geçen ay da aşılama olacakken doktorm yoktu hastanede araştırmada olacağım içn devlette yapacak bir doktor bulamadım ve artık pes ettim doktora yumrtlama barim takip edelim dedim ettik herşey çok iyi ilerledi 15.gün 19 mm yumartam oldu klomen kullandım. Yurmtlama sonrası progesteron verdi ilaç onu kullandım
doktorm değerlendir dedi 21.gün progesteron ölçümü oldu o da iyi dedi 11 çıktı son 2 gün kaldı batıma eğer adet olursam aşılama olacağım rapor çıkartmak için olduğum gün gideceğim doktora.Bende de bunlardan ibaret tüp yolunda inşallah istediğin herşey güzel kalbine göre olur çok ama çok dua edeceğim. Gönül isterdi ki olmayasın adet ve hamile haberini almak kendim olmuş kadar sevinirdim inanki
O ne guzel bir sayıKızlarrr anca yazıyorum 2702 çıkmış değerim 4 gün önce 505ti2000 olsa bile yeterdi aslında aşırı sevindim çok şükür inşallah sağlıklıdır yarın doktoruma yazıcam bakalım ne gün gel dicek
Çatlatma iğnesi kullanmadın deil mi, test zamanın gelmıs deseneınsallah poztıftır, bunların hıcbırıne gerek kalmaz
Hadi bakalım sağlıkla büyüsün minikİnşallah canım bir sıkıntım yok şimdilik bakalım bi keseyi de görelim dedaha öncekinde adet günü leke olmuştu sonra kanama falan olmuştu hep progestan kullanmıştım o yüzden bundan daha umutluyum çok şükür
İnşallah canım çok sağ olÇok mutlu oldum sizin için Allah yardımcınız olsun inşallah böyle sorunsuzca ilerlesin her şeydüşük sonrası ne kadar süre korundunuz tekrar ne kadar süre sonra hamile kalmış oldunuz.
Bugün yazıcam doktoruma ama asla öyle bir şey demez o görmeden düşünse bile söylemez garanticiO ne guzel bir sayımaşallah kuzum, doktorun ne dedı, ıkız olabılır mıymıs
Hayırlısı olsun ınsaallahYok kullanmadım canım.
Hep böyle umut ediyorum da ne biliyim hayırlısı diyorm
Aslında oyle daha ıyıİnşallah canım çok sağ olhepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım ilk ay korunduk sadece 7 ay sonra oldu ama pko var geç adet olduğum için 4-5 kere anca denedik sanırım sonuncuda femara ve iğne kullandım işe yaradı çok şükür
Bugün yazıcam doktoruma ama asla öyle bir şey demez o görmeden düşünse bile söylemez garanticiçok sağ ol kuzum
Zaten kayıp için üzülüyorsun, bu sözler daha da kalbini yaralıyor, en ama en farklısı da anne bebek ile bağ kuruyor bizim hissettiklerimiz sadece bize özel, Buradaki arkadaşlarım içinde hep dua ediyorum, Allah'ım bir daha kayıp acısı yaşatmasın hiç birimizeİster 3 yapar ister 10 tane kime ne???? Bakabildikten, yetebildikten sonra gerisi boş. Kaybın her türlüsü kötü nasıl böyle gaddar olabiliyolar anlamıyorum
Hiç sorma canım, nasıl bir yara var anlatamam, o lafların her biri yaraYaa ne üzmüşler seni kuzum, kesinlikle katılıyorum, evlat o da, can parçası, ömrüm boyunca onu unutamayacağıma o kadar eminim ki.. Aaa kime ne be istediğim kadar çocuk yaparım deseydin.
Ahh çok şükür değerin çok iyi çıkmış, sağlıkla ilerlesin canım, darısı keseye, sonra kalp atışına sonra da sağlıkla hayırla kucağınaKızlarrr anca yazıyorum 2702 çıkmış değerim 4 gün önce 505ti2000 olsa bile yeterdi aslında aşırı sevindim çok şükür inşallah sağlıklıdır yarın doktoruma yazıcam bakalım ne gün gel dicek
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla başka bir şey istemiyorumZaten kayıp için üzülüyorsun, bu sözler daha da kalbini yaralıyor, en ama en farklısı da anne bebek ile bağ kuruyor bizim hissettiklerimiz sadece bize özel, Buradaki arkadaşlarım içinde hep dua ediyorum, Allah'ım bir daha kayıp acısı yaşatmasın hiç birimize
Hiç sorma canım, nasıl bir yara var anlatamam, o lafların her biri yaraAllah kimseye yaşatmasın kaybı
Ahh çok şükür değerin çok iyi çıkmış, sağlıkla ilerlesin canım, darısı keseye, sonra kalp atışına sonra da sağlıkla hayırla kucağına
Bu kez güzel olucak hersey iyi düşünelim iyi olsunÇok teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla başka bir şey istemiyorum
Çok şükür kuzumKızlarrr anca yazıyorum 2702 çıkmış değerim 4 gün önce 505ti2000 olsa bile yeterdi aslında aşırı sevindim çok şükür inşallah sağlıklıdır yarın doktoruma yazıcam bakalım ne gün gel dicek
Evet kuzum ben de iyi hissediyorum bu sefer inşallah öyle de olurBu kez güzel olucak hersey iyi düşünelim iyi olsun
Evet çok minnoştur şimdi muhtemelen bakalım kuzumÇok şükür kuzuminşallah sağlıkla kucakla bebişini, kuzum daha çok küçük ama bakalım ne zman çağıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?