Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bekle düzene girdiğinde çektir zaten diğer ay adet görüyorsun sadece ne zaman olacağını kestiremiyorsun olduğunda gidersin sadece kürtaj olduğun günden itibaren 35 40 gün için geçerli bu aynı ay içinde olup durup tekrar olması

maşallah maşallah canımm arta arta devam etsin sağlıkla inşallahhh
Güzel arkadaşlarım sizler nasılsınız keyifleriniz nasıl
ben bu aralar biraz keyifsizim hem kendi tarafım hem eşim tarafı sürekli triplerde olup olmadık her şeye tripleniyor herkesin psikolojisi bozuk galiba herkese susmaktan patlıcam sanırım

Ha-ri nasılsın bugün kaç gün oldu?
1.yumurta ağrısı olduğu gün dahil 6. Gün 2.yumurta ağrısı olan gün dahil 4. Gün hiç bir değişiklik yok olsa da erken bence ben ilkinde sıcak basması ile anlamıştım şuan olsa da anlayamam hep sıcak, idrara sık gitmeyi de anlayamam eskiden çok su içmiyordum şimdi sürekli su içince hep tuvaletteyim geriye bir ciddi göğüs hassasiyeti ve ani kalkınca gözüm kararıyordu onlar da bu sefer olacak diye bir kural yok o yüzden ne umutlu ne umutsuz tuhaf bir hissiyat ile bekliyorum

Hakkında hayırlısı canım inşallah bu sefer olur zaten bu aile baskısı olmasından mutlu olur psikolojikmen etkiliyorlar

Maşallah Allah bağışlasın canim çok güzel artış olmuş maşallah

Canım tekrar beta baktırdın mı sen ya da muayeneye gittin mi?
Baktırdım dün 2702 çıktı canım çok şükür Bu hafta içinde gel dedi de ben ctesi gidicem hem iyice büyümüş olur hem de işten izin alıp şüpheleri üzerime çekmem iyice

Çok sağ ol canım alla alla neden öyle oldu ki ne istiyorlar?

Ben de ikide bir aynı şeyi soruyorum kusura bakma balım zaman geçmek bilmiyor

Çok sağ ol canım alla alla neden öyle oldu ki ne istiyorlar?
iki tarafta baskın tipler canım benim dediğim olacak diyorlar gel dicekler gidicez git dicekler gidicez görüşcez dicekler görüşcez yani. hep yap bi kere hayır dedin mi senden kötüsü yok 2 hafta trip atarlar. zaten zor geçiyor hamileliğim bide çalışıyorum kendime dinlenmeye vaktim olmuyor ama herkes benim dediğim olsun diyor maalesef

Sıcak basması da yumurtladin anlamına da gelir bende oyledlydi sıcak başardı hep inşallah öyledir

Yaz olunca akraba cemiyetine bişey oluyor Haa valla akıllarına geliyoruz herhalde, sürekli bir sorgu sual fesatlık, senin neye canın sıkıldı canım, susma canım susma anlamıyorlar malesef

Yaz olunca akraba cemiyetine bişey oluyor Haa valla akıllarına geliyoruz herhalde, sürekli bir sorgu sual fesatlık, senin neye canın sıkıldı canım, susma canım susma anlamıyorlar malesef
aynen canım bir şeyler oluyor da ben anlamıyorum.
hamilelikten dolayı çok kimseyle görüşemedim sürekli istifra sürekli halsizlik nedeniyle kendi tarafım buna alınmış araya mesafe koymuşum diye.. ...
bi diğeri de görümcemde hamile herşeyi aynı alacakmışız bensiz birşey alma derdinde..
anlıcağınız 2 tarafa da yokmuşum gibi davranıyorum bu aralar. çok sıkıldım çokkk..
konuşsam bi şekilde kendileri haklı çıkıyor nasıl beceriyorlar anlamıyorum da bende 3 maymunu oynuyorum artık.
kendi istediğimi yapıp susuyorum

Sırf bu yuzden bu sene gitmek istemiyorum hıcbıyere. Soracaklar cocuk olayını,, bunalıyorum

Ah canım ya söyle ben hamileyim zaten çalışıyorum diye anlayış göstermiyorlar mı üzüldüm senin için bebiş doğunca düzelirler unuturlar ama şimdilik varsın bozulsunlar boşver

tüm değerleriniz normal aralıkta çıkmış. geçmiş olsun. kaç haftada çıktı sonuçlar. birde bunları sizmi istediniz kendileri mi yazdılar. bana ne yazdılar bir fikrim yok da
Teşekkür ederim 2-3 haftada çıktı ama hala beklediklerim var. Ben pıhtılaşmadan şüphelendiğimi söyledim, kayıplarımı söyledim kendileri istediler bunları.

Bunlar ne testi csnim sonuç nasıl doktor ne dedi geçmiş olsun
Pıhtılaşma testleri bunlar canım. Hepsi çıktıktan sonra kendi doktoruma göstereceğim. Üni hastanesinde yaptırdım bunları

Hepsi normal çıkmış kuzum aralıkta görünüyor yani doktor ne dedi? Bunlar ne testleri?
Pıhtılaşma testleri kuzum. Henüz kendi doktoruma gitmedim. Regl olmak üzereyim. Bitince rahim filmi çektiricem. Sonra bütün sonuçlarla birlikte gideceğim doktoruma. Korunma sürem bitti. Rahim filminde de bbi sorun çıkmazsa yeniden deneyeceğiz inşallah

Kuzum ben bu testlerden hiç anlamıyorum, herhalde başka bir arkadaş bahsetmiş olmalı
Olabilir kuzum yaa kafam karışıyor

Benim 18 gün kanamam oldu. 5 gün temiz geçti. 5 gün sonra normal reglimi oldum yine. Herkesin çok farklı oluyor ama ilk seferinde uzun lekelenmeler veya ara kanamalar normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…