Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıcak basması da yumurtladin anlamına da gelir bende oyledlydi sıcak başardı hep inşallah öyledir
Benim o dönem geçti sıcak olma sebebi cidden hava sıcak baya baya kan ter içinde kalıyoruz
İnşallah güzel haberlerini alırız kuzum PembeAnkaKusu gibi
Sağlıklı ve hayırlı olacaksa inşallah bakalım beklemedeyim ama maşallah cidden günler geçmiyor hiç de tuttu gibi bir his de yok ne olacak merak ediyorum

Anladım canım peki doktora gosterdin mi yada nezaman gideceksin yine üniversiteye. İnşallah öyle bir sorunun yoktur canım
Daha 10 günün var sen yine değerlendir bu son 3_5gunu . Kısmet canim inşallah tutar temmuz ayı

Regl olacağım bugünlerde. Reglim bitince hsg çektireceğim. Onun sonucuyla birlikte gideceğim doktoruma. 2 hafta sonra falan yani. Sonuçlarda sıkıntı yok gibi ama ben asıl rahim filmini merak ediyorum dış gebelikten dolayı sıkıntı var mı diye

Regl olacaksan randevu yaptın mı adet günü giderdin orda çekilio rahim filmi sanrim 4. Yada 5.gun mu bilmiyorum

Aynen öyle. Bende bekarken laf olsun diye herşeyi soran arkadaşlar dan huylanirdim. Onlara ne diye. Bana da soran olmazdı çünkü kimseye sormadım ama şimdi akrabalar meraklı oluyor napalim

Teşekkürler bende bir türlü ulaşamadım hastanaye. E nabza dusmuyormus özel bilgi olduğu icin arayım demislerdi.birsey merak ettim pıhtılaşma için ne zaman gittiniz kürtajdan kaç gün sonra. Beta HCG sıfırlanması falan yaziyorlardi buradan . Ben kürtajdan 10 gün sonra gittim de doğru sonuç verirmi diye merak ediyorum

Aynen öyle. Bende bekarken laf olsun diye herşeyi soran arkadaşlar dan huylanirdim. Onlara ne diye. Bana da soran olmazdı çünkü kimseye sormadım ama şimdi akrabalar meraklı oluyor napalim
Hepsi meraklı canım ya neden başkasının hayatını bu kadar merak ediyorlar anlamıyorum gerçekten.

Hiç belli olmuyor canım hele ilk 6 hafta nerdeyse anlaşılmıyor yani etkileri de ortaya çıkmıyor inşallah vardır sağlıkla

İnşallah yoktur kuzum, hsg de iyi geliyor hafif tıkanıklık lar açıyor diyorlar, Allah kolaylık versin canım sana

Bende bu ay kendimi hiç hazır hissetmiyorum kızlar yaa, hiçbir şey yapasım yok hatta bu ayı boş geçesim var ne bilim, ha belkide olmayacak bilemem tabi ama, yorgunum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…