Benim o dönem geçti sıcak olma sebebi cidden hava sıcak baya baya kan ter içinde kalıyoruzSıcak basması da yumurtladin anlamına da gelir bende oyledlydi sıcak başardı hep inşallah öyledir
Sağlıklı ve hayırlı olacaksa inşallah bakalım beklemedeyim ama maşallah cidden günler geçmiyor
Maşallah çok güzel değerlerin herşey çok güzel olsun sonuna kadar inşallahEvet kuzum ben de iyi hissediyorum bu sefer inşallah öyle de olur
Evet çok minnoştur şimdi muhtemelen bakalım kuzum
Anladım canım peki doktora gosterdin mi yada nezaman gideceksin yine üniversiteye. İnşallah öyle bir sorunun yoktur canımTeşekkür ederim2-3 haftada çıktı ama hala beklediklerim var. Ben pıhtılaşmadan şüphelendiğimi söyledim, kayıplarımı söyledim kendileri istediler bunları.
Pıhtılaşma testleri bunlar canım. Hepsi çıktıktan sonra kendi doktoruma göstereceğim. Üni hastanesinde yaptırdım bunları
Pıhtılaşma testleri kuzum. Henüz kendi doktoruma gitmedim. Regl olmak üzereyim. Bitince rahim filmi çektiricem. Sonra bütün sonuçlarla birlikte gideceğim doktoruma. Korunma sürem bitti. Rahim filminde de bbi sorun çıkmazsa yeniden deneyeceğiz inşallah
Olabilir kuzum yaa kafam karışıyor
Daha 10 günün var sen yine değerlendir bu son 3_5gunu . Kısmet canimBenim o dönem geçti sıcak olma sebebi cidden hava sıcak baya baya kan ter içinde kalıyoruz
Sağlıklı ve hayırlı olacaksa inşallah bakalım beklemedeyim ama maşallah cidden günler geçmiyorhiç de tuttu gibi bir his de yok ne olacak merak ediyorum
Teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeMaşallah çok güzel değerlerin herşey çok güzel olsun sonuna kadar inşallah❤
Regl olacağım bugünlerde. Reglim bitince hsg çektireceğim. Onun sonucuyla birlikte gideceğim doktoruma. 2 hafta sonra falan yani. Sonuçlarda sıkıntı yok gibi ama ben asıl rahim filmini merak ediyorum dış gebelikten dolayı sıkıntı var mı diyeAnladım canım peki doktora gosterdin mi yada nezaman gideceksin yine üniversiteye. İnşallah öyle bir sorunun yoktur canım
Daha 10 günün var sen yine değerlendir bu son 3_5gunu . Kısmet caniminşallah tutar temmuz ayı
Regl olacaksan randevu yaptın mı adet günü giderdin orda çekilio rahim filmi sanrim 4. Yada 5.gun mu bilmiyorumRegl olacağım bugünlerde. Reglim bitince hsg çektireceğim. Onun sonucuyla birlikte gideceğim doktoruma. 2 hafta sonra falan yani. Sonuçlarda sıkıntı yok gibi ama ben asıl rahim filmini merak ediyorum dış gebelikten dolayı sıkıntı var mı diye
Aynen öyle. Bende bekarken laf olsun diye herşeyi soran arkadaşlar dan huylanirdim. Onlara ne diye. Bana da soran olmazdı çünkü kimseye sormadım ama şimdi akrabalar meraklı oluyor napalimGeç söylemek en iyisi canım, bende geç söylemeye karar verdim. Yani ne olacağını kim nerden bilebilir, kime ne ya. Bi de cinsiyetini de söylüyorlar bravo yanine değişik insanlar var yaa. Bende herkese söyledim çocuğumuz olmadığını bazı sıkıntılarımız olduğunu, niye utanayım ki utanılacak birşey değil. Onlarda sormayı bıraktı. Azcık anlasınlar yaa,
Teşekkürler bende bir türlü ulaşamadım hastanaye. E nabza dusmuyormus özel bilgi olduğu icin arayım demislerdi.birsey merak ettim pıhtılaşma için ne zaman gittiniz kürtajdan kaç gün sonra. Beta HCG sıfırlanması falan yaziyorlardi buradan . Ben kürtajdan 10 gün sonra gittim de doğru sonuç verirmi diye merak ediyorumTeşekkür ederim2-3 haftada çıktı ama hala beklediklerim var. Ben pıhtılaşmadan şüphelendiğimi söyledim, kayıplarımı söyledim kendileri istediler bunları.
Pıhtılaşma testleri bunlar canım. Hepsi çıktıktan sonra kendi doktoruma göstereceğim. Üni hastanesinde yaptırdım bunları
Pıhtılaşma testleri kuzum. Henüz kendi doktoruma gitmedim. Regl olmak üzereyim. Bitince rahim filmi çektiricem. Sonra bütün sonuçlarla birlikte gideceğim doktoruma. Korunma sürem bitti. Rahim filminde de bbi sorun çıkmazsa yeniden deneyeceğiz inşallah
Olabilir kuzum yaa kafam karışıyor
Bizi de bilgilendirin merak ederiz. Bende herşey yolunda giderse temmuzda deneyeceğimTeşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
BAT a son dört canım heyecenla bekliyorum. Sen napiyosunCanım kızlar napıyosunuz
Ben de yarın beklıyorumBAT a son dört canım heyecenla bekliyorum. Sen napiyosun
Ay evet çok sıcak kuzum yaBen de yarın beklıyorumAnkarada sıcaklar basladı,onunla bogusuyorum
Biz balkonda tereyağı gibi eriyoruzCanım kızlar napıyosunuz
Hepsi meraklı canım ya neden başkasının hayatını bu kadar merak ediyorlar anlamıyorum gerçekten.Aynen öyle. Bende bekarken laf olsun diye herşeyi soran arkadaşlar dan huylanirdim. Onlara ne diye. Bana da soran olmazdı çünkü kimseye sormadım ama şimdi akrabalar meraklı oluyor napalim
Hiç belli olmuyor canım hele ilk 6 hafta nerdeyse anlaşılmıyor yani etkileri de ortaya çıkmıyorBenim o dönem geçti sıcak olma sebebi cidden hava sıcak baya baya kan ter içinde kalıyoruz
Sağlıklı ve hayırlı olacaksa inşallah bakalım beklemedeyim ama maşallah cidden günler geçmiyorhiç de tuttu gibi bir his de yok ne olacak merak ediyorum
İnşallah yoktur kuzum, hsg de iyi geliyor hafif tıkanıklık lar açıyor diyorlar, Allah kolaylık versin canım sanaRegl olacağım bugünlerde. Reglim bitince hsg çektireceğim. Onun sonucuyla birlikte gideceğim doktoruma. 2 hafta sonra falan yani. Sonuçlarda sıkıntı yok gibi ama ben asıl rahim filmini merak ediyorum dış gebelikten dolayı sıkıntı var mı diye
Hepimiz bu bunalımı yaşıyoruz canım inanki, Allah Nasib ederse de geç ne yapacaksınSırf bu yuzden bu sene gitmek istemiyorum hıcbıyere. Soracaklar cocuk olayını,, bunalıyorum
Valla ilkinde çok net anlamıştım tabi hepsi aynı olacak değil bakalımHiç belli olmuyor canım hele ilk 6 hafta nerdeyse anlaşılmıyor yani etkileri de ortaya çıkmıyorinşallah vardır sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?