Burda 2 gundur hissettiriyor kendını, gectıgımız hafta yagıslıydı hep.. Bi de okuldan yuruyerek dönüyorum, başıma güneş geçiyor galıbaAy evet çok sıcak kuzum yavantilatör bile etki etmiyor
Amann dıkkat et, ben dun soguk su ıctım bogazım agrıdı hemenBiz balkonda tereyağı gibi eriyoruzkomik olan evde klima var ama açamıyoruz çünkü klimaya ilk alışma evremde hep hasta olma sınırına gelirim bebek işi belli olmadan göze alamıyorum
Dolaptan normalde de su içmem anında boğaz biterBurda 2 gundur hissettiriyor kendını, gectıgımız hafta yagıslıydı hep.. Bi de okuldan yuruyerek dönüyorum, başıma güneş geçiyor galıba
Amann dıkkat et, ben dun soguk su ıctım bogazım agrıdı hemen
Ben de ıcmem, eşim kendısı ıcın koyar ama, eve kendımı nasıl attıysam suya saldırdım resmenn..Dolaptan normalde de su içmem anında boğaz biterbakalım bu dikkatlerin sonu ne olacak
3 sene oldu daha çoźemedim zaten canım AnkarayıBurda 2 gundur hissettiriyor kendını, gectıgımız hafta yagıslıydı hep.. Bi de okuldan yuruyerek dönüyorum, başıma güneş geçiyor galıba
Amann dıkkat et, ben dun soguk su ıctım bogazım agrıdı hemen
Aaa sen de Ankaradaydın deıl mı3 sene oldu daha çoźemedim zaten canım Ankarayıkışında adam akıllı kış olmadı diye hayıflanıyorduk, şimdi de yaz gelemedi diye ama geldi galiba sonunda
Ama cidden çok sıcak yaa normal içmen dayanamayıpBen de ıcmem, eşim kendısı ıcın koyar ama, eve kendımı nasıl attıysam suya saldırdım resmenn..
Valla bugün tam geldi yaz. Nasıl sıcaktı ..3 sene oldu daha çoźemedim zaten canım Ankarayıkışında adam akıllı kış olmadı diye hayıflanıyorduk, şimdi de yaz gelemedi diye ama geldi galiba sonunda
Hayırlısı olsun hakkında inşallah biran önce güzel haberini alalımKızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukurgeçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
İnsallah canımHayırlısı olsun hakkında inşallah biran önce güzel haberini alalım
Evet canım bende Ankara daýimAaa sen de Ankaradaydın deıl mı
Evet bi geldi pir geldi canım.. Azıcık daha serin olaydı iyiydi aslindaValla bugün tam geldi yaz. Nasıl sıcaktı ..
Oh çok şükür maşaAllah subhanAllah aynen öyle yap bende gebe kalırsam ilk 3 ay anne baba dışında akrabaya falan söylemek istemiyorumBaktırdım dün 2702 çıktı canım çok şükürBu hafta içinde gel dedi de ben ctesi gidicem hem iyice büyümüş olur hem de işten izin alıp şüpheleri üzerime çekmem iyice
Havanında dengesi bozuldu geçen hafta yağmurluydu hava baya serinledi birden sonra çok ısındıEvet bi geldi pir geldi canım.. Azıcık daha serin olaydı iyiydi aslinda
öyle gerçekten canım :) sonunda onunda dengesini bozmayı başardık galiba :)Havanında dengesi bozuldu geçen hafta yağmurluydu hava baya serinledi birden sonra çok ısındı
Heyecanla batı bekliyorum bir taraftan evde erken gebelik testi var aklım ona gidiyor yapsam mı diyorum sonra kendimi durduruyorum ama dayanamayacam sanırım Cuma günü kan verecem çıkarsa bişey ayın 4 ü yıl dönümümüz Cuma günü kutlayacağız eşimin iş durumundan dolayı o gün hediye olarak veririm diyorum olmazsa da nasip kısmet diğer ayaCanım kızlar napıyosunuz
Inşallah tutmuştur güzel bir hediye olur eşinizede sizede hayırlısı olsun hakkınızdaHeyecanla batı bekliyorum bir taraftan evde erken gebelik testi var aklım ona gidiyor yapsam mı diyorum sonra kendimi durduruyorum ama dayanamayacam sanırım Cuma günü kan verecem çıkarsa bişey ayın 4 ü yıl dönümümüz Cuma günü kutlayacağız eşimin iş durumundan dolayı o gün hediye olarak veririm diyorum olmazsa da nasip kısmet diğer aya
BuldumBen hamile gözüküyorum profilde onu nasıl kaldırıcam bilgisi olan varmı
Amin hayırla sağlıkla hepimizinki inşaAllah canımInşallah tutmuştur güzel bir hediye olur eşinizede sizede hayırlısı olsun hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?