Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet çok sıcak kuzum ya vantilatör bile etki etmiyor
Burda 2 gundur hissettiriyor kendını, gectıgımız hafta yagıslıydı hep.. Bi de okuldan yuruyerek dönüyorum, başıma güneş geçiyor galıba
Biz balkonda tereyağı gibi eriyoruz komik olan evde klima var ama açamıyoruz çünkü klimaya ilk alışma evremde hep hasta olma sınırına gelirim bebek işi belli olmadan göze alamıyorum
Amann dıkkat et, ben dun soguk su ıctım bogazım agrıdı hemen

Dolaptan normalde de su içmem anında boğaz biter bakalım bu dikkatlerin sonu ne olacak

3 sene oldu daha çoźemedim zaten canım Ankarayı kışında adam akıllı kış olmadı diye hayıflanıyorduk, şimdi de yaz gelemedi diye ama geldi galiba sonunda

Baktırdım dün 2702 çıktı canım çok şükür Bu hafta içinde gel dedi de ben ctesi gidicem hem iyice büyümüş olur hem de işten izin alıp şüpheleri üzerime çekmem iyice
Oh çok şükür maşaAllah subhanAllah aynen öyle yap bende gebe kalırsam ilk 3 ay anne baba dışında akrabaya falan söylemek istemiyorum

Canım kızlar napıyosunuz
Heyecanla batı bekliyorum bir taraftan evde erken gebelik testi var aklım ona gidiyor yapsam mı diyorum sonra kendimi durduruyorum ama dayanamayacam sanırım Cuma günü kan verecem çıkarsa bişey ayın 4 ü yıl dönümümüz Cuma günü kutlayacağız eşimin iş durumundan dolayı o gün hediye olarak veririm diyorum olmazsa da nasip kısmet diğer aya

Inşallah tutmuştur güzel bir hediye olur eşinizede sizede hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…