Yaa çok iyi şükür aksamadı bariKızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukurgeçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
Cuma Sabah yaparsın grbelık testini, cıkarsa gıt kan vermeye..Heyecanla batı bekliyorum bir taraftan evde erken gebelik testi var aklım ona gidiyor yapsam mı diyorum sonra kendimi durduruyorum ama dayanamayacam sanırım Cuma günü kan verecem çıkarsa bişey ayın 4 ü yıl dönümümüz Cuma günü kutlayacağız eşimin iş durumundan dolayı o gün hediye olarak veririm diyorum olmazsa da nasip kısmet diğer aya
İnşallah bebeğimYaa çok iyi şükür aksamadı barihadi inşallah Rabbim her aşamasını sağlıkla atlatıp hayırlı sonucu görmeni nasip etsin bu kez
keşke anlayış gösterseler kuzum be insanlar çok bencil olmuş artık.Ah canım ya söyle ben hamileyim zaten çalışıyorum diye anlayış göstermiyorlar mı üzüldüm senin içinbebiş doğunca düzelirler unuturlar ama şimdilik varsın bozulsunlar boşver
Düzelir düzelir kuzum herşeye yetişemezsin ki onların bencilliği olmuşkeşke anlayış gösterseler kuzum be insanlar çok bencil olmuş artık.
herkes ben diyor...
inşallah düzelir de sanmıyorum. bakalım görcez
İnşallahh canımm
Sabah 5 te wc ye gittim ve regl oldumRegl olacaksan randevu yaptın mı adet günü giderdin orda çekilio rahim filmi sanrim 4. Yada 5.gun mu bilmiyorum
Evet öyle diyorlar inşallah yolunda gider her şeyİnşallah yoktur kuzum, hsg de iyi geliyor hafif tıkanıklık lar açıyor diyorlar, Allah kolaylık versin canım sana
Ben de sabaha karşı oldum kuzucum bu ay bizim olsun inşallahKızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukurgeçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
Benım dondurulmuş transfer Olcak, ınsallah kalıtleı embrıyolarım olurSabah 5 te wc ye gittim ve regl oldumregl olmadan randevu alamazdım. Regl bittikten 2-3 gün sonra çekiliyormuş kuzum. Arayıp alacağım randevumu bugün inşallah.
Evet öyle diyorlar inşallah yolunda gider her şeysabaha karşı regl oldum ve tam zamanında.. Bugün taşınacağım eve temizliğe gidiyorum. Yarın da öyle.. Cuma günü de taşınma. Çok eğlenceli günler beni bekliyor faturaları kapatıcam bugün. Bi de suyum kesilirse buyrun panayıra
Ben de sabaha karşı oldum kuzucum bu ay bizim olsun inşallahher şey yolunda gider inşallah canım benim
Ben kürtaj olmadım iğneyle sonlandı ama hcg sıfırlanıp ilk reglimi olduktan sonra gittim canım. Hcg sıfırlandıysa problem olmazTeşekkürler bende bir türlü ulaşamadım hastanaye. E nabza dusmuyormus özel bilgi olduğu icin arayım demislerdi.birsey merak ettim pıhtılaşma için ne zaman gittiniz kürtajdan kaç gün sonra. Beta HCG sıfırlanması falan yaziyorlardi buradan . Ben kürtajdan 10 gün sonra gittim de doğru sonuç verirmi diye merak ediyorum
Ben de az önce ayın 9una hsg randevusu aldım. Tüp bebek konusuna çok vakıf olmasam da bilen arkadaşlar dondurulmuş transferlerin daha başarılı olduğunu söylüyorlar hep. Dualarımız seninle tatlım her şey güzel olacakBenım dondurulmuş transfer Olcak, ınsallah kalıtleı embrıyolarım olur
İnşallahh bebegım, benim önceki taze transferdi, doktor bu sefer boyle deneyelim dedı, ben de duydum onu, ınsallah bu sefer vesıle olurBen de az önce ayın 9una hsg randevusu aldım. Tüp bebek konusuna çok vakıf olmasam da bilen arkadaşlar dondurulmuş transferlerin daha başarılı olduğunu söylüyorlar hep. Dualarımız seninle tatlım her şey güzel olacak
Tabiki heyecanlı olur ne farkı var her yeni deneme bir umutCuma Sabah yaparsın grbelık testini, cıkarsa gıt kan vermeye..Insallah gonlunuze gore olur, een guzel hediye olur sıze
İnşallah bebeğimıkıncı deneme ama ilki kadar heyecanlıyım niyeyse
İnşallahh canım artık kavusalım yavrularımızaTabiki heyecanlı olur ne farkı var her yeni deneme bir umutvalla ben bile gün sayıyorum senin heyecanlı olman daha normal daha detaylı bir iş inşallah bu kez hepimizin hayırlı olur ya
İnşaAllah canıııım hepimize güzel haberler inşaAllah❤ ama dayanamadım gece 2 gibi yaptım testi bembeyaz hiç bişey çıkmadı daha 6 gün var ama öyle görünce ister istemez üzüldüm artık nasip kısmet Cuma da gider kan veririm varsa illa ki çıkar buraya da yazarımCuma Sabah yaparsın grbelık testini, cıkarsa gıt kan vermeye..Insallah gonlunuze gore olur, een guzel hediye olur sıze
6 gun muİnşaAllah canıııım hepimize güzel haberler inşaAllah❤ ama dayanamadım gece 2 gibi yaptım testi bembeyaz hiç bişey çıkmadı daha 6 gün var ama öyle görünce ister istemez üzüldüm artık nasip kısmet Cuma da gider kan veririm varsa illa ki çıkar buraya da yazarım
Cidden yaa inşallah sağlıklı bir şekilde gelsin o günlerİnşallahh canım artık kavusalım yavrularımıza
Allahım daha 6 gün var diyorsun dur bismillah ne üzülmesiİnşaAllah canıııım hepimize güzel haberler inşaAllah❤ ama dayanamadım gece 2 gibi yaptım testi bembeyaz hiç bişey çıkmadı daha 6 gün var ama öyle görünce ister istemez üzüldüm artık nasip kısmet Cuma da gider kan veririm varsa illa ki çıkar buraya da yazarım
Kesin Gidiyorsunz o zaman olmazsa memleketeCidden yaa inşallah sağlıklı bir şekilde gelsin o günlerbakalım benim bu ay olmazsa ağustosa kaldı bir ay yine ara
Bu ay negatif olursa adet üzerine hesap edince ovulasyon günleri resmen arefeden kurbana kadar kurban önü olsaydı dener giderdik ama kurbanda hiç imkan yok haliyle bayrama bari gidelim dedik ağustos ilk haftası zaten adet başlar dönerizKesin Gidiyorsunz o zaman olmazsa memlekete
Hayırlısı olsun kuzum, bebıs belkı sana guluyordur içeridenBu ay negatif olursa adet üzerine hesap edince ovulasyon günleri resmen arefeden kurbana kadar kurban önü olsaydı dener giderdik ama kurbanda hiç imkan yok haliyle bayrama bari gidelim dedik ağustos ilk haftası zaten adet başlar döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?