Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukur geçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
Yaa çok iyi şükür aksamadı bari hadi inşallah Rabbim her aşamasını sağlıkla atlatıp hayırlı sonucu görmeni nasip etsin bu kez

Cuma Sabah yaparsın grbelık testini, cıkarsa gıt kan vermeye.. Insallah gonlunuze gore olur, een guzel hediye olur sıze
Yaa çok iyi şükür aksamadı bari hadi inşallah Rabbim her aşamasını sağlıkla atlatıp hayırlı sonucu görmeni nasip etsin bu kez
İnşallah bebeğim ıkıncı deneme ama ilki kadar heyecanlıyım niyeyse

Ah canım ya söyle ben hamileyim zaten çalışıyorum diye anlayış göstermiyorlar mı üzüldüm senin için bebiş doğunca düzelirler unuturlar ama şimdilik varsın bozulsunlar boşver
keşke anlayış gösterseler kuzum be insanlar çok bencil olmuş artık.
herkes ben diyor...
inşallah düzelir de sanmıyorum. bakalım görcez

Regl olacaksan randevu yaptın mı adet günü giderdin orda çekilio rahim filmi sanrim 4. Yada 5.gun mu bilmiyorum
Sabah 5 te wc ye gittim ve regl oldum regl olmadan randevu alamazdım. Regl bittikten 2-3 gün sonra çekiliyormuş kuzum. Arayıp alacağım randevumu bugün inşallah.
İnşallah yoktur kuzum, hsg de iyi geliyor hafif tıkanıklık lar açıyor diyorlar, Allah kolaylık versin canım sana
Evet öyle diyorlar inşallah yolunda gider her şey sabaha karşı regl oldum ve tam zamanında.. Bugün taşınacağım eve temizliğe gidiyorum. Yarın da öyle.. Cuma günü de taşınma. Çok eğlenceli günler beni bekliyor faturaları kapatıcam bugün. Bi de suyum kesilirse buyrun panayıra
Kızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukur geçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
Ben de sabaha karşı oldum kuzucum bu ay bizim olsun inşallah her şey yolunda gider inşallah canım benim

Benım dondurulmuş transfer Olcak, ınsallah kalıtleı embrıyolarım olur

Ben kürtaj olmadım iğneyle sonlandı ama hcg sıfırlanıp ilk reglimi olduktan sonra gittim canım. Hcg sıfırlandıysa problem olmaz

Benım dondurulmuş transfer Olcak, ınsallah kalıtleı embrıyolarım olur
Ben de az önce ayın 9una hsg randevusu aldım. Tüp bebek konusuna çok vakıf olmasam da bilen arkadaşlar dondurulmuş transferlerin daha başarılı olduğunu söylüyorlar hep. Dualarımız seninle tatlım her şey güzel olacak

İnşallahh bebegım, benim önceki taze transferdi, doktor bu sefer boyle deneyelim dedı, ben de duydum onu, ınsallah bu sefer vesıle olur
Hsg sonrası sans da artıyor, kı zaten hamıle kalma da problem yok senın, ınsallah saglıkla kavusursun bu sefer

Cuma Sabah yaparsın grbelık testini, cıkarsa gıt kan vermeye.. Insallah gonlunuze gore olur, een guzel hediye olur sıze

İnşallah bebeğim ıkıncı deneme ama ilki kadar heyecanlıyım niyeyse
Tabiki heyecanlı olur ne farkı var her yeni deneme bir umut valla ben bile gün sayıyorum senin heyecanlı olman daha normal daha detaylı bir iş inşallah bu kez hepimizin hayırlı olur ya

İnşaAllah canıııım hepimize güzel haberler inşaAllah❤ ama dayanamadım gece 2 gibi yaptım testi bembeyaz hiç bişey çıkmadı daha 6 gün var ama öyle görünce ister istemez üzüldüm artık nasip kısmet Cuma da gider kan veririm varsa illa ki çıkar buraya da yazarım

6 gun mu deli yaaa daha rahme yenı gelmıstır o, daha yerlesecek tutunacak kana beta karıstırcak 11. Günden once yapmayın test. Bosuna uzuldugunle kalıyorsun

Allahım daha 6 gün var diyorsun dur bismillah ne üzülmesihoş sana diyen benim de 8 veya 9 gün var bende belirti vs yok kesin tutmadı modunda dolanıyorum

Kesin Gidiyorsunz o zaman olmazsa memlekete
Bu ay negatif olursa adet üzerine hesap edince ovulasyon günleri resmen arefeden kurbana kadar kurban önü olsaydı dener giderdik ama kurbanda hiç imkan yok haliyle bayrama bari gidelim dedik ağustos ilk haftası zaten adet başlar döneriz

Hayırlısı olsun kuzum, bebıs belkı sana guluyordur içeriden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…