Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab konumuzla çok alakasız ama bişey merak ettim aşılama olunca o an için veya sonra lekelenme veya kanama oluyor mu

Sohrab konumuzla çok alakasız ama bişey merak ettim aşılama olunca o an için veya sonra lekelenme veya kanama oluyor mu
Ben de olmamıstı canım, ama işlem esnasında ufak bi zedelenme olursa hafıf lekelenmler olabılıyormus.. Normall vajinal muayene gibi.. Ben anlamamıştım bile doktorun işlemi bitirdiğini, yapmadınız mı demıstım o derece bişey anlamamıstım

Anladım şeyden aklıma geldi hani geçen ay bir ilaç vermişti doktor bana hatta demişti aşılamaya da bununla yapıyorum diye işi bitince iki üç kez pembelik gelmişti acaba ben kastım da mı sıkıntı oldu yoksa normali mi bu diye merak ettim

Estrofemi mi dıyosun? Ben kullanmadım onu aşılamada, gonalf ve progestan iğne kullanmıştım.. Tüp bebekte kullandırtıyolar Estrofemi bizim haftanede

Estrofemi mi dıyosun? Ben kullanmadım onu aşılamada, gonalf ve progestan iğne kullanmıştım.. Tüp bebekte kullandırtıyolar Estrofemi bizim haftanede
Yok yok ay adını çoktan unuttum ya estrofem harici bir iğne vardı ama bana iğne olarak değil direk rahmin içine vermişti o zaman aşılama aletlerini kullanırken hafif leke olunca dedim acaba aşılama da mı böyle leke oluyor mu diye merak ettim

6 gun mu deli yaaa daha rahme yenı gelmıstır o, daha yerlesecek tutunacak kana beta karıstırcak 11. Günden once yapmayın test. Bosuna uzuldugunle kalıyorsun
Ay ne bileyim böyle baktım bi kaç yerde de duydum 6 gün önce 8 gün önce yapınca öğreneni bende gaza geldim varsa çıkabilir belki diye yapmıştım

Haa leucostım aynen o sebepten ötürü aşılamada da leke olabılıyor, doktorun elinin hafifliği de önemli tabi

Ay ne bileyim böyle baktım bi kaç yerde de duydum 6 gün önce 8 gün önce yapınca öğreneni bende gaza geldim varsa çıkabilir belki diye yapmıştım
Teknik olarak 9.günde rahme ulasıyormus en erken, ordan sen hesapla, rahım duvarına yerlesecek, kana beta salgılamaya baslayacak, o böbreklerden süzülüp idrara karıscak, bellı bır seviyede olamayınca idrar testinde cıkmıyor bılıyorsun... Öyle dıyenler erken yumurtlama oluyor hep

Allahım daha 6 gün var diyorsun dur bismillah ne üzülmesihoş sana diyen benim de 8 veya 9 gün var bende belirti vs yok kesin tutmadı modunda dolanıyorum
Evet ya günler geçmiyor ne sabırsız biriyim hep böyle adetini geçirip acaba test yapsam mı diyen ya da adetinin geçtiğinin bile farkına varmayan insanlara hayran kalmışımdır ben şafak sayıyorum sanırım sıkıntı bizde

Haklısın aslında bende ki de işte fakirin ekmeği ama az sabır gerek

Aynı aynı günlük takvime bakıp sayıyorum helal olsun aaa ben hamile çıktım diyenlere adetim 10 gün geçti test yapsam mı diyorlar helal olsun yaa

Hadi hayırlısı canım ağustosa güzel haberlerinle gelirsin ins hsg de temiz çıkar ins

Kafayı mesgul edecek bıseyler bulmak gerek, yoksa cıdden gunler gecmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…