Ay inşallah ya ama ne bileyim cidden hiç umut edemiyorum inşallah süpriz olurHayırlısı olsun kuzum, bebıs belkı sana guluyordur içeriden
Rabbım guzel gönlüne göre versin insallahAy inşallah ya ama ne bileyim cidden hiç umut edemiyorum inşallah süpriz oluröyle olursa bizim kurbanı annemler kesip kaldıracak mecbur
Amin amin hepimize inşallahRabbım guzel gönlüne göre versin insallah
Ederim tabi hepinize ediyorum balım gelsin bebişlerİnşallahh canımmdua et bana
Ben de olmamıstı canım, ama işlem esnasında ufak bi zedelenme olursa hafıf lekelenmler olabılıyormus.. Normall vajinal muayene gibi.. Ben anlamamıştım bile doktorun işlemi bitirdiğini, yapmadınız mı demıstımSohrab konumuzla çok alakasız ama bişey merak ettim aşılama olunca o an için veya sonra lekelenme veya kanama oluyor mu
Anladım şeyden aklıma geldi hani geçen ay bir ilaç vermişti doktor bana hatta demişti aşılamaya da bununla yapıyorum diye işi bitince iki üç kez pembelik gelmişti acaba ben kastım da mı sıkıntı oldu yoksa normali mi bu diye merak ettimBen de olmamıstı canım, ama işlem esnasında ufak bi zedelenme olursa hafıf lekelenmler olabılıyormus.. Normall vajinal muayene gibi.. Ben anlamamıştım bile doktorun işlemi bitirdiğini, yapmadınız mı demıstımo derece bişey anlamamıstım
Ayyy seni yerimEderim tabi hepinize ediyorum balım gelsin bebişler
Estrofemi mi dıyosun? Ben kullanmadım onu aşılamada, gonalf ve progestan iğne kullanmıştım.. Tüp bebekte kullandırtıyolar Estrofemi bizim haftanedeAnladım şeyden aklıma geldi hani geçen ay bir ilaç vermişti doktor bana hatta demişti aşılamaya da bununla yapıyorum diye işi bitince iki üç kez pembelik gelmişti acaba ben kastım da mı sıkıntı oldu yoksa normali mi bu diye merak ettim
Yok yok ay adını çoktan unuttum ya estrofem harici bir iğne vardı ama bana iğne olarak değil direk rahmin içine vermişti o zaman aşılama aletlerini kullanırken hafif leke olunca dedim acaba aşılama da mı böyle leke oluyor mu diye merak ettimEstrofemi mi dıyosun? Ben kullanmadım onu aşılamada, gonalf ve progestan iğne kullanmıştım.. Tüp bebekte kullandırtıyolar Estrofemi bizim haftanede
Ay ne bileyim böyle baktım bi kaç yerde de duydum 6 gün önce 8 gün önce yapınca öğreneni bende gaza geldim varsa çıkabilir belki diye yapmıştım6 gun mudeli yaaa daha rahme yenı gelmıstır o, daha yerlesecek tutunacak kana beta karıstırcak 11. Günden once yapmayın test. Bosuna uzuldugunle kalıyorsun
Haa leucostımYok yok ay adını çoktan unuttum ya estrofem harici bir iğne vardı ama bana iğne olarak değil direk rahmin içine vermişti o zaman aşılama aletlerini kullanırken hafif leke olunca dedim acaba aşılama da mı böyle leke oluyor mu diye merak ettim
Teknik olarak 9.günde rahme ulasıyormus en erken, ordan sen hesapla, rahım duvarına yerlesecek, kana beta salgılamaya baslayacak, o böbreklerden süzülüp idrara karıscak, bellı bır seviyede olamayınca idrar testinde cıkmıyor bılıyorsun... Öyle dıyenler erken yumurtlama oluyor hepAy ne bileyim böyle baktım bi kaç yerde de duydum 6 gün önce 8 gün önce yapınca öğreneni bende gaza geldim varsa çıkabilir belki diye yapmıştım
Evet ya günler geçmiyor ne sabırsız biriyim hep böyle adetini geçirip acaba test yapsam mı diyen ya da adetinin geçtiğinin bile farkına varmayan insanlara hayran kalmışımdır ben şafak sayıyorum sanırım sıkıntı bizdeAllahım daha 6 gün var diyorsun dur bismillah ne üzülmesihoş sana diyen benim de 8 veya 9 gün var bende belirti vs yok kesin tutmadı modunda dolanıyorum
Tamam teşekkür ederimHaa leucostımaynen o sebepten ötürü aşılamada da leke olabılıyor, doktorun elinin hafifliği de önemli tabi
Haklısın aslında bende ki de işte fakirin ekmeği ama az sabır gerekTeknik olarak 9.günde rahme ulasıyormus en erken, ordan sen hesapla, rahım duvarına yerlesecek, kana beta salgılamaya baslayacak, o böbreklerden süzülüp idrara karıscak, bellı bır seviyede olamayınca idrar testinde cıkmıyor bılıyorsun... Öyle dıyenler erken yumurtlama oluyor hep
Aynı aynı günlük takvime bakıp sayıyorumEvet ya günler geçmiyor ne sabırsız biriyim hep böyle adetini geçirip acaba test yapsam mı diyen ya da adetinin geçtiğinin bile farkına varmayan insanlara hayran kalmışımdır ben şafak sayıyorum sanırım sıkıntı bizde
Hadi hayırlısı canımSabah 5 te wc ye gittim ve regl oldumregl olmadan randevu alamazdım. Regl bittikten 2-3 gün sonra çekiliyormuş kuzum. Arayıp alacağım randevumu bugün inşallah.
Evet öyle diyorlar inşallah yolunda gider her şeysabaha karşı regl oldum ve tam zamanında.. Bugün taşınacağım eve temizliğe gidiyorum. Yarın da öyle.. Cuma günü de taşınma. Çok eğlenceli günler beni bekliyor faturaları kapatıcam bugün. Bi de suyum kesilirse buyrun panayıra
Ben de sabaha karşı oldum kuzucum bu ay bizim olsun inşallahher şey yolunda gider inşallah canım benim
İğne işi bendeTamam teşekkür ederimAyy nerden bunu merak ettimse
Kafayı mesgul edecek bıseyler bulmak gerek, yoksa cıdden gunler gecmek bilmiyorEvet ya günler geçmiyor ne sabırsız biriyim hep böyle adetini geçirip acaba test yapsam mı diyen ya da adetinin geçtiğinin bile farkına varmayan insanlara hayran kalmışımdır ben şafak sayıyorum sanırım sıkıntı bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?