Cidden öyle ya geçen hamileliğimde de ben tam adet günü yaptım oda işte daha adete 5 gün var sanıyorum bi önceki adetim 5 gün erken olmuştu bunuda ona göre hesaplayıp bekleyecektim duramadım 5 gün erken yaptım sanarken tam gününde yapmışım hesabı yanlış yapmışım çok ince bi çizgiyle öğrenmiştim gününde olduğu halde bugün sabah uyanınca o aklıma geldi olabilir bak hemen üzülme dedimAynı aynı günlük takvime bakıp sayıyorumhelal olsun aaa ben hamile çıktım diyenlere adetim 10 gün geçti test yapsam mı diyorlar helal olsun yaa
Aynen öyle sıkıntı bastı benide bunalıyorum evdeKafayı mesgul edecek bıseyler bulmak gerek, yoksa cıdden gunler gecmek bilmiyor
Ac bi dizi izleAynen öyle sıkıntı bastı benide bunalıyorum evde
Kızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukurgeçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye
Hayırlı olsun canımBenım dondurulmuş transfer Olcak, ınsallah kalıtleı embrıyolarım olur
inşallah vardır canımİnşaAllah canıııım hepimize güzel haberler inşaAllah❤ ama dayanamadım gece 2 gibi yaptım testi bembeyaz hiç bişey çıkmadı daha 6 gün var ama öyle görünce ister istemez üzüldüm artık nasip kısmet Cuma da gider kan veririm varsa illa ki çıkar buraya da yazarım
Ay olabilir belki sağ olasın canımAc bi dizi izlethe walking dead izle 20 günde bitirdim 10 sezonu
Ay ağzından bal damlıyor inşaAllah hayırla sağlıkla olsun canım benim Rabbim sizlerin kucağınıza hayırla sağlıkla alıp büyütmeyi biz bekleyenlere de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip etsin sen hamilesin dua et hepimize duan kabul olur❤inşallah vardır canımbende evlilik yıl dönümunde hediyemi verdim eşime inşallah sana da kısmet olur sabırlı ol daha erken test yaptın modunu düşürme
Ayy bak biz tam aşılama konuştuk doktorum instagrama yine bir aşılama videosu atmış yine ikiz tutmuş bu ara yaptığı ikiz dönüyorİğne işi bendeama dogru dusundun, o yuzden leke olabılıyor
Tabi üzülme dur bakalım daha zaman varCidden öyle ya geçen hamileliğimde de ben tam adet günü yaptım oda işte daha adete 5 gün var sanıyorum bi önceki adetim 5 gün erken olmuştu bunuda ona göre hesaplayıp bekleyecektim duramadım 5 gün erken yaptım sanarken tam gününde yapmışım hesabı yanlış yapmışım çok ince bi çizgiyle öğrenmiştim gününde olduğu halde bugün sabah uyanınca o aklıma geldi olabilir bak hemen üzülme dedim
İnşallah canımAy ağzından bal damlıyor inşaAllah hayırla sağlıkla olsun canım benim Rabbim sizlerin kucağınıza hayırla sağlıkla alıp büyütmeyi biz bekleyenlere de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip etsin sen hamilesin dua et hepimize duan kabul olur❤
Kız hangi şehirde sin böyle sıcakAyy bak biz tam aşılama konuştuk doktorum instagrama yine bir aşılama videosu atmış yine ikiz tutmuş bu ara yaptığı ikiz dönüyorneyse umudum oralara kalmasa da bu ay herşey mutlu sona ulaşsa bak hava hep sıcak doğru ama bazen fark ediyorum yüzüm kollarım vs içten içten yanıyor geçiyor eylülde bunun ayrımını yapmak daha kolaydı ama şimdi yapamıyorum çünkü hava cidden sıcak ya ondansa diye, dün sürekli sağ tarafa ani kramp girdi ama dinleme değil bariz sızı olup olup geçti ama bu da tesadüf olabilir şuana kadar fark ettiğim tek şeyler bu eğer belirtiyse değilse denk geldi demek
Aminn canımHayırlı olsun canıminşallah bu sefer olur Rabb'im tez zamanda hayırlı haberlerini versin canım
Hayırlara cıksın, guzel belirtilerAyy bak biz tam aşılama konuştuk doktorum instagrama yine bir aşılama videosu atmış yine ikiz tutmuş bu ara yaptığı ikiz dönüyorneyse umudum oralara kalmasa da bu ay herşey mutlu sona ulaşsa bak hava hep sıcak doğru ama bazen fark ediyorum yüzüm kollarım vs içten içten yanıyor geçiyor eylülde bunun ayrımını yapmak daha kolaydı ama şimdi yapamıyorum çünkü hava cidden sıcak ya ondansa diye, dün sürekli sağ tarafa ani kramp girdi ama dinleme değil bariz sızı olup olup geçti ama bu da tesadüf olabilir şuana kadar fark ettiğim tek şeyler bu eğer belirtiyse değilse denk geldi demek
Her zaman canım dualarimda sin sende senin gibi bu helaberi bekleyen arkadaşlarımda dualarimdasinizAminn canımdualarını beklıyorum herzaman
Hayırlara cıksın, guzel belirtiler
AntalyaKız hangi şehirde sin böyle sıcak
Bakalım nasipAminn canımdualarını beklıyorum herzaman
Hayırlara cıksın, guzel belirtiler
Akdeniz her zaman sıcak olurAntalyayangınlar bile başladı hemen bazen o da zorluyor yangının çöken sisi vs
İnşallah ben birde daha çok korkuyorum yangından, evli değilken kendi köyümüzden baya uzak yerde yangın çıkmıştı 2 gün sürdü jandarma artık değerli birşeyler toplayın her an gidecek şekilde bekleyin demişti öyle hızlı ilerledi üzerimize kül yağarken çaresizce beklemek hiç aklımdan çıkmıyor hep o aklıma geliyor, artık itfaiye arabası görünce bile içim daralıyor resmenAkdeniz her zaman sıcak oluray inşallah orman yangınları bu sene fazlaolmaz ys
Mersin de öyle canım çok korkutucu bir durum yazık o ormanlara yeşilliklerle millet yaşıyor köylerde bilerek mi yapıyorlae bu cahiller birde yaz geliyor içerler ormanda kuytu köşede içki şişelerini atarlar oralara kırarlar güneş çok görüyor o bile yangına sebep oluyor birarax bizim evin arkasında tarlavardi birileri sigaramı içti attı ne o rüzgar ateşi yükseltti cogaltti koskoca kaç donlik tarla kül oldu ancak sondirebildiler Allah'tan evimize yaklaşmadan söndu çok zor vallahiİnşallah ben birde daha çok korkuyorum yangından, evli değilken kendi köyümüzden baya uzak yerde yangın çıkmıştı 2 gün sürdü jandarma artık değerli birşeyler toplayın her an gidecek şekilde bekleyin demişti öyle hızlı ilerledi üzerimize kül yağarken çaresizce beklemek hiç aklımdan çıkmıyor hep o aklıma geliyor, artık itfaiye arabası görünce bile içim daralıyor resmen
Bende 6 gün önce öğrenmiştim erken gebelik testiyleAy ne bileyim böyle baktım bi kaç yerde de duydum 6 gün önce 8 gün önce yapınca öğreneni bende gaza geldim varsa çıkabilir belki diye yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?