Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı aynı günlük takvime bakıp sayıyorum helal olsun aaa ben hamile çıktım diyenlere adetim 10 gün geçti test yapsam mı diyorlar helal olsun yaa
Cidden öyle ya geçen hamileliğimde de ben tam adet günü yaptım oda işte daha adete 5 gün var sanıyorum bi önceki adetim 5 gün erken olmuştu bunuda ona göre hesaplayıp bekleyecektim duramadım 5 gün erken yaptım sanarken tam gününde yapmışım hesabı yanlış yapmışım çok ince bi çizgiyle öğrenmiştim gününde olduğu halde bugün sabah uyanınca o aklıma geldi olabilir bak hemen üzülme dedim

Kızlar ben su an adet oldum gece gelır diyordum, gecikmedi çok sukur geçen ay gibi olur dıye cok korkmuştum, persembe baslıyorum ınsallah tedavıye

Benım dondurulmuş transfer Olcak, ınsallah kalıtleı embrıyolarım olur
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olur Rabb'im tez zamanda hayırlı haberlerini versin canım

inşallah vardır canım bende evlilik yıl dönümunde hediyemi verdim eşime inşallah sana da kısmet olur sabırlı ol daha erken test yaptın modunu düşürme

inşallah vardır canım bende evlilik yıl dönümunde hediyemi verdim eşime inşallah sana da kısmet olur sabırlı ol daha erken test yaptın modunu düşürme
Ay ağzından bal damlıyor inşaAllah hayırla sağlıkla olsun canım benim Rabbim sizlerin kucağınıza hayırla sağlıkla alıp büyütmeyi biz bekleyenlere de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşamayı nasip etsin sen hamilesin dua et hepimize duan kabul olur❤

İğne işi bende ama dogru dusundun, o yuzden leke olabılıyor
Ayy bak biz tam aşılama konuştuk doktorum instagrama yine bir aşılama videosu atmış yine ikiz tutmuş bu ara yaptığı ikiz dönüyor neyse umudum oralara kalmasa da bu ay herşey mutlu sona ulaşsa bak hava hep sıcak doğru ama bazen fark ediyorum yüzüm kollarım vs içten içten yanıyor geçiyor eylülde bunun ayrımını yapmak daha kolaydı ama şimdi yapamıyorum çünkü hava cidden sıcak ya ondansa diye, dün sürekli sağ tarafa ani kramp girdi ama dinleme değil bariz sızı olup olup geçti ama bu da tesadüf olabilir şuana kadar fark ettiğim tek şeyler bu eğer belirtiyse değilse denk geldi demek

Tabi üzülme dur bakalım daha zaman var

İnşallah canım Rabb'im burdaki bütün arkadaşlarıma bebek mujdesi versin inşallah hepinizin kucağını eli boş olmasın inşallah çok istiyorum her kadın yaşasın bu duyguyu .inşallah birgün tablomuz dolar bebeklerle

Kız hangi şehirde sin böyle sıcak

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olur Rabb'im tez zamanda hayırlı haberlerini versin canım
Aminn canım dualarını beklıyorum herzaman
Hayırlara cıksın, guzel belirtiler

Şimdi benim kız 15 aylık ilk önce alt ön dişler çıktı sonrası üst ön dişleri çıkması lazım Ken üst yan jesici dişleri çıktı bu normal mi sizce sıralama böyle değil normalde alt üst ön dişler çıkması lazım ama bizimki yan dişlere çıktı

Akdeniz her zaman sıcak olur ay inşallah orman yangınları bu sene fazlaolmaz ys
İnşallah ben birde daha çok korkuyorum yangından, evli değilken kendi köyümüzden baya uzak yerde yangın çıkmıştı 2 gün sürdü jandarma artık değerli birşeyler toplayın her an gidecek şekilde bekleyin demişti öyle hızlı ilerledi üzerimize kül yağarken çaresizce beklemek hiç aklımdan çıkmıyor hep o aklıma geliyor, artık itfaiye arabası görünce bile içim daralıyor resmen

Mersin de öyle canım çok korkutucu bir durum yazık o ormanlara yeşilliklerle millet yaşıyor köylerde bilerek mi yapıyorlae bu cahiller birde yaz geliyor içerler ormanda kuytu köşede içki şişelerini atarlar oralara kırarlar güneş çok görüyor o bile yangına sebep oluyor birarax bizim evin arkasında tarlavardi birileri sigaramı içti attı ne o rüzgar ateşi yükseltti cogaltti koskoca kaç donlik tarla kül oldu ancak sondirebildiler Allah'tan evimize yaklaşmadan söndu çok zor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…