- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
İnşallahİnşallah geçer aynen. Ben kürtajın 30. Günü adet oldum. Bana kürtaj sonrası 4-6 hafta içinde olursun demişlerdi.
Adetten 1 hafta öncesinde mantar şikayetim var diye doktora gittim. hem vajinal muayene oldum, hem vajinal ultrasonla baktı. Denemende bir sakınca yok dedi. Tüp bebekti benim bu arada.
Neyse Ama benim de şöyle ilginç bugün adetin 10. Günü kanamam hala devam.. birkaç gün daha izlemede olup doktora gideceğim hala devam ederse. Herkeste bir sıkıntılar var işteinşallah hepimizin yoku hayra çıkar
Evet tam 14 2.için de 12.günKist durumlarını pek bilmiyorum canım, ilk yumurtlamaya göre 14 gun oluyor mu?
8de kapılarında olurumHakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım, saglıklıysa devam etsincok merak ediyorum ben de sabah erken mı verırsın
YaaaEvet tam 14 2.için de 12.gün
Sen de benim gibisin8de kapılarında olurum
Evet erken gelmeye kalkışmazsa akrep burcu olucak.Aaa dogru seninki kış bebeği olacak, eylulden sonra daha mantıklı olur tabi
Yumurtalar toplandıktan sonra gıdıcem ınsallah, evi tasımıcaz büyük ihtimalle
Evet belli sökülecek bu akıntı renkli hala ilginç bir şekilde erken gelecek
Allah razı olsun canım, guzel kalbinden öpüyorumEvet erken gelmeye kalkışmazsa akrep burcu olucak.Bizim alt yapı da var tabi az biraz park yatağımız oğlumun zıbınları,battaniyeler tertemiz duruyorlar. Yıkayıp paketledim atmaya kıyamadıklarım hep açık renk almışım zaten krem, beyaz, su yeşili, sarı gibi benim için sorun olmaz daha mutlu olurum giydirince. Sizin için hayırlısı olsun canım ev taşımak epey zahmetli zaten.Çok kaliteli yumurtalar olur inş. Kuran okuyorum cüzüm vardı, sana dua edicem inş. ve PembeAnkaKusu na tabi aklımda.Sen hergün yumurtanı ve aralarda muz yemeyi ihmal etme.
Acaba ıkıncı yumurtlama sandığımız sey yumjrtalama deıl mıydı kiEvet belli sökülecek bu akıntı renkli hala ilginç bir şekilde erken gelecekbu ay cidden umut etmiştim ama nasip
Ovulasyon da vs çok belliydi ama ağrısı akıntısı t çizgisi kopkoyu çıktı felan bunlar hepsi aynı anda nasıl denk gelsinAcaba ıkıncı yumurtlama sandığımız sey yumjrtalama deıl mıydı ki
Bence gayet normalizSen de benim gibisinben sabah 7bucukta hastanedeydım sıra kapmak ıcın
Dur bakalım baslayacak mı, yarın olsun hayrolsunOvulasyon da vs çok belliydi ama ağrısı akıntısı t çizgisi kopkoyu çıktı felan bunlar hepsi aynı anda nasıl denk gelsin
Bugun kızın biri bir adım ile benım önüme geçti merdiven de koşsam mı diye düşündüm, sonra utandımBence gayet normaliz
Yok yok başlar belli gidişat artık öğrendim, umutlar aşılamaya kaldıDur bakalım baslayacak mı, yarın olsun hayrolsun
Sana moral veriyorsa al canım giydirmekte nasip olsun inş.Allah razı olsun canım, guzel kalbinden öpüyorumben de arada takımlar alıyorum hosuma gidenler oluyor, hem Kız bebek hem erkek bebegın giyebilcegi seyler doğmamaıs çocuga don biçmeyin diyolar ama motive oluyorum onları alınca
Benım de yakın arkadsımın bir oğlu var, o da ikinci bebek düşünüyor, aynı zamana denk gelmezse yatagını beşiğini arabasını kullanabilirsin diyor, ama ben de ikinci üçüncü cocuk ıcın yeni alırım herhalde bilmiyorum tabi şimdi, öncelikle birinciyi doğurabılmem gerek
Hayırlısı olsun canım, ben de aşılama İle gebe kalmıstım, kontrollu oluyor o daYok yok başlar belli gidişat artık öğrendim, umutlar aşılamaya kaldı
Aynen, kullanışlı kaliteli bişey olursa bütün kuşak kullanırSana moral veriyorsa al canım giydirmekte nasip olsun inş.
Anı kalıyor canım, maneviyatıda artıyor kullanmak istiyorsun nede olsa abisinin ablasının olmuş olmuyor.Hem iyi markalı bir şey alınca kıyamazsın da atmaya
Bakalım artık nasip yarın bir sökülse de erkenden yol çizsek bariHayırlısı olsun canım, ben de aşılama İle gebe kalmıstım, kontrollu oluyor o da
Aynen bayram oncesı yapılırdı aşılama, senın doktor bayramda gelir mi?Bakalım artık nasip yarın bir sökülse de erkenden yol çizsek bari
Bu ay olmadı aşılama yaparız dediğinde demiştim ama tam bayrama denk gelir olsun ben bayramda burdayım dedi demekki gelecekAynen bayram oncesı yapılırdı aşılama, senın doktor bayramda gelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?