Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah o zaman sizin de düşün sonrası ilk adet yeni düşük yaptınız inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarız

Aaa dogru seninki kış bebeği olacak, eylulden sonra daha mantıklı olur tabi
Yumurtalar toplandıktan sonra gıdıcem ınsallah, evi tasımıcaz büyük ihtimalle
Evet erken gelmeye kalkışmazsa akrep burcu olucak. Bizim alt yapı da var tabi az biraz park yatağımız oğlumun zıbınları,battaniyeler tertemiz duruyorlar. Yıkayıp paketledim atmaya kıyamadıklarım hep açık renk almışım zaten krem, beyaz, su yeşili, sarı gibi benim için sorun olmaz daha mutlu olurum giydirince. Sizin için hayırlısı olsun canım ev taşımak epey zahmetli zaten.Çok kaliteli yumurtalar olur inş.Kuran okuyorum cüzüm vardı, sana dua edicem inş. ve PembeAnkaKusu na tabi aklımda.Sen hergün yumurtanı ve aralarda muz yemeyi ihmal etme.

Allah razı olsun canım, guzel kalbinden öpüyorum ben de arada takımlar alıyorum hosuma gidenler oluyor, hem Kız bebek hem erkek bebegın giyebilcegi seyler doğmamaıs çocuga don biçmeyin diyolar ama motive oluyorum onları alınca

Benım de yakın arkadsımın bir oğlu var, o da ikinci bebek düşünüyor, aynı zamana denk gelmezse yatagını beşiğini arabasını kullanabilirsin diyor, ama ben de ikinci üçüncü cocuk ıcın yeni alırım herhalde bilmiyorum tabi şimdi, öncelikle birinciyi doğurabılmem gerek

Acaba ıkıncı yumurtlama sandığımız sey yumjrtalama deıl mıydı ki
Ovulasyon da vs çok belliydi ama ağrısı akıntısı t çizgisi kopkoyu çıktı felan bunlar hepsi aynı anda nasıl denk gelsin

Sana moral veriyorsa al canım giydirmekte nasip olsun inş.
Anı kalıyor canım, maneviyatıda artıyor kullanmak istiyorsun nede olsa abisinin ablasının olmuş olmuyor.Hem iyi markalı bir şey alınca kıyamazsın da atmaya

Aynen, kullanışlı kaliteli bişey olursa bütün kuşak kullanır inşallah nasip olur bize de bu alısverısleri yapmak

Aynen bayram oncesı yapılırdı aşılama, senın doktor bayramda gelir mi?
Bu ay olmadı aşılama yaparız dediğinde demiştim ama tam bayrama denk gelir olsun ben bayramda burdayım dedi demekki gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…