Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper o zaman, bizim de toplama transfer olacagın zaman doktorlar hep hastanede, yumurta zaman dinlemiyor
Valla bu ara yaptığı aşılama tutuyor gibi inşallah bana da nasip olur sağlıkla bakalım bir de böyle deneyelim şuan çok üzgün olabilirdim ama yarın eşya gelecek diye modum iyi

Valla bu ara yaptığı aşılama tutuyor gibi inşallah bana da nasip olur sağlıkla bakalım bir de böyle deneyelim şuan çok üzgün olabilirdim ama yarın eşya gelecek diye modum iyi
Aşılama olacaksın kız ne üzülmesi hadi kazasız belasız salonunda yerini alsınlar bakalım

Aşılama olacaksın kız ne üzülmesi hadi kazasız belasız salonunda yerini alsınlar bakalım
Valla şaka maka iş oraya geldi vardır Rabbimin bir bildiği, paylaşmış hep aşılamada artık mikroçip kullanıyoruz vs diye ama tabi ben hiç o nedir vs bakmadım cumartesi belli olsun artıkaşılamayı olup bir gün evde kalıp memlekete gideceğim evde kendimi dinlemeyeceğim, yani bu kez ben sizi merakta bırakacağım çünkü net çekmiyor olacak bakalım neler ile dönmek nasip olacak bu arada PembeAnkaKusu nasıl oldu acaba aklım onda da kaldı

Ben de cok sık gırememm memlekete gıdınce, insallah guzel haberlerle dönersin muhtemesm bi dönüş olur
Kahverengi geliyor demistı en son

Çoook teşekkür ederim kuzum allah razı olsun temiz kalbinden geçen ne varsa hayırlısıyla olsun daha iyiyim çok şükür tabi sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum
Ay hadi inşallah en hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah kuzum biz seni çok merak ederiz ama yaaa napıcaz daha iyiyim çok şükür bakalım sürekli tuvaletteyim uyumaya korkuyorum gece yine olacak diye

Ben de cok sık gırememm memlekete gıdınce, insallah guzel haberlerle dönersin muhtemesm bi dönüş olur
Kahverengi geliyor demistı en son
Amin inşallah belki memlekete gitmek bize iyi gelir yaa umudum o, aşılama olmuş olup da gidersem zaten eşimin tarafı için yaylaya gitmem iptal yollar vs kötü olunca zıplaya zıplaya gidiliyor resmen

Ben kardeşimin telefonu çekerse yine girmeye çalışırım ama çekmese artık iyi veya kötü her şey gelince belli olur bugün nasılsın peki

Ben kardeşimin telefonu çekerse yine girmeye çalışırım ama çekmese artık iyi veya kötü her şey gelince belli olur bugün nasılsın peki
Malum bi operatör var reklam yapmayayım o daha güzel çekiyormuş heryerde inşallah birinden bulup girersin daha iyiyim kuzum çok şükür bu arada bir şey olmamıştır inşallah sağlıklıdırlar senin tamamen söküldü mü hala leke gibi mi?

Amin inşallah belki memlekete gitmek bize iyi gelir yaa umudum o, aşılama olmuş olup da gidersem zaten eşimin tarafı için yaylaya gitmem iptal yollar vs kötü olunca zıplaya zıplaya gidiliyor resmen
Aman sakın ha, agır iş yapmaman gerek, sen aşılama ol, ben sana anlatırım dikkat etmen gerekenleri, malum 2 aşılama tecrubem var

Ay bizim oraya en iyisi bile fayda etmez yok hala sökülmedi peçeteye kahverengi geliyor belli ama adet olacağım sadece nasıl 2 gün önce oldu anlamadım, Ayy içini ferah tut inşallah ikisi de iyidir yaa

Aman sakın ha, agır iş yapmaman gerek, sen aşılama ol, ben sana anlatırım dikkat etmen gerekenleri, malum 2 aşılama tecrubem var
Tamam her şeyi senden öğrenip giderim yok kardeşim elimi bişeye sürdürmez zaten onun rahatlığı var biraz köye gidersem daha iyi olur diye ondan da düşündüm

Ay bizim oraya en iyisi bile fayda etmez yok hala sökülmedi peçeteye kahverengi geliyor belli ama adet olacağım sadece nasıl 2 gün önce oldu anlamadım, Ayy içini ferah tut inşallah ikisi de iyidir yaa
Emin misin adet olacağına ya neyse hayırlısı olsun aşılama da çok iyi olur senin için bence yumoşlar güzel büyüyor çünkü

Emin misin adet olacağına ya neyse hayırlısı olsun aşılama da çok iyi olur senin için bence yumoşlar güzel büyüyor çünkü
Yani mantiken adet olmam lazım bu kadar uzun süren yerleşme kanaması saçma olur bence valla nasip artık ben hiç bir şeye garanti gözü ile bakamıyorum

Evde durup durup düşünmemiş olursun hem de
En çok da bunun için istiyorum aslında üzerine düşünecek zamanım bile olmaz günler geçer olursa nasip olmazsa bir ay normal kendim denerim ilaç vs olmadan dediğin gibi bünye bir dinlenir

En çok da bunun için istiyorum aslında üzerine düşünecek zamanım bile olmaz günler geçer olursa nasip olmazsa bir ay normal kendim denerim ilaç vs olmadan dediğin gibi bünye bir dinlenir
Doğa ile içiçe ne guzel olur dinlenmekte fayda var, rahım de verilen hormonlar dan cok yoruluyor.. O yuzden kürleri bile üst üste uygulamamak gerek

Doğa ile içiçe ne guzel olur dinlenmekte fayda var, rahım de verilen hormonlar dan cok yoruluyor.. O yuzden kürleri bile üst üste uygulamamak gerek
Doğa da önemli de en çok dedem artık burnumda tüttü dedikleri oldu resmen kesinlikle o yüzden oldu ki ilk aşılama olmadı kesinlikle diğer ay eşimle öylesine kendimiz deneyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…