Süper o zaman, bizim de toplama transfer olacagın zaman doktorlar hep hastanede, yumurta zaman dinlemiyorBu ay olmadı aşılama yaparız dediğinde demiştim ama tam bayrama denk gelir olsun ben bayramda burdayım dedi demekki gelecek
Valla bu ara yaptığı aşılama tutuyor gibi inşallah bana da nasip olur sağlıkla bakalım bir de böyle deneyelimSüper o zaman, bizim de toplama transfer olacagın zaman doktorlar hep hastanede, yumurta zaman dinlemiyor
Aşılama olacaksın kız ne üzülmesiValla bu ara yaptığı aşılama tutuyor gibi inşallah bana da nasip olur sağlıkla bakalım bir de böyle deneyelimşuan çok üzgün olabilirdim ama yarın eşya gelecek diye modum iyi
Valla şaka maka iş oraya geldi vardır Rabbimin bir bildiği, paylaşmış hep aşılamada artık mikroçip kullanıyoruz vs diye ama tabi ben hiç o nedir vs bakmadım cumartesi belli olsun artıkAşılama olacaksın kız ne üzülmesihadi kazasız belasız salonunda yerini alsınlar bakalım
Ben de cok sık gırememm memlekete gıdınce, insallah guzel haberlerle dönersinValla şaka maka iş oraya geldi vardır Rabbimin bir bildiği, paylaşmış hep aşılamada artık mikroçip kullanıyoruz vs diye ama tabi ben hiç o nedir vs bakmadım cumartesi belli olsun artıkaşılamayı olup bir gün evde kalıp memlekete gideceğim evde kendimi dinlemeyeceğim, yani bu kez ben sizi merakta bırakacağım çünkü net çekmiyor olacak bakalım neler ile dönmek nasip olacak bu arada PembeAnkaKusu nasıl oldu acaba aklım onda da kaldı
Çoook teşekkür ederim kuzum allah razı olsun temiz kalbinden geçen ne varsa hayırlısıyla olsunEvet erken gelmeye kalkışmazsa akrep burcu olucak.Bizim alt yapı da var tabi az biraz park yatağımız oğlumun zıbınları,battaniyeler tertemiz duruyorlar. Yıkayıp paketledim atmaya kıyamadıklarım hep açık renk almışım zaten krem, beyaz, su yeşili, sarı gibi benim için sorun olmaz daha mutlu olurum giydirince. Sizin için hayırlısı olsun canım ev taşımak epey zahmetli zaten.Çok kaliteli yumurtalar olur inş. Kuran okuyorum cüzüm vardı, sana dua edicem inş. ve PembeAnkaKusu na tabi aklımda.Sen hergün yumurtanı ve aralarda muz yemeyi ihmal etme.
Ay hadi inşallah en hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah kuzumValla şaka maka iş oraya geldi vardır Rabbimin bir bildiği, paylaşmış hep aşılamada artık mikroçip kullanıyoruz vs diye ama tabi ben hiç o nedir vs bakmadım cumartesi belli olsun artıkaşılamayı olup bir gün evde kalıp memlekete gideceğim evde kendimi dinlemeyeceğim, yani bu kez ben sizi merakta bırakacağım çünkü net çekmiyor olacak bakalım neler ile dönmek nasip olacak bu arada PembeAnkaKusu nasıl oldu acaba aklım onda da kaldı
Amin inşallahBen de cok sık gırememm memlekete gıdınce, insallah guzel haberlerle dönersinmuhtemesm bi dönüş olur
Kahverengi geliyor demistı en son
Ben kardeşimin telefonu çekerse yine girmeye çalışırım ama çekmese artık iyi veya kötü her şey gelince belli olurÇoook teşekkür ederim kuzum allah razı olsun temiz kalbinden geçen ne varsa hayırlısıyla olsundaha iyiyim çok şükür tabi sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum
Ay hadi inşallah en hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah kuzumbiz seni çok merak ederiz ama yaaa napıcaz daha iyiyim çok şükür bakalım sürekli tuvaletteyim uyumaya korkuyorum gece yine olacak diye
Malum bi operatör var reklam yapmayayım o daha güzel çekiyormuş heryerde inşallah birinden bulup girersinBen kardeşimin telefonu çekerse yine girmeye çalışırım ama çekmese artık iyi veya kötü her şey gelince belli olurbugün nasılsın peki
Aman sakın ha, agır iş yapmaman gerek, sen aşılama ol, ben sana anlatırım dikkat etmen gerekenleri, malum 2 aşılama tecrubem varAmin inşallahbelki memlekete gitmek bize iyi gelir yaa umudum o, aşılama olmuş olup da gidersem zaten eşimin tarafı için yaylaya gitmem iptal yollar vs kötü olunca zıplaya zıplaya gidiliyor resmen
Ay bizim oraya en iyisi bile fayda etmezMalum bi operatör var reklam yapmayayım o daha güzel çekiyormuş heryerde inşallah birinden bulup girersindaha iyiyim kuzum çok şükür bu arada bir şey olmamıştır inşallah sağlıklıdırlar senin tamamen söküldü mü hala leke gibi mi?
Tamam her şeyi senden öğrenip giderimAman sakın ha, agır iş yapmaman gerek, sen aşılama ol, ben sana anlatırım dikkat etmen gerekenleri, malum 2 aşılama tecrubem var
Emin misin adet olacağına ya neyse hayırlısı olsun aşılama da çok iyi olur senin için bence yumoşlar güzel büyüyor çünküAy bizim oraya en iyisi bile fayda etmezyok hala sökülmedi peçeteye kahverengi geliyor belli ama adet olacağım sadece nasıl 2 gün önce oldu anlamadım, Ayy içini ferah tut inşallah ikisi de iyidir yaa
Yani mantiken adet olmam lazım bu kadar uzun süren yerleşme kanaması saçma olur benceEmin misin adet olacağına ya neyse hayırlısı olsun aşılama da çok iyi olur senin için bence yumoşlar güzel büyüyor çünkü
Evde durup durup düşünmemiş olursun hem deTamam her şeyi senden öğrenip giderimyok kardeşim elimi bişeye sürdürmez zaten onun rahatlığı var biraz köye gidersem daha iyi olur diye ondan da düşündüm
En çok da bunun için istiyorum aslında üzerine düşünecek zamanım bile olmaz günler geçer olursa nasip olmazsa bir ay normal kendim denerim ilaç vs olmadan dediğin gibi bünye bir dinlenirEvde durup durup düşünmemiş olursun hem de
Doğa ile içiçe ne guzel olurEn çok da bunun için istiyorum aslında üzerine düşünecek zamanım bile olmaz günler geçer olursa nasip olmazsa bir ay normal kendim denerim ilaç vs olmadan dediğin gibi bünye bir dinlenir
Veremedim bazı aksilikler olduParesilaaa canım verdın mı test?
Doğa da önemli de en çok dedem artık burnumda tüttü dedikleri oldu resmenDoğa ile içiçe ne guzel olurdinlenmekte fayda var, rahım de verilen hormonlar dan cok yoruluyor.. O yuzden kürleri bile üst üste uygulamamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?