- 24 Ocak 2018
- 83
- 33
- 38
Evet canım hemen çıkıyor. Doktor bilgi veriyo. Anestezili mi olcaksınKızlar taşınma telaşından giremiyorum uzun zamandır. Umarım herkes iyidir
Öyle böyle korunma süresi bitti. Yarın hsg randevum var çok stres yaptım. Sonucu hemen çıkıyor muydu bilen arkadaşlar? Bu ayki yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum
Kolay gelsin canimKızlar taşınma telaşından giremiyorum uzun zamandır. Umarım herkes iyidir
Öyle böyle korunma süresi bitti. Yarın hsg randevum var çok stres yaptım. Sonucu hemen çıkıyor muydu bilen arkadaşlar? Bu ayki yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum
Yok anestezi istemedim herkes zor olmadığını söyleyince. Sağol tatlımEvet canım hemen çıkıyor. Doktor bilgi veriyo. Anestezili mi olcaksın
Sağolasın kuzum inşallahKolay gelsin canimbenim hsg sonuncu hemen gününde çıktı öbür gün gittim aldım sonuçları doktora gösterdim inşallah temiz ve çabuk çıkar sonuçların
O zaman zaten çkerken söylüyor canım bi sorun olup olmadığını. Insallh sorunsuz gecer.. Hayırlı haberlerle gel ❤Yok anestezi istemedim herkes zor olmadığını söyleyince. Sağol tatlım
Sağolasın kuzum inşallah
Kuzum ikiz olur inşallahAllah razı olsun canım, guzel kalbinden öpüyorumben de arada takımlar alıyorum hosuma gidenler oluyor, hem Kız bebek hem erkek bebegın giyebilcegi seyler doğmamaıs çocuga don biçmeyin diyolar ama motive oluyorum onları alınca
Benım de yakın arkadsımın bir oğlu var, o da ikinci bebek düşünüyor, aynı zamana denk gelmezse yatagını beşiğini arabasını kullanabilirsin diyor, ama ben de ikinci üçüncü cocuk ıcın yeni alırım herhalde bilmiyorum tabi şimdi, öncelikle birinciyi doğurabılmem gerek
Siz kaç aylıkken kaybetmiştiniz bebeğinizi?6 ay cok fazla. Ve yeni tibbi bilgilere gore ilk adrt sonrasi denemeye izin var. Yani kendimden soylemiyorum. Bizler için geçen zamanin ne kadar aci olduğunu doktorlar malesef anlamiyor. Mesela ben çok agir şekilde kaybettim. Hatta enfeksiyondan olmeme ramak kalmişdiki doktor hemiserelerin nasil koşturduğunu yari bulanik hatiiyorum. cunki artik enfeksiyondan resmen bilincim bulaniklaşmişdi. Bir hafta gunde 3 kere damardan. 2 kere agizdan. 1 kere de vajinal antibioyik kullandim. Bu yaşadiklarima ragmen sadece 2 adet sonrasi dene dedi. Bu aydan iznim var çok sukur. Bence sen de en fazla 2 adry bekleye bilirsin. Şimdi doktorlarin işine karişilmaz diyceksiniz ama 3 ay ve 6 ay beklemek eski tibb bilgileri içinde. Benim doktorum da boşuna zaman kaybi demişdi o kadar beklemeye
17 haftada ikizlerdi. Rahim agzi yetmezliginden kaybettim( bedenimi enfeksiyon kaparken biri karnimda öldi, diğerini sağ dogurdum(Siz kaç aylıkken kaybetmiştiniz bebeğinizi?
Allah kolaylık versin canım, önemli adımlardan biri cocuklar için, dikkatli ve özenli tercih yapmaları gerek, en büyük yardımcılarımız rehber ogretmenler
Öncesinde herhangi bir bulgu var mıydı rahım agzı yetmezlıgı ıcın, dusuk baslayınca mı rahım agzı yetmezlıgı dedıler yoksa?17 haftada ikizlerdi. Rahim agzi yetmezliginden kaybettim( bedenimi enfeksiyon kaparken biri karnimda öldi, diğerini sağ dogurdum(
Ahh başınız sağolsun.17 haftada ikizlerdi. Rahim agzi yetmezliginden kaybettim( bedenimi enfeksiyon kaparken biri karnimda öldi, diğerini sağ dogurdum(
Bende hep rahim agzi uzunlugu normaydi. Doktorum norma olsa bile dikiş onermişdi. Burda konu bile açmişdim. Herkes yaptir dedi. Ben de kesin yaptiricam diye karar verdim. Ama etrafimda kv.ler falan hepsi o kadar dediki hersey normalse neden yaptiriyorsun eskiden uçuz bile dogurugorlardi dikis mi vardi falan. Yine de direndim ama malesef pes ettim. Doktorum ikizler de erken dogumu tetikleye de bilir ama dikişsiz erken dogumdan ihtimal çok çok az dedi. Dusundumki dikis atilsa ve erken dogum olsa başima kakilacak. Pes ettim yaptirmadim. Açilmadan 2 hafta once uzunluk 38 mm.di 2 hafta içinde tamamen kisaldi ve açildi kese sarkdi hatta. Dikis atildi kese delindi. Bir hafta somra da enfeksiyondan kaybettim( sonra bana yaptirma diyenler sut dokmuş kediye dondulerÖncesinde herhangi bir bulgu var mıydı rahım agzı yetmezlıgı ıcın, dusuk baslayınca mı rahım agzı yetmezlıgı dedıler yoksa?
Evet gerçekten tarifi yok. Mezarlari var. Kanimdan canimdan iki beden uyuyor şu an. Mezarlarina gidemedim bile. Ne zaman gidelim dersem ağlama krizim tutuyor. Eşim gidersek daha kotu olucaksim diyor ve goturmuyor. Aglamayacagima guçlu olacagina emin oldukdan sonra goturucem diyor.Ahh başınız sağolsun.öyle bir acı ki tarifi yok… Her an aklımda hamileliğim sonlandırıldığından beri hep içimde hemen hamile kalma isteği var
Kolay gelsin canım ablam da tercihlerle uğraşıyordu bugün telaşlı zamanlar
Rabbim sabır versin ne kadar zor bi aci.. Bende 15 haftalık meleğimi kaybettim bizr vermediler cok küçük diye, bi yanim acaba mezarı olsa daha mi iyi olurdu diyo bi yanim da daha zor olurdu diyor.. Ben babamın mezarina bile cok zor gittim ilk bi kac sene aglaya aglaya gittimEvet gerçekten tarifi yok. Mezarlari var. Kanimdan canimdan iki beden uyuyor şu an. Mezarlarina gidemedim bile. Ne zaman gidelim dersem ağlama krizim tutuyor. Eşim gidersek daha kotu olucaksim diyor ve goturmuyor. Aglamayacagima guçlu olacagina emin oldukdan sonra goturucem diyor.
Nasıl vermezler ki? Biz aldık 13 haftalıktı ama mezar bile yaptık… Bende daha gidemedim mezarınaRabbim sabır versin ne kadar zor bi aci.. Bende 15 haftalık meleğimi kaybettim bizr vermediler cok küçük diye, bi yanim acaba mezarı olsa daha mi iyi olurdu diyo bi yanim da daha zor olurdu diyor.. Ben babamın mezarina bile cok zor gittim ilk bi kac sene aglaya aglaya gittim
Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?