Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim düşükten sonra 6. ayım 4 aydır deniyorum ama hamilelik oluşmadı. bugün doktora gittim muayenede bir sorun görmedi. Bana vitamin takviyesi verdi. 2 ay kullanmamı söyledi bu şekilde deneyecekmişim böyle takviyeyle hamile kalan var mı acaba

Kızlar taşınma telaşından giremiyorum uzun zamandır. Umarım herkes iyidir
Öyle böyle korunma süresi bitti. Yarın hsg randevum var çok stres yaptım. Sonucu hemen çıkıyor muydu bilen arkadaşlar? Bu ayki yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum

Evet canım hemen çıkıyor. Doktor bilgi veriyo. Anestezili mi olcaksın

Kızlar herkese merhaba. Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi kullandım üzerine adet olamadım. Duphaston kullandım yine adet olmadım en son tarlusal ile 27 Haziran'da adet oldum ve üçüncü gün klomen başladım. Bugün kontrole gittim yumurta 23mm olmuş ama yumurtlama testlerinde koyulaşma bile yok. Yumurta bu kadar gelişip testte görünmemesi normal mi? Sanki yine kistlesecek gibi geldi bu ay da olmayacak sanırım

Kolay gelsin canim benim hsg sonuncu hemen gününde çıktı öbür gün gittim aldım sonuçları doktora gösterdim inşallah temiz ve çabuk çıkar sonuçların

Evet canım hemen çıkıyor. Doktor bilgi veriyo. Anestezili mi olcaksın
Yok anestezi istemedim herkes zor olmadığını söyleyince. Sağol tatlım
Kolay gelsin canim benim hsg sonuncu hemen gününde çıktı öbür gün gittim aldım sonuçları doktora gösterdim inşallah temiz ve çabuk çıkar sonuçların
Sağolasın kuzum inşallah

Kuzum ikiz olur inşallah hayaller dualar, sende kendimi görüyorum

Siz kaç aylıkken kaybetmiştiniz bebeğinizi?

Kızlar kızlaar özledim sizi, memlekete gidip geldim, okulda lgs tercihleriyle uğraşıyorum vaktim olmuyor pek, nasılsınız ne yaptınız, durumlar nedir @PembeAnkaKusu Ha-ri Sohrab .
Allah kolaylık versin canım, önemli adımlardan biri cocuklar için, dikkatli ve özenli tercih yapmaları gerek, en büyük yardımcılarımız rehber ogretmenler
Yumurta büyütüyorum ben de kuzum yarın 9.günüm

17 haftada ikizlerdi. Rahim agzi yetmezliginden kaybettim( bedenimi enfeksiyon kaparken biri karnimda öldi, diğerini sağ dogurdum(
Öncesinde herhangi bir bulgu var mıydı rahım agzı yetmezlıgı ıcın, dusuk baslayınca mı rahım agzı yetmezlıgı dedıler yoksa?

17 haftada ikizlerdi. Rahim agzi yetmezliginden kaybettim( bedenimi enfeksiyon kaparken biri karnimda öldi, diğerini sağ dogurdum(
Ahh başınız sağolsun. öyle bir acı ki tarifi yok… Her an aklımda hamileliğim sonlandırıldığından beri hep içimde hemen hamile kalma isteği var

Öncesinde herhangi bir bulgu var mıydı rahım agzı yetmezlıgı ıcın, dusuk baslayınca mı rahım agzı yetmezlıgı dedıler yoksa?
Bende hep rahim agzi uzunlugu normaydi. Doktorum norma olsa bile dikiş onermişdi. Burda konu bile açmişdim. Herkes yaptir dedi. Ben de kesin yaptiricam diye karar verdim. Ama etrafimda kv.ler falan hepsi o kadar dediki hersey normalse neden yaptiriyorsun eskiden uçuz bile dogurugorlardi dikis mi vardi falan. Yine de direndim ama malesef pes ettim. Doktorum ikizler de erken dogumu tetikleye de bilir ama dikişsiz erken dogumdan ihtimal çok çok az dedi. Dusundumki dikis atilsa ve erken dogum olsa başima kakilacak. Pes ettim yaptirmadim. Açilmadan 2 hafta once uzunluk 38 mm.di 2 hafta içinde tamamen kisaldi ve açildi kese sarkdi hatta. Dikis atildi kese delindi. Bir hafta somra da enfeksiyondan kaybettim( sonra bana yaptirma diyenler sut dokmuş kediye donduler

Ahh başınız sağolsun. öyle bir acı ki tarifi yok… Her an aklımda hamileliğim sonlandırıldığından beri hep içimde hemen hamile kalma isteği var
Evet gerçekten tarifi yok. Mezarlari var. Kanimdan canimdan iki beden uyuyor şu an. Mezarlarina gidemedim bile. Ne zaman gidelim dersem ağlama krizim tutuyor. Eşim gidersek daha kotu olucaksim diyor ve goturmuyor. Aglamayacagima guçlu olacagina emin oldukdan sonra goturucem diyor.

Kızlar kızlaar özledim sizi, memlekete gidip geldim, okulda lgs tercihleriyle uğraşıyorum vaktim olmuyor pek, nasılsınız ne yaptınız, durumlar nedir @PembeAnkaKusu Ha-ri Sohrab .
Kolay gelsin canım ablam da tercihlerle uğraşıyordu bugün telaşlı zamanlar Ben de iyi diyelim iyi olsun vaziyetindeyim salı kontrole gittim çift yumurta ikizi bebişler çok sevindik tabii ki ama biraz riskli durumum bende çift rahim vardı zaten erken doğum riskim var bide ikisi de sağda olunca korkutuyor minnoşlar sağlıkla doğsunlar inşallah başka bir şey istemiyorum bir de tam öğrendiğim gün kanama başladı nazar mı oldum ne oldum artık 2 gün sürdü progestan kullanıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür

Rabbim sabır versin ne kadar zor bi aci.. Bende 15 haftalık meleğimi kaybettim bizr vermediler cok küçük diye, bi yanim acaba mezarı olsa daha mi iyi olurdu diyo bi yanim da daha zor olurdu diyor.. Ben babamın mezarina bile cok zor gittim ilk bi kac sene aglaya aglaya gittim

Nasıl vermezler ki? Biz aldık 13 haftalıktı ama mezar bile yaptık… Bende daha gidemedim mezarına

Kolay gelsin canım benim de dayım çook yoğun sürekli veliler arıyor falan bayağ uğraşıyodu.En önemli süreçlerden biri tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…