Kromozom bozukluğu vardi bebeğimde belki ondan vermemislerdir bilmiyorum cnm vermiyoruz patolojiye yollucaz dediler.. Belki de hayırlısı buymus, gerçekten mezarına gitmek belki benim için daha zor olurduNasıl vermezler ki? Biz aldık 13 haftalıktı ama mezar bile yaptık… Bende daha gidemedim mezarına
Yaa insanların uzmanmış gibi konusmalarına akıl vermelerine acayip kızıyorumBende hep rahim agzi uzunlugu normaydi. Doktorum norma olsa bile dikiş onermişdi. Burda konu bile açmişdim. Herkes yaptir dedi. Ben de kesin yaptiricam diye karar verdim. Ama etrafimda kv.ler falan hepsi o kadar dediki hersey normalse neden yaptiriyorsun eskiden uçuz bile dogurugorlardi dikis mi vardi falan. Yine de direndim ama malesef pes ettim. Doktorum ikizler de erken dogumu tetikleye de bilir ama dikişsiz erken dogumdan ihtimal çok çok az dedi. Dusundumki dikis atilsa ve erken dogum olsa başima kakilacak. Pes ettim yaptirmadim. Açilmadan 2 hafta once uzunluk 38 mm.di 2 hafta içinde tamamen kisaldi ve açildi kese sarkdi hatta. Dikis atildi kese delindi. Bir hafta somra da enfeksiyondan kaybettim( sonra bana yaptirma diyenler sut dokmuş kediye donduler
Çok geçmiş olsunKromozom bozukluğu vardi bebeğimde belki ondan vermemislerdir bilmiyorum cnm vermiyoruz patolojiye yollucaz dediler.. Belki de hayırlısı buymus, gerçekten mezarına gitmek belki benim için daha zor olurdu
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım ikiz sanırım bebekler mesajların hepsini okuyamadım 3 4 gündür girmedim nasılsın şimdi kanama devam ediyormuÇok sağ ol kuzum ama kanamam var progestan da kullanıyorum ama geçmedi… Düne kadar birşeyim yoktu ne güzel yine aynı şeyler oluyor gibi geliyor…Annemin babannesi tek yumurta ikizi ama bu tedaviden oldu muhtemelen çift yumurta gibi görünüyor canım inşallah sağlıkla doğsunlar başka bir şey istemiyorum benim için dua et olur mu senin duaların tutuyor bende
Çok teşekkür ederim kuzum bir saat falan sevinebildik sadece allah sevindirmek istediği kuluna önce eşşeğinin kaybettirip sonra buldururmuş ya bizde tam tersi gibi gelmeye başladı… Yıkım büyüyor gittikçe…
Aaa inşallah gelmez kızYaa çok kolay gelsinbende son durum bat yarın ama 2 gündür kahve leke geliyor sökülmedi bir türlü
Aynen kuzum pek zman kalmıyor, kör topal götürüyorum diğer işleri,ocukların işi görülsünde, okula da gidiyorum ben bizimkilerin pek İnternet imkanı yok.Kolay gelsin canımbenim de dayım çook yoğun sürekli veliler arıyor falan bayağ uğraşıyodu.En önemli süreçlerden biri tabi.
Yaaa gerçekten miiiKolay gelsin canım ablam da tercihlerle uğraşıyordu bugün telaşlı zamanlarBen de iyi diyelim iyi olsun vaziyetindeyim salı kontrole gittim çift yumurta ikizi bebişler çok sevindik tabii ki ama biraz riskli durumum bende çift rahim vardı zaten erken doğum riskim var bide ikisi de sağda olunca korkutuyor minnoşlar sağlıkla doğsunlar inşallah başka bir şey istemiyorum bir de tam öğrendiğim gün kanama başladı nazar mı oldum ne oldum artık 2 gün sürdü progestan kullanıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür
Allah kolaylık versin canım, önemli adımlardan biri cocuklar için, dikkatli ve özenli tercih yapmaları gerek, en büyük yardımcılarımız rehber ogretmenler
Yumurta büyütüyorum ben de kuzum yarın 9.günüm
Allah sabir versin canim( evet dinen mezarda bastirmak gerekiyordu. Ruh üfürülmüş, tüm azalari belli olmuş diye. Bizde hatta hoca başinda sureler bile okudu. Bebekler yikandi bileRabbim sabır versin ne kadar zor bi aci.. Bende 15 haftalık meleğimi kaybettim bizr vermediler cok küçük diye, bi yanim acaba mezarı olsa daha mi iyi olurdu diyo bi yanim da daha zor olurdu diyor.. Ben babamın mezarina bile cok zor gittim ilk bi kac sene aglaya aglaya gittim
Evet o zaman da başinin dikiyle gidip çocuklarini bu yuzden kaybeden biri olucakdim. Belki Allah alicakdida bana acidiği için benim de aklimdan çikardi. HayirlisiYaa insanların uzmanmış gibi konusmalarına akıl vermelerine acayip kızıyorumama işte sen de bilemiyorsun ki, belki dikiş atılsa bile o melekler cennete zaten gidecekti..
Allahım bu acıları yasatmasın bir dahaEvet o zaman da başinin dikiyle gidip çocuklarini bu yuzden kaybeden biri olucakdim. Belki Allah alicakdida bana acidiği için benim de aklimdan çikardi. Hayirlisi
Olur mu canımSaol kuzum pek önemsenip sevilmiyoruz ama, ben işime önem veren biriyim, onlar için herşey güzel olur inşallah, ooo süper güzel güzel büyüsün ler inşallah kuzum baya da gün geçmiş
Evet doktor tek de olsa ikiz de olsa mutlaka atilacak dedi. InsaAllah Allah kimseye yasatmaz bu acilariAllahım bu acıları yasatmasın bir dahabidahakı gebelıgınde herhalde mecburen dıkıs atılır deıl mı, kimsenin lak lak konusmasına gerek kalmaz zaten.
İnşallah canımEvet doktor tek de olsa ikiz de olsa mutlaka atilacak dedi. InsaAllah Allah kimseye yasatmaz bu acilari
Sabah beş gibi yaptım negatifAaa inşallah gelmez kıztest yapacak mısın bekleyecek misin kuzum
Yaa geldi miSabah beş gibi yaptım negatifşimdi de söküldü zaten tam gününde hiç şaşmadı
Geldi geldi dün akıntı devam edince geleceğine kendimi hazırlamıştım zaten sadece 2 gün erken başlaması bana ilginç geldi bu yaşıma kadar ilk kez oldu, iyice bir gelmeye başlasın sekreteri arayacağım bakalım ne zaman gel diyecekler ona göre plan belli olur artıkYaa geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?