Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl vermezler ki? Biz aldık 13 haftalıktı ama mezar bile yaptık… Bende daha gidemedim mezarına
Kromozom bozukluğu vardi bebeğimde belki ondan vermemislerdir bilmiyorum cnm vermiyoruz patolojiye yollucaz dediler.. Belki de hayırlısı buymus, gerçekten mezarına gitmek belki benim için daha zor olurdu

Yaa insanların uzmanmış gibi konusmalarına akıl vermelerine acayip kızıyorum ama işte sen de bilemiyorsun ki, belki dikiş atılsa bile o melekler cennete zaten gidecekti..

Kromozom bozukluğu vardi bebeğimde belki ondan vermemislerdir bilmiyorum cnm vermiyoruz patolojiye yollucaz dediler.. Belki de hayırlısı buymus, gerçekten mezarına gitmek belki benim için daha zor olurdu
Çok geçmiş olsun Şuan hamilesiniz sanırım, kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?

Kızlar kızlaar özledim sizi, memlekete gidip geldim, okulda lgs tercihleriyle uğraşıyorum vaktim olmuyor pek, nasılsınız ne yaptınız, durumlar nedir @PembeAnkaKusu Ha-ri Sohrab .
Yaa çok kolay gelsin bende son durum bat yarın ama 2 gündür kahve leke geliyor sökülmedi bir türlü

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım ikiz sanırım bebekler mesajların hepsini okuyamadım 3 4 gündür girmedim nasılsın şimdi kanama devam ediyormu

Kolay gelsin canım benim de dayım çook yoğun sürekli veliler arıyor falan bayağ uğraşıyodu.En önemli süreçlerden biri tabi.
Aynen kuzum pek zman kalmıyor, kör topal götürüyorum diğer işleri,ocukların işi görülsünde, okula da gidiyorum ben bizimkilerin pek İnternet imkanı yok.

Yaaa gerçekten miii ayyy rabbime şükürler olsun, ne güzel haber buçooook sevindim kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah, yaa çift rahim iş Haa, benim arkadaşımda vardı kuzum, son zaman yattı 1 ay, sonra doğum yaptı, dinlenmen gerekiyor bebişler büyüdükçe kuzum, inşallah herşey çok güzel gider hepiniz için ay çok sevindim maşallah aman kimseye söyleme gizle, bol bol dua et, koruyucu ayetleri oku kuzum

Saol kuzum pek önemsenip sevilmiyoruz ama, ben işime önem veren biriyim, onlar için herşey güzel olur inşallah, ooo süper güzel güzel büyüsün ler inşallah kuzum baya da gün geçmiş

Allah sabir versin canim( evet dinen mezarda bastirmak gerekiyordu. Ruh üfürülmüş, tüm azalari belli olmuş diye. Bizde hatta hoca başinda sureler bile okudu. Bebekler yikandi bile

Yaa insanların uzmanmış gibi konusmalarına akıl vermelerine acayip kızıyorum ama işte sen de bilemiyorsun ki, belki dikiş atılsa bile o melekler cennete zaten gidecekti..
Evet o zaman da başinin dikiyle gidip çocuklarini bu yuzden kaybeden biri olucakdim. Belki Allah alicakdida bana acidiği için benim de aklimdan çikardi. Hayirlisi

Evet o zaman da başinin dikiyle gidip çocuklarini bu yuzden kaybeden biri olucakdim. Belki Allah alicakdida bana acidiği için benim de aklimdan çikardi. Hayirlisi
Allahım bu acıları yasatmasın bir daha bidahakı gebelıgınde herhalde mecburen dıkıs atılır deıl mı, kimsenin lak lak konusmasına gerek kalmaz zaten.

Saol kuzum pek önemsenip sevilmiyoruz ama, ben işime önem veren biriyim, onlar için herşey güzel olur inşallah, ooo süper güzel güzel büyüsün ler inşallah kuzum baya da gün geçmiş
Olur mu canım en sevilen branşlardan biri, yani benım gördüğüm öyle hep.. Ben napim matematik dersi sevmeyen hocasını da sevmiyor

Geldi geldi dün akıntı devam edince geleceğine kendimi hazırlamıştım zaten sadece 2 gün erken başlaması bana ilginç geldi bu yaşıma kadar ilk kez oldu, iyice bir gelmeye başlasın sekreteri arayacağım bakalım ne zaman gel diyecekler ona göre plan belli olur artık

Kızlar dün rahim emar randevum vardı birde kadın doğum kontrol randevusu alayım dedim. Sekretere kan sonuçlarim ne zaman çıkar diye sordum o da çıkmış dedi ama hormon yok deyince ekleyim şimdi kam verin dedi. Bende verdim ama sonradan hatırladım adetin 3. Günü falan değil bir hafta olmuş adet biteli. Fsh 10 di önce şimdi 5 olmuş.int okudum adet dönemi dışı yüksek çıkar adet 3. 5. Günü doğru değerdir demiş. Ama benimki tam tersi 5 çıkmış. Bunda bir gariplik yok mu.
Birde prolaktin yüksek cikmis o da adet dışı olduğu için sanırım. Sizinkiler nasıldı. Doktor randevusu haftaya daha çok var merak ettim

Kürtaj sonrası ilk adetim 28 gün sonra zamanında geldi fakat ikinci adetim 35 gün geçti hala yok belirti de yok böyle bir şey başına gelen var mı ? Doktor kontrolüne gittiğimde ilk adet sonrası gayet iyi olduğu söylenmişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…