Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında dogru zamanda geldı kuzum, bızım hastane lekelnmeyı adet saymıyor, aktıf kanamanın ıkıncı gunu gelın dıyorlar hep. Aktıf olarak bugun basladıysa 1.gunun bugundur

Aslında dogru zamanda geldı kuzum, bızım hastane lekelnmeyı adet saymıyor, aktıf kanamanın ıkıncı gunu gelın dıyorlar hep. Aktıf olarak bugun basladıysa 1.gunun bugundur
Tabi tabi bende hep öyle kabul ediyorum önce de leke bir gün önce akşam gelirdi bu iki gün önceden başlayınca bir an aklım karıştı o kadar ama artık nasip

Tabi tabi bende hep öyle kabul ediyorum önce de leke bir gün önce akşam gelirdi bu iki gün önceden başlayınca bir an aklım karıştı o kadar ama artık nasip
İlacları etkısı olabılır canım, hormon ilacları ınsanın ezberini bozuyor maalesef, ben de bugun kontrole gıttım yarın da çagırdı, pazartesi toplama olacak, yarın aksama catlatma iğneleri mi yaptırırız %90dedı

Şimdi toplanıp dondurulacak ya o esnada bileceksin yine değil mi nasıl kalite olanlar donduruldu diye

Şimdi toplanıp dondurulacak ya o esnada bileceksin yine değil mi nasıl kalite olanlar donduruldu diye
Aynen haber vereceklerdir, ertesi gun dollenıp dollenmedıgını soyluyorlar, oncekı dondurulmadı ama kaç tane donduruldu günü da haber verirler

Aynen haber vereceklerdir, ertesi gun dollenıp dollenmedıgını soyluyorlar, oncekı dondurulmadı ama kaç tane donduruldu günü da haber verirler
İnaşlah en sağlıklılar olurlar da aklın rahat beklersin yaa

Çok geçmiş olsun Şuan hamilesiniz sanırım, kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?
Eylulde kaybettim kızımı haziranda hamile olduğumu öğrendim cok şükür ama benim adetimin düzene girmesi 3 ay sürdü bide kayınpederim vefat etti bu sure icinde yani denememizin 6.ayinda geldi mucizem cok şükür

Allah sabir versin canim( evet dinen mezarda bastirmak gerekiyordu. Ruh üfürülmüş, tüm azalari belli olmuş diye. Bizde hatta hoca başinda sureler bile okudu. Bebekler yikandi bile
Belki de benim için böyle daha iyi oldu diyorum açıkçası ilk zamanlar cok düşündüm cok üzüldüm ama hayırlısı buymuş diyorum artik, zaten doktorum biz gömüyoruz bebeğin büyük zaten dedi, yani suan bi mezarı var ama yerini bilmiyoruz sadece

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım ikiz sanırım bebekler mesajların hepsini okuyamadım 3 4 gündür girmedim nasılsın şimdi kanama devam ediyormu
Amin canım çok sağ ol evet iki kese göründü o güne kadar birşeyim yoktu öğrendiğim gün kanama başladı geçer gibi oluyor bazen ama bazen de tekrar geliyor bu sabah yine biraz koyu renk geldi doktorum koyu renk olursa endişelenme demişti… Allaha emanet artık progestan falan kullanıyorum elimden başka bir şey gelmiyor inşallah sağlıklı olurlar başka bir şey istemiyorum
Evet kuzum çok şükür çok seviniyorum ama endişe de var tabi evet bu çift rahim olayı herkeste farklı oluyor kimisi hamile kalana kadar bilmiyor bile gayet 9 ayda normal doğuruyor kimisi erken doğum yapıyor… Benim ikisi bir tarafta olduğu için tehlike var belki dikiş gerekebilir ilerde rahimağzı yüksekliğini ölçücekmiş sürekli o demedi ama ben tahmin ettim. Yeter ki sağlıklı olsunlar dikiş problem değil…

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben yerim onları ya Ayy Walla içim kıpır kıpır oluyor sen mesaj yazınca, belki benim de ikizlerim olur

Evet onemli olan o. Bir arkadasimda bebeği evde düşmüşdu korkmuşlardi. Çope atmişlardi. O yuzden tabi yerini bilmek onemli değil onemli olan çope atilmamasi yavrularimiziz

İnsallah kuzum şöyle iki üç transferlik embriyo olsa kafam daha da rahatlar
Sen böyle söyleyince bile benim içim kıpır kıpır oluyor ya neden bilmiyorum kendim de uğraşıyorum ama Allah biliyor sana da ayrı heyecanlanıyorum hele PembeAnkaKusu ikiz dedi sanki benim olacak kadar mutlu oldum aklıma geldikçe onu okuyorum uzaktan

Yarın saat 10 da randevum var benim de

Vallahı benım de içim kıpır kıpır oluyor onun ıcın, bı de normal ıkız oldu, daha bi heyecanlı
Yarın senın de guzel haberlerini alalım ınsallah, asılamada da ıkız olma sansı yuksek, yumurta gelıstırcek cunku senden de bı ıkız haberı alsak, şahane olur

Inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlesin gebeliğin ikisini birden sağlıklı kucağına almak nasip olsun kuzum

Sendende güzel haberler alalım inşallah

Valla hepimizin sağlıklı bebekleri olsun bana yeter

Ben yerim onları ya Ayy Walla içim kıpır kıpır oluyor sen mesaj yazınca, belki benim de ikizlerim olur
Ay ben de seni yerim inşallah inşallah bu kadar beklemeye ikiz olsun senin de sevinçten uçalım benim fallarımda da hep ikiz çıkardı biliyor musun pek inanmam ama falsız da kalma derler ya tanıdık biri diyince bakayım diye bak derim denk geldi heralde hatta geçen sahilde yürürken falcı kadın sana fal bakayım güzel kız ikizlerin olacak falan dedi biz de yürüdük gittik sağ ol abla falan dedik kaçtık resmen herkese diyorlar muhtemelen ama denk gelince bi aaaa oldum
Yaaa canlarım benim çok teşekkür ederim sevincimi sizlerle paylaşmak çok güzel
Ay inşallah inşallah ben de çok umutluyum yumoşlar güzel büyüyor spermleri yanına bıraktılar mı oldu bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…