Aslında dogru zamanda geldı kuzum, bızım hastane lekelnmeyı adet saymıyor, aktıf kanamanın ıkıncı gunu gelın dıyorlar hep. Aktıf olarak bugun basladıysa 1.gunun bugundurGeldi geldi dün akıntı devam edince geleceğine kendimi hazırlamıştım zaten sadece 2 gün erken başlaması bana ilginç geldi bu yaşıma kadar ilk kez oldu, iyice bir gelmeye başlasın sekreteri arayacağım bakalım ne zaman gel diyecekler ona göre plan belli olur artık
Tabi tabi bende hep öyle kabul ediyorum önce de leke bir gün önce akşam gelirdi bu iki gün önceden başlayınca bir an aklım karıştı o kadar ama artık nasipAslında dogru zamanda geldı kuzum, bızım hastane lekelnmeyı adet saymıyor, aktıf kanamanın ıkıncı gunu gelın dıyorlar hep. Aktıf olarak bugun basladıysa 1.gunun bugundur
İlacları etkısı olabılır canım, hormon ilacları ınsanın ezberini bozuyor maalesef, ben de bugun kontrole gıttım yarın da çagırdı, pazartesi toplama olacak, yarın aksama catlatma iğneleri mi yaptırırız %90dedıTabi tabi bende hep öyle kabul ediyorum önce de leke bir gün önce akşam gelirdi bu iki gün önceden başlayınca bir an aklım karıştı o kadar ama artık nasip
Şimdi toplanıp dondurulacak ya o esnada bileceksin yine değil mi nasıl kalite olanlar donduruldu diyeİlacları etkısı olabılır canım, hormon ilacları ınsanın ezberini bozuyor maalesef, ben de bugun kontrole gıttım yarın da çagırdı, pazartesi toplama olacak, yarın aksama catlatma iğneleri mi yaptırırız %90dedı
Aynen haber vereceklerdir, ertesi gun dollenıp dollenmedıgını soyluyorlar, oncekı dondurulmadı ama kaç tane donduruldu günü da haber verirlerŞimdi toplanıp dondurulacak ya o esnada bileceksin yine değil mi nasıl kalite olanlar donduruldu diye
İnaşlah en sağlıklılar olurlar da aklın rahat beklersin yaaAynen haber vereceklerdir, ertesi gun dollenıp dollenmedıgını soyluyorlar, oncekı dondurulmadı ama kaç tane donduruldu günü da haber verirler
Eylulde kaybettim kızımı haziranda hamile olduğumu öğrendim cok şükür ama benim adetimin düzene girmesi 3 ay sürdü bide kayınpederim vefat etti bu sure icinde yani denememizin 6.ayinda geldi mucizem cok şükürÇok geçmiş olsunŞuan hamilesiniz sanırım, kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız?
Belki de benim için böyle daha iyi oldu diyorum açıkçası ilk zamanlar cok düşündüm cok üzüldüm ama hayırlısı buymuş diyorum artik, zaten doktorum biz gömüyoruz bebeğin büyük zaten dedi, yani suan bi mezarı var ama yerini bilmiyoruz sadeceAllah sabir versin canim( evet dinen mezarda bastirmak gerekiyordu. Ruh üfürülmüş, tüm azalari belli olmuş diye. Bizde hatta hoca başinda sureler bile okudu. Bebekler yikandi bile
İnsallah kuzum şöyle iki üç transferlik embriyo olsa kafam daha da rahatlarİnaşlah en sağlıklılar olurlar da aklın rahat beklersin yaa
Amin canım çok sağ ol evet iki kese göründü o güne kadar birşeyim yoktu öğrendiğim gün kanama başladı geçer gibi oluyor bazen ama bazen de tekrar geliyor bu sabah yine biraz koyu renk geldi doktorum koyu renk olursa endişelenme demişti… Allaha emanet artık progestan falan kullanıyorum elimden başka bir şey gelmiyor inşallah sağlıklı olurlar başka bir şey istemiyorumSağlıkla kucağına almak nasip olsun canım ikiz sanırım bebekler mesajların hepsini okuyamadım 3 4 gündür girmedim nasılsın şimdi kanama devam ediyormu
Evet kuzum çok şükür çok seviniyorum ama endişe de var tabiYaaa gerçekten miiiayyy rabbime şükürler olsun, ne güzel haber bu çooook sevindim kuzum, sağlıkla kucağına al inşallah, yaa çift rahim iş Haa, benim arkadaşımda vardı kuzum, son zaman yattı 1 ay, sonra doğum yaptı, dinlenmen gerekiyor bebişler büyüdükçe kuzum, inşallah herşey çok güzel gider hepiniz için ay çok sevindim maşallah aman kimseye söyleme gizle, bol bol dua et, koruyucu ayetleri oku kuzum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEylulde kaybettim kızımı haziranda hamile olduğumu öğrendim cok şükür ama benim adetimin düzene girmesi 3 ay sürdü bide kayınpederim vefat etti bu sure icinde yani denememizin 6.ayinda geldi mucizem cok şükü
Ben yerim onları yaAmin canım çok sağ ol evet iki kese göründü o güne kadar birşeyim yoktu öğrendiğim gün kanama başladı geçer gibi oluyor bazen ama bazen de tekrar geliyor bu sabah yine biraz koyu renk geldi doktorum koyu renk olursa endişelenme demişti… Allaha emanet artık progestan falan kullanıyorum elimden başka bir şey gelmiyor inşallah sağlıklı olurlar başka bir şey istemiyorum
Evet kuzum çok şükür çok seviniyorum ama endişe de var tabievet bu çift rahim olayı herkeste farklı oluyor kimisi hamile kalana kadar bilmiyor bile gayet 9 ayda normal doğuruyor kimisi erken doğum yapıyor… Benim ikisi bir tarafta olduğu için tehlike var belki dikiş gerekebilir ilerde rahimağzı yüksekliğini ölçücekmiş sürekli o demedi ama ben tahmin ettim. Yeter ki sağlıklı olsunlar dikiş problem değil…
Evet onemli olan o. Bir arkadasimda bebeği evde düşmüşdu korkmuşlardi. Çope atmişlardi. O yuzden tabi yerini bilmek onemli değil onemli olan çope atilmamasi yavrularimizizBelki de benim için böyle daha iyi oldu diyorum açıkçası ilk zamanlar cok düşündüm cok üzüldüm ama hayırlısı buymuş diyorum artik, zaten doktorum biz gömüyoruz bebeğin büyük zaten dedi, yani suan bi mezarı var ama yerini bilmiyoruz sadece
Sen böyle söyleyince bile benim içim kıpır kıpır oluyor ya neden bilmiyorum kendim de uğraşıyorum ama Allah biliyor sana da ayrı heyecanlanıyorumİnsallah kuzum şöyle iki üç transferlik embriyo olsa kafam daha da rahatlar
Vallahı benım de içim kıpır kıpır oluyor onun ıcın, bı de normal ıkız oldu, daha bi heyecanlıSen böyle söyleyince bile benim içim kıpır kıpır oluyor ya neden bilmiyorum kendim de uğraşıyorum ama Allah biliyor sana da ayrı heyecanlanıyorumhele PembeAnkaKusu ikiz dedi sanki benim olacak kadar mutlu oldum aklıma geldikçe onu okuyorum uzaktan
Yarın saat 10 da randevum var benim de
Inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlesin gebeliğin ikisini birden sağlıklı kucağına almak nasip olsun kuzumAmin canım çok sağ ol evet iki kese göründü o güne kadar birşeyim yoktu öğrendiğim gün kanama başladı geçer gibi oluyor bazen ama bazen de tekrar geliyor bu sabah yine biraz koyu renk geldi doktorum koyu renk olursa endişelenme demişti… Allaha emanet artık progestan falan kullanıyorum elimden başka bir şey gelmiyor inşallah sağlıklı olurlar başka bir şey istemiyorum
Evet kuzum çok şükür çok seviniyorum ama endişe de var tabievet bu çift rahim olayı herkeste farklı oluyor kimisi hamile kalana kadar bilmiyor bile gayet 9 ayda normal doğuruyor kimisi erken doğum yapıyor… Benim ikisi bir tarafta olduğu için tehlike var belki dikiş gerekebilir ilerde rahimağzı yüksekliğini ölçücekmiş sürekli o demedi ama ben tahmin ettim. Yeter ki sağlıklı olsunlar dikiş problem değil…
Sendende güzel haberler alalım inşallahSen böyle söyleyince bile benim içim kıpır kıpır oluyor ya neden bilmiyorum kendim de uğraşıyorum ama Allah biliyor sana da ayrı heyecanlanıyorumhele PembeAnkaKusu ikiz dedi sanki benim olacak kadar mutlu oldum aklıma geldikçe onu okuyorum uzaktan
Valla hepimizin sağlıklı bebekleri olsun bana yeterVallahı benım de içim kıpır kıpır oluyor onun ıcın, bı de normal ıkız oldu, daha bi heyecanlı
Yarın senın de guzel haberlerini alalım ınsallah, asılamada da ıkız olma sansı yuksek, yumurta gelıstırcek cunkusenden de bı ıkız haberı alsak, şahane olur
Amin amin hepimiz alalım inşallahSendende güzel haberler alalım inşallah
Ay ben de seni yerim inşallah inşallah bu kadar beklemeye ikiz olsun senin de sevinçten uçalımBen yerim onları yaAyy Walla içim kıpır kıpır oluyor sen mesaj yazınca, belki benim de ikizlerim olur
Yaaa canlarım benim çok teşekkür ederim sevincimi sizlerle paylaşmak çok güzelSen böyle söyleyince bile benim içim kıpır kıpır oluyor ya neden bilmiyorum kendim de uğraşıyorum ama Allah biliyor sana da ayrı heyecanlanıyorumhele PembeAnkaKusu ikiz dedi sanki benim olacak kadar mutlu oldum aklıma geldikçe onu okuyorum uzaktan
Ay inşallah inşallah ben de çok umutluyum yumoşlar güzel büyüyor spermleri yanına bıraktılar mı oldu bu işVallahı benım de içim kıpır kıpır oluyor onun ıcın, bı de normal ıkız oldu, daha bi heyecanlı
Yarın senın de guzel haberlerini alalım ınsallah, asılamada da ıkız olma sansı yuksek, yumurta gelıstırcek cunkusenden de bı ıkız haberı alsak, şahane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?