Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh herşey yolunda gider

Sen içini ferah tut yine de, stresin kimseye faydası yok sağlıkla gelirler inşallah gerek kalmaz inşallah ama bir de pessar (yazılışı doğrudur inş) takıyolarmış düşüğü önlemek için. Onu da bir araştır istersen canım.

Selam kızlar bugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın

Geçmiş olsun canım acı cektıgıne göre tüpler de hafif tıkanıklıklar varmıs demek ki, onlar da basıncla acılmıslardır, Hıc tıkanıklık olmayanlar hıcbısey hissetmiyormus.. Kurtuldun cok sukur, bu 3 ay altın aylar senın ıcın

Evet kuzum rahim ağzına bir şeyler takılıyormuş yetmezlik olmasın diye kalp atışlarını duyalım da sorucam inşallah ne gerekiyorsa yaparız çok sağ ol senin durumlar nasıl ağrın devam ediyor mu?

Geçmiş olsun kuzuuum kıyamam keşke uyutsalarmış ama olsun artık geçti gitti güzel haberler almışsın ne güzel şimdi şansın da artar bebişe vesile olsun inşallah

Evet kuzum rahim ağzına bir şeyler takılıyormuş yetmezlik olmasın diye kalp atışlarını duyalım da sorucam inşallah ne gerekiyorsa yaparız çok sağ ol senin durumlar nasıl ağrın devam ediyor mu?
Çağrı gülümserim profilinde sabitlenenlerde var canım oradan bakabilirsin. Bir de serklaj varmış o nedir bilmiyorum ama duruma göre farklı uygulama yapılıyormuş. O yüzden fikir sahibi olmakta fayda var. Şimdiden bakıp şartlandırma kendini tabi ki ama aklında bulunsun diye yazdım bunlara gerek kalmadan gelsinler inşallah yanmayı diyorsun değil mi? 1 aydır ailemin yanındayım canım ben o yüzden yorum yapamıyorum kardeşim doğum yapacak günü geçti ama bebe gelmedi hala, bir haftaya dönmeyi planlıyorum o zaman belli olacak. Bakalım 2. Regl başladı dün, döndüğümde yumurtlama takibi yapıp denemek istiyorum. İnşallah kürtajdandır ve geçmiştir

Tatlım çeken doktor dedi ki ağrı olması daha iyi sıvının geçtiğini gösterir. Valla böyle ağrı çekeceğimi bilsem cesaret edemezdim zaten. Hadi inşallah öyle olur kuzum ya yaz ayları hepimize uğurlu gelsin
Geçmiş olsun kuzuuum kıyamam keşke uyutsalarmış ama olsun artık geçti gitti güzel haberler almışsın ne güzel şimdi şansın da artar bebişe vesile olsun inşallah
Evet çok şükür sıkıntı yok, ağrısına 2 saat katlandım artık napalım bize dua et güzel anne

Doktor da ıyı kılıfına uydurmus keske anestezılı tavsıye etseydim dememiş te.. Benim acı eşiğim cok düşük, o yuzden ben direk anestezılı demıstım.. Neysekı bitti gitti çok şükür gelsin bebişler

Hahaha aynen öyle oldu valla keşke anestezili çektirseydim dedim. Ne gerek var 5 dk çekeceğin ağrı için diyor. Ne 5 dk sı? 2 saat 2 büklüm kıvrandım. Ay evet geçti gitti çok şükür. Sonra tekrar odasına gittim yoktu. Ben de beklemedim. Antibiyotik falan vermedi. Ilişki için de bişey demedi. Yarın ya da öbür gün ilişkiye girsem bişey olur mu acaba? Yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum bu ay

İnşallah kuzum sana da değişiklik oldu hem biraz uzaklaştın bence iyi gelmiştir yumurtlama takibi insanın içini rahatlatıyor ya en azından ne olup bittiğini biliyorsun faydalı olur inşallah
Ediyorum hep kuzum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlere bu kadar acılara da katlanmışsın mukafatı gelir inşallahh

İnşallah canım benim doğum günüme yetişmez ama eşime sürpriz olur belki

İnşallah canım benim doğum günüme yetişmez ama eşime sürpriz olur belki
Senin ne zamandı canım? Çağrı gülümsere baktım bu arada hep dediğin gibi pessar kullanmış benim doktorum da onu takip ediyormuş zaten gidince sorucam onun boyları falan varmış hastaya göre seçiliyormuş bir de bilen birisi yapmazsa tehlikeli olabiliyor sanırım bilgisi var mı sorayım çok sağ ol

Rica ederim canım dediğim gibi gerek kalmasın inşallah ama kalırsa da en uygunu olsun. Benim 22sinde, yumurtlama bile olmayabilir daha, onun 12 ağustos. Yani 20. Günde yumurtlarsam yine denk geliyor

Öncelikle bir sorun çıkmayıp her şey yolunda olması çok iyi çok mutlu oldumşimdi sen taze çektirince detaylı sorayım çünkü benden bir gün isterlerse burada herkesin gittiği çok da düzgün doğru çekiyor dedikleri yer anestezi olmadan çekiyorbenim acı eşiğim nasıl bilmiyorum ama adet ağrım zirvelerde olur bildiğin titremeli, mide bulantısı, belden aşağım felç gibi olur ağrı kesici almadan da asla normal hayatıma devam edemem onun gibi bişey mi acaba yaşadığın

Kuzum teşekkür ederim kıyaslayabildiğim tek şey düşük sancısıydı. Çok çok çok şiddetli regl ağrısı gibi evet. Ama dediğim gibi sen tedirgin olma çünkü benim gittiğim yer vasat bi hastaneydi. Hiç ağrı hissetmeden çekilenler var.

Ben yerim onları ya Ayy Walla içim kıpır kıpır oluyor sen mesaj yazınca, belki benim de ikizlerim olur
İnşallah cnim seninde ikiz haberlerini alırız inşallah

Kız özel birde niye aneztezili yapmadın

Şükür temiz çıkmış hadi yolun açık olsun inşallah senden güzel blhaberler alırız

İnşallah cnim seninde ikiz haberlerini alırız inşallah

Kız özel birde niye aneztezili yapmadın

Şükür temiz çıkmış hadi yolun açık olsun inşallah senden güzel blhaberler alırız
Kuzum tamamen duygusal çok borçlandık taşınma yüzünden. Bugün kendi doktoruma da gitmedim o yüzden. Ama temiz çıktı ya kafam çok rahatladı şükür, sağol tatlım

Canım aşılama öncesi zaten hsg çekilmesi şart diye biliyorum. Muhtemelen senin doktorda ister

Rica ederim canım dediğim gibi gerek kalmasın inşallah ama kalırsa da en uygunu olsun. Benim 22sinde, yumurtlama bile olmayabilir daha, onun 12 ağustos. Yani 20. Günde yumurtlarsam yine denk geliyor
Evet ona yetişmez kuzum ama eşine yetişebilir çok da güzel olur hayırlısı olsun inşallah siz de mi yengeç aslansınız ben de yengecim eşim aslan bu grupta ne çok yengeç var ya bu sene bizim gezegenlerde bir sıkıntı mı vardı da böyle oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…