İnşallahh herşey yolunda giderAy ben de seni yerim inşallah inşallah bu kadar beklemeye ikiz olsun senin de sevinçten uçalımbenim fallarımda da hep ikiz çıkardı biliyor musun pek inanmam ama falsız da kalma derler ya tanıdık biri diyince bakayım diye bak derim denk geldi heralde hatta geçen sahilde yürürken falcı kadın sana fal bakayım güzel kız ikizlerin olacak falan dedi biz de yürüdük gittik sağ ol abla falan dedik kaçtık resmen herkese diyorlar muhtemelen ama denk gelince bi aaaa oldum
Yaaa canlarım benim çok teşekkür ederim sevincimi sizlerle paylaşmak çok güzel
Ay inşallah inşallah ben de çok umutluyum yumoşlar güzel büyüyor spermleri yanına bıraktılar mı oldu bu iş
Sen içini ferah tut yine de, stresin kimseye faydası yokAmin canım çok sağ ol evet iki kese göründü o güne kadar birşeyim yoktu öğrendiğim gün kanama başladı geçer gibi oluyor bazen ama bazen de tekrar geliyor bu sabah yine biraz koyu renk geldi doktorum koyu renk olursa endişelenme demişti… Allaha emanet artık progestan falan kullanıyorum elimden başka bir şey gelmiyor inşallah sağlıklı olurlar başka bir şey istemiyorum
Evet kuzum çok şükür çok seviniyorum ama endişe de var tabievet bu çift rahim olayı herkeste farklı oluyor kimisi hamile kalana kadar bilmiyor bile gayet 9 ayda normal doğuruyor kimisi erken doğum yapıyor… Benim ikisi bir tarafta olduğu için tehlike var belki dikiş gerekebilir ilerde rahimağzı yüksekliğini ölçücekmiş sürekli o demedi ama ben tahmin ettim. Yeter ki sağlıklı olsunlar dikiş problem değil…
Geçmiş olsun canımSelam kızlarbugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın
Evet kuzum rahim ağzına bir şeyler takılıyormuş yetmezlik olmasın diye kalp atışlarını duyalım da sorucam inşallah ne gerekiyorsa yaparızSen içini ferah tut yine de, stresin kimseye faydası yoksağlıkla gelirler inşallah gerek kalmaz inşallah ama bir de pessar (yazılışı doğrudur inş ) takıyolarmış düşüğü önlemek için. Onu da bir araştır istersen canım.
Geçmiş olsun kuzuuum kıyamam keşke uyutsalarmış ama olsun artık geçti gitti güzel haberler almışsın ne güzel şimdi şansın da artar bebişe vesile olsun inşallahSelam kızlarbugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın
Çağrı gülümserim profilinde sabitlenenlerde var canım oradan bakabilirsin. Bir de serklaj varmış o nedir bilmiyorum ama duruma göre farklı uygulama yapılıyormuş. O yüzden fikir sahibi olmakta fayda var. Şimdiden bakıp şartlandırma kendini tabi ki ama aklında bulunsun diye yazdımEvet kuzum rahim ağzına bir şeyler takılıyormuş yetmezlik olmasın diye kalp atışlarını duyalım da sorucam inşallah ne gerekiyorsa yaparızçok sağ ol senin durumlar nasıl ağrın devam ediyor mu?
Tatlım çeken doktor dedi ki ağrı olması daha iyi sıvının geçtiğini gösterir. Valla böyle ağrı çekeceğimi bilsem cesaret edemezdim zaten. Hadi inşallah öyle olur kuzum yaGeçmiş olsun canımacı cektıgıne göre tüpler de hafif tıkanıklıklar varmıs demek ki, onlar da basıncla acılmıslardır, Hıc tıkanıklık olmayanlar hıcbısey hissetmiyormus.. Kurtuldun cok sukur, bu 3 ay altın aylar senın ıcın
Evet çok şükür sıkıntı yok, ağrısına 2 saat katlandım artık napalımGeçmiş olsun kuzuuum kıyamam keşke uyutsalarmış ama olsun artık geçti gitti güzel haberler almışsın ne güzel şimdi şansın da artar bebişe vesile olsun inşallah
Doktor da ıyı kılıfına uydurmusTatlım çeken doktor dedi ki ağrı olması daha iyi sıvının geçtiğini gösterir. Valla böyle ağrı çekeceğimi bilsem cesaret edemezdim zaten. Hadi inşallah öyle olur kuzum yayaz ayları hepimize uğurlu gelsin
Evet çok şükür sıkıntı yok, ağrısına 2 saat katlandım artık napalımbize dua et güzel anne
Hahaha aynen öyle oldu vallaDoktor da ıyı kılıfına uydurmuskeske anestezılı tavsıye etseydim dememiş te.. Benim acı eşiğim cok düşük, o yuzden ben direk anestezılı demıstım.. Neysekı bitti gitti çok şükür gelsin bebişler
İnşallah kuzum sana da değişiklik oldu hem biraz uzaklaştın bence iyi gelmiştirÇağrı gülümserim profilinde sabitlenenlerde var canım oradan bakabilirsin. Bir de serklaj varmış o nedir bilmiyorum ama duruma göre farklı uygulama yapılıyormuş. O yüzden fikir sahibi olmakta fayda var. Şimdiden bakıp şartlandırma kendini tabi ki ama aklında bulunsun diye yazdımbunlara gerek kalmadan gelsinler inşallah yanmayı diyorsun değil mi? 1 aydır ailemin yanındayım canım ben o yüzden yorum yapamıyorum kardeşim doğum yapacak günü geçti ama bebe gelmedi hala, bir haftaya dönmeyi planlıyorum o zaman belli olacak. Bakalım 2. Regl başladı dün, döndüğümde yumurtlama takibi yapıp denemek istiyorum. İnşallah kürtajdandır ve geçmiştir
Ediyorum hep kuzum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlereTatlım çeken doktor dedi ki ağrı olması daha iyi sıvının geçtiğini gösterir. Valla böyle ağrı çekeceğimi bilsem cesaret edemezdim zaten. Hadi inşallah öyle olur kuzum yayaz ayları hepimize uğurlu gelsin
Evet çok şükür sıkıntı yok, ağrısına 2 saat katlandım artık napalımbize dua et güzel anne
İnşallah canımİnşallah kuzum sana da değişiklik oldu hem biraz uzaklaştın bence iyi gelmiştiryumurtlama takibi insanın içini rahatlatıyor ya en azından ne olup bittiğini biliyorsun faydalı olur inşallah
Ediyorum hep kuzum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerebu kadar acılara da katlanmışsın mukafatı gelir inşallahh
Senin ne zamandı canım? Çağrı gülümsere baktım bu arada hep dediğin gibi pessar kullanmış benim doktorum da onu takip ediyormuş zaten gidince sorucam onun boyları falan varmış hastaya göre seçiliyormuş bir de bilen birisi yapmazsa tehlikeli olabiliyor sanırım bilgisi var mı sorayım çok sağ olİnşallah canımbenim doğum günüme yetişmez ama eşime sürpriz olur belki
Rica ederim canım dediğim gibi gerek kalmasın inşallah ama kalırsa da en uygunu olsun. Benim 22sinde, yumurtlama bile olmayabilir daha, onun 12 ağustos. Yani 20. Günde yumurtlarsam yine denk geliyorSenin ne zamandı canım? Çağrı gülümsere baktım bu arada hep dediğin gibi pessar kullanmış benim doktorum da onu takip ediyormuş zaten gidince sorucam onun boyları falan varmış hastaya göre seçiliyormuş bir de bilen birisi yapmazsa tehlikeli olabiliyor sanırım bilgisi var mı sorayım çok sağ ol
Öncelikle bir sorun çıkmayıp her şey yolunda olması çok iyi çok mutlu oldumSelam kızlarbugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın
Kuzum teşekkür ederimÖncelikle bir sorun çıkmayıp her şey yolunda olması çok iyi çok mutlu oldumşimdi sen taze çektirince detaylı sorayım çünkü benden bir gün isterlerse burada herkesin gittiği çok da düzgün doğru çekiyor dedikleri yer anestezi olmadan çekiyor benim acı eşiğim nasıl bilmiyorum ama adet ağrım zirvelerde olur bildiğin titremeli, mide bulantısı, belden aşağım felç gibi olur ağrı kesici almadan da asla normal hayatıma devam edemem onun gibi bişey mi acaba yaşadığın
İnşallah cnim seninde ikiz haberlerini alırız inşallahBen yerim onları yaAyy Walla içim kıpır kıpır oluyor sen mesaj yazınca, belki benim de ikizlerim olur
Selam kızlarbugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın
Kız özel birde niye aneztezili yapmadınTatlım çeken doktor dedi ki ağrı olması daha iyi sıvının geçtiğini gösterir. Valla böyle ağrı çekeceğimi bilsem cesaret edemezdim zaten. Hadi inşallah öyle olur kuzum yayaz ayları hepimize uğurlu gelsin
Kuzum tamamen duygusalİnşallah cnim seninde ikiz haberlerini alırız inşallah
Kız özel birde niye aneztezili yapmadın
Şükür temiz çıkmış hadi yolun açık olsuninşallah senden güzel blhaberler alırız
Canım aşılama öncesi zaten hsg çekilmesi şart diye biliyorum. Muhtemelen senin doktorda isterÖncelikle bir sorun çıkmayıp her şey yolunda olması çok iyi çok mutlu oldumşimdi sen taze çektirince detaylı sorayım çünkü benden bir gün isterlerse burada herkesin gittiği çok da düzgün doğru çekiyor dedikleri yer anestezi olmadan çekiyor benim acı eşiğim nasıl bilmiyorum ama adet ağrım zirvelerde olur bildiğin titremeli, mide bulantısı, belden aşağım felç gibi olur ağrı kesici almadan da asla normal hayatıma devam edemem onun gibi bişey mi acaba yaşadığın
Evet ona yetişmez kuzum ama eşine yetişebilir çok da güzel olur hayırlısı olsun inşallahRica ederim canım dediğim gibi gerek kalmasın inşallah ama kalırsa da en uygunu olsun. Benim 22sinde, yumurtlama bile olmayabilir daha, onun 12 ağustos. Yani 20. Günde yumurtlarsam yine denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?