İnşallah canımEvet ona yetişmez kuzum ama eşine yetişebilir çok da güzel olur hayırlısı olsun inşallahsiz de mi yengeç aslansınız ben de yengecim eşim aslan bu grupta ne çok yengeç var ya bu sene bizim gezegenlerde bir sıkıntı mı vardı da böyle oldu acaba
Yok tedirgin değilim nedense ağrı olacağını bilsem de tuhaf bir rahatlık var tabi isterseKuzum teşekkür ederimkıyaslayabildiğim tek şey düşük sancısıydı. Çok çok çok şiddetli regl ağrısı gibi evet. Ama dediğim gibi sen tedirgin olma çünkü benim gittiğim yer vasat bi hastaneydi. Hiç ağrı hissetmeden çekilenler var.
Hiç belli olmaz zaten önce hemen oldu dur bakalım ilk böyle deneyelim deyip istemeyebilir bazen bir rahatlığı oluyor, yalan yok ilk seferde bende çok aman çekilsin modunda değilim tutmazsa zaten bi dinlemeceğim o ara çektiririmCanım aşılama öncesi zaten hsg çekilmesi şart diye biliyorum. Muhtemelen senin doktorda ister
Canım keşke anestezili çektirseymişsin.. Neyseki geçti atlattın artık. Bende de bi problem çıkmamıştı, problem yoksa neden dış gebelik oldu muammaSelam kızlarbugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın
Insallh olurda hiç bunlarada gerek kalmaz canım. Bazen herseyi yaptırsanda o vaktini beklemden gelmiyor zaten. Bak bizim hersey temiz yine yok yine canım.Yok tedirgin değilim nedense ağrı olacağını bilsem de tuhaf bir rahatlık var tabi isterse
Hiç belli olmaz zaten önce hemen oldu dur bakalım ilk böyle deneyelim deyip istemeyebilir bazen bir rahatlığı oluyor, yalan yok ilk seferde bende çok aman çekilsin modunda değilim tutmazsa zaten bi dinlemeceğim o ara çektiririm
Yeterki olacaksa sağlıklı ve hayırlı olsun valla bizde sağlıklı olalım tabi o arada başka hiç bir şeyde gözüm yok artık, bazen bir daral geliyordu ama bu ara şükür bu kafadayım çünkü bir tanıdığım evlenir evlenmez isteyip hamile kaldı bebeği oldu dıştan ne güzel denecekken sağlıklı bebeğe bişey oldu her yerinde morluklar lösemi ye kadar şüphelendiler onu da görünce içten içe bilsem de daha bir idrak ettim zaman önemli değil bir şekilde Rabbim sabrını veriyor yeterki nasip edecekse sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeInsallh olurda hiç bunlarada gerek kalmaz canım. Bazen herseyi yaptırsanda o vaktini beklemden gelmiyor zaten. Bak bizim hersey temiz yine yok yine canım.
Anlaşıyoruz aslında objektif olmak gerekirse benden daha kolay bi insanİnşallah canımbirçok şeyimiz denk gelmiş seninle evet eşim aslan biraz zor bi burç ama idare etmeye çalışıyorum sizin nasıl anlaşabiliyor musunuz?
Çok doğru canım.. Hayırlı zaman ne zamansa o zaman geleceklerdir insallh. Cok yorulduğumu hissediyorum bende. Ama unudumu yitirmişte değilim. Rabbim kimseyi ne evkat hasretiyle ne de acısıyla sınamasın insallh ❤ zaten tablomuz doldu maasallh sıra bizede gelecek insallhYeterki olacaksa sağlıklı ve hayırlı olsun valla bizde sağlıklı olalım tabi o arada başka hiç bir şeyde gözüm yok artık, bazen bir daral geliyordu ama bu ara şükür bu kafadayım çünkü bir tanıdığım evlenir evlenmez isteyip hamile kaldı bebeği oldu dıştan ne güzel denecekken sağlıklı bebeğe bişey oldu her yerinde morluklar lösemi ye kadar şüphelendiler onu da görünce içten içe bilsem de daha bir idrak ettim zaman önemli değil bir şekilde Rabbim sabrını veriyor yeterki nasip edecekse sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Ay başını okuyunca beğene bastım ama bebeğin durumunu okuyunca yüzüm düştü resmen. Allah şifasını versin inşallahYeterki olacaksa sağlıklı ve hayırlı olsun valla bizde sağlıklı olalım tabi o arada başka hiç bir şeyde gözüm yok artık, bazen bir daral geliyordu ama bu ara şükür bu kafadayım çünkü bir tanıdığım evlenir evlenmez isteyip hamile kaldı bebeği oldu dıştan ne güzel denecekken sağlıklı bebeğe bişey oldu her yerinde morluklar lösemi ye kadar şüphelendiler onu da görünce içten içe bilsem de daha bir idrak ettim zaman önemli değil bir şekilde Rabbim sabrını veriyor yeterki nasip edecekse sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Valla anlamıyorum ki kuzum şans işte.. Düşüğün de bir sebebi yok şu anda. Bir daha yaşamayalım ama yaaCanım keşke anestezili çektirseymişsin.. Neyseki geçti atlattın artık. Bende de bi problem çıkmamıştı, problem yoksa neden dış gebelik oldu muammao da geldi bizi buldu, şansızlık iste
Ay çok sevindim senin adınaAnlaşıyoruz aslında objektif olmak gerekirse benden daha kolay bi insan
Bakalım nasip bazen rüyama giriyor bir ben kalıyorum tablodaÇok doğru canım.. Hayırlı zaman ne zamansa o zaman geleceklerdir insallh. Cok yorulduğumu hissediyorum bende. Ama unudumu yitirmişte değilim. Rabbim kimseyi ne evkat hasretiyle ne de acısıyla sınamasın insallh ❤ zaten tablomuz doldu maasallh sıra bizede gelecek insallhson kapanışı biz yapıcaz gibi geliyor eskilerden
İnsallh kuzum yaValla anlamıyorum ki kuzum şans işte.. Düşüğün de bir sebebi yok şu anda. Bir daha yaşamayalım ama yaa
Yeni sordum kan pıhtılaşması ile ilgili bişey çıkacak gibi şükür kötünün iyisi diyoruzAy başını okuyunca beğene bastım ama bebeğin durumunu okuyunca yüzüm düştü resmen. Allah şifasını versin inşallahhepimize sağlıklı, hayırlı evlat versin Rabbim. Şifa bekleyen yavrulara da şifa
Çok iyi canım, hepte öyle ol zaten ❤ bende kedimi hayal edip duruyorum tablodaBakalım nasip bazen rüyama giriyor bir ben kalıyorum tablodasonra uyanınca amaaan şeytan uğraşıyor deyip geçiyorum valla şükürler olsun bu ara modum iyi olacağı varsa olur kafasındayım tabi hep böyle olamıyorum ama nedense bu ara hiiiç üzerinde durmuyorum bu ay aşılama olup tutmazsa bir iki ay kendim ilaçsız takılcam zaten
Valla bu ay sonrası en olmadı onu deneyeceğim bakalım bendeÇok iyi canım, hepte öyle ol zaten ❤ bende kedimi hayal edip duruyorum tablodabizim bilinç altları da iyi değil ama yine iyi idare ediyorlar bizleri. Insallh tutar canım ya bende saldım iyice doktor işini, kendimiz deniycez. Yine çatlatma vs başlatacaktı normalde. Zaten hep böyle saldığın zamanlarda geliyor mucizeler.
Hemencecik iyileşir inşallahYeni sordum kan pıhtılaşması ile ilgili bişey çıkacak gibi şükür kötünün iyisi diyoruzamin amin her şeyin başı cidden sağlık yaaa o olmadı mı diğer her şey boş
Amin aminHemencecik iyileşir inşallahKesinlikle, dua ediyorum sıralıyorum şöyle olsun böyle olsun diye ama hep en önde sağlık var.
Verilen antibiyotik 2 3 gunluktu yanlıs hatırlamıyorsam 2 yılı gectı ben cektırelı ama, korunmamıstık bız 1 hafta sonra yumurtlama gunumdu, bazı doktorlar duruma gore 1 ay korunma verıyor ama cogu vermiyor cunku sansın yuksek.. Doktorla gorusseydın keske, antıbıyotıgı de alırdın, herturlu enfeksıyon riskine karsı.. Cunku sancı da olmus cekılırken..Hahaha aynen öyle oldu vallakeşke anestezili çektirseydim dedim. Ne gerek var 5 dk çekeceğin ağrı için diyor. Ne 5 dk sı? 2 saat 2 büklüm kıvrandım. Ay evet geçti gitti çok şükür. Sonra tekrar odasına gittim yoktu. Ben de beklemedim. Antibiyotik falan vermedi. Ilişki için de bişey demedi. Yarın ya da öbür gün ilişkiye girsem bişey olur mu acaba? Yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum bu ay
Biliyor musun aynısını dun eşimle konustuk, onların ailesinde bi tanıdıkları 2 3 yıl once 19 yasında bı kızla evlendi kız da cocuk esırgemede büyümüş, onlara memuriyet hakkı veriliyor hemen işe baslamıs sonrada ıste bu tanıdıklara evlenmıs, evlendıgımı ay hamıle kalıyor, hatta gecen yıl bebegı ben de sevmıstım, suan da 2 2 bucuk yasında, cocuga otizm teşhisi konulmuş, babanın umurunda deıl benım cocugumda problem yok dıyor, anne ağlıyor.. Ben gecen yıl cok ımrenmıstim ne guzel hemen cocukları olmus, bebek ıcın ugrasmamıslardıye, hatta eşime genc bıryle evlenseydin falan dıye takılmıstım, onu diyor bana, bak bunda da bi hayır vardır diyor, dusuk yapmasaydın belkı o bebek de otizmli olacaktı diyor.. Tüm bunları duyunca rabbime sukurler olsun diyorum ama evlat hasretiyle de yanıp tutusuyorumYeterki olacaksa sağlıklı ve hayırlı olsun valla bizde sağlıklı olalım tabi o arada başka hiç bir şeyde gözüm yok artık, bazen bir daral geliyordu ama bu ara şükür bu kafadayım çünkü bir tanıdığım evlenir evlenmez isteyip hamile kaldı bebeği oldu dıştan ne güzel denecekken sağlıklı bebeğe bişey oldu her yerinde morluklar lösemi ye kadar şüphelendiler onu da görünce içten içe bilsem de daha bir idrak ettim zaman önemli değil bir şekilde Rabbim sabrını veriyor yeterki nasip edecekse sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Kız nasıl rüya görüyorsun, tabloyu yok ederım senin içinBakalım nasip bazen rüyama giriyor bir ben kalıyorum tablodasonra uyanınca amaaan şeytan uğraşıyor deyip geçiyorum valla şükürler olsun bu ara modum iyi olacağı varsa olur kafasındayım tabi hep böyle olamıyorum ama nedense bu ara hiiiç üzerinde durmuyorum bu ay aşılama olup tutmazsa bir iki ay kendim ilaçsız takılcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?