Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım birçok şeyimiz denk gelmiş seninle evet eşim aslan biraz zor bi burç ama idare etmeye çalışıyorum sizin nasıl anlaşabiliyor musunuz?

Yok tedirgin değilim nedense ağrı olacağını bilsem de tuhaf bir rahatlık var tabi isterse
Canım aşılama öncesi zaten hsg çekilmesi şart diye biliyorum. Muhtemelen senin doktorda ister
Hiç belli olmaz zaten önce hemen oldu dur bakalım ilk böyle deneyelim deyip istemeyebilir bazen bir rahatlığı oluyor, yalan yok ilk seferde bende çok aman çekilsin modunda değilim tutmazsa zaten bi dinlemeceğim o ara çektiririm

Canım keşke anestezili çektirseymişsin.. Neyseki geçti atlattın artık. Bende de bi problem çıkmamıştı, problem yoksa neden dış gebelik oldu muamma o da geldi bizi buldu, şansızlık iste

Insallh olurda hiç bunlarada gerek kalmaz canım. Bazen herseyi yaptırsanda o vaktini beklemden gelmiyor zaten. Bak bizim hersey temiz yine yok yine canım.

Insallh olurda hiç bunlarada gerek kalmaz canım. Bazen herseyi yaptırsanda o vaktini beklemden gelmiyor zaten. Bak bizim hersey temiz yine yok yine canım.
Yeterki olacaksa sağlıklı ve hayırlı olsun valla bizde sağlıklı olalım tabi o arada başka hiç bir şeyde gözüm yok artık, bazen bir daral geliyordu ama bu ara şükür bu kafadayım çünkü bir tanıdığım evlenir evlenmez isteyip hamile kaldı bebeği oldu dıştan ne güzel denecekken sağlıklı bebeğe bişey oldu her yerinde morluklar lösemi ye kadar şüphelendiler onu da görünce içten içe bilsem de daha bir idrak ettim zaman önemli değil bir şekilde Rabbim sabrını veriyor yeterki nasip edecekse sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

Çok doğru canım.. Hayırlı zaman ne zamansa o zaman geleceklerdir insallh. Cok yorulduğumu hissediyorum bende. Ama unudumu yitirmişte değilim. Rabbim kimseyi ne evkat hasretiyle ne de acısıyla sınamasın insallh ❤ zaten tablomuz doldu maasallh sıra bizede gelecek insallh son kapanışı biz yapıcaz gibi geliyor eskilerden

Ay başını okuyunca beğene bastım ama bebeğin durumunu okuyunca yüzüm düştü resmen. Allah şifasını versin inşallah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat versin Rabbim. Şifa bekleyen yavrulara da şifa

Canım keşke anestezili çektirseymişsin.. Neyseki geçti atlattın artık. Bende de bi problem çıkmamıştı, problem yoksa neden dış gebelik oldu muamma o da geldi bizi buldu, şansızlık iste
Valla anlamıyorum ki kuzum şans işte.. Düşüğün de bir sebebi yok şu anda. Bir daha yaşamayalım ama yaa

Bakalım nasip bazen rüyama giriyor bir ben kalıyorum tabloda sonra uyanınca amaaan şeytan uğraşıyor deyip geçiyorum valla şükürler olsun bu ara modum iyi olacağı varsa olur kafasındayım tabi hep böyle olamıyorum ama nedense bu ara hiiiç üzerinde durmuyorum bu ay aşılama olup tutmazsa bir iki ay kendim ilaçsız takılcam zaten

Valla anlamıyorum ki kuzum şans işte.. Düşüğün de bir sebebi yok şu anda. Bir daha yaşamayalım ama yaa
İnsallh kuzum ya bizde bugün eşime randevu aldık ürolojiden salı sperm testi verecek. Bakalım acaba orda mı bi sorun var. Hemde çıkmış olur aradan

Yeni sordum kan pıhtılaşması ile ilgili bişey çıkacak gibi şükür kötünün iyisi diyoruzamin amin her şeyin başı cidden sağlık yaaa o olmadı mı diğer her şey boş

Çok iyi canım, hepte öyle ol zaten ❤ bende kedimi hayal edip duruyorum tabloda bizim bilinç altları da iyi değil ama yine iyi idare ediyorlar bizleri. Insallh tutar canım ya bende saldım iyice doktor işini, kendimiz deniycez. Yine çatlatma vs başlatacaktı normalde. Zaten hep böyle saldığın zamanlarda geliyor mucizeler.

Valla bu ay sonrası en olmadı onu deneyeceğim bakalım bende

Yeni sordum kan pıhtılaşması ile ilgili bişey çıkacak gibi şükür kötünün iyisi diyoruzamin amin her şeyin başı cidden sağlık yaaa o olmadı mı diğer her şey boş
Hemencecik iyileşir inşallah Kesinlikle, dua ediyorum sıralıyorum şöyle olsun böyle olsun diye ama hep en önde sağlık var.

Verilen antibiyotik 2 3 gunluktu yanlıs hatırlamıyorsam 2 yılı gectı ben cektırelı ama, korunmamıstık bız 1 hafta sonra yumurtlama gunumdu, bazı doktorlar duruma gore 1 ay korunma verıyor ama cogu vermiyor cunku sansın yuksek.. Doktorla gorusseydın keske, antıbıyotıgı de alırdın, herturlu enfeksıyon riskine karsı.. Cunku sancı da olmus cekılırken..

Biliyor musun aynısını dun eşimle konustuk, onların ailesinde bi tanıdıkları 2 3 yıl once 19 yasında bı kızla evlendi kız da cocuk esırgemede büyümüş, onlara memuriyet hakkı veriliyor hemen işe baslamıs sonrada ıste bu tanıdıklara evlenmıs, evlendıgımı ay hamıle kalıyor, hatta gecen yıl bebegı ben de sevmıstım, suan da 2 2 bucuk yasında, cocuga otizm teşhisi konulmuş, babanın umurunda deıl benım cocugumda problem yok dıyor, anne ağlıyor.. Ben gecen yıl cok ımrenmıstim ne guzel hemen cocukları olmus, bebek ıcın ugrasmamıslardıye, hatta eşime genc bıryle evlenseydin falan dıye takılmıstım, onu diyor bana, bak bunda da bi hayır vardır diyor, dusuk yapmasaydın belkı o bebek de otizmli olacaktı diyor.. Tüm bunları duyunca rabbime sukurler olsun diyorum ama evlat hasretiyle de yanıp tutusuyorum

Kız nasıl rüya görüyorsun, tabloyu yok ederım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…