Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallh kuzum ya bizde bugün eşime randevu aldık ürolojiden salı sperm testi verecek. Bakalım acaba orda mı bi sorun var. Hemde çıkmış olur aradan
Evet çok iyi yapmışsınız. Bizim bi tek o eksik kaldı ama hamile kalabildiğim için, bir de önceden çocuğu olduğu için çok önemsemiyorlar. Ama kafan her türlü rahat olur, inşallah bi problem yoktur
Kendi doktoruma yazar sorarım artık. Sağol tatlım

Kız nasıl rüya görüyorsun, tabloyu yok ederım senin için
Yok yok kalsın hatta bilinç altıma inat güncel bat 8 ağustos
İşte bunları görünce silkeleniyoruz ama insanız yani tabiki de artık bize de nasip olsun diye istemek hakkımız o kadarını da Rabbim içimizi bilmiyor mu canım isyan etmiyoruz sonuçta ama kafaya koydum bu ay aşılama olmazsa diğer ay hiç bir şey kullanmadan kafama göre takılacağım

Ay kuzum sağlıkla kucakla ikisini , tabi olmaz mı endişe olur kuzum, çift rahim farklı birşey kuzum evet, elimizden gelen dua eneem güzel şeyler konuşalım inşallah, cinsiyet vs

Ay çok sevindim senin adına yükselenler farklı demek ki bizim de genelde iyi çok şükür ama bazen çok saçmalıyor. Zamanla daha iyi anlarız inşallah birbirimizi
Evet inşallah kuzum zaten yengeç burçları her burçla anlaşır derler idare etmeyi öğreniyorsun zamanla biz 12 yıldır tanışıyoruz belki ondan da artık çözmüş olabilirim bu arada çağrı gülümsere yazdım ben durumu cevap vermiş görmem lazım diye ankarada nasıl olacaksa o bi fikir verse iyi olacaktı

Bazen idare edemiyorum batıyo adam bana ay ben de daha iyi çözerim inşallah bir gün
Kilo ver de diyebilirdi mantıklı cevap vermiş canım sonuçta görmeden yorum yapması yanlış olur. Gerek kalmıcak bence boşver

Ay kuzum sağlıkla kucakla ikisini , tabi olmaz mı endişe olur kuzum, çift rahim farklı birşey kuzum evet, elimizden gelen dua eneem güzel şeyler konuşalım inşallah, cinsiyet vs
İnşallah kuzum o günleri görelim de hiç farketmez

Ah kuzum bende çekilirken çok bağırmıştım , Allah yardımcın olsun. Açık olmasına çok sevindim ama oh misss, hadi başlasın çalışmalar

Doğru ya birine öyle demişti dimi aynı doktor mu bu neyse şansımı denedim benim doktor da takip ediyormuş sorarım çok gerekirse ankaraya da gidiveririz artık bir tek o mu takabiliyor pessarı sanki

Doğru ya birine öyle demişti dimi aynı doktor mu bu neyse şansımı denedim benim doktor da takip ediyormuş sorarım çok gerekirse ankaraya da gidiveririz artık bir tek o mu takabiliyor pessarı sanki
Kız bendim o işte bana demişti işinde çok iyidir belki de orasını bilmiyorum ama gerekirse git muayene ol tabi ki. Amaaan inşallah doğuma kadar rahat rahat kendi doktorunla devam edersin. İçine sinen doktor bulmak mesele gerçekten.

Evet yaa haklısın kuzum bide tonlarca sorunum var hepsini tek tek anlat çok zor gelir kendi doktorumla sağlıkla kavuşurum bebişlere inşallah

Ah kuzum bende çekilirken çok bağırmıştım , Allah yardımcın olsun. Açık olmasına çok sevindim ama oh misss, hadi başlasın çalışmalar
Ne zaman geçer bilmiyorum ama sabahtan beri ağrı kesici kas gevşetici falan içiyorum. Kendimi o kasar kasmışım ki ağrıdan, her yerim tutuldu kasıklarımda iğrenç bi ağrı kaldı dokunamıyorum. Hsg mi çekildim, kamyon mu çarptı belli değil

Geçmiş olsun bende çektirdim ama çok az bir sızı hissettim kişiden kişiye fark ediyor sanırım yada çekilen yerle alakalımıdır bilemedim..hayırlısı olsun inşallah ben hsg çekindiğim ay hamile kalmıştım

Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda sanada isteyen herkese de nasip olsun

Evet benim çekildiğim yerle alakalıydı eminim. Ayy ne güzeeel bize de nasip olur inşallah. Doğurdunuz mu peki? Kusura bakmayın çünkü hsg den sonraki gebeliklerde çok düşük vakası da okudum da ondan endişelendim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…