Evet çok iyi yapmışsınız. Bizim bi tek o eksik kaldı ama hamile kalabildiğim için, bir de önceden çocuğu olduğu için çok önemsemiyorlar. Ama kafan her türlü rahat olur, inşallah bi problem yokturİnsallh kuzum yabizde bugün eşime randevu aldık ürolojiden salı sperm testi verecek. Bakalım acaba orda mı bi sorun var. Hemde çıkmış olur aradan
Kendi doktoruma yazar sorarım artık. Sağol tatlımVerilen antibiyotik 2 3 gunluktu yanlıs hatırlamıyorsam 2 yılı gectı ben cektırelı ama, korunmamıstık bız 1 hafta sonra yumurtlama gunumdu, bazı doktorlar duruma gore 1 ay korunma verıyor ama cogu vermiyor cunku sansın yuksek.. Doktorla gorusseydın keske, antıbıyotıgı de alırdın, herturlu enfeksıyon riskine karsı.. Cunku sancı da olmus cekılırken..
Yok yok kalsınKız nasıl rüya görüyorsun, tabloyu yok ederım senin için
İşte bunları görünce silkeleniyoruz ama insanız yani tabiki de artık bize de nasip olsun diye istemek hakkımız o kadarını da Rabbim içimizi bilmiyor mu canım isyan etmiyoruz sonuçta ama kafaya koydum bu ay aşılama olmazsa diğer ay hiç bir şey kullanmadan kafama göre takılacağımBiliyor musun aynısını dun eşimle konustuk, onların ailesinde bi tanıdıkları 2 3 yıl once 19 yasında bı kızla evlendi kız da cocuk esırgemede büyümüş, onlara memuriyet hakkı veriliyor hemen işe baslamıs sonrada ıste bu tanıdıklara evlenmıs, evlendıgımı ay hamıle kalıyor, hatta gecen yıl bebegı ben de sevmıstım, suan da 2 2 bucuk yasında, cocuga otizm teşhisi konulmuş, babanın umurunda deıl benım cocugumda problem yok dıyor, anne ağlıyor.. Ben gecen yıl cok ımrenmıstim ne guzel hemen cocukları olmus, bebek ıcın ugrasmamıslardıye, hatta eşime genc bıryle evlenseydin falan dıye takılmıstım, onu diyor bana, bak bunda da bi hayır vardır diyor, dusuk yapmasaydın belkı o bebek de otizmli olacaktı diyor.. Tüm bunları duyunca rabbime sukurler olsun diyorum ama evlat hasretiyle de yanıp tutusuyorum
Ay kuzum sağlıkla kucakla ikisini , tabi olmaz mı endişe olur kuzum, çift rahim farklı birşey kuzum evet, elimizden gelen duaAmin canım çok sağ ol evet iki kese göründü o güne kadar birşeyim yoktu öğrendiğim gün kanama başladı geçer gibi oluyor bazen ama bazen de tekrar geliyor bu sabah yine biraz koyu renk geldi doktorum koyu renk olursa endişelenme demişti… Allaha emanet artık progestan falan kullanıyorum elimden başka bir şey gelmiyor inşallah sağlıklı olurlar başka bir şey istemiyorum
Evet kuzum çok şükür çok seviniyorum ama endişe de var tabievet bu çift rahim olayı herkeste farklı oluyor kimisi hamile kalana kadar bilmiyor bile gayet 9 ayda normal doğuruyor kimisi erken doğum yapıyor… Benim ikisi bir tarafta olduğu için tehlike var belki dikiş gerekebilir ilerde rahimağzı yüksekliğini ölçücekmiş sürekli o demedi ama ben tahmin ettim. Yeter ki sağlıklı olsunlar dikiş problem değil…
Evet inşallah kuzum zaten yengeç burçları her burçla anlaşır derler idare etmeyi öğreniyorsun zamanlaAy çok sevindim senin adınayükselenler farklı demek ki bizim de genelde iyi çok şükür ama bazen çok saçmalıyor. Zamanla daha iyi anlarız inşallah birbirimizi
Ekliyim canımSohrab tatlım tabloda adımı göremedim, aşkolsun 26 temmuz olarak yazarsan çok sevinirim. Aylardır bu günü bekliyorum ben
Bazen idare edemiyorum batıyo adam banaEvet inşallah kuzum zaten yengeç burçları her burçla anlaşır derler idare etmeyi öğreniyorsun zamanlabiz 12 yıldır tanışıyoruz belki ondan da artık çözmüş olabilirim bu arada çağrı gülümsere yazdım ben durumu cevap vermiş görmem lazım diye ankarada nasıl olacaksa o bi fikir verse iyi olacaktı
İnşallah kuzum o günleri görelim de hiç farketmezAy kuzum sağlıkla kucakla ikisini , tabi olmaz mı endişe olur kuzum, çift rahim farklı birşey kuzum evet, elimizden gelen duaeneem güzel şeyler konuşalım inşallah, cinsiyet vs
Ah kuzum bende çekilirken çok bağırmıştımSelam kızlarbugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın
Doğru ya birine öyle demişti dimi aynı doktor mu buBazen idare edemiyorum batıyo adam banaay ben de daha iyi çözerim inşallah bir gün
Kilo ver de diyebilirdimantıklı cevap vermiş canım sonuçta görmeden yorum yapması yanlış olur. Gerek kalmıcak bence boşver
Kısmet kuzum inşallah önümüzdeki aya yaa ben çok umutluydum bu ay ama Rabbim in Bi bildiği vardırSabah beş gibi yaptım negatifşimdi de söküldü zaten tam gününde hiç şaşmadı
Kız bendim o işte bana demiştiDoğru ya birine öyle demişti dimi aynı doktor mu buneyse şansımı denedim benim doktor da takip ediyormuş sorarım çok gerekirse ankaraya da gidiveririz artık bir tek o mu takabiliyor pessarı sanki
Evet yaa haklısın kuzum bide tonlarca sorunum var hepsini tek tek anlat çok zor gelir kendi doktorumla sağlıkla kavuşurum bebişlere inşallahKız bendim o işte bana demiştiişinde çok iyidir belki de orasını bilmiyorum ama gerekirse git muayene ol tabi ki. Amaaan inşallah doğuma kadar rahat rahat kendi doktorunla devam edersin. İçine sinen doktor bulmak mesele gerçekten.
Bende çok umut etmiştim ama vardır bir hayır artık kısmet bu aya belkiKısmet kuzum inşallah önümüzdeki aya yaa ben çok umutluydum bu ay ama Rabbim in Bi bildiği vardır
İnşallah canımEvet yaa haklısın kuzum bide tonlarca sorunum var hepsini tek tek anlat çok zor gelir kendi doktorumla sağlıkla kavuşurum bebişlere inşallah
Ne zaman geçer bilmiyorum ama sabahtan beri ağrı kesici kas gevşetici falan içiyorum. Kendimi o kasar kasmışım ki ağrıdan, her yerim tutulduAh kuzum bende çekilirken çok bağırmıştım, Allah yardımcın olsun. Açık olmasına çok sevindim ama oh misss, hadi başlasın çalışmalar
Geçmiş olsun bende çektirdim ama çok az bir sızı hissettim kişiden kişiye fark ediyor sanırım yada çekilen yerle alakalımıdır bilemedim..hayırlısı olsun inşallah ben hsg çekindiğim ay hamile kalmıştımSelam kızlarbugün hsg çekildi, çeken doktor tüpler açık dedi. O yüzden tekrar kendi Dr.uma gitmeyeceğim. Zaten pıhtılaşma testlerinde de her şey normal aralıklarda görünüyor. Yeniden hamile kalabilirsem giderim artık. Yalnız o hsg beni bitirdi. Çığlık ata ata, ağlaya ağlaya tükendim. Sonrası 1 saat daha da kötüydü. Resmen bir düşük daha yaptım. Tabii çekilecek arkadaşlara kötü örnek olmasın. Ben fiyatı daha uygun diye bilmediğim bi özel hastaneye gittim ve çok pişman oldum. Neyse bitti geçti bu süreç de çok şükür çalışmalar başlasın
Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda sanada isteyen herkese de nasip olsunBiliyor musun aynısını dun eşimle konustuk, onların ailesinde bi tanıdıkları 2 3 yıl once 19 yasında bı kızla evlendi kız da cocuk esırgemede büyümüş, onlara memuriyet hakkı veriliyor hemen işe baslamıs sonrada ıste bu tanıdıklara evlenmıs, evlendıgımı ay hamıle kalıyor, hatta gecen yıl bebegı ben de sevmıstım, suan da 2 2 bucuk yasında, cocuga otizm teşhisi konulmuş, babanın umurunda deıl benım cocugumda problem yok dıyor, anne ağlıyor.. Ben gecen yıl cok ımrenmıstim ne guzel hemen cocukları olmus, bebek ıcın ugrasmamıslardıye, hatta eşime genc bıryle evlenseydin falan dıye takılmıstım, onu diyor bana, bak bunda da bi hayır vardır diyor, dusuk yapmasaydın belkı o bebek de otizmli olacaktı diyor.. Tüm bunları duyunca rabbime sukurler olsun diyorum ama evlat hasretiyle de yanıp tutusuyorum
Evet benim çekildiğim yerle alakalıydı eminim. Ayy ne güzeeel bize de nasip olur inşallah. Doğurdunuz mu peki? Kusura bakmayın çünkü hsg den sonraki gebeliklerde çok düşük vakası da okudum da ondan endişelendim birazGeçmiş olsun bende çektirdim ama çok az bir sızı hissettim kişiden kişiye fark ediyor sanırım yada çekilen yerle alakalımıdır bilemedim..hayırlısı olsun inşallah ben hsg çekindiğim ay hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?