Allah razı olsun kuzum, ben de yarın yasin okuyarak geçiririm herhalde, artık kaç tane okuyabilirsem hatta bu aksamdan baslarimAyy ben çok korkuyorum o çubuktan benim birde burnum az yana eğri çocukken çarpışıp hasar almıştı yapsalar geçmez herhaldeAyyy bak benim kafa bir milyon o gün girmeden beni etiketle haber ver ben kuran okuyacağım tamam mı bunu toplamada transferde yapalım herşey dua ile sonuçta, ilkinde kaç tane gözüküyordu şimdi kaç tane oldu
Maşallah, ben Hıc yaptırmamıstım, bu işlem olmasa yıne yaptırmazdık..vok sukur ikimizin de sonuc negatif cıktı, pozıtıf olsa ne olurdu bılmıyorum, herhalde tedavı iptal olmazdı..Hayırlı olsun canım ❤ benim 6 kere yaptırmışlığım var
Çok üzüldüm.. Zamanını bekliyor meleklerimiz
Hadi hayırlısıyla o yumoşların hepsini toplat gelo çubuğu hiç tecrübe edinmedim ama tahmin edebiliyorum geçmiş olsun
Hayırlısı olsun kuzuuum inşallah bebişin gelsinYok bu daha 2. Denemen olarak düşün 6 ay böyle gidecek rahim kalınlığı iyi olduğu sürece dedi aslında haklı ters rahim olmayı kafaya takmayacağım artık bir kez oldu sonuçta olacaksa yine olur, işte sadece yine leucostım verdi farklı olarak femara bitmişti önü pazar ilaç bulamazsın diye ilacı da kendi verdi sen sonra bana geri getirirsin şimdi arama diye
Valla bayrama da denk gelse deneme işleri bitip bekleme süreci gelinceye evdeyim sonra 2 hafta adet beklerken gideceğim değiştirmedim planı
Ay süpeeer hadi bakalım gelsin yumoşlarKızlar ben de kontrolden geldim, pazartesi yumurta toplama Olcak 9.30 da, bugun Covid testi de yaptırdık eşimle, ilk kez yaptırdık ikimizde bi çıktık gözler aglamaklıo cubuk neydi öyle incecik, ama aglatmaya yetti
Hadi hayırlı olsun canım..Kızlar ben de kontrolden geldim, pazartesi yumurta toplama Olcak 9.30 da, bugun Covid testi de yaptırdık eşimle, ilk kez yaptırdık ikimizde bi çıktık gözler aglamaklıo cubuk neydi öyle incecik, ama aglatmaya yetti
Hadi hayırlı olsun canım..
Transfer günü en önemli gün değil mi canım? Özelden haber ver istersen senin için dua edip Kuran okumak istiyorum, Meryem suresini.İnsallh canım10 yumurta gorunuyor, insallh hepsını alabilirler
Ayy hadi bakalım inşallah gönlünden geçeni Rabbim hakkında hayırlı etsinAllah razı olsun kuzum, ben de yarın yasin okuyarak geçiririm herhalde, artık kaç tane okuyabilirsem hatta bu aksamdan baslarimilk kontrolde 8 tane cıkarırız demişti 8 9 saymıstı, bugun 10 tane yazdırdı dosyama, bi tanede 14.5 var, o da gelebilir belkı, ama ölçüm yaptıgı oda farklıydı, belkı daha büyük olabılır dedı, tahmın ettıgımden dha iyi geldi dedi, yuksek doz kullandım, şunu anladık benım yumurtalar direnc gosteriyormus. pazartesi toplanacak, salı gunu kac tanesı dollendı arıcaklar, kacıncı gun dondurulcak bilgim yok pazartesi sorucam, 3.gun dondurup 5. Gune gelirse transfer ediyormus diyen de vardı.. İnsallah ıkı 3 transferlik döllenme olursa, o kadar rahatlarım ki.. En azından yumurta buyut me toplama işlerini tekrarlamamıs oluruz..
Maşallah, ben Hıc yaptırmamıstım, bu işlem olmasa yıne yaptırmazdık..vok sukur ikimizin de sonuc negatif cıktı, pozıtıf olsa ne olurdu bılmıyorum, herhalde tedavı iptal olmazdı..
İncecik bisey, sosyalınki gıbı esımın de benım de burnumda bıseyler var, Ikımız de agladık resmenrabbim yasatmasın,hasta olma aman, bız kabınden cıktık, esım dıyor ki bu kabın de bugun hastalık kapmıs olabılırz..
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı olsun yeter bakalım denemeye devamHayırlısı olsun kuzuuum inşallah bebişin gelsin
Ay süpeeer hadi bakalım gelsin yumoşlarahaha evet bizim işyerinde yapmışlardı herkese insanın beynine kadar sokuyorlar çok fena
Evet canım en onemlı gün transfer gunu, kritik gün bi nevi salı günü, dollenıp dollnemedıklerı önemli olan.., sonra tabıkı tutup tutması, her aşaması önemli aslındaTransfer günü en önemli gün değil mi canım? Özelden haber ver istersen senin için dua edip Kuran okumak istiyorum, Meryem suresini.
Allah korusun, ınsallah yaptırman gerekmez, ilk tüp yaparken ıstememıslerdi test, bu sefer istediler..Ayy hadi bakalım inşallah gönlünden geçeni Rabbim hakkında hayırlı etsin
Valla benim burnum birde alerjik içi hep şiş normalde zor nefes alırım inşallah yaptırmam gereken bir durum olmaz yoksa tövbe geçmez
Artık daha dikkat ediyorlar demekkiAllah korusun, ınsallah yaptırman gerekmez, ilk tüp yaparken ıstememıslerdi test, bu sefer istediler..
Belkı de, şu varyantlar yüzündendirArtık daha dikkat ediyorlar demekki
Yaa salı demek çok az kalmış.Kim bilir nasıl heyecanlı ve streslisinizdir.Evet canım en onemlı gün transfer gunu, kritik gün bi nevi salı günü, dollenıp dollnemedıklerı önemli olan.., sonra tabıkı tutup tutması, her aşaması önemli aslında
Allah razı olsun canım, güzel kalbinizden öpüyürum
Bende çok öyle olmamıştı kuzum yani böyle hafif ağrı kalmıştı, evet kasmaktan olmuştur canımNe zaman geçer bilmiyorum ama sabahtan beri ağrı kesici kas gevşetici falan içiyorum. Kendimi o kasar kasmışım ki ağrıdan, her yerim tutuldukasıklarımda iğrenç bi ağrı kaldı dokunamıyorum. Hsg mi çekildim, kamyon mu çarptı belli değil
Transfer eylülde olacak ama, salı gunu dollenıp dollnemedıklerı belli OlcakYaa salı demek çok az kalmış.Kim bilir nasıl heyecanlı ve streslisinizdir.Ayrıca ne demek canım hiç önemli değil.Zevkle okurum. Belki bi faydamız olur.
İnşallah canım benim, sen aşılama düşünüyorsun ama, ben aşılama yaptırdığım için doktor bana çok şansı yok demişti yaaBende çok umut etmiştim ama vardır bir hayır artık kısmet bu aya belki
Tamam salı sabah okuruz İnşaAllah.Transfer eylülde olacak ama, salı gunu dollenıp dollnemedıklerı belli Olcak
Ayrıca ne demek faydamız olur, bana gösterdiğiniz destek herseye bedel. Her derdimi paylaşıyorum burda..
Daha önce covid geçirdim orda yaptılar negatife dönene kadar canım. Sonra kürtaj oldu orda yaptılar. Hsg de yine derken, her ıslemde yaptırmış oldum. Bi daha yaptırmak gerke olmaz umarim. Ćok can yakıyorAllah razı olsun kuzum, ben de yarın yasin okuyarak geçiririm herhalde, artık kaç tane okuyabilirsem hatta bu aksamdan baslarimilk kontrolde 8 tane cıkarırız demişti 8 9 saymıstı, bugun 10 tane yazdırdı dosyama, bi tanede 14.5 var, o da gelebilir belkı, ama ölçüm yaptıgı oda farklıydı, belkı daha büyük olabılır dedı, tahmın ettıgımden dha iyi geldi dedi, yuksek doz kullandım, şunu anladık benım yumurtalar direnc gosteriyormus. pazartesi toplanacak, salı gunu kac tanesı dollendı arıcaklar, kacıncı gun dondurulcak bilgim yok pazartesi sorucam, 3.gun dondurup 5. Gune gelirse transfer ediyormus diyen de vardı.. İnsallah ıkı 3 transferlik döllenme olursa, o kadar rahatlarım ki.. En azından yumurta buyut me toplama işlerini tekrarlamamıs oluruz..
Maşallah, ben Hıc yaptırmamıstım, bu işlem olmasa yıne yaptırmazdık..vok sukur ikimizin de sonuc negatif cıktı, pozıtıf olsa ne olurdu bılmıyorum, herhalde tedavı iptal olmazdı..
İncecik bisey, sosyalınki gıbı esımın de benım de burnumda bıseyler var, Ikımız de agladık resmenrabbim yasatmasın,hasta olma aman, bız kabınden cıktık, esım dıyor ki bu kabın de bugun hastalık kapmıs olabılırz..
Hayırlısı olsun inşallahAllah razı olsun kuzum, ben de yarın yasin okuyarak geçiririm herhalde, artık kaç tane okuyabilirsem hatta bu aksamdan baslarimilk kontrolde 8 tane cıkarırız demişti 8 9 saymıstı, bugun 10 tane yazdırdı dosyama, bi tanede 14.5 var, o da gelebilir belkı, ama ölçüm yaptıgı oda farklıydı, belkı daha büyük olabılır dedı, tahmın ettıgımden dha iyi geldi dedi, yuksek doz kullandım, şunu anladık benım yumurtalar direnc gosteriyormus. pazartesi toplanacak, salı gunu kac tanesı dollendı arıcaklar, kacıncı gun dondurulcak bilgim yok pazartesi sorucam, 3.gun dondurup 5. Gune gelirse transfer ediyormus diyen de vardı.. İnsallah ıkı 3 transferlik döllenme olursa, o kadar rahatlarım ki.. En azından yumurta buyut me toplama işlerini tekrarlamamıs oluruz..
Doktorlar alakası yok diyor tabii ama tesadüf olsa gerek düşük yapanlar olmuş evet. Allah bi daha yaşatmasın, başka bişey diyemiyorum. 1 ay daha da boş geçirmek istemiyorum artık. Sen nasıl oldun? Korunmuyorsunuz dimi?Benim de hsg çekildiğim ay gebelik oldu ama düşük oldu onunla bir ilgisi olabilir miymiş
Bence gazabımdan korktuğu için gelmiyor bu minnoş zaten. Elimden çekeceği var çünküBende çok öyle olmamıştı kuzum yani böyle hafif ağrı kalmıştı, evet kasmaktan olmuştur canımAy çok güldüm, kız çocuk sahibi olcaz diye başımıza gelmedik kalmadı
İyiyim canım tatil falan yapıyorum kafa dağıtıyorum. Daha ilk adetim gelmedi o yüzden korunuyorum şimdi ama adet sonrası korunmayacağım. Doktor korunma dedi bana. Hsg çekilicem tekrar. doktor ona da gerek yok dedi ama öncekinde belirsiz durum vardı ya tekrarlayayım diyorum içim rahat etsin. hem kürtaj sonrası bir sıkntı olduysa onu da görürüz. Umarım olmamıştır tabiDoktorlar alakası yok diyor tabii ama tesadüf olsa gerek düşük yapanlar olmuş evet. Allah bi daha yaşatmasın, başka bişey diyemiyorum. 1 ay daha da boş geçirmek istemiyorum artık. Sen nasıl oldun? Korunmuyorsunuz dimi?
Bence gazabımdan korktuğu için gelmiyor bu minnoş zaten. Elimden çekeceği var çünkünelere katlanıyoruz. Denemediğimiz şekil, yöntem, tedavi kalmadı. Allahım sağlıkla versin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?