Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kuzum, ben de yarın yasin okuyarak geçiririm herhalde, artık kaç tane okuyabilirsem hatta bu aksamdan baslarim ilk kontrolde 8 tane cıkarırız demişti 8 9 saymıstı, bugun 10 tane yazdırdı dosyama, bi tanede 14.5 var, o da gelebilir belkı, ama ölçüm yaptıgı oda farklıydı, belkı daha büyük olabılır dedı, tahmın ettıgımden dha iyi geldi dedi, yuksek doz kullandım, şunu anladık benım yumurtalar direnc gosteriyormus. pazartesi toplanacak, salı gunu kac tanesı dollendı arıcaklar, kacıncı gun dondurulcak bilgim yok pazartesi sorucam, 3.gun dondurup 5. Gune gelirse transfer ediyormus diyen de vardı.. İnsallah ıkı 3 transferlik döllenme olursa, o kadar rahatlarım ki.. En azından yumurta buyut me toplama işlerini tekrarlamamıs oluruz..

Hayırlı olsun canım ❤ benim 6 kere yaptırmışlığım var
Maşallah, ben Hıc yaptırmamıstım, bu işlem olmasa yıne yaptırmazdık..vok sukur ikimizin de sonuc negatif cıktı, pozıtıf olsa ne olurdu bılmıyorum, herhalde tedavı iptal olmazdı..
Çok üzüldüm.. Zamanını bekliyor meleklerimiz

Hadi hayırlısıyla o yumoşların hepsini toplat gel o çubuğu hiç tecrübe edinmedim ama tahmin edebiliyorum geçmiş olsun

İncecik bisey, sosyalınki gıbı esımın de benım de burnumda bıseyler var, Ikımız de agladık resmen rabbim yasatmasın,hasta olma aman, bız kabınden cıktık, esım dıyor ki bu kabın de bugun hastalık kapmıs olabılırz..

Hayırlısı olsun kuzuuum inşallah bebişin gelsin
Kızlar ben de kontrolden geldim, pazartesi yumurta toplama Olcak 9.30 da, bugun Covid testi de yaptırdık eşimle, ilk kez yaptırdık ikimizde bi çıktık gözler aglamaklı o cubuk neydi öyle incecik, ama aglatmaya yetti
Ay süpeeer hadi bakalım gelsin yumoşlar ahaha evet bizim işyerinde yapmışlardı herkese insanın beynine kadar sokuyorlar çok fena

Kızlar ben de kontrolden geldim, pazartesi yumurta toplama Olcak 9.30 da, bugun Covid testi de yaptırdık eşimle, ilk kez yaptırdık ikimizde bi çıktık gözler aglamaklı o cubuk neydi öyle incecik, ama aglatmaya yetti
Hadi hayırlı olsun canım..

Ayy hadi bakalım inşallah gönlünden geçeni Rabbim hakkında hayırlı etsin

Valla benim burnum birde alerjik içi hep şiş normalde zor nefes alırım inşallah yaptırmam gereken bir durum olmaz yoksa tövbe geçmez

Hayırlısı olsun kuzuuum inşallah bebişin gelsin

Ay süpeeer hadi bakalım gelsin yumoşlar ahaha evet bizim işyerinde yapmışlardı herkese insanın beynine kadar sokuyorlar çok fena
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı olsun yeter bakalım denemeye devam

Transfer günü en önemli gün değil mi canım? Özelden haber ver istersen senin için dua edip Kuran okumak istiyorum, Meryem suresini.
Evet canım en onemlı gün transfer gunu, kritik gün bi nevi salı günü, dollenıp dollnemedıklerı önemli olan.., sonra tabıkı tutup tutması, her aşaması önemli aslında
Allah razı olsun canım, güzel kalbinizden öpüyürum

Allah korusun, ınsallah yaptırman gerekmez, ilk tüp yaparken ıstememıslerdi test, bu sefer istediler..

Yaa salı demek çok az kalmış.Kim bilir nasıl heyecanlı ve streslisinizdir. Ayrıca ne demek canım hiç önemli değil.Zevkle okurum.Belki bi faydamız olur.

Bende çok öyle olmamıştı kuzum yani böyle hafif ağrı kalmıştı, evet kasmaktan olmuştur canım Ay çok güldüm, kız çocuk sahibi olcaz diye başımıza gelmedik kalmadı

Yaa salı demek çok az kalmış.Kim bilir nasıl heyecanlı ve streslisinizdir. Ayrıca ne demek canım hiç önemli değil.Zevkle okurum.Belki bi faydamız olur.
Transfer eylülde olacak ama, salı gunu dollenıp dollnemedıklerı belli Olcak

Ayrıca ne demek faydamız olur, bana gösterdiğiniz destek herseye bedel. Her derdimi paylaşıyorum burda..

Bende çok umut etmiştim ama vardır bir hayır artık kısmet bu aya belki
İnşallah canım benim, sen aşılama düşünüyorsun ama, ben aşılama yaptırdığım için doktor bana çok şansı yok demişti yaa birazda ücreti var, onun yerine normal dene ya da tüp düşün derim kuzum, yine senin fikrin tabii hepsi Nasib, Rabbim Nasib etsin sana

Transfer eylülde olacak ama, salı gunu dollenıp dollnemedıklerı belli Olcak

Ayrıca ne demek faydamız olur, bana gösterdiğiniz destek herseye bedel. Her derdimi paylaşıyorum burda..
Tamam salı sabah okuruz İnşaAllah.Sen saati belirtirsin bana. Aynen dertlerimizi paylaştık buradaki arkadaşlar benim için farklı.

Daha önce covid geçirdim orda yaptılar negatife dönene kadar canım. Sonra kürtaj oldu orda yaptılar. Hsg de yine derken, her ıslemde yaptırmış oldum. Bi daha yaptırmak gerke olmaz umarim. Ćok can yakıyor

Hayırlısı olsun inşallah

Benim de hsg çekildiğim ay gebelik oldu ama düşük oldu onunla bir ilgisi olabilir miymiş
Doktorlar alakası yok diyor tabii ama tesadüf olsa gerek düşük yapanlar olmuş evet. Allah bi daha yaşatmasın, başka bişey diyemiyorum. 1 ay daha da boş geçirmek istemiyorum artık. Sen nasıl oldun? Korunmuyorsunuz dimi?
Bende çok öyle olmamıştı kuzum yani böyle hafif ağrı kalmıştı, evet kasmaktan olmuştur canım Ay çok güldüm, kız çocuk sahibi olcaz diye başımıza gelmedik kalmadı
Bence gazabımdan korktuğu için gelmiyor bu minnoş zaten. Elimden çekeceği var çünkü nelere katlanıyoruz. Denemediğimiz şekil, yöntem, tedavi kalmadı. Allahım sağlıkla versin artık

İyiyim canım tatil falan yapıyorum kafa dağıtıyorum. Daha ilk adetim gelmedi o yüzden korunuyorum şimdi ama adet sonrası korunmayacağım. Doktor korunma dedi bana. Hsg çekilicem tekrar. doktor ona da gerek yok dedi ama öncekinde belirsiz durum vardı ya tekrarlayayım diyorum içim rahat etsin. hem kürtaj sonrası bir sıkntı olduysa onu da görürüz. Umarım olmamıştır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…