- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
Bende istiyorum da ne bilim bu seferde korkuyorum iki türlü de sıkıntı.Ben olmadım tam bu süreçlerde bebek denerken ama aslında olmak istiyorum
Ne güzel aradan çıkmış ikisi de iyi yapmışsınız.Ben 2 doz aşımı da oldum. İlk doz aşı sonrası öğrenmiştim hamileliği eğer sorunsuz ilerleseydi 3. Ayın sonunda 2. Dozu yaptıracaktım. Belirsiz bir durum var tabii ama ben aşının virüs geçirmekten daha tehlike yaratacağını düşünmüyorum. Danıştığım doktorlar da öyle söylemişti. Tabii ben denetim elemanıyım risk altındayım işim gereği o sebeple de risk almak istemiyorum. Düşük yapınca hemen 2. Dozumu oldum.
Doktor yumurtadan sonra aşıya ne diyor transfer edecek sonuçta biontek zaten canlı bir aşı. Ben veteriner i hamile olunca toksoplamza çıkınca aradım ne yapayım doktorum dokunma diyor diye. Kendi çocuğu da küçük sonuçta biliyor bu durumları diye.Yumurta toplamadan sonra olucam, bi kac gune olurum sanırım
Ben Hıc konusmadım hamilelik durumu olursa dıye veterinerle, ama doktora sormuştum kedi problem yaratır mı diye aşılarına dikkat edin demişti, ben nasıl uzak kalırım bılmıyorum, biraz fazla uyuyunca gelip yüzümü yalıyor, kolumda uyuyo sıpa
İyi yapmışsınız ben şimdi asi vurulurum sonra hamile olduğumu ogrenirsem diye korkuyorum açıkçası çünkü biontek vurulmak istiyorumBen 2. Dozu oldum kuzu olmakla olmamak arasında kaldım ama hamilelikte olmayınca olayım dedim.
Aslında bu toksoplamza işi sadece kedi değil yıkanmamış sebze özellikle topraga yakın herşeyden olabiliyor. Yanlış bir bilgi kediye atfetmek sadece. Bende ne ara geçirdim de o kadar yüksek antikorlar oluşmuş hiç fikrim yok.Yaaa, bende kedi almak istiyordum
Ne güzel ne kadar çokmuş maşallah. Bende 2 vardı ve amh çok düşükİnsallh canım10 yumurta gorunuyor, insallh hepsını alabilirler
Okuması bile heyacanli. İnşallah herşey gönlünuze göre olurEvet canım en onemlı gün transfer gunu, kritik gün bi nevi salı günü, dollenıp dollnemedıklerı önemli olan.., sonra tabıkı tutup tutması, her aşaması önemli aslında
Allah razı olsun canım, güzel kalbinizden öpüyürum
Bu çekildikten hemen sonraki ay çoğu kişi hamile kalıyormuş hadi hayırlısıNe zaman geçer bilmiyorum ama sabahtan beri ağrı kesici kas gevşetici falan içiyorum. Kendimi o kasar kasmışım ki ağrıdan, her yerim tutuldukasıklarımda iğrenç bi ağrı kaldı dokunamıyorum. Hsg mi çekildim, kamyon mu çarptı belli değil
İkinci dozdan en az 15 gun sonra transfer edebiliriz dedı, 15 gunun sebebı de semptom olursa dıye..yumurta toplamadan hemen sonra olucam asıyı belkı salı carsamba ya bıle alabilirim, onu da sorucam, anestezi alıcaz sonucta, hemen olmanın etkısı olur mu bılmıyorumBende istiyorum da ne bilim bu seferde korkuyorum iki türlü de sıkıntı.
Ne güzel aradan çıkmış ikisi de iyi yapmışsınız.
Doktor yumurtadan sonra aşıya ne diyor transfer edecek sonuçta biontek zaten canlı bir aşı. Ben veteriner i hamile olunca toksoplamza çıkınca aradım ne yapayım doktorum dokunma diyor diye. Kendi çocuğu da küçük sonuçta biliyor bu durumları diye.
İyi yapmışsınız ben şimdi asi vurulurum sonra hamile olduğumu ogrenirsem diye korkuyorum açıkçası çünkü biontek vurulmak istiyorum
Aslında bu toksoplamza işi sadece kedi değil yıkanmamış sebze özellikle topraga yakın herşeyden olabiliyor. Yanlış bir bilgi kediye atfetmek sadece. Bende ne ara geçirdim de o kadar yüksek antikorlar oluşmuş hiç fikrim yok.
Benım oncekı toplamada 5 yumurta cıktı, amh a göre düşük geldi dedi, 3 tanesi 5.gune gitmişti,Neysekı kalitesi iyiydi. Ama gel gör ki 5aa kalıte embrıyolar tutunmadı, bu sefer yuksek doz ıgne kullandık 10 görünüyor ama belkı sayı daha da az olabılır, daha fazla da 2 gunde gelisen olursa, yarın haber verırımNe güzel ne kadar çokmuş maşallah. Bende 2 vardı ve amh çok düşükyumurta alındıktan sonra labaratuvar da en uygunu alınıyor değil mi. Genetiği ne bakılıyor mu yumurta nin
Aminn İnşallahh, artık kavusalım bebişlerimizeOkuması bile heyacanli. İnşallah herşey gönlünuze göre olur
Yok benim tüp bebek değildi önceki. İnşallah tutar sizinki 10 tane çok iyi.Benım oncekı toplamada 5 yumurta cıktı, amh a göre düşük geldi dedi, 3 tanesi 5.gune gitmişti,Neysekı kalitesi iyiydi. Ama gel gör ki 5aa kalıte embrıyolar tutunmadı, bu sefer yuksek doz ıgne kullandık 10 görünüyor ama belkı sayı daha da az olabılır, daha fazla da 2 gunde gelisen olursa, yarın haber verırım
Genetik li yapmadık canım.. Senınki de mı tüp bebekti?
Amiin inşallahAminn İnşallahh, artık kavusalım bebişlerimize
İnşallahh canımYok benim tüp bebek değildi önceki. İnşallah tutar sizinki 10 tane çok iyi.
Yok canım, yumurtlamadan sonra tehlıkelı olabılır.Sohrab dün ben sormayı unutmuşum benim klasik yeşil kokusuz kaşıntısız hamilelikten sonra oluşan akıntım yine tekrar edince doktor tetradox antibiyotik verdi bunu kürtaj sonrası da vermişti dün başladım cumartesi kontrol gününe bitecek ama gelişen yumurtaya bir zararı olmaz herhalde değil mi olacak olsa vermezdi yada bu ay korun derdi dedim ama aklıma takıldı
Yani bende öyle düşündüm o zamana bitecek birde bişey olsa illa vermezdi herhalde ama insan her şeyden şüphe eder hale geliyor artık, burada da okudum tüp bebek aşaması arasında kullanan bile varmış aslındaYok canım, yumurtlamadan sonra tehlıkelı olabılır.
İlac kac gunluk canımYani bende öyle düşündüm o zamana bitecek birde bişey olsa illa vermezdi herhalde ama insan her şeyden şüphe eder hale geliyor artık, burada da okudum tüp bebek aşaması arasında kullanan bile varmış aslında
O zaman kullanmaya devam edeceğim ya yarıda bırakmak da istemiyorum sonra enfeksiyon olsa da sıkıntı olacak
Bir haftalık cumartesi yumurta ölçümü var o gün sabah bitmiş olacakİlac kac gunluk canım
Anladım canım, tabi dediğin gibi, normalde de dikkat ederim. Sadece kediden değil, o yüzden dışarıda salata vs yemeyin diyorlar hamilelikte, kuzum bende biontech vuruldum, canlı aşı sonucları pek kesin değil ama, mesela tetanoz da canlı ve gebelikte vuruluyor. Birde burda bir prof önerince vuruldum.Bende istiyorum da ne bilim bu seferde korkuyorum iki türlü de sıkıntı.
Ne güzel aradan çıkmış ikisi de iyi yapmışsınız.
Doktor yumurtadan sonra aşıya ne diyor transfer edecek sonuçta biontek zaten canlı bir aşı. Ben veteriner i hamile olunca toksoplamza çıkınca aradım ne yapayım doktorum dokunma diyor diye. Kendi çocuğu da küçük sonuçta biliyor bu durumları diye.
İyi yapmışsınız ben şimdi asi vurulurum sonra hamile olduğumu ogrenirsem diye korkuyorum açıkçası çünkü biontek vurulmak istiyorum
Aslında bu toksoplamza işi sadece kedi değil yıkanmamış sebze özellikle topraga yakın herşeyden olabiliyor. Yanlış bir bilgi kediye atfetmek sadece. Bende ne ara geçirdim de o kadar yüksek antikorlar oluşmuş hiç fikrim yok.
Hadi bakalım canım hayırlisi oldun indallwh güzel sonuclar alırsınSohrab bugün gittim doktora dosyaya önceki yaptıklarına baktı geçen ay olmadı aşılama demiştim ama gerek yok dedi çünkü sen şuan kendini kürtaj sonrası 2.deneme olarak düşün ondan öncekileri sayma rahim duvarın inceydi artık toparlandıktan sonraki kısmı sayalım boşuna gerilme dedi.
Şimdi yine 5 gün femara cumartesi yumurta ölçümü yapacak ama 2 ay önce yapmışız bu ay bir kez daha bu salı rahim içine leucostım yapalım dedi bu kez çatlatma iğnesi de yapcak tabi rahim kalınlığı takibi yine devam durumlar bu
Pazartesi inşallah herşey yolunda gider yumurtalıkların bol olsun inşallah hepsi dollenir inşallahKızlar ben de kontrolden geldim, pazartesi yumurta toplama Olcak 9.30 da, bugun Covid testi de yaptırdık eşimle, ilk kez yaptırdık ikimizde bi çıktık gözler aglamaklıo cubuk neydi öyle incecik, ama aglatmaya yetti
İki hafta sonra bende randevu macgidince kadın doktoru boğmaca aşısı yaptircsk istiyor musun dediAnladım canım, tabi dediğin gibi, normalde de dikkat ederim. Sadece kediden değil, o yüzden dışarıda salata vs yemeyin diyorlar hamilelikte, kuzum bende biontech vuruldum, canlı aşı sonucları pek kesin değil ama, mesela tetanoz da canlı ve gebelikte vuruluyor. Birde burda bir prof önerince vuruldum.
Onun bebişe etkisi olur mu bilmiyorum kuzum, ama burda sadece tetanoz yapılıyor gebelikte. İnşallah olmaz canım bebişİki hafta sonra bende randevu macgidince kadın doktoru boğmaca aşısı yaptircsk istiyor musun dedi
Bende zararlı var mı dedim yok dedi bakalım ne olacsk ağrı falan olur mu aşıdan sonra bebek için benim için sağlıklı bir aşı
İnşallah bebeğim doğunca sarılık olmaz
Diğer gebeliklerde iki kızım da sarılık oldu artık bu iğne onu korur mu bilmiyorum
Tamm o zaman, yumjrtalama dan once bitmis olacak, yumurta guvendeBir haftalık cumartesi yumurta ölçümü var o gün sabah bitmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?