İyi yapıyorsunİyiyim canım tatil falan yapıyorum kafa dağıtıyorum. Daha ilk adetim gelmedi o yüzden korunuyorum şimdi ama adet sonrası korunmayacağım. Doktor korunma dedi bana. Hsg çekilicem tekrar. doktor ona da gerek yok dedi ama öncekinde belirsiz durum vardı ya tekrarlayayım diyorum içim rahat etsin. hem kürtaj sonrası bir sıkntı olduysa onu da görürüz. Umarım olmamıştır tabi
Evet evet burada bile eşimin iş arkadaşı yeni olmuş cidden riskli yaBelkı de, şu varyantlar yüzündendir
Bugün doktorum vaz geçti zaten femara çatlatma iğnesi devam daha 5 ayın var 6 ay olmazsa bakarız dediİnşallah canım benim, sen aşılama düşünüyorsun ama, ben aşılama yaptırdığım için doktor bana çok şansı yok demişti yaabirazda ücreti var, onun yerine normal dene ya da tüp düşün derim kuzum, yine senin fikrin tabii hepsi Nasib, Rabbim Nasib etsin sana
Vallahi ben okulda kapmadıgıma şükrediyorum, çunku 8ler yüzyüze egitimdeyken epey soru cözdüm, kalemlerine dokundum bol bol, ama kolonyasız gezmedim, belki onun etkısı olmustur..Evet evet burada bile eşimin iş arkadaşı yeni olmuş cidden riskli ya
Şükür ya cidden şu ana kadar bizde de bişey olmadı inşallah da olmazVallahi ben okulda kapmadıgıma şükrediyorum, çunku 8ler yüzyüze egitimdeyken epey soru cözdüm, kalemlerine dokundum bol bol, ama kolonyasız gezmedim, belki onun etkısı olmustur..
Ben yaptirdim toksoplamza yi çok yüksek 650 ile geçirdiğim çıktı. Ama veteriner im ben dahi geçirmedim sadece kedi değil kedinin doğal yolla teması yani yediğin marul maydanoz bile olabilir iyi yıkanmayan herşey. En çok da çiğ et dokununca ciğer falan oradan da geçiyormuş. Ben Allah'tan bağışıklık sahibiyim de tekrar yaptirmayacagimEvet, içeriğinde birkaç test var. Aslında çok gerekli değil ama kedilerin dışkılarında bulunan bir hastalık, annede ve bebekte enfeksiyona neden olabiliyor bir şekilde temas edilirse, tedbir açısından yaptıracağım ben.
Vallahi ben okulda kapmadıgıma şükrediyorum, çunku 8ler yüzyüze egitimdeyken epey soru cözdüm, kalemlerine dokundum bol bol, ama kolonyasız gezmedim, belki onun etkısı olmustur..
Bende olmadım inşallah da olmayız çok korkuyorum deltadan asi da olmadım. Sizler oldunuz mu aşıŞükür ya cidden şu ana kadar bizde de bişey olmadı inşallah da olmaz
Hamile iken ayda bir gel dedi veteriner im bana. Ne olur ne olmaz tuvaleti işine de hiç girme dedi. Kendi kadın doğum doktoum da toksoplamza yüksek antikor olmasına rağmen ilk 3 ay dokunmak dahi yasak dediTedbirli olmakta fayda var tabibenım oğlumun aşıları bitti bu yıl, 2 ayda bir iç Dış parazit var sadece
Ben olmadım tam bu süreçlerde bebek denerken ama aslında olmak istiyorumBende olmadım inşallah da olmayız çok korkuyorum deltadan asi da olmadım. Sizler oldunuz mu aşı
Ben 2 doz aşımı da oldum. İlk doz aşı sonrası öğrenmiştim hamileliği eğer sorunsuz ilerleseydi 3. Ayın sonunda 2. Dozu yaptıracaktım. Belirsiz bir durum var tabii ama ben aşının virüs geçirmekten daha tehlike yaratacağını düşünmüyorum. Danıştığım doktorlar da öyle söylemişti. Tabii ben denetim elemanıyım risk altındayım işim gereği o sebeple de risk almak istemiyorum. Düşük yapınca hemen 2. Dozumu oldum.Bende olmadım inşallah da olmayız çok korkuyorum deltadan asi da olmadım. Sizler oldunuz mu aşı
Yumurta toplamadan sonra olucam, bi kac gune olurum sanırımBende olmadım inşallah da olmayız çok korkuyorum deltadan asi da olmadım. Sizler oldunuz mu aşı
Ben Hıc konusmadım hamilelik durumu olursa dıye veterinerle, ama doktora sormuştum kedi problem yaratır mı diye aşılarına dikkat edin demişti, ben nasıl uzak kalırım bılmıyorum, biraz fazla uyuyunca gelip yüzümü yalıyor, kolumda uyuyo sıpaHamile iken ayda bir gel dedi veteriner im bana. Ne olur ne olmaz tuvaleti işine de hiç girme dedi. Kendi kadın doğum doktoum da toksoplamza yüksek antikor olmasına rağmen ilk 3 ay dokunmak dahi yasak dedi
Ah bende her seferinde ağlamıştım. Beynime sokuyor resmenKızlar ben de kontrolden geldim, pazartesi yumurta toplama Olcak 9.30 da, bugun Covid testi de yaptırdık eşimle, ilk kez yaptırdık ikimizde bi çıktık gözler aglamaklıo cubuk neydi öyle incecik, ama aglatmaya yetti
İnşallah canımAh bende her seferinde ağlamıştım. Beynime sokuyor resmen
Pzt her şey çok güzel gitsin canimm, güzel güzel yumurtalar olsun❣
Çok haklısın kuzum o kadar güzel anlatmışsın ki. Bence de ruhen iyileşmek gerekiyor önceMerhaba, çok geçmiş olsun. Bebeğimizi kaybettiğimizde sanırım hepimiz aynı psikolojiyi yaşıyoruz, bu acıyı bastırabilmek için hemen yerini yeni bir bebekle doldurmak istiyoruz ama aslında hata yapıyoruz çünkü hem fiziksel hem ruhsal olarak iyileşerek daha sağlıklı bir şekilde gebe kalmak en mantıklısı, sonrasında yeniden bir kayıp yaşamamak için, gerçi kaderde varsa engel olunamaz ama… Tabii sizin kararınız önemli.
Gebelik öncesi yapılması gerekenler:
- Folic asit kullanımı
- Demir eksikliği tedavisi
- Jinekolojik muayene
- Diş tedavisi
- Tam muayene,tam kan ve tam idrar tahlilleri
- Smear testi
- Rutin biyokimya(Açlık kan şekeri, karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri)
- TSH Guatr testi
- Kanama profili
- Torch testleri
- Grip aşısı
- Pelvik ultrasonagrafi
- Genetik Test
Ayy kuzum inşallah çok çok olur aa kalitede ve inşallah çok güzel haberler alırızKızlar ben de kontrolden geldim, pazartesi yumurta toplama Olcak 9.30 da, bugun Covid testi de yaptırdık eşimle, ilk kez yaptırdık ikimizde bi çıktık gözler aglamaklıo cubuk neydi öyle incecik, ama aglatmaya yetti
Ah kuzum bende diyordum gelsin poposuna poposuna vurcam diyeDoktorlar alakası yok diyor tabii ama tesadüf olsa gerek düşük yapanlar olmuş evet. Allah bi daha yaşatmasın, başka bişey diyemiyorum. 1 ay daha da boş geçirmek istemiyorum artık. Sen nasıl oldun? Korunmuyorsunuz dimi?
Bence gazabımdan korktuğu için gelmiyor bu minnoş zaten. Elimden çekeceği var çünkünelere katlanıyoruz. Denemediğimiz şekil, yöntem, tedavi kalmadı. Allahım sağlıkla versin artık
Ben 2. Dozu oldum kuzu olmakla olmamak arasında kaldım ama hamilelikte olmayınca olayım dedim.Bende olmadım inşallah da olmayız çok korkuyorum deltadan asi da olmadım. Sizler oldunuz mu aşı
İnşallah bu şekilde olur kuzumBugün doktorum vaz geçti zaten femara çatlatma iğnesi devam daha 5 ayın var 6 ay olmazsa bakarız dedi
Yaaa, bende kedi almak istiyordumHamile iken ayda bir gel dedi veteriner im bana. Ne olur ne olmaz tuvaleti işine de hiç girme dedi. Kendi kadın doğum doktoum da toksoplamza yüksek antikor olmasına rağmen ilk 3 ay dokunmak dahi yasak dedi
İnşallah kuzum ne güzel maşallahİnsallh canım10 yumurta gorunuyor, insallh hepsını alabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?